Το καλύτερο Action RPG 7 days ago

Το καλύτερο Action RPG όλων των εποχών!
Ο χειρισμός είναι σε πραγματικό χρόνο και το αν θα κερδίσετε ή όχι σε μαχη εχει να κανει και με το skill σας. Το level up των skills γινεται αναλογα με την χρηση τους ενω οταν κανετε level up λογω xp τοτε το παιχνιδι σας δινει την απολυτη ελευθερια επιλογης συγκεκριμενου skill αναμεσα σε health, one-handed οπλα, two-handed όπλα, μαγεία κτλ.


Βλασακίδης Τίτος and 374 others have joined the group e-shop 2 months ago
Βλασακίδης Τίτος and 288 others have joined the group MLS 2 months ago
Βλασακίδης Τίτος and 340 others have joined the group Πλαίσιο 2 months ago
Βλασακίδης Τίτος and 255 others have joined the group LandFort 2 months ago
Bruce0789 and 216 others have joined the group Seven Spots 2 months ago

rapperdelis wrote: έχω απαντήσει σε email 23 μερες πριν κι σημερα, άρα δεν ήρθε το email κι πρεπει να απαντήσω μέσω gmail? οκ θα ξανα στείλω!


Προσοχή: Όπως ανακοινώσαμε και στη Facebook page, από τον Δεκέμβριο υπάρχει πρόβλημα στην λήψη μηνυμάτων από Hotmail λογαριασμούς!

Αυτό σημαίνει ότι ο rapperdelis και όσοι χρήστες μας έχετε στείλει email από το Hotmail δεν το έχουμε λάβει.

Χθες έγιναν και οι τελευταίες παραδόσεις και έχετε ενημερωθεί όλοι. Μένουν 2 ακόμη χρήστες που είχαν Hotmail και αλλάζουν πλέον σε Gmail για να γίνει και σε αυτούς η παράδοση. Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία. Προτείνουμε σε όλους τους αναγνώστες να αλλάξουν email στο account τους και αντί για Hotmail να εισάγουν ένα Gmail.

Το Hotmail πλέον το χρησιμοποιούν ελάχιστοι και δεν είμαστε το μόνο site που έχει θέμα στη λήψη emails. Επίσης η IP μας δεν βρίσκεται σε blacklists οπως εχουμε δει, άρα είναι καθαρά θέμα Hotmail.

Read More...

Aristotelis Barkas and 173 others have joined the group Fallout 4 months ago
Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Παιχνίδι του μήνα: Δεκέμβριος 2019' in the forum. 5 months ago

Θα πω το απροσδόκητα καλό Darksiders Genesis.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Game of the Year: Κανονισμοί & Απορίες' in the forum. 5 months ago

Ειναι απολύτως ξεκάθαρο όπως γράφουν οι κανόνες του διαγωνισμού κάθε χρόνο ότι ο κάθε αναγνώστης επιλέγει ένα και μόνο δώρο. Όσο πιο μικρό είναι το δώρο τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να το κερδίσει. Αν ο καθένας επέλεγε π.χ. τρία δώρα τότε οι κληρώσεις αντί για μία ημέρα θα μας έπαιρναν πολλές ημέρες για ευνόητους λόγους (θα έπρεπε να ελέγχουμε την 2η και την 3η επιλογή του καθενός).

Ούτως ή άλλως στο μηνυμα εγραψες "Δώρο για κλήρωση : AOC Οθόνη και σε περιπτωση που έχει δωθεί γιατί σύμπιπτε με επιθυμία άλλου νικητή τότε Gaming Headset H7 Tournament Sound Blaster X!"
Εμεις λαβαμε υποψη μας το πρωτο μηνυμα στην κληρωση της οθονης.

Τώρα αν έχετε απορία γιατί άργησε η απάντηση μας συγχωρείτε αλλά το ρωτήσατε στις 23/12 και ήταν περίοδος γιορτών επομένως ενδέχεται να χάσαμε κάποια μηνύματα. Θα φροντίσουμε να μην επαναλειφθεί. Επίσης οι παλιοί αναγνώστες που συμμετέχετε κάθε χρόνο στο διαγωνισμό, όπως εσύ αντίστοιχα Blood Prince που είσαι από το 2012 στο site και ξέρεις τους κανόνες του διαγωνισμού απ' έξω, μπορείτε να απαντάτε κι εσείς σε απορίες on time για να βοηθάτε τους νέους αναγνώστες, αντί να "απορείτε" γιατί άργησε τόσο μία απάντηση. Βοηθάτε αλλήλους για το καλό του site γιατί είμαστε λίγα άτομα και δεν τα προλαβαίνουμε όλα. Ευχαριστούμε.

Read More...

Notification