Η Sony αφαίρεσε τις ανακοινώσεις

star-wars-knights20-54-1579888978.jpg

Τις τελευταίες ώρες, ορισμένα sites και insiders αναφέρουν ότι η Sony αφαίρεσε από τα social media τις ανακοινώσεις που αφορούν το Star Wars: : Knights of the Old Republic remake. Οι ανακοινώσεις είχαν γίνει το 2021.
Διαβάστε εδώ το review του Star Wars Jedi: Fallen Order και δείτε 7 facts πριν το αγοράσετε.

Read More...

Η Valve εξαφάνισε το Counter-Strike: Global Offensive!

cs-go-47-1696018582.jpg


Λόγω της κυκλοφορίας του Counter-Strike 2.

Η Valve αποφάσισε να εξαφανίσει το Counter-Strike: Global Offensive από το Steam, αντικαθιστώντας το με το Counter-Strike 2, κίνηση που θύμισε Blizzard με το Overwatch 2 και την αντικατάσταση της πρώτης έκδοσης.

Αρκετοί χρήστες διαμαρτύρονται και μεταξύ αυτών είναι και influencers, όπως ο Anomaly , γνωστός στο Counter-Strike community, ο οποίος δήλωσε ότι το Counter-Strike 2 δεν έχει χάρτες, συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και game models που είχε το Counter-Strike: Global Offensive. Αντίστοιχα μηνύματα υπάρχουν και  σε άλλα social media , καθώς το παιχνίδι δεν έχει όντως αρκετά βασικά χαρακτηριστικά, ούτε υποστήριξη για Mac.

www.youtube.com/watch?v=zqLy6pPmupo

Πάντως όσοι θέλετε μπορείτε από τα properties του Counter-Strike 2, που αντικατέστησε το Counter-Strike: Global Offensive, να μεταβείτε στα Properties και να κάνετε reset το παιχνίδι στην προηγούμενη έκδοσή του. Το θέμα είναι βέβαια ότι θα βρείτε λιγότερους παίκτες, ενώ σκεφτείτε ότι υπάρχει και εξάρτηση από τους community servers .

Read More...

Παραλίγο να κλείσει η Mediatonic

epic-games-headquarters-50-1695919843.jpg

Η Mediatonic, εταιρεία ανάπτυξης του Fall Guys, έχει εξαγοραστεί από την Epic Games. Παραλίγο να κλείσει οριστικά μετά τις απολύσεις. Δείτε το tweet ενός πρώην director και σεναριογράφου της Mediatonic, που προφανώς έμαθε πληροφορίες εκ των έσω.


The Mediatonic logo right now: pic.twitter.com/LHqbc62LL3

— Ed Fear (@edfear) September 28, 2023

Ας ελπίσουμε να μην επηρεαστούν οι εταιρείες ανάπτυξης. Στην προκειμένη περίπτωση είναι βέβαιο ότι απολύθηκαν και εργαζόμενοι της Mediatonic, επομένως θα πρέπει να αναμένουμε λιγότερα και μικρότερα updates.

Read More...

Το Disney Plus αυξάνει τις τιμές και μπλοκάρει το Password Sharing, όπως και το Netflix

disney-plus-price-increase-password-sharing-12-1695981388.jpg


Δείτε πότε έρχονται οι αλλαγές.

Το Netflix ξεκίνησε από φέτος το μπλοκάρισμα του μοιράσματος κωδικών που έκαναν οι συνδρομητές με φίλους τους και κάτι τέτοιο θα αρχίσει να κάνει και το Disney Plus, το οποίο μάλιστα αυξάνει και τις τιμές των πακέτων του.

Αμφότερες οι δύο υπηρεσίες έχουν υποστεί απώλειες συνδρομητών και πτώσης των μετοχών τους και προσπαθούν να κρατηθούν όρθιες μέσω αποκοπής του password sharing, ώστε να αυξήσουν τους συνδρομητές τους. Ο Bob Iger, διευθύνων σύμβουλος της Disney, δήλωσε ότι: "Ο αριθμός των χρηστών που μοιράζονται τον κωδικό του λογαριασμού τους είναι σημαντικός".

Όπως και το Netflix πριν, έτσι και η Disney φαινομενικά παίρνει σοβαρά μέτρα για την καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης για την streaming υπηρεσία Disney+. Κατά τη διάρκεια του τελευταίο update για τα κέρδη της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney, Bob Iger, δήλωσε ότι η εταιρεία «διερευνά ενεργά τρόπους για να αντιμετωπίσει την κοινή χρήση λογαριασμών».

Οι συμφωνίες συνδρομητών που περιλαμβάνουν "πρόσθετους όρους" και ενημερώσεις στις "πολιτικές κοινής χρήσης" θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες, εντός του 2023. Ο CEO πρόσθεσε ότι η Disney «θα αναπτύξει τακτικές για την δημιουργία εσόδων το 2024», σύμφωνα με το The Verge.

Ο Iger αρνήθηκε να κοινοποιήσει έναν συγκεκριμένο αριθμό καθώς σχετίζεται με άτομα που μοιράζονται λογαριασμούς, αλλά είπε ότι είναι "σημαντικό". Το Netflix, εν τω μεταξύ, είπε ότι είχε 100 εκατομμύρια λογαριασμούς που μοιράζονταν κωδικούς πρόσβασης, ώσπου άρχισε να τους χρεώνει επιπρόσθετα εάν δεν συνδέοταν από το ίδιο Wi-Fi εντός 30 ημερών.

Ο Iger είπε ότι η Disney βλέπει αυτό το γεγονός ως μια ευκαιρία για να "μας βοηθήσει να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας", προσθέτοντας ότι η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης είναι "πραγματική προτεραιότητα" για την εταιρεία.

Η Disney θέλει επίσης να κερδίσει περισσότερα χρήματα από το Disney+ χρεώνοντας περισσότερα. Ανακοινώθηκε μια αύξηση της τιμής για το Disney+ και το πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις θα αυξηθεί από 11 $/μήνα σε 14 $/μήνα, ενώ η έκδοση χωρίς διαφημίσεις του Hulu θα αυξηθεί από 15 $/μήνα σε 18 $/μήνα. Αυτές οι αυξήσεις τιμών τίθενται σε ισχύ στις 12 Οκτωβρίου.

Ένα πακέτο 20 $/μήνα χωρίς διαφημίσεις που περιλαμβάνει Disney Plus και Hulu κυκλοφόρησε στις 6 Σεπτεμβρίου. Τα προγράμματα Disney και Hulu που βασίζονται σε διαφημίσεις δεν έχουν αυξήσεις τιμών.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Δωρεάν games' in the forum. yesterday

Το Godlike Burger δωρεάν στο Epic Games Store

godlike-burger-free-epic-games-store-58-1695920365.jpg


Την άλλη Πέμπτη στις 18:00.

Το Godlike Burger θα είναι το πρώτο δωρεάν video game του Οκτωβρίου στο Epic Games Store.

Το παιχνίδι, όπως μαρτυράει το όνομά του, είναι ένα Simulation στο οποίο λειτουργείτε ένα εστιατόριο στο...διάστημα που φτιάχνει μπέργκερ. Αυτό που όμως δεν μαρτυράει το όνομά του, είναι ότι δεν πρόκειται για..."θεϊκά burger" καθώς θα πρέπει να δηλητηριάσετε τους πελάτες σας και να τους σκοτώσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να τους κάνετε...κιμά για τα επόμενα burgers! Επίσης, θα έχετε και εξωγήινους πελάτες στους οποίους αρέσει το ανθρώπινο κρέας! Άρρωστο παιχνίδι, έτσι;

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το προφίλ του .

Εταιρεία ανάπτυξης είναι η Liquid Pug. 

www.youtube.com/watch?v=LZVcil59JTA

Read More...

Η Epic Games απολύει 900 εργαζόμενους, το 16% του προσωπικού της

epic-games-headquarters-50-1695919843.jpg


Τελικά το Epic Games Store μάλλον κόστισε πολλά.

Η Epic Games, εταιρεία ανάπτυξης του Fortnite, η οποία χρηματοδοτεί το Epic Games Store εδώ και πολλά χρόνια, κάνει μαζικές απολύσεις σε 900 άτομα, το 16% του προσωπικού της! Λογικά δεν πάει τόσο καλά αυτό.

Είχαμε την εντύπωση ότι η Epic Games βγάζει πολλά λεφτά από το Fortnite, τόσα που μπορεί να χρηματοδοτεί άνετα το Epic Games Store διαφημίζοντας δωρεάν games, μέχρι και αυτό να βγάλει κέρδος. Τελικά τα έσοδά της ίσως να μην είναι τα αναμενόμενα, αφού απέλυσε 900 άτομα, αριθμός που ισοδυναμεί με το 16% του προσωπικού της, σύμφωνα με μεγάλα διεθνή μέσα, όπως το Reuters και το Bloomberg.

Οι περικοπές θέσεων εργασίας ανακοινώθηκαν με email προς το προσωπικό, ανέφερουν τα ρεπορτάζ, επικαλούμενα άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Εν τω μεταξύ η διαμάχη της Epic Games με την Apple καλά κρατεί, καθώς η πρώτη κατηγορεί την δεύτερη για μονοπώλιο στο iOS, καθώς απαιτεί όλες οι πληρωμές στα games και τα apps να περνάνε αποκλειστικά από το store της.

Αυτό εξηγεί ίσως και την παραίτηση (?) του Chief Creative Officer του Fortnite στις αρχές του μήνα.

Read More...

Φήμη: Skins του Dune έρχονται στο Call of Duty: Modern Warfare II

call-of-duty-dune-skins-92-1695913553.jpg


Σύμφωνα με νέα leaks.

Ο λογαριασμός Task Force Leakers ανακάλυψε skins με θέμα το Dune, τα οποία προορίζονται για το Call of Duty: Modern Warfare II.

Τα συγκεκριμένα skins θα είναι μέρος ενός bundle με την ονομασία Dune: Part Two: Sardaukar Pack. Επιπλέον το CharlieIntel αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα Dune loading screen , το οποίο είναι προς το παρόν κλειδωμένο.


Dune Starter Pack #season6 pic.twitter.com/ilyjDDQBFe

— Task Force Leakers Network (@leakers141) September 27, 2023

Το bundle πιθανότατα επρόκειτο να γίνει διαθέσιμο με την κυκλοφορία της ταινίας Dune: Part Two, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023. Τελικά η ταινία πήρε αναβολή για τον Μάρτιο του 2024, πράγμα που σημαίνει ότι το bundle θα κυκλοφορήσει για το Modern Warfare III. Προς το παρόν η Activision δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Read More...

Η FTC άνοιξε ξανά την δικαστική υπόθεση για την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft

ftc-microsoft-activision-blizzard-83-1695912415.jpg


Δήλωσε ότι είναι "για το κοινό καλό".

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Ανταγωνισμού FTC άνοιξε ξανά την υπόθεση για την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η FTC μπορεί να μείνει αντίθεση με την εξαγορά ακόμα αν τελικά πραγματοποιηθεί και δεν θα μπορέσει να την σταματήσει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, όπου λήγει η προθεσμία.

Εκπρόσωπος της επιτροπής δήλωσε: Για το κοινό καλό θεωρούμε ότι το αυτό το θέμα πρέπει να λυθεί πλήρως. Συνεπώς, η Επιτροπή επαναφέρει το θέμα στο δικαστήριο. Μία ακρόαση θα πραγματοποιηθεί 21 μέρες μετά την πιο πρόσφατη έφεση, όμως το Δικαστικό Εφετείο δεν θα ακούσει επιχειρήματα πριν τις 6 Δεκεμβρίου. Ο εκπρόσωπος της FTC δήλωσε επίσης: Η FTC συνεχίζει να πιστεύει ότι αυτή η συμφωνία είναι απειλή για την ανταγωνισμό θέτουμε το θέμα στο ημερολόγιο Μέρος 3 της Επιτροπής πριν από την πρόσφατη έφεσή μας στο δικαστήριο.


In response to questions about this: we’re focused on working with Microsoft toward closing.

How the FTC uses limited taxpayer resources is their decision. t.co/4NTulgQeBA

— Lulu Cheng Meservey (@lulumeservey) September 27, 2023

Η COO της Activision Blizzard, Lulu Cheng Meservey δήλωσε στο Twitter: Η Activision δουλεύει με την Microsoft για το κλείσιμο. Το πώς η FTC χρησιμοποιεί τα έσοδα από τους φόρους είναι δική τους απόφαση.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Δωρεάν games' in the forum. yesterday

Διαθέσιμα από σήμερα

soulstice-free-pc-epic-games-store-92-1695337786.jpg

Το Epic Games Store δίνει δωρεάν το Soulstice και το Model Builder από σήμερα στις 18:00.
Κατεβάστε τα από τα παραπάνω links από σήμερα μέχρι την άλλη Πέμπτη στις 18:00 και κρατήστε τα μόνιμα στο λογαριασμό σας.

Read More...

Νέες απολύσεις, αυτή τη φορά στο Hearthstone

activision-blizzard-esports-lay-offs-10-1689861867.jpg

Η Activision Blizzard απέλυσε 10 εργαζόμενους από το Hearthstone. Ένας από αυτούς ήταν 20 χρόνια στην εταιρεία. Ανέμεσα στις απολύσεις ήταν και αυτές του software engineer Hunter C και του senior producer Joe Belousek.

Read More...

Ξαφνικά κυκλοφορία

counter-strike-2-release-date-20-1695849193.jpg

Το Counter-Strike 2 κυκλοφόρησε ξαφνικά από την Valve!
Όπως μας είχε προειδοποιήσει η Αμερικάνικη εταιρεία πριν από μία εβδομάδα, σήμερα θα έβγαινε μια μεγάλη ανακοίνωση και πολλά ξένα sites έγραφαν για ξαφνική κυκλοφορία του CS2..κάτι που όντως συνέβη! Το Counter-Strike 2 κυκλοφόρησε στο Steam και είναι διαθέσιμο δωρεάν, ως free-to-play.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε .

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για κυκλοφορία σε άλλα format.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Far Cry 7' in the forum. 2 days ago

Φήμες για το Far Cry 7

far-cry-7-rumors-family-64-1695846634.jpg


Θα προσπαθείτε να σώσετε την οικογένειά σας!

Το Far Cry 7 βρίσκεται σε ανάπτυξη, σύμφωνα με φήμες, ενώ πριν από λίγες ώρες διέρρευσαν και στοιχεία από το σενάριό του.

Το Insider Gaming, το οποίο αποκάλυψε πρώτο το Far Cry 7 (σ.σ. κάτι που επιβεβαίωσε και το Kotaku), αναφέρει ότι το παιχνίδι έχει την κωδική ονομασία Project Blackbird. Το σενάριο δεν θα είναι linear και θα βασίζεται στην απαγωγή της οικογένειας του πρωταγωνιστή. Θα πρέπει να σώσετε την οικογένειά σας μέσα σε 72 ώρες παιχνιδιού, που όμως ισοδυναμούν με 24 ώρες σε πραγματικό χρόνο!

Υποτίθεται ότι ο κύριος στόχος του Far Cry 7 είναι να καταρρίψετε τους Sons of Truth, που περιγράφονται ως "ομάδα συνωμοσίας", εντός αυτού του χρονικού πλαισίου (ο χρονοδιακόπτης λέγεται ότι σταματά ενώ βρίσκεστε σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, όπως σε ασφαλή κτήρια), αλλά θα πρέπει να εντοπίσετε και να σώσετε τα μέλη της οικογένειάς σας στην πορεία προκειμένου να ολοκληρώσετε το παιχνίδι στο 100%. 

Αν αυτό αληθεύει σίγουρα θα δώσει μια ξεχωριστή οπτική στο σενάριο, κάτι που έχουμε δει σε ελάχιστα games.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Mortal Kombat 12' in the forum. 2 days ago

Mortal Kombat 1: Bug εμποδίζει τον Player 2 από το να εκτελέσει combos!

mortal-kombat-1-kitana-56-1695842479.jpg


Τραγικό πλεονέκτημα.

Το Mortal Kombat 1 έχει ένα τραγικό bug που καταστρέφει την εμπειρία στο online multiplayer, καθώς δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα στον πρώτο παίκτη!

Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο, ένας YouTuber απέδειξε ότι όταν ο Player 1 εκτελεί ένα combo, τότε ο Player 2 δεν μπορεί να εκτελέσει το ίδιο combo! Το bug αυτό αναπαράγεται με Mirror Match Sub-Zero όπως θα δείτε παρακάτω, αλλά στη συνέχεια ο YouTuber επιχειρεί το ίδιο πράγμα με διαφορετικό χαρακτήρα σε Mirror match -την Kitana στη δεύτερη περίπτωση- και το bug παραμένει.

www.youtube.com/watch?v=rplfGWn7w0I

Το πρόβλημα συμβαίνει σε όλες τις πλατφόρμες, κάτι που προκαλεί σημαντική αδικία στους online multiplayer αγώνες.

Το Mortal Kombat 1 κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X/S και Switch.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'EA Sports FC' in the forum. 2 days ago

FC 24: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

fc-24-pao-aek-4-1695841764.jpg


Παίξαμε το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Με αφορμή το ντέρμπι της αγωνιστικής Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, αποφασίσαμε να παίξουμε το ματς των δύο πρώτων ομάδων του περσινού πρωταθλήματος στο FC 24.

Η δυσκολία Legendary είναι υψηλή, αλλά όχι αρκετή. Να σημειώσουμε ότι η δυσκολία Ultimate στο Career mode έχει σημαντική διαφορά. Δείτε το σχετικό βίντεο και χορτάστε θέαμα.

www.youtube.com/watch?v=epaQBE57Y_M

Το FC 24 θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'EA Sports FC' in the forum. 2 days ago

FC 24: Τα στατιστικά των ελληνικών ομάδων

fc-24-greek-teams-36-1695841419.jpg


Και gameplay ΑΠΟΕΛ - ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο μας βίντεο για το FC 24 σας παρουσιάζουμε τα στατιστικά των ελληνικών ομάδων.

Οι ομάδες που μας εκπροσωπούν είναι η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ από την Superleague και ο ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο.

Όπως θα παρατηρήσετε, απουσιάζουν πλήρως ο Ολυμπιακός και η Εθνική Ελλάδος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και στο FIFA 23. Σύμφωνα με ανάρτηση του Κωνσταντίνου Καραπαπά, εκπροσώπου του Ολυμπιακού, στο FC 25 θα υπάρχει κανονικά ο Ολυμπιακός, με την επετειακή φανέλα 100 ετών.

www.youtube.com/watch?v=MwaYjZR4rNU

Δείτε το βίντεό μας, στο οποίο εκτός από τα στατιστικά θα δείτε και το πρώτο ματς ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΠΑΟΚ.

Το FC 24 θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch.

Read More...

Notification