Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Capcom: "Δεν θα θέλαμε να μας εξαγοράσει η Microsoft"

capcom-microsoft-buyout-54-1695665419.jpg


Ο CEO της εξήγησε τους λόγους.

Με την Microsoft να κάνει ιδιαίτερα επιθετικές εξαγορές τελευταία, η Capcom διευκρίνισε ότι δεν θα ήθελε να εξαγοραστεί από την Αμερικανική εταιρεία.

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο διευθύνων σύμβουλος της Capcom, Haruhiro Tsujimoto, ρωτήθηκε εάν η Capcom θα ενδιαφερόταν για μια προσφορά για να γίνει μέλος της Microsoft. «Θα αρνιόμουν ευγενικά την προσφορά, γιατί πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να ήμασταν ισότιμοι εταίροι», εξήγησε.

Ο Tsujimoto εξέφρασε δημόσια τις σκέψεις του για τις εξαγορές στο σύνολό τους. Είπε ότι η Capcom προτιμά την οργανική ανάπτυξη παρά απλώς την εξαγορά της. Για αυτόν, είναι σημαντικό να εκπαιδεύει και να αναπτύσσει ταλέντο στο εσωτερικό της εταιρείας, προκειμένου να εκτελεί στρατηγικές ανάπτυξης. Ωστόσο, η Capcom εξακολουθεί να μπορεί να χρησιμοποιεί εξωτερικούς συνεργάτες και δεν έχει καμία πρόθεση να αποκτήσει άλλους.

Ο Tsujimoto ανέφερε ότι η Capcom ήταν κάποτε στόχος εξαγοράς. Αν και δεν είναι σαφές σε τι αναφέρεται συγκεκριμένα, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας επένδυσε μερίδιο 5% στην Capcom πέρυσι.

Στην Ιαπωνία, θυμίζουμε ότι τόσο η Nintendo, όσο και η Sega, έχουν επίσης δηλώσει ότι δεν θα ήθελαν να εξαγοραστούν.

Read More...

Προς λήξη οδεύει η απεργία των σεναριογράφων του Hollywood

hollywood-writers-strike-51-1695670859.jpg


Δέχθηκαν πρόταση.

Οι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ έλαβαν μία πολύ καλή δοκιμαστική συμφωνία για να σταματήσουν την απεργία τους. Το σωματείο τους δήλωσε μάλιστα ότι: «Η συμφωνία είναι εξαιρετική».

Η απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ, που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου, μπορεί τελικά να φτάσει στο τέλος της. Η Ένωση Συγγραφέων της Αμερικής (WGA) και η Συμμαχία Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (AMPTP) συνήψαν μια «δοκιμαστική» συμφωνία στις 24 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η συντεχνία των σεναριογράφων. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, εν τω μεταξύ, συνεχίζουν να απεργούν στο πλαίσιο της στάσης εργασίας της SAG-AFTRA.

«Αυτό έγινε πιθανότατα από τη διαρκή αλληλεγγύη των μελών της WGA και την εξαιρετική υποστήριξη των αδελφών του συνδικάτου μας που στάθηκαν μαζί μας για περισσότερες από 146 ημέρες», ανέφερε η συντεχνία σε δήλωσή της.


The WGA and AMPTP have reached a tentative agreement. This was made possible by the enduring solidarity of WGA members and extraordinary support of our union siblings who stood with us for over 146 days. More details coming after contract language is finalized. #WGAStrike pic.twitter.com/GBg2wZBwGB

— Writers Guild of America West (@WGAWest) September 25, 2023

Η συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί σε όλες τις τις λεπτομέρειες, αλλά οι όροι αναμένεται να είναι ευνοϊκοί για τη συντεχνία. Θα προσφέρει "σημαντικά κέρδη και προστασία για τους σεναριογράφους σε κάθε τομέα των μελών", ανέφερε η δήλωση. Η συντεχνία ζητούσε καλύτερες αμοιβές, ποσοστά βάση θεατών, προστασίες κατά της τεχνητής νοημοσύνης και πολλά άλλα.

Το Deadline μας υπενθυμίζει ότι κατά την τελευταία απεργία της WGA τις χρονιές 2007-2008, επιτεύχθηκε μια δοκιμαστική συμφωνία την 96η ημέρα και χρειάστηκε μέχρι την 100η ημέρα για να λήξει επίσημα η απεργία.

Το σωματείο σεναριογράφων δήλωσε: "Για να είμαστε ξεκάθαροι, κανείς δεν πρόκειται να επιστρέψει στη δουλειά μέχρι να εξουσιοδοτηθεί ειδικά από τη συντεχνία. Μέχρι τότε είμαστε ακόμη σε απεργία".

Read More...

Σαν το GTA V

dragons-dogma-2-58-1684967030.jpg

Ο director του Dragon's Dogma 2 Hideaki Itsuno, δήλωσε ότι θα ήθελε να φτιάξει έναν "ζωντανό κόσμο" στο Dragon's Dogma 2, σαν του GTA 5.
Συγκεκριμένα είπε: "Στο Dragon's Dogma 2 θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα που δεν καταφέραμε στην πρώτη έκδοση όταν βγήκε το 2012, είτε επειδή δεν είχαμε χρόνο, είτε για να φτάσουμε το hardware στα όριά του. Εκτιμώ το πως οι developers του GTA V δημιούργησαν έναν κόσμο που σε κάνει να νιώθεις ότι οι NPCs ζουν τις ζωές τους ανεξάρτητα από τους παίκτες. Κάθε είδους ενδιαφέρουσα συμπεριφορά θα μπορούσε να συμβεί κάθε φορά που εξερευνούσατε την πόλη και όλα τα είδη περίεργων ατυχημάτων ένιωθα ότι θα συνέβαιναν είτε ήσουν εκεί είτε όχι".

Ως εκ τούτου, ο Itsuno λέει ότι αυτός και η ομάδα του στοχεύουν στο Dragon's Dogma 2 να παρουσιάσουν την "αίσθηση ενός ζωντανού κόσμου" που θυμίζει GTA V.

Το Dragon's Dogma II θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Bayonetta 4' in the forum. 1 hour 11 minutes ago

Ο Hideki Kamiya, δημιουργός της Bayonetta, φεύγει από την PlatinumGames

hideki-kamiya-bayonetta-creator-platinumgames-36-1695641724.jpg


Το Bayonetta 4 θα συνεχίσει χωρίς αυτόν.

Ο Hideki Kamiya, δημιουργός της σειράς Bayonetta, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την PlatinumGames.

Η είδηση ανακοινώθηκε από την PlatinumGames στο Twitter (πλέον X), σε ένα μήνυμα που αποκάλυψε ότι η τελευταία μέρα του Kamiya θα είναι η 12η Οκτωβρίου.

«Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τις δημιουργικές του ιδέες, την ηγεσία και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της PlatinumGames από την αρχή μέχρι σήμερα. Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να πετυχαίνει στις μελλοντικές του προσπάθειες ως δημιουργός παιχνιδιών. Ανυπομονούμε να δούμε τη βιομηχανία παιχνιδιών να εξελίσσεται με τον ίδιο να έχει μία καλύτερη θέση. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.» αναφέρει η δήλωση.

Ο Kamiya δήλωσε: «Η αποχώρησή μου έγινε μετά από πολλή σκέψη με βάση τις δικές μου πεποιθήσεις και δεν ήταν σε καμία περίπτωση μια εύκολη απόφαση. Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι για το καλύτερο. Θα συνεχίσω να δημιουργώ games με τον τρόπο μου. Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα».

Ο Kamiya συνίδρυσε την PlatinumGames το 2006, μαζί με τον δημιουργό του Resident Evil, Shinji Mikami. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην Capcom στις σειρές Resident Evil και Devil May Cry.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο δημιουργός της σειράς Bayonetta...είναι πολύ πιθανό να μην αναπτύξει στο μέλλον ξανά μία νέα έκδοση Bayonetta.

Read More...

Το ένα για μένα ήταν τρομερό. Περιμένω πως και πως να μάθω περισσότερα για το 2.

Read More...

Αφού θα βγεί και τρίτο μέρος, τότε μια χαρά. Θα το έβαζα ώς ένα απο τα τοπ 10 της χρονιάς.

Read More...

Μάνος Γρυπάρης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Lord οf The Rings: Tales of the Shire' στο φόρουμ. 11 hours 2 minutes ago

Ένα spin-off της σειράς Lord Of The Rings με τίτλο Tales of the Shire, ανακοινώθηκε, με εταιρεία ανάπτυξης την Private Division.
 Δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες πέρα από το πρώτο τρέιλερ. Στο development θα συμμετάσχει και η Wētā Workshop. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε την Ημέρα εορτασμού του Hobbit. Αναμένεται να: " Προσφέρει μια άνετη εμπειρία που θα «ζεστάνει την καρδιά σας» στο σύμπαν της Μέσης Γης του Tolkien" λέει η ανακοίνωση.

 www.youtube.com/watch?v=HaJSwSR9_Bc

 Το Lord οf The Rings: Tales of the Shire θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς ούτε τι είδος θα είναι, ούτε σε ποιες πλατφόρμες θα έρθει. Καλό θα ήταν η Amazon να ανακοινώνει αυτές τις πολύ βασικές λεπτομέρειες, για να μην μυρίζουμε κάθε φορά τα νύχια μας. Δυστυχώς όμως έχει αποδείξει πόσο άχρηστη είναι σε θέμα PR αφού δεν στέλνει καν δελτία τύπου για τα νέα της games, ούτε έχει ελληνική αντιπροσωπεία και φυσικά ούτε που στέλνει κωδικούς για τα games της. Μετά απορούν κιόλας πως έκαναν 10.000 απολύσεις στις αρχές της χρονιάς. Ναι, αν δεν ενημερώνεις τα ΜΜΕ για τα games σου και δεν γράφονται άρθρα/reviews, λογικό είναι.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι επιλογές μας και τα…ζάρια θα καθορίσουν την μοίρα μας. Read More

Buy Diazepam Online Overnight in One Click

Buy Diazepam Online Overnight in One Click. We are here to provide you with all the information about diazepam...
Show more

Buy Oxycodone Online at Street Values | FDA APPROVED | Bonfire

Check out Buy Oxycodone Online at Street Values on Bonfire and shop official merchandise today! Featuring limited edition custom apparel, printed with care in the…

Buy Diazepam Online Overnight in One Click has a new avatar. 19 hours 51 minutes ago
Notification