Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Nέο Action RPG βασισμένο στην  σειρά manga του Akihito Tsukushi. Read More

Η εταιρεία ανάπτυξης Spike Chunsoft ανακοίνωσε πως η σειρά manga θα γίνει Action RPG τον επόμενο χρόνο.Το Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness είναι βασισμένο στο manga του Akihito Tsukushi το οποίο τρέχει από το 2012 με εννέα κεφάλαιανα έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής. Προσαρμόστηκε σε anime σειρά το 2017 η οποία τροποποιήθηκε και έγινε ταινία δύο μερών το 2019. Άλλη μία ταινία έκανε το ντεμπούτο της στις αρχές του προηγούμενου χρόνου ενώ δεύτερη anime σειρά προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το 2022. www.youtube.com/watch?v=j7PB2Bh_yXI Δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες αυτή την στιγμή πέρα από ένα μικρό ιστότοπο και λίγα screenshots. Το παιχνίδι θα συμφωνεί με το θέμα της σειράς. Η ορφανή Riko ανακαλύπτει και γίνεται φίλη με ένα ανδροειδές που λέγεται Reg και μαζί ξεκινούν το ταξίδι τους στο Abyss με στόχο να βρουν τη χαμένη μητέρα της Riko, Lyza.Λαμβάνει χώρα λίγες μέρες μετά την έναρξη του ταξιδιού τους και περιλαμβάνει πρωτότυπη ιστορία δημιουργημένη υπό την καθοδήγηση του Tsukushi. Οι voice actors της σειράς θα επιστρέψουν για να δώσουν τη φωνή τους σε cutscenes του παιχνιδιού.Το Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness θα κυκλοφορήσει στο Steam μέσα στο 2022 και σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα σύντομα και για PS4 και Switch. 
Περιμένουμε να δούμε τη νέα ιστορία του Akihito Tsukushi.

Read More...

Φασολάδα πρίν λίγο και απόψε το βράδυ θα φάω pizza.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Activision αφήνει υπονοούμενα για τους μελλοντικούς Operators. Read More

Δεν θα ήταν καθόλου σωστή η απόφαση να κλείσει το store....εγώ το έτος 2027 μπορεί να θέλω να αγοράσω το Nioh, ή το Sekiro και να μην έχω PS5.....θα τρέμω μήπως κλείσει το store ;

Καλά έκανε και δεν το έκλεισε.Επιπλέον εμένα μου αρκεί να έχω πρόσβαση μέσω της κονσόλας.Δεν με ενδιαφέρει να έχω πρόσβαση από το browser σόνι και καλά.

Διαβάστε περισσότερα...

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Spider-Man (PS4)' στο φόρουμ. 1 hour 55 minutes ago

Εχω το CD και έβαλα να κατεβάσω patch επειδή σκοπεύω να παίξω NG Plus κάποια στιγμή και μου έβγαλε 20 GB......ούτε ολόκληρο παιχνίδι να ήταν.

Διαβάστε περισσότερα...

Το PS store παραμένει ζωντανό

Επίμονοι οπαδοί του PlayStation αποκαθιστούν το PS store.  


Μια φορά κι έναν καιρό, η Sony ανακοίνωσε τα σχέδιά της να κλείσει τα καταστήματα PlayStation 3 και PS Vita, και ενώ είχε ήδη αντικαταστήσει το παλιό διαδικτυακό PS Store, το απέκλεισε οριστικά. Τώρα η εταιρεία έχει ανακαλέσει την απόφασή της να αφαιρέσει τις βιτρίνες καταστημάτων από τις παλαιές μορφές της και οι επίμονοι οπαδοί έχουν βρει επίσης έναν τρόπο να έχουν πρόσβαση στην παλιά πλατφόρμα που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης.

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα επέκτασης του Firefox για να το κάνετε αυτό, το οποίο ονομάζεται Valkyrie PS Store. Εννοείται ότι, ενώ το πρόγραμμα επέκτασης φαίνεται αρκετά ασφαλές, προχωρήστε προσεκτικά αν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι λειτουργεί προς το παρόν, αλλά προφανώς το εγκαθιστάτε με δική σας ευθύνη. Υπάρχει ένα σεμινάριο που μπορείτε να ακολουθήσετε εδώ , αν χρειάζεστε λίγη επιπλέον βοήθεια.

Πολλοί προτιμούν το παλιό διαδικτυακό PS Store τόσο από άποψη χρηστικότητας όσο και λόγω του γεγονότος ότι περιλαμβάνει λογισμικό PS3 και PS Vita, κάτι που η νέα έκδοση έχει αφαιρέσει. Μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια χρησιμοποιώντας το προαναφερθέν πρόγραμμα επέκτασης του Firefox, αλλά φανταζόμαστε ότι αυτό θα ενημερωθεί γρήγορα καθώς δεν προορίζεται για πρόσβαση.

Είμαι σίγουρος πάντως πως αυτό θα αλλάξει άμεσα.

Read More...

Βασικά πρώην μέλη του Stadia αναλαμβάνουν θέσεις στην εταιρία Read More

Τον Γιάννη Μοσχονα για αυτόν το μήνα. 

Διαβάστε περισσότερα...

George απάντησε στο θέμα 'Champions League 2020-21' στο φόρουμ. 3 hours 19 minutes ago

Επιτέλους ένας αγγλικός τελικός. Πιστεύω θα είναι πολύ καλό ματσ αν και ήθελα να περάσει η Παρι φέτος. 

Διαβάστε περισσότερα...

Με αφορμή τον επερχόμενο τελικό κατέβασα να δώ τον αγώνα Manchester City vs Chelsea.

Διαβάστε περισσότερα...

George απάντησε στο θέμα 'Άρθρο του μήνα: Απρίλιος 2021' στο φόρουμ. 3 hours 37 minutes ago

Και γω το Outriders, ήταν πολύ ωραίο review και με στοχευμενη ανάλυση. 

Διαβάστε περισσότερα...

Κατέβασα να δω τα δύο classico που έγιναν το αγωνιστικό έτος 2020-21.Φυσικά αναφέρομαι στα Barcelona-Real και Real-Barcelona.
 

Διαβάστε περισσότερα...

Η Paradox αντιμετωπίζει τοξικούς χρήστες στο Forum τηςΟι  developers  διαμαρτύρονται.

 

Η εταιρεία ανάπτυξης Paradox Interactive έκανε δηλώσεις για την αύξηση της τοξικής συμπεριφοράς στο Forum της, λέγοντας στο τελευταίο ημερολόγιο προγραμματιστών του  Hearts of Iron 4  ότι οι developers του "έχουν αραιώσει τις συζητήσεις στα Forums τους τελευταίους μήνες" επειδή έχουν κουραστεί να αντιμετωπίζουν κακή συμπεριφορά.Η Paradox Interactive δήλωσε: "Συχνά αντιμετωπίζουμε μια κουλτούρα συζητήσεων στην οποία δεν είναι ευχάριστο να συμμετέχεις, όπου θεωρείται δεδομένο ότι οι developers είναι είτε τεμπέληδες είτε ανίκανοι και όπου ό,τι κάνουμε αντιμετωπίζεται μέσα από αυτό το πρίσμα», έγραψε ο  content  designer Archangel85. «Δεν είναι μόνο απίστευτα αποθαρρυντικό να ξοδεύεις μήνες από τη ζωή σου για να δημιουργήσεις κάτι, μόνο και μόνο για να δεις τους ανθρώπους για τους οποίους το έφτιαξες να το κάνουν κομματάκια, είναι επίσης μια συζήτηση που δεν δίνει σε κανέναν τίποτα".Ο Archangel85 έθετε ένα πρακτικό ζήτημα, δεν αναφερόταν απλώς στη συναισθηματική αποστράγγιση της συνεχούς διαδικτυακής διαμάχης. «Δεν πληρωνόμαστε για να ξεφυλλίζουμε σελίδες κακοποίησης για να βρούμε μερικά ψήγματα χρήσιμης ανατροφοδότησης, και έτσι αυτή η ανατροφοδότηση δεν λαμβάνεται υπόψη», διευκρίνισαν.Ο Fredrik Wester, εκτελεστικός πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Paradox, εξέφρασε παρόμοια συναισθήματα μια μέρα αργότερα στο Twitter, απαντώντας σε παράπονα σχετικά με την επέκταση Leviathan του EU4. Έχει μια «συντριπτικά αρνητική» βαθμολογία χρηστών στο Steam, γεγονός που έχει οδηγήσει σε κάποια μάλλον προσωπικά πλήγματα κατά του διευθυντή του στούντιο Paradox Tinto, Johan Andersson.  Ο Archangel δήλωσε: "Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τα σχόλια για τα παιχνίδια μας και έχουμε όλα τα κανάλια ανοιχτά για συζήτηση. Όταν πρόκειται για το ποιος εργάζεται στην εταιρεία μας, ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει τι σκέφτεστε. Προσλαμβάνουμε και διατηρούμε ανθρώπους που είναι καλοί σε αυτό που κάνουν, είναι έξυπνοι και ελπίζουμε να έχουν μεγάλες αξίες".Η φύση των παιχνιδιών της Paradox σημαίνει ότι η ανατροφοδότηση των χρηστών μπορεί να είναι ανεκτίμητη. Ο Archangel85 δήλωσε ότι κάποιος τους έστειλε πληροφορίες για τους τουρκικούς σιδηροδρόμους το 1936 πριν από μερικές εβδομάδες, οι οποίες προέρχονται από ένα παλιό τουρκικό βιβλίο και χρησιμοποιήθηκαν για την ενημέρωση της εγκατάστασης των τουρκικών σιδηροδρόμων στην αρχή του Hearts of Iron 4. Οι προγραμματιστές είναι επίσης ανοιχτοί σε έγκυρη κριτική και ανατροφοδότηση, "αλλά δεν έχει νόημα αν αυτή δεν μπορεί να παραδοθεί με τον ελάχιστο σεβασμό".Τέλος, ο Achangel85 κατέληξε στα εξής: "Αν θέλετε να έχετε ένα forum όπου οι developers είναι πρόθυμοι να πάνε και να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας, τότε είναι επίσης δική σας ευθύνη να δημιουργήσετε ένα μέρος όπου θα νιώθουμε ευπρόσδεκτοι και όπου θα μπορούμε να διαφωνούμε με παραγωγικό και επαγγελματικό τρόπο. Δεν σας κοστίζει τίποτα να υποθέσετε ότι ενεργούμε με καλή πίστη. Κανείς από εμάς δεν ξυπνάει το πρωί και δεν πηγαίνει στη δουλειά για να κάνει κακή δουλειά".

Read More...

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Super League 2020/2021' στο φόρουμ. 4 hours 4 minutes ago

Επόμενοι αγώνες για την τέταρτη θέση :

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 

Αρης-Παναθηναϊκός
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

ΑΕΚ-Αρης
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Η ΑΕΚ όχι μόνο έχει πιο εύκολο πρόγραμμα αλλά και επιπλέον βρίσκεται στο +3.Δύσκολο να βγεί ευρώπη ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification