Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Διαβάστε το reviewwww.gameworld.gr/reviews/50498-call-of-duty-warzone-2-0-2 


Το ολοκαίνουργο αυτό battle royale εντυπωσιάζει στο τεχνικό τομέα καθώς τα γραφικά του είναι αρκετά ρεαλιστικά, δίνοντας μια ιδιαιτερότητα στο περιβάλλον που μαζί με τον ιδιαίτερο ήχο και το εξαιρετικό gameplay συνθέτουν μία πολύ ολοκληρωμένη εμπειρία για τον παίκτη. Φέρει μεγάλες αλλαγές από τον προκάτοχό του καθώς έχει γίνει προσπάθεια να αλλαχτεί ο χειρισμός των όπλων και της κίνησης του παίκτη αποτελώντας ένα απολαυστικό σύνολο. 

Όμως τα τεχνικά προβλήματα στον τίτλο της activision δεν έλειπαν δυστυχώς από την πρώτη μέρα αφού τα bugs και οι αποσυνδέσεις ήταν σε μεγάλο βαθμό πίσω από κάθε γωνία, αφήνοντας μια αρνητική αίσθηση στο κοινό που ακολουθεί την σειρά Call Of Duty και ιδιαίτερα το Warzone. 

Read More...

Παρόμοιες διακοπές έγιναν και σε σεισμούς και την αρχή των θανάτων του Covid-19. Read More

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Dead Island 2' in the forum. 13 hours 3 minutes ago

Νέο αναλυτικό gameplay video

dead-island-2-gameplay-release-date-54-1661285152.jpg

Η Deep Silver παρουσίασε ένα νέο gameplay video του Dead Island 2, διάρκειας 4 λεπτών.
Το νέο τρέιλερ ονομάζεται Welcome to Hell-A και παρουσιάζει το σχεδόν κατεστραμμένο Los Angeles. Στο βίντεο βλέπουμε αρκετά από τα όπλα, τα οποία θα μπορούμε να τα κάνουμε upgrade, το σύστημα μάχης και φυσικά αρκετά zombies και gore.

www.youtube.com/watch?v=ZEmrfritmg8

Όσοι προπαραγγείλετε το Dead Island 2, θα λάβετε το Memories Of Banoi Pack, το οποίο θα περιλαμβάνει τα Banoi War Club, Memories of Banoi Baseball Bat, the Balanced Weapon Perk και "Personal Space" Skill Card.

Το Dead Island 2 θα κυκλοφορήσει στις 3 Φεβρουαρίου 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. Οι φήμες για την ημερομηνία επιβεβαιώθηκαν.

Read More...

Οι εργαζόμενοι στο QA της Bethesda θέλουν να δημιουργήσουν σωματείο

bethesda-qa-workers-union-11-1670408737.jpg


Ο συνολικός τους αριθμός ξεπερνάει τους 300.

Περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι στο QA της Bethesda θέλουν να δημιουργήσουν σωματείο.

Ο συγκεκριμένος αριθμός των υπαλλήλων που εργάζονται στις Bethesda Game Studios, id Software και αρκετές άλλες, είναι ο μεγαλύτερος που έχει επιχειρήσει να δημιουργήσει σωματείο στην βιομηχανία του gaming. Η ανακοίνωση έγινε όταν οι αντίστοιχοι εργαζόμενοι της Blizzard Albany κέρδισαν την ψήφο τους στο Υπουργείο Εργασιακών Σχέσεων της Αμερικής ενάντια στις διαφωνίες της Activision Blizzard.

www.youtube.com/watch?v=COI03zXfPrY

Η Microsoft είχε δηλώσει ότι θα παραμείνει ουδέτερη στα θέματα σωματείου της Activision Blizzard, καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η εξαγορά της. Όσον αφορά την Zenimax, η οποία ήδη της ανήκει, δεν έχει ακόμα επέμβει. Πιθανότατα οι στρατηγικές τις θα πρέπει να αλλάξουν, όσον αφορά τις δημιουργίες σωματείων, για να κερδίσει τις εντυπώσεις των επιτροπών και να εγκριθεί η εξαγορά της Activision.

Read More...

Το The Witcher: Monster Slayer θα σταματήσει την λειτουργία του το 2023

the-witcher-monster-shut-down-in-2023-49-1670406822.jpg


Αναμένονται απολύσεις στο Spokko Studio της CD Projekt Red.

Το The Witcher: Monster Slayer για τα κινητά, το οποίο εμπνεύστηκε από το Pokémon GO, θα σταματήσει την λειτουργία του το 2023.

Συγκεκριμένα η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι το Monster Slayer θα βγει offline στις 30 Ιουνίου του 2023, ενώ από τις 31 Ιανουαρίου θα αφαιρεθεί από τα App Store και Google Play Store. Η Πολωνική εταιρεία δήλωσε: "Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία AR εμπειρία που έδειχνε πως είναι να είσαι Witcher στην πραγματική ζωή και δώσαμε στην κοινότητα την εταιρεία να αντιμετωπίσει τέρατα πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτό είναι που έκανε το The Witcher: Monster Slayer μία μοναδική εμπειρία στην σειρά The Witcher."

www.youtube.com/watch?v=TJONQYsru1c

Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι η Spokko, εταιρεία ανάπτυξης του The Witcher: Monster Slayer θα συμπτυχτεί με την CD Projekt Red μέρος του προσωπικού της θα απολυθεί: "Από εδώ και πέρα έχουμε σκοπό να φέρουμε την Spokko στην CD Projekt και μέρος του προσωπικού της θα μπουν στα βασικά projects της CD Projekt Red. Κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης θα υπάρχουν μερικά μέλη του προσωπικού που δυστυχώς θα πρέπει να φύγουν. Όμως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υποστηρίξουμε όλους τους εργαζόμενούς μας που θα επηρεαστούν από αυτή την κατάσταση και θα βεβαιωθούμε ότι η μετάβαση στα επόμενα βήματα της καριέρας τους θα γίνει εύκολα και με ασφάλεια."

Η CD Projekt Red θα σταματήσει επίσης την υποστήριξη του Gwent: The Witcher Card game το 2024. Οι τελευταίες κάρτες αναμένονται τον Σεπτέμβριο του 2023.

Read More...

Mod του Skyrim φέρνει νέους companions, παρόμοιους με των games της Bioware

skyrim-mod-bioware-16-1670405080.jpg


Με 9000 διαλόγους.

Το Warden of the Coast mod του Skyrim φέρνει νέους companions, παρόμοιους με των games της Bioware, καθώς και 9000 νέους διαλόγους.

Το εν λόγω mod έχει εμπνευστεί αρκετά από τα Mass Effect και Dragon Age και το σενάριό του αφορά την προσπάθεια να εμποδίσετε έναν Daedric Lord από να έρθει στον κόσμο από το Oblivion. Οι νέοι companions είναι συνολικά 9, έχει ο καθένας τα δικά του questlines και έχουν πλήρες voice acting. Επιπλέον θα υπάρχουν οι επιλογές για ρομαντικά questlines.

www.youtube.com/watch?v=xVLkCmcJ1zo

Η βασική του ιστορία θα έχει πέντε διαφορετικά τέλη και θα χρειάζεται περίπου 10 με 15 ώρες για να ολοκληρωθεί. Οι νέοι κόσμοι θα είναι 2 με 19 εσωτερικές τοποθεσίες. Το Warden of the Coast προς το παρόν λειτουργεί μόνο με την Special Edition του Skyrim για PC. Ο modder TheBawb δηλώνει ότι προσφέρει δωρεάν το mod με την ελπίδα να δείξει τις ικανότητές του ώστε να βρει δουλειά στην Bioware.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Warden of the Coast mod κάνοντας κλικ εδώ .

Read More...

Notification