Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Θάνατοι ηθοποιών και σκηνοθετών: Γενική συζήτηση

21 May 2018 23:56 - 22 May 2018 01:31 #215125 by Astro
Απεβίωσε ο Χάρρυ Κλυνν


Ο Χάρρυ Κλυνν έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής αφήνοντας φτωχότερο τον κόσμο της σάτιρας. Ο αγαπημένος -κατά κόσμον- Βασίλης Τριανταφυλλίδης είχε σατιρίσει τους πάντες, μέχρι και τον εαυτό του.
Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.
Η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, θα τελεστεί την Πέμπτη στην γενέτειρά του Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Ο δημοφιλής 78χρονος ηθοποιός (7 Μαΐου 1940) γεννήθηκε στην Καλαμαριά από φτωχή οικογένεια Πόντιων προσφύγων, το Νίκο και την Κυριακή Τρανταφυλλίδη.

Πηγή.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2019 22:50 #223354 by Blood Prince
Ηταν μόλις 33 χρονών !

Πέθανε η ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη



Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 33 ετών, άφησε η ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Τη θλιβερή είδηση δημοσιοποίησε ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του «ΤΑΣΕΗ» (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ηθοποιός είχε συμμετάσχει στα σίριαλ «Μίλα μου Βρώμικα» και «Αληθινοί έρωτες», ενώ αυτή την φετινή σεζόν συμμετείχε στο διάσημο θρίλερ Stamboul Train του Γκράχαμ Γκρην, στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jun 2019 13:56 - 02 Jun 2019 14:00 #225384 by Άκης Ζαχαριάδης
Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης



Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης ο οποίος τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ο ηθοποιός έγινε γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του '80, ενώ πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά "Της Ελλάδας τα Παιδιά".

Θλίψη σκορπά στον καλλιτεχνικό-και όχι μόνο-κόσμο η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη.

Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του, ενώ σε ηλικία 17 ετών «έχασε» το μεγαλύτερο αδελφό του.

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να… γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε», ενώ "σταθμός" για την καριέρα του ήταν ο ρόλος του «παλιιού» σμηνίτη «Γιώργου Βλάχου» στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Συνδέθηκε επίσης και με τον ποδοσφαιρικό χώρο και συγκεκριμένα με την ομάδα του Ατρομήτου της οποίας τραγούδησε τον ύμνο.

Η περιπέτεια της υγείας του γνωστού ηθοποιού, ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης».

H ανάρτηση της Καίτης Φίνου για το θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2020 12:55 #231430 by Giorgos Tsolaridis
Πέθανε σε ηλικία 103 ετών ο Kirk Douglas, ο τελευταίος των μεγάλων του Χόλιγουντ
Έζησε 103 χρόνια γεμάτα σινεμά και αξιοπρέπεια


Πέθανε σε ηλικία 103 ετών ο σπουδαίος Kirk Douglas, ο τελευταίος των μεγάλων σταρ που αναδείχθηκαν μέσα από την χρυσή εποχή του Χόλιγουντ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο γιος του, Michael Douglas, με ανάρτησή του
στον προσωπικό του Instagram λογαριασμό:

Στην 60χρονη καριέρα του (κατά την οποία διετέλεσε ηθοποιός, σκηνοθέτης, κινηματογραφικός παραγωγός και συγγραφέας) ο Kirk Douglas εμφανίσθηκε σε περισσότερες από 90 ταινίες και αναδείχθηκε σ’ έναν από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς που ανέδειξε το Χόλιγουντ. Ανάμεσα στις μεγαλύτερες ταινίες του ανήκουν κάμποσα αριστουργήματα του παγκόσμιου σινεμά, όπως τα νουάρ Out of the Past, Champion και Ace in the Hole, οι ιστορικές ταινίες Paths of Glory, Spartacus και Lust for Life, και τα δράματα The Bad the the Beautiful και Seven Days in May, μεταξύ πολλών άλλων.

Μεγαλωμένος ως παιδί πολυμελούς φτωχής οικογένειας μεταναστών και γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1916 με το όνομα Ισούρ Ντανιέλοβιτς, ο Douglas έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο μετά την θητεία του στον Β’ ΠΠ με το The Strange Love of Mar­tha Ivers, σε ηλικία 30 ετών. Γρήγορα έφτασε στην καταξίωση με το Champion το 1949, το οποίο του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλο, λαμβάνοντας τελικά το 1996 ένα τιμητικό Όσκαρ για τη συνολική του προσφορά στο σινεμά.

Σε όλη την διάρκεια της αιωνόβιας πορείας του, ο Douglas υπήρξε μια από τις πιο σταθερά κι απαρέγκλιτα προοδευτικές και ριζοσπαστικές φωνές του Χόλιγουντ. Συγκεκριμένα, στην δύσκολη εποχή του ψυχροπολεμικού κυνηγιού μαγισσών εναντίων κομμουνιστών στις ΗΠΑ, ήταν ένας από τους λίγους μεγάλους σταρ της βιομηχανίας που αντιστάθηκε στον μακαρθισμό και συνεργάστηκε με καλλιτέχνες που βρίσκονταν στις μαύρες λίστες. Στον Σπάρτακο συγκεκριμένα ως παραγωγός έσπασε τη λίστα του γερουσιαστή Μακάρθι με τους απαγορευμένους κινηματογραφιστές του Χόλιγουντ κι έβαλε το όνομα του σεναριογράφου Dalton Trumbo στους τίτλους της ταινίας.

Ήταν ένας από τους μεγάλους ανθρώπους της τέχνης του σινεμά, και γι’ αυτό τόσοι και τόσοι πολλοί επαγγελματίες του κινηματογράφου έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής. Rest in peace, Kirk.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2020 22:51 #231443 by Blood Prince
Μακάρι και οι δικοί μου άνθρωποι να ζήσουν πάνω από 100...θα είμαι πολύ χαρούμενος.Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να ζούσαμε για πάντα.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2020 13:14 - 27 Feb 2020 13:21 #231896 by Μάνος Γρυπάρης
"Έφυγε ο Κώστας Βουτσάς"
Ο "αιώνιος έφηβος" μας άφησε σε ηλικία 88 ετών.



Με τον παιχνιδιάρικo χαρακτήρα του, την ανάλαφρη διάθεσή του, το πληθωρικό και μπριόζικο παίξιμό του, οι ερμηνείες του Κώστα Βουτσά αποτελούσαν εγγύηση γέλιου και αγαπήθηκαν όσο λίγες από το ελληνικό κοινό

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Κώτσας Βουτσάς σε ηλικία 88 χρονών. Η είδηση του θανάτου του καταξιωμένου και δημοφιλή κωμικού ηθοποιού που άφησε ανεξίτηλο στίγμα στον χρυσό ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο, με την καλλιτεχνική του διαδρομή να ξεπερνά τα 70 χρόνια, σκορπά θλίψη και συγκίνηση σε όλη τη χώρα.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Αττικόν». Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο Κώστας Βουτσάς στις 7 Φεβρουαρίου παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.



Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείο «Αττικόν», ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στις 02.24 τα ξημερώματα:
«Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα πέθανε και η πρώτη του σύζυγος, η γνωστή ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια Έρικα Μπρόγιερ. Γοητευτικός, πληθωρικός, στόφα μεγάλου ηθοποιού, ο Κώστας Βουτσάς διέγραψε τεράστια, επιτυχημένη καριέρα 70 ετών. Ήταν από τους σταρ που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο.

Με τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του, την ανάλαφρη διάθεσή του, το πληθωρικό και μπριόζικο παίξιμό του, ο Κώστας Βουτσάς δημιούργησε ένα ιδιαίτερο τύπο κωμικού ηθοποιού, που αποτελεί εγγύηση γέλιου και αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό. Θεωρείται ως ένα από τα σύμβολα της χρυσής εποχής του εμπορικού κινηματογράφου, αλλά ανέδειξε το υποκριτικό του ταλέντο και σε πιο απαιτητικούς ρόλους στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Σπουδαίος κωμικός, άφησε ανεξίτηλο στίγμα στο ρόλο του αγαθού Κωνσταντινουπολίτη με «Το Ανθρωπάκι» (1969) ενώ το αυθόρμητο επιφώνημα του «Φσστ μποινγκ», στο μιούζικαλ «Κάτι να καίει» (1964), έγραψε ιστορία στον εγχώριο κινηματογράφο.

Τα πρώτα χρόνια - Το επώνυμο της οικογένειάς του
Ο Κώστας Βουτσάς (Σαββόπουλος ήταν το οικογενειακό του όνομα) γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1931 στην Αθήνα, σε προσφυγική οικογένεια με καταγωγή από τους Επιβάτες της Ανατολικής Θράκης, που σήμερα ανήκουν στο έδαφος της Τουρκίας.Μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, όπου εγκαταστάθηκε η οικογένεια του. Ο πατέρας του εργάστηκε ως εργάτης οδοποιΐας κι ο μικρός Κώστας επινόησε διάφορες δουλειές του ποδαριού για επιβίωση. Στα χρόνια της Κατοχής μοίραζε προκηρύξεις στους κινηματογράφους μαζί με άλλα «Αετόπουλα» της ΕΠΟΝ.



Από μικρός είχε το "μικρόβιο" του ηθοποιού και μεγαλώνοντας γράφτηκε στη Δραματική Σχολή του Μακεδονικού Ωδείου Θεσσαλονίκης. Στην Θεσσαλονίκη έκανε και τις πρώτες του θεατρικές εμφανίσεις με τοπικούς και στην συνέχεια με περιοδεύοντες θιάσους. Στον κινηματογράφο ντεμπουτάρισε το 1953 στην κωμωδία του Γιώργου Λαζαρίδη «Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται».

Η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση
Οριστικά εγκαταστάθηκε στην Αθήνα στα τέλη της δεκαετίας του ’ 50, ύστερα από πρόταση της γνωστής πρωταγωνίστριας της εποχής Καλής Καλό για να εμφανιστεί μαζί της στο θέατρο «Περοκέ». Εκεί τον είδε ο Αλέκος Σακελλάριος και του έδωσε έναν μικρό ρόλο στην ταινία του « Η κυρά μας η μαμμή» (1958), που αποτέλεσε το διαβατήριο για την ένταξή του στην Φίνος Φιλμ.

Το 1961, είναι η χρονιά της καταξίωσης για τον Κώστα Βουτσά. Εμφανίστηκε σε δύο ταινίες της Φίνος Φιλμ, «Η Αλίκη στο Ναυτικό» του Αλέκου Σακελλάριου και «Ο Σκληρός Άνδρας», του Γιάννη Δαλιανίδη, ο οποίος του εμπιστεύτηκε ένα κωμικό ρόλο στην κατά τ’ άλλα επόμενη δραματική ταινία του «Ο Κατήφορος», που άρχισε να προβάλλεται στα τέλη της ίδιας χρονιάς. Η ταινία όχι μόνο έσπασε ταμεία, αλλά απογείωσε τις καριέρες των πρωταγωνιστών της Ζωής Λάσκαρη, Νίκου Κούρκουλου και φυσικά του Κώστα Βουτσά, ενώ καθιέρωσε τον Γιάννη Δαλιανίδη ως ένα από τους εμπορικότερους σκηνοθέτες του ελληνικού κινηματογράφου.

Τα επόμενα χρόνια πρωταγωνίστησε σε αξέχαστες κωμωδίες, πραγματοποιώντας σπουδαίες ερμηνείες. Οι ατάκες του άφησαν εποχή («Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;», «Κααατίνα σαλααμάκι») και οι καρπαζιές του στον Αλέκο Τζανετάκο και τον Σωτήρη Τζεβελέκο δημιούργησαν σχολή. Κάποιοι από τους ρόλους του, που μένουν αξέχαστοι είναι ο μικροαστός στο «Ανθρωπάκι», ο νιόπαντρος στη «Νύχτα Γάμου», ο τεμπέλης γιος στη «Χαρτοπαίχτρα», ο λαϊκός ποδοσφαιριστής στο «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», ο μικροαπατεώνας στον «Γόη», ο γιαλαντζί Άραβας στο «Ξυπόλητος Πρίγκηψ» και ο Ράμογλου με το κότερο, στο «Κορίτσια για Φίλημα». Στα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη, άφησε τη σφραγίδα του σε δύο τραγούδια, το «Φσσστ, μπόινγκ!» («Κάτι να καίει») και το «Αψού, γείτσες!» ( «Κορίτσια για φίλημα»).

Θέατρο, τηλεόραση και βιντεοταινίες
Την δεκαετία του ’80 έπαιξε σε βιντεοταινίες, αλλά πέρασε και στην αντίπερα όχθη του Νέου Ελληνικού Κινηματογράφου, όπως και ο Θανάσης Βέγγος, ερμηνεύοντας πιο απαιτητικούς ρόλους σε ταινίες του σκηνοθέτη Βασίλη Βαφέα. Ξεχωρίζει ο ρόλος του μικροαστού λογιστή στην κοινωνική ταινία του Βαφέα «Ο Έρωτας του Οδυσσέα», για την οποίον τιμήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης το 1984. Η ταινία εκπροσώπησε την Ελλάδα στο «Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών» του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 1985 και ένα χρόνο αργότερα μεταδόθηκε ως μίνι σειρά από την ΕΡΤ.

Στην τηλεόραση πρωτοεμφανίστηκε το 1973 με την σειρά του Κώστα Πρετεντέρη «Ονειροπαρμένος» (ΕΡΤ), που ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες εκείνων των χρόνων.Συνέχισε με δημοφιλείς σειρές, όπως «Το Ημερολόγιο ενός Θυρωρού» (ΥΕΝΕΔ, 1979), και «Ο Ανδροκλής και τα Λιοντάρια του» (ΕΡΤ, 1985).

Παράλληλα, ξεδίπλωσε το κωμικό του ταλέντο σε όλα τα είδη του θεάτρου – πρόζα, επιθεώρηση, μιούζικαλ. Ενδεικτικά, έπαιξε σε κωμωδίες του Νίκου Τσιφόρου («Αγάπη μου Παλιόγρια», που γυρίστηκε και επιτυχημένη ταινία με τον ίδιο και την Ξένια Καλογεροπούλου, «Οι Απάνω και οι Κάτω»), του Κώστα Πρετεντέρη (« Ο νονός μου ο διάβολος», «Ο καπετάν Κώστας στο Πόρτο-Λιμπερτά») του Ασημάκη Γιαλαμά (Μπαμπά, ποιός είναι ο μπαμπάς μου;»), αλλά σε έργα των Μολιέρου «Ο Αρχοντοχωριάτης» και Ντάριο Φο («Όποιος κλέβει ένα πόδι κερδίζει στην αγάπη»). Ο Κώστας Βουτσάς έπαιξε, επίσης, σε κωμωδίες του Αριστοφάνη («Θεσμοφοριάζουσες», «Σφήκες», «Όρνιθες») με μεγάλη επιτυχία και με κοσμοσυρροή στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Λάτρης του ωραίου φύλου ο Κώστας Βουτσάς έχει νυμφευτεί τέσσερις φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την ηθοποιό και χορεύτρια Έρρικα Μπρόγιερ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Σάντρα. Ακολούθησε ένας δεύτερος γάμος με την επιχειρηματία Θεανώ Παπασπύρου, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, την Θεοδώρα και την Νικολέτα, ένας τρίτος με την ηθοποιό Εύη Καραγιάννη και τέλος ο τέταρτος με την κατά 39 χρόνια μικρότερή του ηθοποιό Αλίκη Κατσαβού με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Φοίβο. Θετός γιος του είναι ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, γιος της Εύης Καραγιάννη από προηγούμενο γάμο της.

Τον Ιανουάριο πέθανε και η Έρρικα Μπρόγιερ, η πρώτη σύζυγός του Κώστα Βουτσά, η οποία ήταν και πανέμορφη στα νιάτα της. Ο Βουτσάς είχε μάθει το συμβάν on air.




File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2020 14:55 - 27 Feb 2020 15:25 #231901 by Blood Prince
Εχω παρατηρήσει πως μεταξύ 80-90 πεθαίνει πολύς κόσμος.Ελάχιστοι κλείνουν τα 90.

Πάντως η ποιήτρια Κική Δημουλά έζησε 88 χρόνια και κάπνιζε....καλά αν δεν κάπνιζε καθόλου η συγκεκριμένη θα ξεπέρναγε τα 90 σίγουρα.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2020 12:10 - 28 Feb 2020 12:15 #231933 by Blood Prince

Λάτρης του ωραίου φύλου ο Κώστας Βουτσάς έχει νυμφευτεί τέσσερις φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την ηθοποιό και χορεύτρια Έρρικα Μπρόγιερ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Σάντρα. Ακολούθησε ένας δεύτερος γάμος με την επιχειρηματία Θεανώ Παπασπύρου, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, την Θεοδώρα και την Νικολέτα, ένας τρίτος με την ηθοποιό Εύη Καραγιάννη και τέλος ο τέταρτος με την κατά 39 χρόνια μικρότερή του ηθοποιό Αλίκη Κατσαβού με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Φοίβο. Θετός γιος του είναι ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, γιος της Εύης Καραγιάννη από προηγούμενο γάμο της.



Τι έκανε ο τύπος όσο ζούσε ;! :blink:

Ντάξει γνωστός ηθοποιός ήταν,για κάποιους από τους κορυφαίους στο επαγγελμά του αλλά στην προσωπική του ζωή παντρεύτηκε 4 φορές ! και άφησε ορφανό από Πατέρα ένα μικρό παιδί επειδή ήθελε να αποκτήσει παιδί στα 80 ! του.

Οχι και οτι καλύτερο.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Θωμάς Μπισμπίκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2020 12:23 #231934 by Θωμάς Μπισμπίκης
Περί Βουτσά:Συμφωνώ με τον Blood Prince...Κορυφαίος ηθοποιός αλλά..Δούλευα στο Γηροκομείο Αθηνών και τον έβλεπα συχνά.Τρελος γυναικάς,δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει γυναίκα από δίπλα του και να μην τη κοιτάξει ή να μην της τη πέσει...και δεν το έκανε για πλάκα..Φαινόταν λες κ ήταν εθισμένος στις γυναίκες...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 22:13 - 05 Mar 2020 22:17 #232127 by Blood Prince
Καλά γράφετε για τον 88 χρονο Βουτσά και για την 49 χρονη ! Κατερίνα Ζιώγου τίποτα....



Η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου η οποία έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα», η αλλιώς η κόρη της Χριστίνας, δηλαδή της Άννας Παναγιωτοπούλου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών.

Η ηθοποιός πέθανε πριν από 10 ημέρες, και σήμερα το πρωί τελέστηκε το 9ημερο μνημόσυνό της. Έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα και τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της ως «Ντορίτα» την είχαμε δει στις τηλεοπτικές σειρές «Safe sex», «Πήρα κόκκινα γυαλιά» και «Παππούδες εν δράσει». Η μεγάλη της αγάπη ωστόσο ήταν πάντα το θέατρο και συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις, μέχρι την περίοδο που διαγνώστηκε με καρκίνο και αναγκάστηκε να σταματήσει.


File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification