Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Διαβάστε το Starfield review
Starfield-Review.jpg

Το Starfield είναι ένα φιλόδοξο open-world RPG από τη Bethesda, που προσφέρει στους παίκτες μια τεράστια και πλούσια σε λεπτομέρειες διαστρική περιπέτεια. Το παιχνίδι έχει πολλά να προσφέρει, όπως ένα λεπτομερές σύστημα εξατομίκευσης χαρακτήρων, ένα εκτεταμένο σύστημα crafting και ένα μεγάλο αριθμό πλανητών και συστημάτων για εξερεύνηση. Ωστόσο, το Starfield δεν είναι χωρίς τα προβλήματά του.

Διαβάστε περισσότερα στο review μου.

Read More...

Μάνος Γρυπάρης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' War Maze' στο φόρουμ. 14 hours 36 minutes ago

Ο ανεξάρτητος Έλληνας developer Άρης Πύρρος ανακοίνωσε το War Maze, ένα Turn-Based Strategy που παίζεται σε σκακιέρα με πιόνια.

 Οι νεκροί δεν ειναι πιά νεκροί!

Η νεκρομαντεία απειλεί τον κόσμο του War Maze και είναι στο χέρι σου να βάλεις ένα τέλος στα σχέδια του Xaphan! Το παιχνίδι αναπτύσσεται με την Unity Engine και θα είναι αρχικά διαθέσιμο για PC με βλέψεις στο μέλλον για Android και iOS.

 Εκ πρώτης όψεως θυμίζει Auto Chess game αλλά κατά βάση αποτελεί μία μείξη Auto Chess με Turn-Based Tactics game.

 Πως παίζεται

Το παιχνίδι εξελίσσεται σε γύρους, με κάθε παίκτη να έχει μια κίνηση ή μια επίθεση διαθέσιμη ανα γύρο. Καθε είδος πιονιού έχει διαφορετικό μοτίβο κινήσεων και επιθέσεων.  

 Επίσης, κάθε πιόνι έχει συγκεκριμένους πόντους Health και Attack. Όταν η ζωη ενος πιονιού φτάσει το μηδέν, το πιόνι πεθαίνει και ο εχθρός που το σκότωσε κατακτά τη θέση του. Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να εξοντώσει όλα τα εχθρικά πιόνια.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'EA Sports FC' in the forum. 16 hours 23 minutes ago

Το FC 24 δεν έχει τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος!

fifa-22-review-olympiakos-waclik-goalkeeper-84-1695544971.jpg


Ότι συνέβη και στο FIFA 23.

Το FC 24, η συνέχεια της σειράς FIFA από την EA Sports, δεν έχει τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος

Οι ελληνικές ομάδες του παιχνιδιού είναι ίδιες με πέρυσι, δηλαδή ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ο ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο.

Αυτό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε καθώς παίζουμε αυτή τη στιγμή το FC 24 Ultimate Edition και στην κατηγορία "Rest of the World" ο Ολυμπιακός απουσιάζει. Στην συγκεκριμένη κατηγορία οι ομάδες είναι περίπου ίδιες με πέρυσι.

Επίσης, η Εθνική Ελλάδος απουσιάζει και αυτή με την σειρά της από το FC 24, όπου οι Εθνικές ομάδες είναι πλέον λιγότερες.

Υπάρχουν 25 πρωταθλήματα, από τα οποία για άλλη μια φορά απουσιάζει η Superleague. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει να εμφανιστεί στο FIFA περίπου δύο δεκαετίες. Επίσης, προστέθηκαν για πρώτη φορά και 4 γυναικεία πρωταθλήματα από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Αμερική. 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πάντως ότι θα υπάρχει κανονικά στο FC 25, με την επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια.

Το FC 24 θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch. Μπορείτε να το παίξετε από τώρα με συνδρομή στο EA Play, που σας δίνει 10 ώρες gameplay.

Read More...

Στο Baldur's Gate 3 υπάρχει μέρος με 2 κρυφές ώρες gameplay που κανείς δεν τις έχει βρει

Baldurs-Gate-3-1-1-1695476763.jpg


Σύμφωνα με voice actor.

Ο ηθοποιός που κάνει τη φωνή του Astarion στο Baldur's Gate 3,σε ένα livestream που έκανε ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ένα δίωρο σημείο του τίτλου που κανείς δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα. Ο επονομαζόμενος Neil Newbon το είπε αυτό, σε ένα από τα συνηθισμένα livestream που κάνει, στις 31 Αυγούστου. Βέβαια δεν είπε ούτε πως κάποιος μπορεί να βρει αυτό το σημείο αλλά ούτε το τι περιλαμβάνει αυτό το δίωρο. Πιο συγκεκριμένα είπε: ’’Υπάρχει κάτι ακόμα που γνωρίζω ότι μπορεί να κάνει στον τίτλο, αλλά δεν μπορεί κάποιος να βρει αυτό το περιεχόμενο εκτός αν κάνει κάτι συγκεκριμένο που προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να το σκεφτεί’’, Επίσης πρόσθεσε ότι :’’Αυτό μου το είπαν εμπιστευτικά και πιστεύω ότι είμαι ένας από τους λίγους που το γνωρίζουν αυτό.’’

Επίσης δεν έγινε γνωστό αν αυτό περιλαμβάνει τον Astarion, καθώς ο Newbon δεν το επιβεβαίωσε. Την στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από τη στιγμή που έγινε το συγκεκριμένο livestream, και έτσι μπορεί πλέον κάποιος να έχει ανακαλύψει αυτό το συγκεκριμένο δίωρο, βέβαια κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής. Εδώ να σημειωθεί πάντως ότι παρόλο τις δικές μας προσπάθειες δεν μπορέσαμε να ανακαλύψουμε αυτό το σημείο.

www.youtube.com/watch?v=IfxLQvZrBFI

Ένας τίτλος τόσο μεγάλος σε διάρκεια όσο είναι το Baldur's Gate 3 είναι φυσικό να έχει μυστικά, και μεγάλα και μικρά ταυτόχρονα. Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο Reddit, έδειχνε την Karlach σε μία στιγμή που «έσπαγε» τον τέταρτο τοίχο, δηλαδή απευθυνόταν στο κοινό. Η ηθοποιός πίσω από τη φωνή της Karlach, η Samantha Beart με μία ανάρτηση της στο Twitter/X, επιβεβαίωσε ότι αυτή η στιγμή ήταν αληθινή αλλά το συγκεκριμένο βίντεο στο Reddit προήλθε από αλλαγή στα αρχεία του τίτλου. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πως μπορεί κάποιος να κάνει αυτή την σκηνή να «ξεκλιδωθεί» παίζοντας κανονικά και χωρίς να πειράξει τα αρχεία του τίτλου.

Read More...

Atari 2600 Plus

atari-2600-plus-78-1695464925.jpg


Θα δέχεται cartridges.

Η Atari ετοιμάζει την επιστροφή της θρυλικής κονσόλας Atari 2600, η οποία καθιέρωσε τα cartridges παγκοσμίως στη βιομηχανία των κονσολών και μεγάλωσε γενιές και γενιές.

Η κονσόλα αυτή θα ονομάζεται Atari 2600 Plus και αποτελεί ουσιαστικά την επανέκδοση του θρυλικού Atari 2600, καθώς θα δέχεται κανονικά cartridges.

Ο σχεδιασμός είναι πιστός στον αρχικό. Δηλαδή είναι σαν να έχετε ένα Atari 2600, όταν κυκλοφόρησε, με τα 4 switches του.

www.youtube.com/watch?v=F15Itc-zPr8

Η κονσόλα περιλαμβάνει ένα CX40+ Joystick και ένα cartdige με 10 games, καθώς πλέον με την σημερινή τεχνολογία τα cartridges μπορούν να αντέξουν περισσότερα δεδομένα. Θα βρείτε γνωστά games της τότε εποχής, όπως το Missile Command, το Adventure και το Yars' Revenge.

Το Atari 2600 Plus θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2023.

Για να προπαραγγείλετε την κονσόλα κάντε κλικ εδώ .

Read More...

Notification