Οι συντάκτες του GameWorld Όνομα: Μάνος Γρυπάρης [Ιδρυτής/Αρχισυντάκτης/General Manager για την Κύπρο]
Email:manos [αt] gameworld.gr
GameWorld Profile:Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Twitter:Follow
Κατηγορίες: Sports, Strategy, RPG
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One, Wii U, PS3, Xbox 360, Wii, PS Vita, 3DS
Άλλα Media: Συντάκτης στο περιοδικό Games επί έξι συναπτά έτη μέχρι και το κλείσιμο του εντύπου. Ραδιοφωνικός παραγωγός απ' το 2003 σε Champions 89.2 Sportime 89.2, Sentra 103.3, Sport24 103.3.
Background: Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Προφίλ κειμένων: Υποστηρικτής των επιμέρους βαθμολογιών μέχρι και σήμερα, τις θεωρεί ένα σημαντικό όπλο για να καταλάβει ο αναγνώστης καλύτερα το παιχνίδι που θέλει να αγοράσει. Θεωρεί ότι κάθε δυνατό game οφείλει να έχει προσεγμένο gameplay, σενάριο, τούμπανα γραφικά και καλό voice acting ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Παίρνει θέση πάντοτε υπέρ των Users και σέβεται τα χρήματά τους. Θεωρεί τις βαθμολογίες του περισσότερο "ρεαλιστικές" παρά "αυστηρές". Άλλωστε, δεν υπάρχουν "10άρια" κάθε χρόνο γιατί δεν υπάρχουν τέλεια games.

Προσωπικό αντικείμενο:
Amiga Tomahawk Joystick
Θα τον βρείτε: Σε τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό στούντιο
Αγαπημένα είδη μουσικής: Rock, Brit. Pop, R&B
Αγαπημένο καρτούν: Garfield
Favorite website:Gameworld.gr
Favorite Games: Οι σειρές The Elder Scrolls, Street Fighter, Command & Conquer, Uncharted, Football Manager, Fifa, Mass Effect, Metal Gear Solid, Pro Evolution Soccer, και πολλές ακόμη.
Favorite Retro Games: Pirates! (Amstrad), Sensible World of Soccer (Amiga), Super Street Fighter 2 (Arcade) και εκατοντάδες ακόμη retro «διαμάντια”.
Τρέφεται με: Data
Στόχος: Να ξεμπερδέψει με τα games και περιφερειακά που πρέπει να κάνει review.
Αγαπημένες ατάκες: "Γατάκια", “Εκτός εκκλησίας”, "100 κιλά lag", "Καμένος", “Τερμάτισε”, "Ο σωστός ο gamer...", "Δε σε χάλασε", "Τον δίκασε".
Όνομα: Χριστιάνα Θάνου (Glamorous) [General Manager για την Ελλάδα]
Email: christiana [αt] gameworld.gr
GameWorld Profile:Add Friend
Facebook:Προφίλ
Instagram:Follow
Twitter:Follow
Κατηγορίες: MMORPG, FPS, Racing, Adventures, Strategy/MOBA
Πλατφόρμες: PC, PS4, PS3, PS Vita
Άλλα ΜΜΕ: Υπήρξε συνεργάτης στο OneMan.gr και ραδιοφωνική παραγωγός στην εκπομπή Users, απ' την εποχή του SentraFM 103.3 και μετέπειτα Sport24 Radio 103.3.
Background: Το 1997 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας της έφερε σπίτι μία Amiga 500 και ένα NES. Τις δύο επόμενες χρονιές την σκυτάλη πήραν το SNES και το PlayStation 1. Από τότε μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει όλες τις κονσόλες της Sony, τιμώντας τις δεόντως. Την ενδιαφέρουν όλα τα games, με εξαίρεση τα Sports, ενώ έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε Fighting, FPS, Action, RPG και MMORPG. Της αρέσει να χειρίζεται δυναμικές γυναίκες στα games που παίζει, με χαρακτηριστικότερη την Bayonetta.
Προφίλ κειμένων: Θεωρεί πως το σενάριο είναι αυτό που κάνει τα games μοναδικά, διαφορετικά και διαχρονικά. Ως fan των Action RPG, αυτό που την κάνει να δένεται με τους χαρακτήρες είναι το πόσο βαθύ νόημα έχει το σενάριο. Από την άλλη, εκτιμάει τα ωραία γραφικά στα games. Δεν ακολουθεί την κοινή γνώμη των gamers για κάποιον τίτλο και πάντοτε προσπαθεί να κρίνει αντικειμενικά σύμφωνα με την δική της εμπειρία. Όταν παίζει games, προσπαθεί να βρει τι ξεχωρίζει έναν τίτλο και όχι τι τον κάνει αδύναμο. Γενικά είναι ενάντια στην συνεχή γκρίνια των gamers περί frame rate, resolution, console/pc wars κτλ. Τέλος, ανυπομονεί να σας ταξιδέψει στον κόσμο του επόμενου μεγάλου MMORPG που θα δοκιμάσει, μέσα από την μόνιμη στήλη της, Critical Hit.

Προσωπικό αντικείμενο: Τσίχλες
Θα την βρείτε: Αγκαλιά με το Razer Blade
Αγαπημένα είδη μουσικής: Gothic, Heavy Metal, Opera, Epic Metal
Αγαπημένο καρτούν: Dexter
Favorite website:YouTube.com
Favorite Games: Call of Duty series, World of Warcraft, League of Legends, Resistance series
Favorite Retro Games: Sonic
Τρέφεται με: Kills
Στόχος: Να δει WWE ξανά στην ελληνική τηλεόραση
Αγαπημένες ατάκες: “Πως σου φάνηκε;”, “Ούτε καν!”, "Σοβαρα μιλας;", "Blizzard φίλε μου!”, "Well...", "Τι λες τώρα!"
Όνομα:Γιάννης Μοσχονάς (Blood King) [Διευθυντής σύνταξης]
Email: giannis [αt] gameworld.gr
GameWorld Profile:Add Friend
Facebook:Προφίλ
Κατηγορίες: RPG, Action, MMO, Strategy, Puzzle
Πλατφόρμες: PC, Xbox 360
Άλλα MΜΕ: Περιοδικό PC Master, Ελευθεροτυπία, Cinefan.
Background: Αρχές δεκαετίας '80 πήρε μια πρώτη γεύση από τα games παίζοντας μια μαύρη κονσόλα που είχε το κλασικό Pong και ένα παιχνίδι όπου πυροβολούσε με light gun μια μπίλια! Το 1981 σε ηλικία 6 ετών είχε την ευτυχία να του αγοράσει ο πατέρας του το Atari 2600, χειρονομία που οδήγησε τον ίδιο και τον αδερφό του σε βαρβάτα ξενύχτια και κοκκινισμένα μάτια από τις αμέτρητες ώρες ενασχόλησης. Ακολούθησε το 1983 ο βρετανικός υπολογιστής Lynx που αποτέλεσε και την πρώτη του επαφή με τον κόσμο των υπολογιστών, η εποποιία συνεχίστηκε με τον Amstrad 6128 και το αποκορύφωμα ήρθε με την αγορά της Amiga 500. Έχοντας αποκτήσει πολλές από τις κονσόλες στην πάροδο των ετών, το Super NES και το PS2 παραμένουν οι αγαπημένες του, με το Dreamcast να ακολουθεί σε μικρή απόσταση. Λατρεύει το old school gaming και κυρίως τα κλασικά Shoot ' em up και Beat em' up όπως το Final Fight ενώ σήμερα δεν παραλείπει να τερματίζει στο PC του κάθε αξιόλογο Adventure, RPG και Strategy που κυκλοφορεί στην αγορά.
Προφίλ κειμένων: Το ποσοστό βίας και αίματος σε ένα video game αποτελεί την βασική αναζήτησή του. Παράλληλα επιζητά διαρκώς τα games που θα προκαλέσουν τις πνευματικές του δυνατότητες, βαθμολογώντας αρνητικά τα μονότονα στοιχεία. Ουδέποτε διανοείται να γράψει review αν δεν έχει συντρίψει προηγουμένως το παιχνίδι.

Προσωπικό αντικείμενο: Βάρη
Θα τον βρείτε: Μπροστά σε μια κινηματογραφική οθόνη ή στο γυμναστήριο
Αγαπημένα είδη μουσικής: Metal, Classic Rock, Dance, New Age
Αγαπημένο καρτούν: The Road Runner Show
Favorite website:pro.imdb.com
Favorite Games: Mass Effect Trilogy, Elder Scrolls, Warhammer 40.000: Dawn of War
Favorite Retro Games: It Came From The Desert, Target Renegade, Combat School, Cabal
Τρέφεται με: Serious Mass, Compress B.I.G., Νιτρικά οξέα, Αίμα
Στόχος: Να γίνει Υπεράνθρωπος
Αγαπημένες ατάκες: "Επικό", "Αιματοκύλισμα".


 


Όνομα: Γιώργος Τζίτζιφας (Lithras)
Email: georgetz [ατ] gameworld.gr
GameWorld Profile: Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Twitter: Follow
Κατηγορίες: Strategy, FPS, RPG, Simulator, Action
Πλατφόρμες: PC
Background:
To 1989 ήταν το έτος που γνώρισε τον κόσμο του gaming, όταν ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128 Plus. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε ένα Game Boy και το 1994 ζήτησε απ’ τον Άη Βασίλη ένα SNES που είχε δώρο το Street Fighter II. Αντ’ αυτού, του έφερε το πακέτο με το Donkey Kong Country και έκλαψε λίγο, αλλά του άρεσε. Μέσα από το SNES λάτρεψε την σειρά Mortal Kombat και το UN Squadron, καθώς επίσης ήρθε σε επαφή με το Wing Commander που του άλλαξε τη ζωή. Λίγα χρόνια αργότερα ζήτησε PlayStation 1, αλλά ήταν κακό παιδί και ο Άη Βασίλης έφερε, αντί για κονσόλα, ένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι. Τότε καταράστηκε τις κονσόλες και αφιερώθηκε στο PC gaming. Στα γυμνασιακά χρόνια ερωτεύτηκε τα Fighter Jet Sims και Space Combat Sims, ενώ μέσω της εισόδου του στο βασίλειο των επιτραπέζιων War Games & RPGs έγινε λάτρης των αντίστοιχων genres στα PC.
Προφίλ κειμένων: Αν και περνάει τις “competitive” φάσεις του, πιστεύει πως το immersion και το σενάριο είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα video game. Θα θεωρήσει επιτυχημένα τα games που καταφέρνουν να σας κάνετε να ονειρευτείτε πως ζείτε στον κόσμο τους και «μπαίνετε στη θέση» των χαρακτήρων σας.

Προσωπικό αντικείμενο:Energy Drinks
Θα τον βρείτε:Μπροστά από το PC, πίσω από τα drums, πίσω από κανένα DM screen ή μέσα σε καμιά παλαίστρα.
Αγαπημένα είδη μουσικής:Metal, Orchestral/Soundtracks, Ambient
Αγαπημένο καρτούν: Family Guy
Favorite website: d20pfsrd.com
Favorite Games:Star Citizen, World of Warcraft, Warhammer 40.000: Dawn of War
Favorite Retro Games:Doom, U.N. Squadron, Mortal Kombat II, Metal Slug
Τρέφεται με:Κρέατα, αυγά, σπανάκια, πρωτεΐνη, καφεΐνη και σούσι.
Στόχος:
Να βάλει το πρόγραμμά του σε μια τάξη.
Αγαπημένες ατάκες: “Σατανάς”, “Anyway...”, “Στην τύχη, ό,τι να ‘ναι”


Όνομα: Σταμάτης Καράμπογας (Smoses) 
E-Mail: skarampogas[ατ]gmail.com
GameWorld Profile: Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Twitter: Follow
Κατηγορίες: RPG, Action-Adventure, Hack and Slash, 3D Platform, Strategy
Πλατφόρμες: PS4,PC
Background: Γεννημένος το 1998, η πρώτη του επαφή με το gaming ήταν ένα PS2 που έλαβε σαν δώρο ενός θείου σε πολύ μικρή ηλικία, αρκετά μικρή ώστε να το “περάσει” γρήγορα. Η “επιφοίτηση” του ήρθε τον χειμώνα του 2004 όπου τα ξαδέρφια του, του “μεταλαμπάδευσαν” την αγάπη τους για τα Pokemon δωρίζοντας του ένα Game Boy Color με τις αρχικές κασέτες Pokemon. Έκτοτε η φλόγα μέσα του όλο και μεγάλωνε. Προσάναμμα στη φλόγα αυτή υπήρξαν κάποια “ευχάριστα” ατυχήματα, όπως το να ζητάει παιχνίδι με τον Mickey Mouse από την θεία και να του στέλνει το Kingdom Hearts καθώς και Bugs Bunny από τον νονό και να του έρχεται το Ratchet & Clank που τελικά έγιναν από τις αγαπημένες του σειρές. Έχοντας περάσει πλέον και την εφηβική του φάση , όπου έλιωνε 12ωρα σε Lineage και αργότερα LoL, έχει απομακρυνθεί από τα competitive και πλέον προτιμάει τους αγρούς.
Προφίλ κειμένων: Πιστεύει πως η τέχνη και τα games συνδέονται άρρηκτα και επευφημεί όποιο παιχνίδι καταφέρει να δημιουργήσει συναισθήματα μέσω της μουσικής επένδυσης και των όμορφων τοπίων. Ειδικότερα, αν από ένα RPG απουσιάζει το βαθύ σενάριο και οι χαρακτήρες είναι μονόπλευροι, τότε δύσκολα θα τον κερδίσει. Παρόλα αυτά προσπαθεί να κρίνει με αντικειμενικότητα αφήνοντας τους συναισθηματισμούς απέξω.

Προσωπικό αντικείμενο: Γυαλιά ηλίου
Θα τον βρείτε: Κάτω από τη μπάρα, πίσω από την κιθάρα ή να χαζεύει ξημερώματα βίντεο με ζωάκια στο YouTube
Αγαπημένα είδη μουσικής: Metalcore, Black Metal, Progressive Metal, Death Metal 
Αγαπημένο καρτούν: Shaman King/ Pokemon
Favorite website: Youtube.
Favorite Games: Kingdom Hearts, Sly Cooper, Ratchet & Clank, Okami, God of War, Witcher 3, Pokemon
Favorite Retro Games: Megaman, Altered Beast, Golden Axe
Τρέφεται με: Πρωτεΐνη, καφε και μουσική
Στόχος: Να θέσει έναν αύριο.


 

Όνομα: Σταύρος Αντωνόπουλος
E-Mail:
stavantono25 [ατ] gmail.com
GameWorld Profile:
Add Friend
Facebook:
Προφίλ
Instagram:
Follow
Twitter:
Follow
Κατηγορίες:
Sports, RPG, FPS, Action, Fighting
Πλατφόρμες: 
PC, PS4 , PS3 , 3DS
Background: 
Όλα άρχισαν σε ηλικια 4-5 χρονών όταν έφερε ο πατέρας του στο σπίτι το PS1. Από τότε το ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά και η συνεχεία είναι λίγο πολύ αναμενόμενη. Έχει όλες τις κονσόλες της Sony. Αργότερα μπήκε και στο παιχνίδι η Nintendo. Τον ενδιαφέρουν όλα τα games, από Super Mario και Pokemon μέχρι Witcher και Ratchet & Clank. Μεγάλωσε με Jak & Daxter, ενώ ο λόγος που κυλά το αίμα στις φλέβες του εμφανίστηκε το 2008 με το PES 2008 και η τρέλα κρατάει μέχρι και σήμερα.
Προφίλ κειμένων: 
Του αρέσει ο χαρακτήρας του να έχει ανώτερες δυνάμεις από τον μέσο άνθρωπο και τα games να έχουν αρκετή δόση φαντασίας. Το σημαντικότερο είναι το παιχνίδι να έχει καλό σενάριο αλλά και ο παίκτης να μπορεί να μπει στην θεση του χαρακτήρα και να νιώσει ότι ζει ο ίδιος αυτή την εμπειρία.

Προσωπικό αντικείμενο:
Ηλεκτρική Κιθάρα
Θα τον βρείτε:
Να κανει μεταγραφες στο PES μέχρι να λιποθυμίσει, να παίζει μουσική σε μια γωνία και στο cinema.
Αγαπημένα είδη μουσικής:
Hard Rock, Metal , Rock, Pop
Αγαπημένο καρτούν:
Justice League
Favorite website: Sport24.com
Favorite Games:
PES , Guitar Hero , Jak & Daxter , Batman Arkham Knight
Favorite Retro Games:
Pacman , Tomb Raider , Pokemon
Τρέφεται με:
Gadgets
Στόχος:
Να γίνει Rock star στην επόμενη ζωη του

 


 vasilis ktenidis 2

Όνομα: Βασίλης Κτενίδης
E-Mail:
cefirul@gmail.com
GameWorld Profile:
Add Friend
Facebook:
Προφίλ
Instagram:
Follow
Twitter:
Follow
Κατηγορίες:
Sports, Adventures, Strategy, MMO,Battle Royale
Πλατφόρμες: PC
Background:
 Όλα ξεκίνησαν με ένα ταπεινό Atari και το πρώτο Mario Bros. του 1983, όπως και το Circus Atari που θυμάται χαρακτηριστικά. Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν το PS1 με πολύ ωραίους για την εποχή τίτλους όπως το Toby 2, τα πρώτα Final Fantasy, το Dragon Ball Z, τα θρυλικά Tekken και φυσικά ότι κυκλοφορούσε σε ποδοσφαιρικό τίτλο. Μερικά χρόνια αργότερα ακολούθησε το PS2 με Prince of Persia, GTA San Andreas και γενικά πολλά Action. Κάπου εκεί ανακάλυψε τα MMORPG και συγκεκριμένα το Lineage 2 και στην ηλικία των 11 μπήκε στον κόσμο του online gaming με πολύ όρεξη και πάθος. Ακολούθησαν World of Warcraft, Guild Wars 2 και άλλα MMO. Παίζει τα περισσότερα genres, αλλά η αγάπη του σήμερα είναι το Fifa Ultimate Team και ειδικότερα οι επελάσεις στις αντίπαλες περιοχές με τον Icon του Ronaldinho.
Προφίλ κειμένων: Σοβαρή και αυστηρή κριτική με κύριο γνώμονα τα συναισθήματα που του προκαλεί ένα παιχνίδι. Θεωρεί την ηθική των games πολύ σημαντικό κομμάτι και ευθύνη των εταιριών. Πολέμιος των pay2win, θεωρεί πως χαλάνε την ανάγκη του developer να φροντίζει περισσότερο την ανάπτυξη και βελτίωση του προιόντος.

Προσωπικό αντικείμενο:
Στυλό
Θα τον βρείτε: 
Στην Καστοριά
Αγαπημένα είδη μουσικής:
Rap
Αγαπημένο καρτούν:
One Piece
Favorite website: Youtube
Favorite Games: 
Οι σειρές Fifa, Assasins Creed, Call of Duty και Hearthstone
Favorite Retro Games:
Toby 2, PES 2006 και Dark Alliance II
Τρέφεται με:
Ηλιακή ενέργεια
Στόχος:
Sky is the limit.

 


 

Όνομα: Φοίβος Καρκάνης
Email: foivosk@yahoo.com
GameWorld Profile: Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Twitter: Follow
Κατηγορίες: RPG,Card Games,Action
Πλατφόρμες: PC,PS4,Xbox 360,PS3
Background: Σε ηλικία 6 ετών πήρε δώρο ενα Game Boy Color με το Pokemon Red. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα Nintendo 64, ένα PS2 και μετά το πρώτο PC. Παίζει κυρίως RPG/MMORPG/ARPG και card-games ενώ εκτιμάει ιδιαίτερα single-player games με πλούσιο story όπως τα Witcher, Uncharted και Skyrim.
Προφίλ κειμένων: Θεωρεί ότι κάθε παιχνίδι οφείλει να έχει ομαλό gameplay καθώς και καλό voice acting. Στα γραφικά δείχνει μεγάλη επιείκεια (ειδικά σε παλιά games) αλλά καμιά απολύτως ανοχή για έλλειψη καλού story (γκoύχ γκούχ Soul Series). Πάντα στο πλευρό των Users, εφόσον έχει υπάρξει και ο ίδιος, σέβεται πάντοτε τα χρήματα αλλά και το χρόνο τους .

Προσωπικό αντικείμενο: Στιλό
Θα τον βρείτε: Ogrimmar AH
Αγαπημένα είδη μουσικής: Μetal, Rock, Reggae
Αγαπημένο καρτούν: Pokemon
Favorite website: Youtube
Favorite Games: Οι σειρές Warcraft, Souls, Crash και τα Card games.
Favorite Retro Games: Pokemon
Τρέφεται με: Freddo Espresso
Στόχος: Η καταστροφή του Stormwind


Όνομα: Γιώργος Λόλας (geololj) [Community Strategist]
Email: george [ατ] gameworld.gr
GameWorld Profile:Add Friend
Facebook:Προφίλ
Twitter:Follow
Κατηγορίες: FPS, Racing, RPG, MMO, Sports, Simulation, Action Adventure
Πλατφόρμες: PC, Xbox 360
Background:
Ξεκίνησε την "σταδιοδρομία" του στο gaming κυρίως από τα Arcade στις αρχές τις δεκαετίας του '90, στα γνωστά για την εποχή εκείνη "ουφάδικα". Η εισαγωγή του σε αυτό τον θαυμαστό κόσμο έγινε με τα Green Beret, Rastan, Snow Bros, Pole Position και αργότερα με τίτλους σταθμούς όπως Final Fight, Cadillacs and Dinosaurs, NBA Jam, Sega Rally, Cruise 'n' World και φυσικά Tetris και Pac-Man. Οι πρώτες του κονσόλες ήταν κλώνοι του Atari, το NES, το Master System II με το αξέχαστο Alex Kidd in Miracle World και αργότερα τα SNES με Donkey Kong και Mega Drive με το Mortal Kombat.

Μεταξύ των υπόλοιπων κονσολών που πέρασαν από τα χέρια του είναι τα 3DO, Jaguar, PS1, N64, Dreamcast, Xbox, Xbox 360, GB, GBC, Game Gear, Atari Lynx, SuperVision, Virtual Boy και ένα Neo Geo. Αγαπημένα του είδη από games είναι τα Racing κάθε λογής και τα MMORPG, ενώ μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του έχουν επίσης τα RPG, FPS, Action Adventures και οτιδήποτε περιλαμβάνει Co-op, ενώ παίζει και Strategy, αλλά και sports. Μερικές ακόμη αναπημένες σειρές είναι τα πρώτα Resident Evil, το Deep Fear και τα Alone in the Dark.Τα τελευταία χρόνια ασχολείται περισσότερο με το PC gaming, κυρίως λόγω των Racing Simulators και των MMORPG.
Προφίλ κειμένων: Θεωρεί την διασκέδαση που προσφέρει ένας τίτλος το σημαντικότερο στοιχείο. Κρίνει με αντικειμενικότητα χωρίς να επηρεάζεται από το Hype, εκτός και αν στο παιχνίδι υπάρχουν όμορφες κυρίες. Επευφημεί τον εαυτό του την ώρα που γράφει με διάφορους χαρακτηρισμούς, για να σβήσει δύο λεπτά αργότερα όλο το κείμενο και να αρχίσει πάλι από την αρχή. Δεν θα διστάσει να βγάλει το φτυάρι όταν κρίνει ότι είναι απαραίτητο.

Προσωπικό αντικείμενο: Μια τεράστια κούπα του καφέ
Θα τον βρείτε: Σε όλα τα Super Market
Αγαπημένα είδη μουσικής: Pop, Dance, Chill out, Alternative/Post Rock
Αγαπημένο καρτούν: Road Runner
Favorite website: Facebook.com
Favorite Games: Max Payne series, Battlefield series, Clive Barker's Undying, Warcraft 3, Rift, The Legend of Zelda: The Wind Waker, Mario Kart 64, Borderlands, Assetto Corsa, ArcheAge,
Favorite Retro Games: Cadillac and Dinosaurs (Arcade), Wonder Boy (Master System), Virtua Striker (Arcade)
Τρέφεται με: Την αγάπη των θαυμαστών του
Στόχος: Να έχει την κυριαρχία του τηλεκοντρόλ όταν (και αν) παντρευτεί


Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε μέλος της συντακτικής μας ομάδας, τότε στείλτε τα Email σας στο info [ατ] gameworld.gr για περισσότερες πληροφορίες.

 

Notification