Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Sorry, we currently have no events.
View All Events
Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'Ολυμπιακός 2018/2019' στο φόρουμ. 9 hours 25 minutes ago

Γνώμη Αλέφαντου για ντέρμπι:

www.youtube.com/watch?v=BM1MfvnsoKM

Διαβάστε περισσότερα...

Παναγιώτης Μπόρος replied to the topic 'PC Classic' in the forum. 10 hours 29 minutes ago

pc-classic mini emulator για pc, pc inception :P

Read More...

11 hours 53 minutes ago
Red Dead Redemption 2: Bug που επηρεάζει το camp 11 hours 54 minutes ago

Εξαφανίζονται ορισμένοι χαρακτήρες.

H Rockstar ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω στο ζήτημα ενός bug που αφορά την εξαφάνιση ορισμένων χαρακτήρων του Red Dead Redemption 2. Συγκεκριμένα, αν οι John, Jack, Sadie και Abigail έχουν να εμφανιστούν στο camp σας από το Chapter 2, τότε έχετε συναντήσει το εν λόγω πρόβλημα.

Σύμφωνα με το Q&A blog της εταιρείας, "αν ολοκληρώσατε την αποστολή ‘Polite Society, Valentine Style’ στην αρχή του Chapter 2, αλλά χρειάστηκε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Retry Checkpoint, τότε η Sadie, ο Jack, o John και η Abigail θα εμφανίζονται στο camp σας μόνο όταν έχουν να σας δώσουν αποστολές. Έχουμε αντιληφθεί το ζήτημα και εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή για να συμπεριλάβουμε τη διόρθωσή του στο επερχόμενο Title Update."

Μέχρι να δοθεί η λύση, η Rockstar συμβουλεύει όλους τους παίκτες που δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την αποστολή "Polite Society, Valentine Style", να το κάνουν χωρίς να κάνουν retry from checkpoint. Συνεπώς, ως προσωρινή λύση, αν αποτύχετε στην αποστολή θα πρέπει να την εγκαταλείψετε και να την πάρετε από την αρχή, ή να φορτώσετε κάποιο προηγούμενο save file. Εάν έχετε ήδη συναντήσει το bug, τότε θα περιμένετε μέχρι το Chapter 4 για να επιστρέψουν κανονικά στο camp οι συγκεκριμένοι συμμορίτες σας.

Διαβάστε το review του Red Dead Redemption 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Γιώργος Δρίτσας δημιούργησε ένα νέο θέμα ' PC Classic' στο φόρουμ. 12 hours 46 minutes ago

Το PC-μινιατούρα-κονσόλα της Unit-e ζητάει την υποστήριξή σας και συγκεκριμένα τα χρήματά σας. Σε ένα κόσμο όπου νοσταλγούμε και για το βετέξ που είχε η γιαγιά μας γιατί είναι ρέτρο και έχει κλασική αξιά, αξίζει κι αυτό μια μινιατούρα που να συνδέεται με την τηλεόρασή μας. #ΒετεξΚλασικΜινι

Διαβάστε περισσότερα...

12 hours 51 minutes ago
PC Classic: Mινιατούρα PC για DOS games 12 hours 52 minutes ago

H Unit-e σχεδιάζει crowdfunding για τη χρηματοδότηση του project.

H μόδα των ρετρό μινιατούρων κονσόλων φτάνει στην αποκορύφωση της με το PC Classic. Αντί για τα αγαπημένα σας PS1 ή SNES games, το μικρό μπεζ κουτί θα παίζει DOS games από τα 80’s και τα 90’s, όπως το DOOM και πολλά άλλα. Η εταιρεία ανάπτυξής του Unit-e σκοπέυει να βασιστεί στην προσφορά των νοσταλγών για τη χρηματοδότησή του μέσω crowdfunding καμπάνιας που θα ξεκινήσει στα τέλη Νοεμβρίου – αρχές Δεκεμβρίου.

Το PC Classic παρουσιάζεται ως, ένα μικρό PC με ρετρό παιχνίδια «για την τηλεόρασή σας», ομολογουμένως μια ανορθόδοξη ιδέα marketing, αφού το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με τα μεγάλα μας PC, που δε χρειάζονται και crowdfunding. Το μίνι φοριέται πολύ τελευταία. Η Nintendo έχει ήδη εξαργυρώσει μερικά νοσταλγικά εκατομμύρια με τα NES και SNES Classic Mini, και η Sony αναμένεται να κάνει το ίδιο με το επερχόμενο και μικρότατο PlayStation Classic.

http://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=2sjbrqR36w4
 
Το κλίμα αυτό φαίνεται ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Unit-e και παράλληλα ίσως να εκπληρώσει την επιθυμία μερικών σκληροπυρηνικών fans των DOS εποχής. Τo design του PC Classic θυμίζει τυπικά desktop PC τριών δεκαετιών και είναι ίσως το κοντινότερο πράγμα που έχουμε δει σε κουτί, που δεν είναι κουτί. Μένει να μάθουμε αν τα PC, που είναι τώρα πιο συνηθισμένα από ποτέ, είναι ήδη αντικείμενα νοσταλγίας.

Σύμφωνα με το βίντεο ανακοίνωσης, τουλάχιστον 30 games είναι διαθέσιμα εξαρχής, ενώ θα μπορείτε να αγοράσετε και περισσότερα. Τα περιφερειακά του δεν έχουν ακριβώς επιβεβαιωθεί, αφού θα περιλαμβάνει game pad αλλά ενδεχομένως και mouse & keyboard, με επιπλέον περιφερειακά διαθέσιμα σε όσους σκοπεύουν να επενδύσουν περεταίρω. Η τιμή του PC Classic δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά η Unit-e στοχεύει στα 99$.

Διαβάστε και για το PlayStation Classic της Sony και συζητήστε για το PC Classic στο σχετικό forum topic.

13 hours 49 minutes ago
Five Nights at Freddy's: Ετοιμάζεται game μεγάλου budget 13 hours 50 minutes ago

Βρίσκεται ακόμη σε στάδιο σχεδιασμού σύμφωνα με τον δημιουργό.

O δημιουργός του horror game Five Nights at Freddy’s Scott Cawthon δήλωσε σε Steam update ότι "πολλά ωραία πράγματα είναι σε διεργασία", τα περισσότερα από τα οποία θα αποκαλυφθούν εντός του 2019. Η ταινία εμπνευσμένη από το παιχνίδι που ανακοινώθηκε το Φεβρουάριο δεν θα είναι ένα από αυτά, και όχι απλά γιατί οι κινηματογραφικές παραγωγές είναι πολύ χρονοβόρες. Σύμφωνα με τον Cawthon, μία εκδοχή του σεναρίου είχε ήδη ολοκληρωθεί και παρ’ ότι όλοι την βρήκαν ικανοποιητική, ο ίδιος τελικά διαφώνησε και αποφάσισε να την απορρίψει.

"Όλοι έχουν αντιμετωπίσει σημαντικές δυσκολίες, όπως κι εγώ, προσπαθώντας να επινοήσουν ένα καλό σενάριο για αυτή την ταινία. Αλλά είμαι αποφασισμένος να βρω τη σωστή ιστορία," γράφει ο δημιουργός. "Επιμένω σε αυτό που λέω πάντα: είτε θα φτιάξουμε την σωστή ταινία είτε δεν θα τη φτιάξουμε καθόλου. Σιχαίνομαι να καθυστερώ ένα project που έχει ήδη υποστεί τόσες καθυστερήσεις, αλλά πρέπει να ακούσω το ένστικτό μου στο τι θεωρώ ότι θα είναι συναρπαστικό και ενδιαφέρον και τι θέλει πραγματικά να δει το fanbase." Ο Cawthon προειδοποίησε επίσης, ότι θα ξεκινήσει το σενάριο απ’ την αρχή όσες φορές χρειαστεί, αν κριθεί απαραίτητο.

Σχετικά με τα gaming νέα της σειράς, το Five Nights at Freddy’s VR έχει ολοκληρωθεί κατά 40% και είναι «σε φανταστική κατάσταση», ενώ το AR game απέχει ακόμη από το στόχο του, αλλά «είναι σε καλό δρόμο». Ο Cawthon ανέφερε επίσης το Five Nights at Freddy’s: Into the Madness, «μια συγχώνευση ορισμένων προηγούμενων ιδεών gameplay» που θα ήθελε να συνδυάσει σε ένα δωρεάν game για τους φίλους της σειράς, η πραγματοποίηση του οποίου είναι ακόμη αβέβαιη. Το σημαντικότερο ίσως νέο είναι το teaser ενός “triple-A” (μεγάλου μπάτζετ) Five Nights at Freddy's project που είναι στα σκαριά. Στα λόγια του Cawthon: "δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες ακόμη, καθώς το project είναι σε φάση σχεδιασμού, αλλά συνεργάζομαι στενά με το studio που θα το αναλάβει, για να διασφαλίσω ότι θα δώσει αυτό που οι fans του Five Nights at Freddy’s θέλουν να πραγματικά να δουν."

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Hitman Season 2' in the forum. 13 hours 52 minutes ago

Πάρτε μια ιδέα από το παιχνίδι μέσω του demo.

Το Hitman 2 κυκλοφόρησε από σήμερα για PC, PS4 και Xbox One, επομένως αν θέλετε να το αποκτήσετε υπάρχει κλασικά το Prologue demo, το οποίο και μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

Παίξτε το ξεκίνημα του παιχνιδιού και πάρτε μια ιδέα απ' το Hitman 2 από τα παρακάτω links:
- Hitman 2 Prologue για PC: Δεν καταφέραμε να βρούμε το download link παρότι η Io Interactive ισχυρίζεται ότι υπάρχει στο Hitman.com/Free.
- Hitman 2 Prologue για PS4.
- Hitman 2 Prologue για Xbox One.

Δείτε την παρουσίασή μας για την Collector's Edition και τα gameplay videos του Hitman 2. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'PlayerUnknown's Battlegrounds' in the forum. 13 hours 53 minutes ago

Η έκδοση του PUBG στο PS4 θα έχει ορισμένα αποκλειστικά skins που αφορούν games της Sony.

Θα μπορείτε για παράδειγμα να βάλετε στον χαρακτήρα σας skin με τον Nathan Drake, τον κεντρικό πρωταγωνιστή της σειράς Uncharted ή το backpack της Ellie από το The Last of Us. Τα skins αυτά είναι διαθέσιμα για όσους προπαραγγείλουν το παιχνίδι, ενώ θα λάβετε ένα ειδικό avatar για το προφίλ σας στο PSN και ένα PS4 theme με τον χάρτη Miramar.

pubg ps4 skins

Επίσης, θα σας δοθεί ένα day-one bonus, με αλεξίπτωτο PlayStation. Τα συγκεκριμένα rewards θα σας δοθούν αποκλειστικά την ημέρα λανσαρίσματος στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ μελλοντικά ενδέχεται να δούμε και άλλα αποκλειστικά αντικείμενα. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 7/12.

Διαβάστε το review του PlayerUnknown’s Battlegrounds και πείτε μας την άποψή σας στο σχετικό forum topic.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'The Game Awards 2018' in the forum. 13 hours 54 minutes ago

Η Μελισσάνθη ως Κασσάνδρα υποψήφια για καλύτερη ηθοποιός!Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των The Game Awards 2018.

Η λίστα περιλαμβάνει ορισμένα games που επαναλαμβάνονται σε διάφορες κατηγορίες λόγω της ποιότητάς τους, όπως το Red Dead Redemption 2 και το Assassin's Creed Odyssey. Όσον αφορά το τελευταίο, η Μελλισάνθη Μαχούτ είναι υποψήφια για καλύτερη ηθοποιός για τον ρόλο της ως Κασσάνδρα.


Δείτε τις υποψηφιότητες και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε στο thegameawards.com/awards. Εννοείται ότι οφείλουμε να στηρίξουμε Μελλισάνθη για να πάρει για πρώτη φορά ελληνίδα το σχετικό βραβείο:

Game of the Year

Assassin’s Creed Odyssey
Celeste
God of War
Marvel’s Spider-Man
Monster Hunter: World
Red Dead Redemption 2

Best Ongoing Game

Destiny 2: Forsaken
Fortnite
No Man’s Sky
Overwatch
Rainbow Six Siege

Best Game Direction

A Way Out
Detroit: Become Human
God of War
Marvel’s Spider-Man
Red Dead Redemption 2

Best Narrative

Detroit: Become Human
God of War
Life is Strange 2: Episode 1
Marvel’s Spider-Man
Red Dead Redemption 2

Best Art Direction

Assassin’s Creed Odyssey
God of War
Octopath Traveler
Red Dead Redemption 2
Return of the Obra Dinn

Best Score/Music

Celeste
God of War
Marvel’s Spider-Man
Ni no Kuni II
Octopath Traveler
Red Dead Redemption 2

Best Audio Design

Call of Duty: Black Ops IIII
Forza Horizon 4
God of War
Marvel’s Spider-Man
Red Dead Redemption 2

Best Performance

Bryan Dechart as Connor, Detroit: Become Human
Christopher Judge as Kratos, God of War
Melissanthi Mahut as Kassandra, Assassin’s Creed Odyssey
Roger Clark as Arthur Morgan, Red Dead Redemption II
Yuri Lowenthal as Peter Parker, Marvel’s Spider-Man

Games for Impact

11-11 Memories Retold
Celeste
Florence
Life is Strange 2: Episode 1
The Missing: JJ Macfield and the Island of Memories

Best Independent Game

Celeste
Dead Cells
Into the Breach
Return of the Obra Dinn
The Messenger

Best Mobile Game

Donut County
Florence
Fortnite
PUBG Mobile
Reigns: Game of Thrones

Best VR/AR Game

Astro Bot Rescue Mission
Beat Saber
Firewall Zero Hour
Moss
Tetris Effect

Best Action Game

Call of Duty: Black Ops IIII
Dead Cells
Destiny 2: Forsaken
Far Cry 5
Mega Man 11

Best Action/Adventure Game

Assassin’s Creed Odyssey
God of War
Marvel’s Spider-Man
Red Dead Redemption 2
Shadow of the Tomb Raider

Best RPG

Dragon Quest XI
Monster Hunter: World
Ni no Kuni II
Octopath Traveler
Pillars of Eternity II: Deadfire

Best Fighting Game

BlazBlue: Cross Tag Battle
Dragon Ball FighterZ
Soulcalibur VI
Street Fighter V Arcade Edition

Best Family Game

Mario Tennis Aces
Nintendo Labo
Overcooked 2
Starlink: Battle for Atlas
Super Mario Party

Best Strategy Game

The Banner Saga 3
Battleteach
Frostpunk
Into the Breach
Valkyria Chronicles 4

Best Sports/Racing Game

FIFA 19
Forza Horizon 4
Mario Tennis Aces
NBA 2K19
Pro Evolution Soccer 2019

Best Multiplayer Game

Call of Duty: Black Ops IIII
Destiny 2: Forsaken
Fortnite
Monster Hunter: World
Sea of Thieves

Best Student Game

Combat 2018
Dash Quasar
JERA
LIFF
RE: Charge

Best Debut Indie Game

Donut County
Florence
Moss
The Messenger
Yoku’s Island Express

Best eSports Game

CSGO
DOTA2
Fortnite
League of Legends
Overwatch

Best eSports Player

Dominique “SonicFox” McLean
Hajime “Tokido” Taniguchi
Jian “Uzi” Zi-Hao
Oleksandr “s1mple” Kostyliev
Sung-hygeon “JJoNak” Bang

Best eSports Team

Astralis
Cloud9
Fnatic
London Spitfire
OG

Best eSports Coach

Bok “Reapered” Han-gyu
Christian “ppasarel” Banaseanu
Danny “zonic” Sorensen
Dylan Falco
Jakob “YamatoCannon” Mebdi
Janko “YNk” Paunovic

Best eSports Event

ELAGUE Major: Boston 2018
EVO 2018
League of Legends World Championship
Overwatch League Grand Finals
The International 2018

Best eSports Host

Alex “Goldenboy” Mendez
Alex “Machine” Richardson
Anders Blume
Eefje “Sjokz” Depoortere
Paul “RedEye” Chaloner

Best eSports Moment

C9 comeback win in triple OT vs FAZE
G2 beating RNG
KT vs IG Base Race
OG’s massive upset of LGD
SonicFox side switch against Go1 in DBZ

Content Creator of the Year

Dr. Lupo
Myth
Ninja
Pokimane
Willyrex

Favorite Moment of 2017

Carol Shaw (Industry Icon)
The Game Awards Orchestra (Performance)
Hideo Kojima and Guillermo del Toro (Moment)
Josef Fares (A Way Out)
Zelda: Breath of the Wild (Game of the Year)

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 6 Δεκεμβρίου.

Read More...

14 hours 44 minutes ago
Τα remasters των ΒioShock θα κυκλοφορήσουν ξεχωριστά 14 hours 45 minutes ago

Καθένα έλαβε δική του βαθμολογία PEGI.

Η σειρά ΒioShock πρωτοεμφανίστηκε το 2007 με πολύ θετικές αντιδράσεις και συνεχίζει να προσελκύει θαυμαστές στις πανέμορφες, οργουελιανές πολιτείες της μέχρι και σήμερα. Η remastered συλλογή BioShock: The Collection, που περιλαμβάνει και τα τρία games (BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered, BioShock Infinite The Complete Edition) με όλα τα DLC τους, είναι ως τώρα ο μοναδικός τρόπος να τα απολαύσετε στις κονσόλες τωρινής γενιάς, στο κόστος των 60€. Όσοι όμως δεν θέλουν να αναβιώσουν ολόκληρη τη σειρά, φαίνεται ότι σύντομα θα αποκτήσουν νέες επιλογές.

Σύντομα, όλα τα remastered BioShock θα κυκλοφορήσουν ξεχωριστά. Όπως παρατήρησε το Gematsu, καθένα από τα τρία games έλαβε πρόσφατα δική του βαθμολογία PEGI, που σημαίνει ότι προορίζονται για αυτόνομη κυκλοφορία. Οι πλατφόρμες που αναφέρονται μαζί με το PEGI rating περιλαμβάνουν και το PS3 στην περίπτωση του πρώτου Bioshock, μαζί με PC, PS4 και Xbox One.

Εντωμεταξύ, το επόμενο BioShock game βρίσκεται σε ανάπτυξη από κάποιο κρυφό studio με κωδικό όνομα Parkside. Mέχρι να ανακαλύψουμε οτιδήποτε για το παιχνίδι ή την κυκλοφορία του, μπορείτε να κάνετε μια επιλεκτική επανάληψη στην ιστορία του, στο κεφάλαιο της προτίμησής σας.

Διαβάστε επίσης το review του BioShock: The Collection και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

14 hours 50 minutes ago
The Game Awards 2018: Οι υποψηφιότητες 14 hours 53 minutes ago

Η Μελισσάνθη ως Κασσάνδρα υποψήφια για καλύτερη ηθοποιός!

 

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των The Game Awards 2018.

Η λίστα περιλαμβάνει ορισμένα games που επαναλαμβάνονται σε διάφορες κατηγορίες λόγω της ποιότητάς τους, όπως το Red Dead Redemption 2 και το Assassin's Creed Odyssey. Όσον αφορά το τελευταίο, η Μελλισάνθη Μαχούτ είναι υποψήφια για καλύτερη ηθοποιός για τον ρόλο της ως Κασσάνδρα.

http://www.youtube.com/watch?v=75i69HxlLvg

Δείτε τις υποψηφιότητες και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε στο thegameawards.com/awards. Εννοείται ότι οφείλουμε να στηρίξουμε Μελλισάνθη για να πάρει για πρώτη φορά ελληνίδα το σχετικό βραβείο:

Game of the Year

Assassin’s Creed Odyssey
Celeste
God of War
Marvel’s Spider-Man
Monster Hunter: World
Red Dead Redemption 2

Best Ongoing Game

Destiny 2: Forsaken
Fortnite
No Man’s Sky
Overwatch
Rainbow Six Siege

Best Game Direction

A Way Out
Detroit: Become Human
God of War
Marvel’s Spider-Man
Red Dead Redemption 2

Best Narrative

Detroit: Become Human
God of War
Life is Strange 2: Episode 1
Marvel’s Spider-Man
Red Dead Redemption 2

Best Art Direction

Assassin’s Creed Odyssey
God of War
Octopath Traveler
Red Dead Redemption 2
Return of the Obra Dinn

Best Score/Music

Celeste
God of War
Marvel’s Spider-Man
Ni no Kuni II
Octopath Traveler
Red Dead Redemption 2

Best Audio Design

Call of Duty: Black Ops IIII
Forza Horizon 4
God of War
Marvel’s Spider-Man
Red Dead Redemption 2

Best Performance

Bryan Dechart as Connor, Detroit: Become Human
Christopher Judge as Kratos, God of War
Melissanthi Mahut as Kassandra, Assassin’s Creed Odyssey
Roger Clark as Arthur Morgan, Red Dead Redemption II
Yuri Lowenthal as Peter Parker, Marvel’s Spider-Man

Games for Impact

11-11 Memories Retold
Celeste
Florence
Life is Strange 2: Episode 1
The Missing: JJ Macfield and the Island of Memories

Best Independent Game

Celeste
Dead Cells
Into the Breach
Return of the Obra Dinn
The Messenger

Best Mobile Game

Donut County
Florence
Fortnite
PUBG Mobile
Reigns: Game of Thrones

Best VR/AR Game

Astro Bot Rescue Mission
Beat Saber
Firewall Zero Hour
Moss
Tetris Effect

Best Action Game

Call of Duty: Black Ops IIII
Dead Cells
Destiny 2: Forsaken
Far Cry 5
Mega Man 11

Best Action/Adventure Game

Assassin’s Creed Odyssey
God of War
Marvel’s Spider-Man
Red Dead Redemption 2
Shadow of the Tomb Raider

Best RPG

Dragon Quest XI
Monster Hunter: World
Ni no Kuni II
Octopath Traveler
Pillars of Eternity II: Deadfire

Best Fighting Game

BlazBlue: Cross Tag Battle
Dragon Ball FighterZ
Soulcalibur VI
Street Fighter V Arcade Edition

Best Family Game

Mario Tennis Aces
Nintendo Labo
Overcooked 2
Starlink: Battle for Atlas
Super Mario Party

Best Strategy Game

The Banner Saga 3
Battleteach
Frostpunk
Into the Breach
Valkyria Chronicles 4

Best Sports/Racing Game

FIFA 19
Forza Horizon 4
Mario Tennis Aces
NBA 2K19
Pro Evolution Soccer 2019

Best Multiplayer Game

Call of Duty: Black Ops IIII
Destiny 2: Forsaken
Fortnite
Monster Hunter: World
Sea of Thieves

Best Student Game

Combat 2018
Dash Quasar
JERA
LIFF
RE: Charge

Best Debut Indie Game

Donut County
Florence
Moss
The Messenger
Yoku’s Island Express

Best eSports Game

CSGO
DOTA2
Fortnite
League of Legends
Overwatch

Best eSports Player

Dominique “SonicFox” McLean
Hajime “Tokido” Taniguchi
Jian “Uzi” Zi-Hao
Oleksandr “s1mple” Kostyliev
Sung-hygeon “JJoNak” Bang

Best eSports Team

Astralis
Cloud9
Fnatic
London Spitfire
OG

Best eSports Coach

Bok “Reapered” Han-gyu
Christian “ppasarel” Banaseanu
Danny “zonic” Sorensen
Dylan Falco
Jakob “YamatoCannon” Mebdi
Janko “YNk” Paunovic

Best eSports Event

ELAGUE Major: Boston 2018
EVO 2018
League of Legends World Championship
Overwatch League Grand Finals
The International 2018

Best eSports Host

Alex “Goldenboy” Mendez
Alex “Machine” Richardson
Anders Blume
Eefje “Sjokz” Depoortere
Paul “RedEye” Chaloner

Best eSports Moment

C9 comeback win in triple OT vs FAZE
G2 beating RNG
KT vs IG Base Race
OG’s massive upset of LGD
SonicFox side switch against Go1 in DBZ

Content Creator of the Year

Dr. Lupo
Myth
Ninja
Pokimane
Willyrex

Favorite Moment of 2017

Carol Shaw (Industry Icon)
The Game Awards Orchestra (Performance)
Hideo Kojima and Guillermo del Toro (Moment)
Josef Fares (A Way Out)
Zelda: Breath of the Wild (Game of the Year)

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 6 Δεκεμβρίου.

 

thomas kotsalos replied to the topic 'Xbox One: Backwards compatibility με Xbox/Xbox 360' in the forum. 16 hours 22 minutes ago

Τι καλύτερο πράγμα,να παίζεις τα παλιά σου βιντεοπαιχνίδια στο Χ με δωρεάν αναβάθμιση του. Ελπίζω να γίνουν περισσότερα τα παιχνίδια που θ υποστηρίζονται έτσι.

Read More...

thomas kotsalos replied to the topic 'Back to the Future: The Game' in the forum. 16 hours 27 minutes ago

Αυτό το Videogame μου έχει κλέψει την καρδιά. Το ύφος και το σενάριο ταιριάζουν απόλυτα με τις ταινίες. Επειδή έχω την τριλογια σε DVD έπρεπε να παίξω και το παιχνίδι. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Με πήγε χρόνια πίσω!

Read More...

thomas kotsalos replied to the topic 'Late Shift' in the forum. 16 hours 36 minutes ago

Το τερμάτισα πριν καιρό και έμεινα ευχαριστημένος απο τις διαφορετικές εκδοχές που τελειώνει το παιχνίδι. Αν θυμάμαι στο σύνολο είναι επτά αλλα κάποιες είναι παρόμοιες μεταξύ του. Τέτοια τα χτυπάω στα sales συνήθως.

Read More...

thomas kotsalos replied to the topic 'The Park' in the forum. 16 hours 47 minutes ago

Έπαιξα πρόσφατα το The Park, όσοι γουστάρετε αφήγηση και χαλαρά Adventureακια χτυπήστε το σε προσφορά και μόνο, το λέω αυτό γιατί εκτός απο δυο τρία σημεία δεν τρομάζει ιδιαίτερα. Μειονέκτημα του επίσης η τραγική διάρκεια. Είναι ατμοσφαιρικό πάντως!

Read More...

Notification