Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Kορονoϊός: H επικίνδυνη επιδημία' στο φόρουμ. 3 minutes ago

Τα θύματα του κορωνοϊού στην Ιταλία


coronoios-italia-karnavali-maskes.jpg?itok=QzVyQTJC

Το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στην Ιταλία ήταν ένας άνδρας από την περιοχή του Βενέτο, ένα από τα δύο πρώτα άτομα που είχαν μολυνθεί από τον θανατηφόρο ιό. Πρόκειται για τον 78χρονο Αντριάνο Τρεβιζάν, έναν συνταξιούχο οικοδόμο. Ο ασθενής νοσηλευόταν στο Σκιαβόνια για περίπου 10 ημέρες για άλλα θέματα υγείας και τελικά κόλλησε από τον ιό και απεβίωσε. Ο άλλος ασθενής, ένας 67χρονος, παραμένει ακόμη νοσηλευόμενος.

Το δεύτερο θύμα του κορωνοϊού στην Ιταλία εντοπίστηκε στη Λομβαρδία: πρόκειται για μία γυναίκα 75 ετών. Είχε πάει στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου του Κοντόνιο, στην περιοχή Λόντι, για μια αναπνευστική κρίση, ακριβώς τις ημέρες που το ίδιο νοσοκομείο είχε επισκεφθεί ο υποτιθέμενος πρώτος «ασθενής», ένας 38χρονος που αποδείχθηκε τελικά πως νοσούσε από τον κορωνοϊό. Μια τυχαία συνάντηση ήταν κατά πάσα πιθανότητα θανατηφόρα για τη συνταξιούχο. Η 75χρονη μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο επέστρεψε στο σπίτι της, όπου η κατάστασή της επιδεινώθηκε και τελικά βρέθηκε νεκρή.

Όσο για το τρίτο θύμα του κορωνοϊού στην Ιταλία, πρόκειται για μία 68χρονη γυναίκα που πέθανε στο νοσοκομείο Κρέμα και η οποία νοσηλευόταν στην εντατική με ογκολογικά θέματα. «Η λοίμωξη επιδείνωσε μια ήδη πολύ σοβαρή κλινική εικόνα», εξήγησε ο σύμβουλος Ευημερίας, Τζούλιο Γκαλέρα, δίνοντας την είδηση του θανάτου του τρίτου θύματος του κορωνοϊού.

Το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού ήταν ένας 84χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πάπα Τζιοβάνι στην πόλη Μπέργκαμο και ο οποίος αντιμετώπιζε προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας. Όπως δήλωσε ο Τζούλιο Γκαλέρα, σύμβουλος Ευημερίας της περιφέρειας της Λομβαρδίας, «ένας 84χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πάπα Τζιοβάνι πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας».

Ο πέμπτος ασθενής που είχε μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό πέθανε στη Bόρεια Ιταλία, όπως ανακοίνωσαν οι Aρχές το μεσημέρι της Δευτέρας. Πρόκειται για έναν 88χρονο άνδρα από την περιοχή Καζέλε Λάντι, όπως γνωστοποίησε ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας Άντζελο Μπορέλι. Η κατάσταση της υγείας και του πέμπτου ασθενούς του κορωνοϊού που απεβίωσε ήταν επίσης επιβαρυμένη.

Ο έκτος νεκρός είναι ένας άνδρας 84 ετών από την ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.

Διαβάστε περισσότερα...

3 hours 45 minutes ago
Αύξηση 512% στα έσοδα του PUBG με το launch του Season 6 3 hours 45 minutes ago

Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις.

Το PUBG ίσως να μην είναι το πιο δημοφιλές battle royale, ωστόσο φαίνεται πως βρίσκει αρκετή επιτυχία.

Η Superdata, αναλυτής της αγοράς, δημοσίευσε την αναφορά της για την αγορά των digital games του Ιανουαρίου. Μειώθηκαν οι αγορές τόσο σε free-to-play όσο και σε premium games, σε κονσόλες. Τα έσοδα των free-to-play έπεσαν κατά 42% στις κονσόλες, συγκριτικά με το προηγούμενο έτος, κυρίως λόγω του Fortnite. Η απώλεια “μεγάλων” games τον Ιανουάριο, επίσης οδήγησε σε μείωση 19% συγκριτικά με το 2019.

Τα πιο αποκαλυπτικά αποτελέσματα έρχονται από τα battle royale. Η Superdata αποκαλύπτει ότι παρακμή του Fortnite συνεχίζεται, καθώς τα έσοδά του έφτασαν το χαμηλότερο σημείο από τον Νοέμβριο του 2017. Το Apex Legends είδε 12% αύξηση στους ενεργούς παίκτες σε κονσόλες τον Ιανουάριο με το launch του Gran Soiree event, όμως απέφερε λιγότερα έσοδα συγκριτικά με τον Δεκέμβριο.

Ο μόνος νικητής ήταν το PUBG. Το launch του Season 6 τον Ιανουάριο προκάλεσε τεράστια αύξηση 512% σε μικροσυναλλαγές συγκριτικά με τον Δεκέμβριο στα PC. Παρά το γεγονός αυτό, πολλοί παίκτες και streamers δεν αντιμετώπισαν θετικά την Season 6.

Διαβάστε για την αντίδραση των παικτών στο Season 6 και συζητήστε για το game στο σχετικό forum topic.

Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'Απίστευτα αθλητικά περιστατικά' στο φόρουμ. 4 hours 38 minutes ago

Απίστευτα γκολ τα οποία δεν γίνεται να επαναληφθούν:
www.youtube.com/watch?v=MxOyTyhc0d4

Αστεία γκολ που κανείς δεν περίμενε:
www.youtube.com/watch?v=BC3ywOcXvWs

Διαβάστε περισσότερα...

4 hours 52 minutes ago
Rogue Lords 4 hours 53 minutes ago

Ανακοινώθηκε από την Cyanide, εταιρία ανάπτυξης του Styx.

Σχεδόν σε κάθε φανταστικό έργο, ο διάβολος συνήθως είναι ο “κακός” της ιστορίας.

Έτσι και στο επερχόμενο roguelike Rogue Lords, ο διάβολος είναι ακόμα ο κακός, ωστόσο ο διάβολος είστε εσείς. Το Rogue Lords αναπτύσσεται από την Cyanide, γνωστή για τα Styx και Call of Cthulhu, καθώς και την Leikir Studio. Λαμβάνει μέρος στην Αγγλία του 17ου αιώνα όπου οι “θνητοί και διαβολικές οντότητες συνυπάρχουν.” Αφού δέχθηκε ξύλο πρόσφατα, ο διάβολος προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα για να πάρει το “αίμα” του πίσω.

Στην ομάδα σας θα έχετε τους Bloody Mary, Dracula, the White Lady και τον Baron Samedi. Θα ελέγχετε τους οπαδούς σας σε ένα τρισδιάστατο χάρτη και θα προκαλείτε χαμό με άλλους χαρακτήρες. Το σύστημα μάχης θα είναι turn-based και, όπως και σε άλλα roguelike, όταν χάνετε μια μάχη θα είναι game over.

“Το Rogue Lords είναι ένα game το οποίο έχουμε σκεφτεί εδώ και αρκετά χρόνια με τον Jérémie Monedero, Game Director,” δήλωσε η Artistic Director της Cyanide, Camille Lisoir. "Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε το project αυτό να γίνεται πραγματικότητα. Έχουμε τέλεια συνεργασία με το απίστευτο Leikir Studio και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να σας αποκαλύψουμε τον διαβολικό μας κόσμο.“

Το Rogue Lords θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Διαβάστε το review για το Styx και συζητήστε για το Rogue Lords στο σχετικό forum topic.

Σταμάτης Καράμπογας created a new topic ' Rogue Lords' in the forum. 4 hours 53 minutes ago

Σχεδόν σε κάθε φανταστικό έργο, ο διάβολος συνήθως είναι ο “κακός” της ιστορίας.

Έτσι και στο επερχόμενο roguelike Rogue Lords, ο διάβολος είναι ακόμα ο κακός, ωστόσο ο διάβολος είστε εσείς. Το Rogue Lords αναπτύσσεται από την Cyanide, γνωστή για τα Styx και Call of Cthulhu, καθώς και την Leikir Studio. Λαμβάνει μέρος στην Αγγλία του 17ου αιώνα όπου οι “θνητοί και διαβολικές οντότητες συνυπάρχουν.” Αφού δέχθηκε ξύλο πρόσφατα, ο διάβολος προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα για να πάρει το “αίμα” του πίσω.

Στην ομάδα σας θα έχετε τους Bloody Mary, Dracula, the White Lady και τον Baron Samedi. Θα ελέγχετε τους οπαδούς σας σε ένα τρισδιάστατο χάρτη και θα προκαλείτε χαμό με άλλους χαρακτήρες. Το σύστημα μάχης θα είναι turn-based και, όπως και σε άλλα roguelike, όταν χάνετε μια μάχη θα είναι game over.

Read More...

6 hours 1 minute ago
Το Harvard University θα διατηρήσει το αμφιλεγόμενο Ταϊβανέζικο horror game Devotion 6 hours 1 minute ago

Ως μέρος της East Asian collection.

Το Harvard University θα διατηρήσει το αμφιλεγόμενο Ταϊβανέζικο horror game Devotion, ως μέρος της βιβλιοθήκης East Asian collection.

Η εταιρία ανάπτυξης Red Candle έκανε μια δημοσίευση μέσω Facebook, επιβεβαιώνοντας ότι το Devotion θα διατηρηθεί, παρόλο που αφαιρέθηκε από το Steam λόγω της προσθήκης μιας σατυρικής εικόνας σχετικά με τον πρόεδρο της Κίνας Xi Jinping. “Λυπούμαστε που σας κάναμε να ανησυχείτε τον τελευταίο χρόνο”, έγραψε σε δημοσίευσή του το studio.

“Παρόλο που αυτή η στιγμή δεν είναι ιδανική, είμαστε ακόμη εδώ και δεν άλλαξε τίποτα – θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε games με το ίδιο πάθος. Είναι ένα δύσκολο έτος για όλους μας, αλλά θα συνεχίσουμε και ελπίζουμε στο μέλλον να μοιραστούμε περισσότερα games μαζί σας.”

Νωρίτερα αυτό το έτος, το Devotion βομβαρδίστηκε από αρνητικές κριτικές λόγω της εικόνας που σατίριζε τον πρόεδρο της Κίνας, κάνοντας αναφορά στο Xi Jinping Winnie the Pooh meme. Το game επίσης περιλάμβανε ένα Easter egg που “υποτιθέμενα” έβριζε όλους τους κατοίκους της Κίνας. Οι developers από τότε δημοσίευσαν μια απολογία, λέγοντας ότι η εικόνα ήταν ένα “placeholder” που έμεινε στο game καταλάθος.

Διαβάστε αναλυτικά για την αφαίρεση του game από το Steam και συζητήστε για το Devotion στο σχετικό forum topic.

Grigoris απάντησε στο θέμα 'Sony: Γενική Συζήτηση' στο φόρουμ. 6 hours 1 minute ago

Και αν θέλεις support πλέον που θα στέλνεις?
Στο twitter & facebook?
Είναι σοβαροί?

Διαβάστε περισσότερα...

6 hours 56 minutes ago
Streamers και παίκτες παρατάνε το PUBG 6 hours 56 minutes ago

Υποστηρίζουν ότι τα bugs και crashes είναι ανυπόφορα.

 

Αυτή την στιγμή το sub-reddit του PUBG είναι γεμάτο με εξαγριωμένους fans.

Το PUBG ακόμα και σήμερα παραμένει αρκετά δημοφιλές, ωστόσο μετά το πιο πρόσφατο update οι παίκτες αρχίζουν και το παρατάνε. Από τον Απρίλιο του 2018 με 1.1 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες έπεσε στους 250.000 ταυτόχρονους τις τελευταίες 30 μέρες. Το πιο upvoted σχόλιο στο sub-reddit του PUBG είναι ένα τεράστιο “fuck you” στους developers του PUBG.

 

 

Οι παίκτες παραπονιούνται για άπειρα bugs, όπως προβλήματα στην κίνηση των χαρακτήρων και πολλά άλλα. Πιστεύουν πως οι developers αγνοούν τα bugs απλά για να προσθέτουν καινούργιο content. Ακόμα υπάρχουν πολλά παράπονα για hackers και aimbots, καθώς και για πολλά crashes. Πολλοί διάσημοι PUBG streamers αρχίζουν και παρατάνε το PUBG, ίσως τώρα η Bluehole να συνειδητοποιήσει το λάθος και να διορθώσει το game.

Διαβάστε περισσότερα για το πιο πρόσφατο update του PUBG και συζητήστε για το game στο σχετικό forum topic.

 

7 hours 26 minutes ago
Τα ηχητικά εφέ του Halo 3 δημιουργήθηκαν από την κακοποίηση ενός... Xbox 7 hours 26 minutes ago

Η τέχνη απαιτεί θυσίες.

Ο Martin O’Donnell, συνθέτης μουσικής για video games, δημοσίευσε ένα βίντεο, δείχνοντας behind-the-scenes από την δημιουργία των ηχητικών για το Halo 3.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τον ιδιαίτερο τρόπο που δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα ηχητικά εφέ. Πολλά από αυτά προήλθαν από “κακοποίηση” ενός…. Xbox.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο 1:05 λεπτό του παρακάτω βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=ODXEEkd1xnw

Ακόμα βλέπουμε διάφορους celebrities να δίνουν τις φωνές τους στο Halo 3, όπως οι Ron Perlman, Nathan Filion, Nolan North, Katee Sackoff και πολλούς ακόμα. Ο O’Donnell δούλεψε πάνω στο Halo franchise καθ’όλη την παραμονή του στην Bungie και παρέμεινε στην εταιρία μέχρι και την δημιουργία της μουσικής για το Destiny. 

Αργότερα απολύθηκε από την Bungie το 2014 και μετά την έκανε μήνυση, στην οποία και δικαιώθηκε και έλαβε χιλιάδες δολάρια από το studio. Πλέον εργάζεται στο studio της Highwire Games μαζί με τον designer του Halo και του Destiny, Jaime Griesemer.

Διαβάστε ακόμη για το pug που έκανε θορύβους στο Halo Infinite και συζητήστε για την σειρά Halo στο σχετικό forum topic.

7 hours 54 minutes ago
O director του Samurai Shodown θέλει να επαναφέρει και άλλα SNK franchises 7 hours 55 minutes ago

Ακολουθώντας την επιτυχία του διάσημου reboot.

Το Samurai Shodown κυκλοφορεί για Nintendo Switch στις 25 Φεβρουαρίου, φέρνοντας ένα εξαιρετικό fighting στο Switch.

Το Samurai Shodown έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και τώρα ο director του reboot, Nobuyuki Kuroki, σκέφτεται να κάνει το ίδιο με άλλα franchise της SNK. Μιλώντας στο Nintendo Life για την επερχόμενη κυκλοφορία για το Switch, ο Kuroki αποκάλυψε το game που θέλει να κάνει reboot περισσότερο. “Προσωπικά, εύχομαι να “αναστήσουμε” το Garou: Mark of the Wolves,” δήλωσε ο Nobuyuki.

Το Garou, το οποίο κυκλοφόρησε το 1999 για το Dreamcast είναι ένα game αγαπημένο από πολλούς. Επίσης είναι και η πιο πρόσφατη προσθήκη στην σειρά Fatal Fury. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι το Garou: Mark of the Wolves θα επιστρέψει, ωστόσο και από την συνέντευξη φαίνονται οι προθέσεις του Kuroki. Η SNK Corporation αυτή την στιγμή αναπτύσσει ένα άλλο fighting με μεγάλη προϊστορία, το King Fighters XV, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για PS4.

Η δεύτερη σεζόν για το Samurai Shodown DLC θα ξεκινήσει στις 26 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε το review του Samurai Shodown και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

8 hours 40 minutes ago
Ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών για το Rainbow Six Siege 8 hours 41 minutes ago

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Το Rainbow Six Siege, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015, έχει δεχθεί υποστήριξη από τους devs καθ’όλη την διάρκεια της πορείας του με operators DLC και επιπλέον χάρτες.

Το γεγονός αυτό έδωσε την δυνατότητα στο game να αναπτυχθεί όσο περνάει ο χρόνος. Τώρα, αναλυτής της gaming βιομηχανίας εξυμνεί το Rainbow Six Siege και το θέτει ως παράδειγμα μακροπρόθεσμης επιτυχίας. Ο Benji-Sales, ο οποίος αναλύει trends στην βιομηχανία, πρόσφατα ανακάλυψε και δημοσίευσε ότι το Rainbow Six Siege πρόσφατα είχε την καλύτερη μέρα του, καθώς στο Steam έπαιξαν ταυτόχρονα 180.000 παίκτες. Στο νούμερο αυτό δεν περιέχονται οι παίκτες σε Uplay και κονσόλες.

Το Steam βάζει το νούμερο αυτό στην πέμπτη θέση, στην λίστα με τους περισσότερους ταυτόχρονους παίκτες τις τελευταίες 24 ώρες. Στην κορυφή βρίσκεται το Counter Strike: Global Offensive (896,092), ακολουθεί το Dota 2 (647,060), PUBG (584,139) και GTA V (228.023). Η τακτική της Ubisoft με τα δωρεάν σαββατοκύριακα φαίνεται να δουλεύει, καθώς το game έχει πλέον περισσότερους από 50 εκατομμύρια παίκτες.

Το Rainbow Six Siege θα κυκλοφορήσει επίσης στο launch των Xbox Series X και PlayStation 5.

Διαβάστε το review του Tom Clancy's Rainbow Six: Siege και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

9 hours 55 minutes ago
Press Starts: Συμφωνείτε με την ένταξη του στρατού στα eSports; 9 hours 55 minutes ago

Μπορεί να συμβαδίσει το παιχνίδι με τον πόλεμο;

 

Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε δεν είδαμε μόνο μία αλλά δύο συμφωνίες του Αμερικάνικου στρατού με την ESL εισάγοντας το Αμερικάνικο ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στα eSports. Αυτό ενδέχεται να είναι η έναρξη μια σειράς από συμφωνίες για χορηγίες του στρατού ενώ από εδώ και πέρα ενδέχεται να βλέπουμε στρατιώτες, όπλα και παρασημοφόρους να παρευρίσκονται στα events των gamers σε όλο τον κόσμο. Παρά το ότι για πολλούς ο στρατός είναι ένας αναγκαίος θεσμός που προστατεύει την πατρίδα σε περίπτωση ανάγκης αλλά και όχι μόνο, για μερικούς άλλους πρόκειται για έναν θεσμό που εκπροσωπεί την αδυναμία του ανθρώπου να συνυπάρξει με τον συνάνθρωπο, έτσι θέλω να σας ρωτήσω, συμφωνείτε με την ένταξη του στρατού στα eSports;

DSC06441 2

Από την μία πλευρά υπάρχει λογική στην ένταξη του, αφού πολλά από τα πετυχημένα και μη video games έχουν ως θέμα τους είτε τον πόλεμο, είτε την μάχη, είτε ιστορικά γεγονότα και καλώς ή κακώς ο στρατός έχει καθορίσει σημαντικά την ανθρώπινη ιστορία. Έτσι μπορούμε να δούμε την λογική στην ένταξη και την παρουσία του στα eSports. Από την άλλη μιλάμε για video games και η βιομηχανία απευθύνεται κυρίως στους νεότερους. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τα παιδιά μικρών ηλικιών. Στη δική μου λογική δεν είναι υγειές το να κάνεις ένα παιδί να αγαπάει ή να θαυμάζει τον πόλεμο και τον θάνατο, αυτά δύο από τα κύρια στοιχεία του στρατού. Δεν είναι λογικό να συνδυάζεται το παιχνίδι, η αγνή έννοια του παιχνιδιού και της χαράς του παιδιού με άρματα, οβίδες, όπλα, θάνατο, πολιτική και όλα όσα σημαίνει στην άσχημη πλευρά του ο στρατός.

 

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας

Press Start: Ποιο είναι το χειρότερο video game που έχετε παίξει ποτέ;

Best of 20: Τα πολυαναμενόμενα games του 2020

Το πιο πρόσφατο user Blog

One Ring to Rule them all από τον Παναγιώτη Τσιάτσο

Το πιο πρόσφατο user review

Kingdom Under Fire II

 

 

Notification