Αποστόλης Βαγγελής and 209 others have joined the group Darksiders yesterday
Αποστόλης Βαγγελής and 368 others have joined the group e-shop yesterday
Αποστόλης Βαγγελής and 282 others have joined the group MLS yesterday
Αποστόλης Βαγγελής and 212 others have joined the group Seven Spots yesterday
Αποστόλης Βαγγελής and 243 others have joined the group LandFort yesterday
Eleni Makraki and 164 others have joined the group Fallout 5 days ago

Δεν ξέρω ποιος είναι αλλά μετά από Λιναρά και Kraw άλλο ένα troll noname κανάλι με μοντάζ τύπου Θέμος Αναστασιάδης. Έχω ΠΕΘΑΝΕΙ στα γέλια με τα βίντεο του τύπου! Έχει σατιρίσει τα περισσότερα κανάλια gaming και μερικούς από comedy.

www.youtube.com/hackerw32

Read More...

Fight of Gods preview

Τελικά όπως περιμέναμε δεν ήταν κάτι το τρελό σαν παιχνίδι. Φαινόταν άλλωστε από τα βίντεο. Έχει την πλάκα του και θα παιχτεί μόνο από περιέργεια. Έχει 8 ευρώ στο Steam early access.

Read More...

Nikos Georgopoulos and 76 others have joined the group GameWorld Creativity 3 weeks ago
Nikos Georgopoulos and 54 others have joined the group Wolfenstein 3 weeks ago
Nikos Georgopoulos and 38 others have joined the group Web Design 3 weeks ago
Nikos Georgopoulos replied to the topic 'GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades' in the forum. 2 months ago

Και στο Taxisnet μπορούν να μπουν hackers και εκεί υπάρχουν μέχρι και οι διευθύνσεις σας, δεν έχει να λέει.
Ότι δηλαδή τι; Το Internet είναι τόσο επικίνδυνο ώστε έχετε ακούσει ποτέ σας περιστατικό να μπορεί ένας τελείως άγνωστος να βρει που μένετε από το ονοματεπώνυμό σας και μόνο και να εμφανιστεί σπίτι σας; Με ένα σκέτο ονοματεπώνυμο αυτό δεν έχει γίνει ποτέ γιατί δεν υπάρχει τρόπος να βρεις που μένει κάποιος. Επίσης δεν έχουμε βρει κάποια εφαρμογή για το JomSocial που να κρύβει το ονοματεπώνυμο αν ένας χρήστης το θέλει.

Οι επιλογές είναι δύο και τις επαναλάβαμε και πιο πάνω:
Α)Συμμετοχή στους διαγωνισμούς: Κάθε χρήστης έχει το ονοματεπώνυμό του να εμφανίζεται ώστε να το βλέπουν όλοι οι χρήστες και όχι μόνο οι Admins του GameWorld και να υπάρχει διαφάνεια στις κληρώσεις.
Β)Μη συμμετοχή στους διαγωνισμούς: Στη θέση του ονοματεπώνυμού σας βάλτε το Username σας και το θέμα λύθηκε. Είναι το ίδιο πράγμα με το να έχουμε επιλογή απόκρυψης του ονοματεπώνυμου. Απλά δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στους διαγωνισμούς, γιατί μετά θα λένε οι άλλοι χρήστες "Και αυτός ο χρήστης που εμφανίζεται ως Black Mamba που ξέρουμε αν είναι υπαρκτό πρόσωπο αφού έχει απόκρυψη ονόματος και δεν φάγατε εσείς το δώρο"; Δεν αλλάζει κάτι, αυτή είναι η πολιτική του site στους διαγωνισμούς. Οπότε αν θέλετε να κρύψετε το όνομά σας πηγαίντε στο Community/Προφίλ, βάλτε το Username και το θέμα λύθηκε ώστε το διαδίκτυο έγινε "πιο ασφαλές" για εσάς.

Read More...

Notification