Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Sorry, we currently have no events.
View All Events
Βασίλης Σπετσιέρης απάντησε στο θέμα '[ΖΗΤΗΣΗ] Nier για ps3' στο φόρουμ. 1 hour 47 minutes ago

Σου έστειλα ένα πμ φίλε

Διαβάστε περισσότερα...

10 hours 12 minutes ago
Octahedron 10 hours 13 minutes ago

Εδώ το “απλά” μπορεί να σημαίνει και “περίπλοκα”.

Όσοι από εσάς είναι εξοικειωμένοι με τη μουσική και παρακολουθήσουν το trailer του Octahedron είναι πολύ πιθανό να νομίζουν πως πρόκειται για κάποιον τίτλο που έχει σχέση με το αντικείμενο. Η όλη αισθητική που έχει ο τίτλος της Demimonde μπορεί να κατευθύνει αρκετούς σε αυτό το σενάριο αλλά αυτό είναι ένα μέγα λάθος.

octahedron 1
Το Octahedron μπορεί να διαθέτει περίεργα 8-bit γραφικά και έντονη ηλεκτρονική μουσική αλλά δεν έχει καμία σχέση με rhythm game καθώς είναι ένα 2D Platform.Το gameplay του είναι πρωτότυπο αλλά κατά μια μικρή έννοια σχετίζεται με τη μουσική. Αυτό δεν είναι ούτε καλό αλλά ούτε και κακό καθώς αρκετοί gamers εκεί έξω δεν είναι fans του Rhythm genre. Αυτό όμως που κάνει το Octahedron ξεχωριστό θα το δούμε παρακάτω.

Οκτάμπιτη ζωή με techno αισθητική
H αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η Square Enix Collective μας έχει εκπλήξει με τις τελευταίες της κυκλοφορίες και το Octahedron αποτελεί σίγουρα μια από αυτές. Σίγουρα το σενάριο θα ήταν καλό να υπάρχει αλλά όταν το gameplay είναι ο βασικός πρωταγωνιστής τότε δεν υπάρχει τόσο σοβαρό θέμα δια της απουσίας του.

http://www.youtube.com/watch?v=-WvjRL_zs9E

Το υποτυπώδες σενάριο του τίτλου είναι κάπως αδιάφορο καθώς ο ανώνυμος πρωταγωνιστής μας βλέπει μια λάμψη η οποία τον καταβροχθίζει και τον μετατρέπει στον χαρακτήρα που χειρίζεστε, ένα ανθρωπόμορφο πλάσμα που έχει για κεφάλι ένα οκτάγωνο. Σκοπός σας είναι να δραπετεύσετε από κάθε επίπεδο αποφεύγοντας διάφορα εμπόδια και εχθρούς και να φτάσετε στη σωτηρία σας. Με το που πιάσετε το χειριστήριο και ξεκινήσετε, θα μπείτε για τα καλά στο κόσμο του Octahedron.

Τίποτα χωρίς γωνίες δεν αναπνέει
Ο περίεργος χαρακτήρας σας ξεκινά από ένα σημείο ενός επιπέδου και πρέπει να φτάσει στην κορυφή του όπου βρίσκεται η έξοδος. Το θέμα είναι πώς θα το κάνει αυτό καθώς αρχικά θα διαπιστώσετε ότι πέρα από τη κίνηση δεξιά και αριστερά και το άλμα, ο χαρακτήρας σας δεν διαθέτει άλλες κινήσεις. Και εδώ έρχεται το πρωτότυπο στοιχείο που διαθέτει το Octahedron. O πρωταγωνιστής μας έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει στιγμιαία πλατφόρμες κάτω από τα πόδια του έτσι ώστε να καταφέρει να κερδίζει ύψος και να φτάσει με επιτυχία στο στόχο του. Ακούγεται αρκετά απλό αλλά στην πράξη είναι ένας πολύ πρωτότυπος μηχανισμός που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί σε άλλον τίτλο του είδους.

octahedron 2
Στην αρχή κάθε επιπέδου σας εμφανίζεται μια ένδειξη η οποία σας πληροφορεί για το πόσες πλατφόρμες μπορείτε να δημιουργήσετε πριν ακουμπήσετε το πάτωμα ή γενικότερα το έδαφος σε κάθε level. Αφού προσγειωθείτε σε κάποιο σταθερό σημείο του επιπέδου, αυτή σας η ικανότητα επαναφορτίζεται έτσι ώστε να μπορέσετε να πάρετε μια ανάσα και να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας. Ο αριθμός πλατφορμών που μπορείτε να δημιουργήσετε ποικίλλει και από μόλις δυο θα δείτε ακόμη μεγαλύτερα νούμερα που αρχικά θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Στη πορεία όμως θα συνειδητοποιήσετε ότι όσες περισσότερες σας παρέχονται, τόσο πιο ζόρικα θα είναι τα πράγματα.

Με μια ολιγόλεπτη ενασχόληση σίγουρα αρκετοί θα αναφωνήσουν «Σιγά τα αυγά» και άλλα τέτοια ευφυολογήματα όταν ξαφνικά θα σωπάσουν καθώς το επίπεδο πρόκλησης ανεβαίνει σχετικά σύντομα. Ο κάθε κόσμος του Octahedron έχει το δικό του concept -με ονομασίες που διαθέτουν ελληνική περιγραφή και τιμάνε τη γλώσσα μας- και όσο καταφέρνετε και ολοκληρώνετε κάποιον, η πλατφόρμα σας αναβαθμίζεται και αποκτά νέες δυνατότητες.

octahedron 3
Αυτός ο τρόπος που επέλεξε η ομάδα ανάπτυξης έχει λογική καθώς στη πορεία σας θα συναντήσετε διάφορα εμπόδια και εχθρούς που θα χρειαστούν σίγουρα τη χρήση της νέας ικανότητας που αποκτήσατε. Οι εχθροί ποικίλλουν και ενώ δεν «γεμίζουν» το μάτι είναι αρκετά επικίνδυνοι. Στα πιο περίπλοκα επίπεδα να είστε σίγουροι ότι θα τους στολίσετε με διάφορα κοσμικά επίθετα που πιθανόν να έχετε ήδη χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή κατά της παρακολούθησης κάποιου ποδοσφαιρικού αγώνα. Υπάρχουν εχθροί οι οποίοι εμφανίζονται με το που δημιουργήσετε πλατφόρμα, πλάκες που σας καταδιώκουν με το που αγγίξετε το έδαφος καθώς και άλλοι που ρίχνουν διάφορα βλήματα για να σας ταλαιπωρήσουν.

Και τα εμπόδια όμως διαθέτουν αρκετή πρόκληση. Θα δείτε διάφορες παγίδες όπως γραμμές laser, τοίχους που θέλουν να σας κάνουν πατέ και άλλα «ευχάριστα» πράγματα. Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι γενικά τα επίπεδα έχουν διαφορετική δομή καθώς όσο προχωράτε αναζητούν από εσάς διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης. Με άλλα λόγια, το Octahedron είναι δύσκολο αλλά με λίγη σκέψη και χωρίς το μότο “Βουρ στον πατσά” να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Υπάρχει ένα σύστημα checkpoint βέβαια που δε συγχωρεί και θα χρειαστεί να διασχίσετε ένα ολόκληρο πέρασμα του Caradhras για να επανέλθετε αλλά αν είστε προσεκτικοί δεν θα έχετε θέμα.

Εδώ πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι είναι ένας δύσκολος τίτλος αλλά όχι άδικος

Αυτό που σίγουρα θα σας δυσκολέψει κάπως είναι ο χειρισμός που διαθέτει το Octahedron. Παρόλο που διατίθεται κανονική επιλογή για ρύθμιση του χειρισμού σύμφωνα με τα γούστα του καθενός, υπάρχει ένα μικρό input lag το οποίο στα αρχικά levels περνάει απαρατήρητο. Στη πορεία όμως γίνεται αρκετά αντιληπτό καθώς θα χρειαστείτε τέτοια ακρίβεια η οποία δεν γίνεται λόγω αυτού του προβλήματος. Όσο ακριβής κι αν ήμουν προσωπικά στις κινήσεις μου, έπιασα αρκετές φορές τον εαυτό μου να ισχυρίζεται ότι «Το πάτησα, γιατί δεν…» . Ευτυχώς δεν φτάνει σε τέτοιο σημείο που να καταντά το Octahedron unplayable αλλά σίγουρα αποτελεί ένα αρκετά σοβαρό μειονέκτημα καθώς όλο το concept του τίτλου βασίζεται στην ακρίβεια των κινήσεων. 

octahedron 4
Όσον αφορά το replayability, το Octahedron σας επιβραβεύει όταν καταφέρνετε να ολοκληρώσετε κάποιο level με τη χρήση ελάχιστων πλατφορμών ή την αποφυγή χτυπημάτων. Ακόμη, αφού το ολοκληρώσετε για πρώτη φορά, θα ξεκλειδώσετε και τα νέα επίπεδα δυσκολίας που σίγουρα είναι ότι πρέπει για τους μαζοχιστές ή καλύτερα (για να μη βάζουμε ταμπέλες) για το σκληροπυρηνικό κοινό που τρέφεται με την αδρεναλίνη που προσφέρει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού. 

Για τον μέσο παίκτη, η ενασχόλησή του με το Octahedron θα τον φτάσει σε σημείο να ολοκληρώσει και τα 50 επίπεδα του τίτλου μέσα σε περίπου οκτώ με εννιά ώρες. Αλλά για τους hardcore gamers αυτό είναι μια επίπονη ιστορία καθώς υπάρχουν τα γνωστά και μη εξαιρετέα collectibles. Tα σημεία στα οποία έχουν τοποθετηθεί είναι αρκετά δύσκολα και σίγουρα θα σας πάρει κάποια ώρα για να καταλάβετε πως και προς τα πού πρέπει να κινηθείτε. Εντωμεταξύ, η συλλογή των collectibles είναι κατά 90% υποχρεωτική καθώς απαιτείται η συλλογή ενός συγκεκριμένου αριθμού τους για να ξεκλειδώσετε νέα επίπεδα και να αποκτήσετε και την αναβάθμιση της πλατφόρμας σας. 

octahedron 5
Neon φώτα και ξέφρενοι ρυθμοί
Το Octahedron διαθέτει 8-bit γραφικά τα οποία διαθέτουν ένα στυλ neon φωτισμού κάνοντας τη παρουσίαση του μοναδική. Όσοι μεγαλώσατε στα ουφάδικα (σ.σ.προδίδω την ηλικία μου) να είστε σίγουροι ότι θα σας χτυπήσει σίγουρα η νοσταλγία καθώς το Octahedron ξυπνά αναμνήσεις. 

Σίγουρα τα γραφικά αποτελούνται από απλά σχήματα και γραμμές και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής θα μπορούσε να πει κανείς ότι σχεδιάστηκε στο Paint ή ότι αποτελεί κάποιο είδους GIF αλλά αυτή σχεδιαστική επιλογή είναι άκρως πετυχημένη. Υπάρχουν κάποια frame drops όταν επικρατεί πανικός και όταν υπάρχουν πολλά τεκταινόμενα στην οθόνη να μπερδευτείτε αλλά σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι ικανοποιητικά. 

octahedron 6
Στα ίδια επίπεδα ή και ακόμη καλύτερα κινείται το ηχητικό κομμάτι του Octahedron. Το soundtrack διαθέτει trance,techno και γενικά ηλεκτρονικά κομμάτια από καλλιτέχνες όπως η Chipzel, ο Andre Sobota, ο Derek Howell και ο Monomirror. Η μουσική σε συνδυασμό με τα γραφικά ταιριάζουν απόλυτα όπως η Gouda με τη καπνιστή γαλοπούλα στο τοστάκι. Και ενώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα Rhythm τίτλο, η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Octahedron καθώς ο ρυθμός της αποτελεί κομμάτι του gameplay και σας δίνει με τον τρόπο της το έναυσμα για να ξεκινήσετε. 

octahedron 9
Η λέξη Οκτάγωνο είναι η πιο τέλεια περίληψη
Εν κατακλείδι, το Octahedron είναι μια πολύ καλή κυκλοφορία και προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους ψάχνουν ένα πρωτότυπο και ενδιαφέρον Platform τίτλο που διαθέτει και μια αρκετή δόση πρόκλησης. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα αλλά δεν χαντακώνουν σε καμία περίπτωση την προσπάθεια της Demimonde. Ειδικά με τη χαμηλή τιμή διάθεσης (12,99€) είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί. 

Θετικά:
- Πρωτότυπη ιδέα
- Όμορφη παρουσίαση
- Μεγάλη διάρκεια
- Χαμηλή τιμή 

Αρνητικά:
- Input lag
- Πτώση των frames όταν επικρατεί πολυκοσμία
- Απαιτητικό σε κάποια σημεία 

Βαθμολογία
Γραφικά: 6 
Ήχος: 7 
Gameplay: 7 
Αντοχή: 8 
Γενικά: 7

Μια εμπειρία που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. 

Μάρκος Ασκανιάν

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα' στο φόρουμ. 10 hours 42 minutes ago

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα

Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες έξω από τη Βουλή για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών - Βροντοφωνάζουν «όχι» στη Συμφωνία και συνθήματα για τη Μακεδονία - Διαδηλωτές απ' όλη την Ελλάδα καλούν τους βουλευτές να μην υπερψηφίσουν τη Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ - Αφροδίτη Μάνου: Να παραδώσουμε την πατρίδα, ακέραια όπως την παραλάβαμε -Δήμαρχος Δοξάτου: Go back κύριε Τσίπρα, πίσω στις Πρέσπες


Μεγαλειώδης είναι για άλλη μια φορά η διαδήλωση για την Μακεδονία στο Σύνταγμα με χιλιάδες πολίτες να διαδηλώσουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η συγκέντρωση των χιλιάδων πολιτών που «ψηφίζουν» ένα μεγάλο «όχι» λίγα 24ωρα πριν να κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία κατατέθηκε το Σάββατο στη Βουλή, ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 2 το μεσημέρι με τον Πέτρο Γαϊτάνο να ψάλει τον εθνικό ύμνο.

Δείτε εικόνα ζωντανά από την πλατεία Συντάγματος:

youtu.be/jbpLG3pJ2Ds?t=2

Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα στις 21:00 στο κανάλι μου ανέβηκε το πρώτο τρέιλερ του The Last Of Us 2 από το Playstation Experience 2016 με ελληνικούς υπότιτλους! Μια εγγραφή και 1 καμπανάκι θα με βοηθούσαν πολύ για να κάνω στο μέλλον ακόμα περισσότερα βίντεο :D

www.youtube.com/watch?v=kgJ1yCKDsZE&t=1s

Read More...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα '5G: Το νέο δίκτυο έρχεται' στο φόρουμ. 15 hours 24 minutes ago

Astro έγραψε: Καλά ολα αυτά αλλά να δούμε και σε τι τιμές θα πουλάνε τις συσκευές που θα έχουν αυτή την δυνατότητα.


Πολυ καλη παρατήρηση. Λογικά θα είναι τσουχτερές η τιμές, αν και κατι μου λεει οτι θα ξεκινήσουν απο τα "μεγαλα "κινητά η εταιρίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Παναγιώτης Μπόρος replied to the topic '5G: Το νέο δίκτυο έρχεται' in the forum. 16 hours 20 minutes ago

Καλά ολα αυτά αλλά να δούμε και σε τι τιμές θα πουλάνε τις συσκευές που θα έχουν αυτή την δυνατότητα.

Read More...

Πιστεύω ότι δυστυχώς δεν θα καταφέρει τίποτα το συλλαλητήριο, γιατι και το δημοψήφισμα που έγινε δεν έκανε ακριβός τίποτα.

Read More...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα' στο φόρουμ. 17 hours 5 minutes ago

Συλλαλητήριο Μακεδονία

Τελικά ο πρωθυπουργός είναι πολύ λίγος... Το μόνο που είχε να πει για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο είναι ότι τον τόνο έδωσαν τα στοιχεία της Χρυσής Αυγής.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Πρτωθυπουργού είναι θλιβερή και κατώτερη των περιστάσεων.

«Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής που στη προσπάθειά τους να εισβάλουν στη Βουλή με κουκούλες, πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, στέλνοντας δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία.
Στη δημοκρατία μας η ελεύθερη έκφραση των πολιτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο
δικαίωμα. Ακόμη και αυτών που επιθυμούν να την καταλύσουν, γιατί όπως λένε, πιστεύουν ότι «η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία». Την ίδια στιγμή, όμως, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση, όσων πιστεύουμε και υπηρετούμε τη δημοκρατία, να μην τους το επιτρέψουμε. Να τους απομονώσουμε και να τους καταδικάσουμε απερίφραστα», αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, βάζοντας στην ίδια μοίρα τους πολίτες που πήγαν να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία των Πρεσπών, με τους παρακρατικούς - κουκουλοφόρους.

Διαβάστε επίσης:

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Κυβέρνηση, αστυνομία και παρακρατικοί αμαύρωσαν τη συγκέντρωση

Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ποιο σύστημα εξέθρεψε αυτούς τους κατ' επάγγελμα μπαχαλάκηδες.

Είναι οι ίδιοι που έκαναν αντισυγκέντρωση στα προπύλαια και φώναζαν συνθήματα κατά της Ελλάδας και κατά της Πατρίδας.

Είναι οι γνωστοί εθνομηδενιστές που έχουν βρει χώρο και ελέγχουν για λογαριασμό της εξουσίας τις συγκεντρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα' στο φόρουμ. 17 hours 9 minutes ago

Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την Κυβέρνηση

Σε οριστικό «διαζύγιο» κατέληξαν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, όπως έγινε γνωστό μετά τη συνάντησή τους στο μέγαρο Μαξίμου επιβεβαιώνοντας έτσι την έντονη φημολογία του τελευταίου διαστήματος.

Παρελθόν αποτελούν από τη συγκυβέρνηση οι ΑΝΕΛ, μετά το ραντεβού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπως έκανε γνωστό ίδιος ο επικεφαλής της παράταξης, Πάνος Καμμένος.

Όπως δήλωσε ο ίδιος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου είχε μια μεγάλη συζήτηση στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μία αρκετά μεγάλη συζήτηση. Υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από τα μνημόνια. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Στο θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό. Για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση»

Κληθείς να σχολιάσει το αν θα αποχωρήσει και από το υπουργείο Άμυνας ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως όλα θα ειπωθούν στη συνέντευξη Τύπου.

www.youtube.com/watch?v=k2Y1jwX9Z-E

Ο κ. Καμμένος είχε ήδη από την Παρασκευή δηλώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Ωστόσο, είχε υπογραμμίσει και μέσω twitter πως δεν επιθυμεί να ρίξει την κυβέρνηση αλλά ξεκαθάριζε πως θα τεθεί θέμα εμπιστοσύνης αν αυτή συνδεθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αναμένονται με ενδιαφέρον οι επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος είχε κάνει γνωστό πως θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης σε περίπτωση που αποχωρήσει ο κ. Καμμένος.

Εδώ και αρκετό καιρό ο κ. Καμμένος είχε θέσει ως «κόκκινη γραμμή» του το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ συγκαλώντας μάλιστα και σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας την Παρασκευή.

Την ίδια ημέρα ήταν προγραμματισμένη να γίνει και η συνάντηση που διεξήχθη σήμερα. Ωστόσο, παρέμενε στον αέρα το ραντεβού των δύο επικεφαλής εν αναμονή των εξελίξεων στην ΠΓΔΜ.

Η κύρωση τελικώς, της Συμφωνίας των Πρεσπών την Παρασκευή από τα Σκόπια άνοιξε το δρόμο για την εισαγωγή της συμφωνίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά και για την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από τη συγκυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα...

οι νικητες από το βιντεο του Game of the Year 2018 ποτε θα ανακοινωθουν;

Διαβάστε περισσότερα...

Βασίλης Φρίγκας απάντησε στο θέμα '[ΖΗΤΗΣΗ] Nier για ps3' στο φόρουμ. 17 hours 21 minutes ago

το εχω σφραγισμενο, αν το θες πραγματικα σκεψου το και πες μου

Διαβάστε περισσότερα...

Μάνος Γρυπάρης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' GameAthlon 2019' στο φόρουμ. 17 hours 59 minutes ago

Το GameAthlon 2019 διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο στο γήπεδο Τάε Κβο Ντο.

Δείτε το ρεπορτάζ που σας ετοιμάσαμε για όσους θέλουν να πάνε. Το βίντεο έχει και διαγωνισμούς η κλήρωση των οποίων θα γίνει σε μία εβδομάδα από τώρα. Επομένως κάντε το share και αφήστε σχόλιο με το δώρο που θέλετε για να μπείτε στην κλήρωση. Καλή επιτυχία σε όλους!

www.youtube.com/watch?v=Sqok1hb_Nxs

Διαβάστε περισσότερα...

Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα' στο φόρουμ. 18 hours 26 minutes ago

Η μεγάλη διαδήλωση ξεκίνησε από χθες Σάββατο με κεντρική ώρα έναρξης σήμερα Κυριακή στις 14:00.

Δείτε live όσα συνέβησαν:

www.youtube.com/watch?v=-2Rxp7HpxRc

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' 5G: Το νέο δίκτυο έρχεται' στο φόρουμ. 19 hours 10 minutes ago

Ασύρματα δίκτυα 5ης γενιάς (5G)

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Android με πληκτρολόγιο Qwerty!' στο φόρουμ. 19 hours 28 minutes ago

Android: Πιο δυνατός ο Snapdragon 855 από τον επεξεργαστή του iPhone XS


Ο νέος κορυφαίος επεξεργαστής της Qualcomm που θα "φορεθεί" στα κορυφαία Android κινητά της χρονιάς, ο Snapdragon 855, φαίνεται να... ρίχνει στον άμεσο ανταγωνιστή του, τον A12 Bionic της Apple.

οι δοκιμές της συμπεριέλαβαν τον Qualcomm Snapdragon 855, τον επεξεργαστή, που θα υπάρχει στα Galaxy S10 (πιθανώς για την αμερικάνικη έκδοση), LG G8, Sony Xperia XZ4 και άλλα.

Στην παρακάτω εικονα μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι ο Snapdragon 855 ειναι πολυ πιο ανώτερος

Διαβάστε περισσότερα...

Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'Τένις' στο φόρουμ. 19 hours 31 minutes ago

Tεράστιος Στέφανος Τσιτσιπάς: Νίκησε με 3-1 σετ τον θρυλικό Φέντερερ!
Ο Τσιτσιπάς έπαιξε με θράσος, και αντιμετώπισε επιτυχώς τις αντεπιθέσεις του Φέντερερ.

Ιστορικός θρίαμβος του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οπoίος αποκαθήλωσε τον θρύλο του τένις Ρότζερ Φέντερερ στο Αυστραλιανό Open με 3-1 σετ! Ο Τσιτσιπάς έπαιξε με θράσος, και αντιμετώπισε επιτυχώς τις αντεπιθέσεις του Φέντερερ τον οποίο απέκλεισε από τη διοργάνωση.

Ο Έλληνας αθλητής πήρε έτσι την πρόκριση στους «8» του Αυστραλιανού Όπεν, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά.

www.youtube.com/watch?v=nO5m2X5U2YQ

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 20χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς παίζει σε κεντρικό κορτ τουρνουά Grand Slam. Ο Έλληνας τενίστας προηγουμένως απέκλεισε με 3-1 σετ τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι, δινόντάς του το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

www.youtube.com/watch?v=5HyNnM2E5ms

Σημειώνεται ότι ο νεαρός αθλητής με το τεράστιο ταλέντο είχε την υποστήριξη πολλών ομογενών, που είχαν αναρτήσει πανό STEFANOS THE GREAT με την ήλιο της Βεργίνας!

Τα σετ: 6-7(11), 7(3)-6, 7-5, 7-6(5)

Διαβάστε περισσότερα...

Notification