Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Εθνική Ελλάδας' στο φόρουμ. yesterday

Η Εθνική μας ομάδα αν και νίκησε την Γεωργία με 0-2 στην Τιφλίδα, ηττήθηκε στην Στοκχόλμη από την Σουηδία με αποτέλεσμα η πρόκριση τουλάχιστον στα μπαράζ, να μοιάζει μη ρεαλιστική.

Γεωργία - Ελλάδα 0-2
www.youtube.com/watch?v=18vDtUhViGY

Σουηδία - Ελλάδα 2-0
www.youtube.com/watch?v=huFYAzhINGs

Διαβάστε περισσότερα...

Η Splash Damage εργάζεται σε νέο Sci-Fi τίτλο splash-damage-gameworld-48-1634202475.jpgΤο project δεν έχει όνομα ακόμα και στοχεύει στην προσέλκυση νέων υπαλλήλων.
 Η βρετανική εταιρεία ανάπτυξης Splash Damage ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο πρωτότυπο Sci-Fi τίτλο.Eίναι ίσως περισσότερο γνωστή για όσα έχει κάνει για franchises άλλων εταιρειών, όπως η εργασία στο multiplayer για τα Gears of War 4 και 5 και η δημιουργία του Wolfenstein: Enemy Territory στις αρχές της ιστορίας του. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο πρωτότυπο παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας που θα προστεθεί στη λίστα των πρωτότυπων IPs της, συμπεριλαμβανομένων των Brink, Tempo και του περσινού αποκλειστικού παιχνιδιού Stadia Outcasters.

Το στούντιο παραδέχεται ότι δεν έχει να ανακοινώσει ακόμα πολλά πράγματα για το project -δεν έχει καν τίτλο- αλλά δήλωσε επίσης ότι ο κύριος λόγος για την πρόωρη ανακοίνωση είναι η προσέλκυση νέων υπαλλήλων για να εργαστούν στο project. Το μόνο που έχει κυκλοφορήσει για τον τίτλο μέχρι στιγμής είναι ένα concept  artwork   στο επίσημο site  που δείχνει έναν χαρακτήρα τύπου αστροναύτη φωτισμένο με κόκκινο χρώμα σε ένα σκοτεινό πλανητικό τοπίο.
youtu.be/chrJtN2aNX4 Η Splash Damage τείνει να ειδικεύεται σε FPS, αν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο νέος τίτλος θα ακολουθήσει αυτή την τάση. Μια αγγελία για έναν "developeronline υπηρεσιών" υποδηλώνει ότι θα υπάρχει μια online πτυχή, ενώ μια αναφορά στην αγγελία για έναν επικεφαλής σχεδιαστή επιπέδων ζητάει "εμπειρία στην εκτέλεση της ζωντανής φάσης ενός τίτλου ως υπηρεσία". Ο ρόλος για τις online υπηρεσίες ζητάει εμπειρία με τα PSN, XBox Live και Steam, ενώ άλλοι ρόλοι προτείνουν εμπειρία με την Unreal  Engine  4 και ανάπτυξη για πλατφόρμες Switch και κινητά. Oι λεπτομέρειες που αναφέρονται ίσως αφορούν το πρόσφατα ανακοινωμένο project και φαίνεται πιθανό ότι ο νέος τίτλος της Splash Damage θα δέχεται ενημερώσεις νέου περιεχομένου μετά την κυκλοφορία του.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Windows 11' στο φόρουμ. 3 days ago

Τα προβλήματα επιδεινώθηκαν από το  Patch  για τα Windows 11 της 12ης Οκτωβρίου.

 Τα Windows 11, σύμφωνα με το site  TechPowerUp , αυξάνουν δραματικά την καθυστέρηση της κρυφής μνήμης L3. Αυτό δυσχεραίνει την πρόσβαση των εφαρμογών στα υποσυστήματα μνήμης, με εκτιμώμενο χτύπημα στην απόδοση κατά 3-5%. Κατά τις δοκιμές του πρακτορείου, διαπίστωσε ότι ένας επεξεργαστής Ryzen 7 2700X εκτελούσε με καθυστέρηση 17ns, σε σχέση με τον μέσο όρο των Windows 10 των 10ns. Η επιδιόρθωση  προκάλεσε την άνοδο της καθυστέρησης στα 31,9ns. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση των games και των εφαρμογών μπορεί να επιβραδυνθεί σημαντικά. Το δεύτερο πρόβλημα κατέστησε μη λειτουργικό το μηχανισμό προτιμώμενου πυρήνα του επεξεργαστή, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει εργασίες που βασίζονται στον επεξεργαστή. Οι επιδόσεις ενδέχεται να επιδεινωθούν σε επεξεργαστές οκτώ πυρήνων άνω των 65W TDP. Η AMD και η Microsoft έχουν υποσχεθεί διορθώσεις του προβλήματος μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Μια δημοσίευση στο  Reddit  υποδηλώνει ότι τα προβλήματα CPPC θα επιλυθούν με μια ενημερωμένη έκδοση προγράμματος οδήγησης, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου. Τα προβλήματα καθυστέρησης L3 θα διορθωθούν με μια ενημερωμένη έκδοση των Windows 11 στις 19 Οκτωβρίου. Οι πραγματικές ημερομηνίες και ώρες ενδέχεται να διαφέρουν. Τα Windows 11 παρέχουν οφέλη για τους παίκτες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις τους, παρά τα προβλήματα. Τα Windows 11 είναι μια δωρεάν αναβάθμιση για όσους έχουν στην κατοχή τους τα Windows 10. 

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Elder Scrolls V: Skyrim' στο φόρουμ. 3 days ago

Κάποια mods ενδέχεται να μην λειτουργούν στο Skyrim Anniversary Edition  Οι πληροφορίες προέρχονται από μια ανάρτηση στο Reddit.

 Η νέα έκδοση του Skyrim πιθανότατα θα προκαλέσει διαταραχή στη συμβατότητα των mod χάρη στις νέες ενημερώσεις.

 Μια αλλαγή που έγινε στην επερχόμενη έκδοση Skyrim Anniversary Edition απειλεί να διασπάσει τη σκηνή των mod. Η κάθε αναβάθμιση του εξαιρετικά δημοφιλούς τίτλου, απειλεί να χαλάσει τον τρόπο λειτουργίας των mods και το Skyrim Anniversary Edition. Το κύριο πρόβλημα με την Anniversary Edition είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μια ενημέρωση του υπάρχοντος τίτλου και όχι για μια νέα έκδοση. Αλλαγές έρχονται στο Skyrim Script Extender, ένα plug-in που κάνει τα mods να λειτουργούν με το παιχνίδι. Αυτή η έκδοση ενημερώνει τον μεταγλωττιστή από το Visual Studio 2015 στην έκδοση 2019, η οποία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο παράγεται ο κώδικας "με τρόπο που αναγκάζει τους προγραμματιστές mod να ξεκινήσουν από το μηδέν την εύρεση συναρτήσεων και τη συγγραφή hooks", γράφει ένας  developer  της SKSE σε μια  ανάρτηση στο Reddit .
youtu.be/WU9CcCscgRM Η ανάρτηση αναφέρει ότι: "Τα plugins που χρησιμοποιούν τη βιβλιοθήκη διευθύνσεων θα πρέπει να χωριστούν σε 'προ-AE' και 'μετά-AE' εποχές. Οι υπογραφές κώδικα και τα hooks θα πρέπει να ξαναγραφούν. Όλοι μας θα πρέπει να βρούμε ξανά συναρτήσεις. Η συμπεριφορά inlining του μεταγλωττιστή έχει αλλάξει αρκετά ώστε κυριολεκτικά εκατό χιλιάδες συναρτήσεις έχουν εξαφανιστεί και έχουν είτε inlined είτε deadstripped, για να το θέσουμε σε προοπτική. Αυτό ρεαλιστικά σημαίνει ότι η σκηνή των mod με εγγενή κώδικα θα είναι κατεστραμμένη για άγνωστο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία του AE". H Anniversary Edition θα περιλαμβάνει τις πολυπόθητες ενημερώσεις για την επόμενη γενιά καθώς και νέο περιεχόμενο όπως το ψάρεμα.

 Το Skyrim Anniversary Edition θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: Warzone' στο φόρουμ. 3 days ago

Η Activision αποκάλυψε ένα νέο anti-cheat για τα Call of Duty: Vanguard και Warzone call-of-duty-vanguard-anti-cheat-16-1634167295.jpgΘα ξεκινήσει στις 5/11.

 Η Activision ανακοίνωσε ένα νέο anti-cheat software για τα Call of Duty: Vanguard και Warzone.
 Το νέο σύστημα θα ονομάζεται Riccochet Anti-Cheat και θα είναι "μια πολύπλευρη προσέγγιση για την καταπολέμηση του cheating, που περιλαμβάνει νέα εργαλεία από τον  server  που παρακολουθούν τα analytics για τον εντοπισμό της απάτης, βελτιωμένες διαδικασίες έρευνας για την εξάλειψη των cheaters, ενημερώσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας του λογαριασμού και πολλά άλλα."

 Το νέο αυτό σύστημα θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου, μαζί με το Call of Duty: Vanguard, ενώ θα ενεργοποιηθεί και με τον χάρτη Pacific στο Call of Duty: Warzone Επιπλέον, θα υπάρχει ένας PC kernel-level driver, που αναπτύχθηκε από τους developers για το Call of Duty και θα έρθει επίσης στο update του Pacific map του Call of Duty: Warzone και μετά στο Vanguard. Με τον driver αυτόν η Activision θα ανιχνεύει πιο εύκολα τους cheaters και θα ενισχύσει την ασφάλεια των servers της. Θα ελέγχει το software και τις εφαρμογές που θα αλληλεπιδρούν και θα διαχειρίζονται το Call of Duty: Warzone, δίνοντας στην ομάδα καταπολέμησης των cheaters περισσότερα δεδομένα.

 Θα υπάρξει αμφισβήτηση για την εφαρμογή του νέου συστήματος anti-cheat, μιας και το kernel είναι ο πυρήνας του λειτουργικού συστήματος ενός PC και οι kernel-level drivers δίνουν την μέγιστη δυνατή πρόσβαση στο PC ενός παίκτη, κάτι που μπορεί από κάποιους να θεωρηθεί παράτυπο. Θα απαιτείται πάντως για να παίξετε Call of Duty: Warzone.

 Πάντως, η Activision δήλωσε ότι ο driver Θα ενεργοποιείται μόνο όταν θα παίζετε Call of Duty: Warzone και θα κλείνει όταν κλείνετε το παιχνίδι. Επίσης, θα επιβλέπει και θα αναφέρει δραστηριότητα που θα σχετίζεται μόνο για το Call of Duty. Συν τις άλλοις, το Ricochet θα υποστηριχθεί και από αλγόριθμους machine learning, που θα ανιχνεύουν συνήθεις συμπεριφορές των cheaters ή των bots τους. Οι παίκτες θα μπορούν σε κάθε περίπτωση να αναφέρουν ύποπτη δραστηριότητα.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Disney ετοιμάζει ένα νέο Star Wars video game star-wars-disney-game-90-1634158050.jpgΑνακοινώθηκε η ημερομηνία αποκάλυψης.

  Η Disney ξεκίνησε την καμπάνια προώθησης του νέου Star Wars game με την ονομασία " Bring Home the Bounty ". 

 Η καμπάνια αυτή θα έχει 12 εβδομάδες αποκαλύψεων και θα τρέξει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η πρώτη εβδομάδα θα περιλαμβάνει φιγούρες ηρώων Star Wars και ρούχα. Την 10η εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 14 Δεκεμβρίου, αναμένεται να αποκαλυφθεί το νέο Star Wars video game της Disney. Γνωρίζουμε ήδη πάντως ότι ετοιμάζεται ένα  remake  του Star Wars Knights of the Old Republic για PC και PS5 καθώς επίσης και ένα  port  της αρχικής έκδοσης για το Nintendo Switch.

 Πέρα από αυτό το παιχνίδι, η Ubisoft ετοιμάζει κι αυτή με την σειρά της ένα  open world  game, το οποίο θα διεξάγεται στο σύμπαν του Star Wars.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'FIFA 22' στο φόρουμ. 3 days ago

Η Electronic Arts πάγωσε τις συζητήσεις με την FIFA διότι η ομοσπονδία της ζήτησε 1 δις δολάρια fifa-22-messi-68-1634155444.jpgΓια την ανανέωση της άδειας.
 Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία έντονη φημολογία ότι  η Electronic Arts δεν θα ανανεώσει την άδειά της με την FIFA  για το ομώνυμο ποδοσφαιράκι και ότι η επόμενη έκδοση θα έχει διαφορετικό όνομα ( όπως το EA Sports FC )

 Με το μεταξύ τους συμβόλαιο να λήγει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, σύμφωνα με αναφορά της New York Times, η FIFA θέλει σχεδόν τα διπλάσια από όσα πληρώνει η EA για τα δικαιώματα του ονόματος. Για κάθε χρόνο, η EA δίνει 150 εκατομμύρια δολάρια. Η FIFA ζήτησε ένα δις δολάρια για κάθε κάθε τετραετία, η οποία θα λήγει μετά το εκάστοτε Παγκόσμιο Κύπελλο.

 Πέρα από τα χρήματα της συμφωνίας, ένα ακόμη θέμα έχει να κάνει με τα δικαιώματα των παικτών. Η FIFA θέλει να περιορίσει την αποκλειστικότητα της EA, ώστε να μπορεί να πουλήσει τα δικαιώματα και σε άλλες εταιρείες. Ωστόσο, η EA θέλει να επεκτείνει τα δικαιώματα και να συμπεριλάβει πραγματικά στιγμιότυπα αγώνων, τουρνουά και ψηφιακά προϊόντα όπως Non-fungible tokens. Αν οι δύο εταιρείες δεν έρθουν σε συμφωνία, τότε η EA θα αναγκαστεί να αλλάξει το όνομα στο ποδοσφαιράκι της και να σταματήσουμε να το βλέπουμε ως FIFA, κάτι που ισχύει για σχεδόν τρεις δεκαετίες.

 Η σειρά FIFA έχει πουλήσει πάνω από 325 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι και το 2021 και έχει αποφέρει στην EA πάνω από 20 δις δολάρια από το 1993. Το FIFA 22 έχει 9.1 εκατομμύρια παίκτες και 7.6 εκατομμύρια ομάδες στο Ultimate Team. Έχουν παιχτεί πάνω από 460 εκατομμύρια αγώνες.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Final Fantasy XIV' στο φόρουμ. 3 days ago

Το Final Fantasy XIV ξεπέρασε τους 24 εκατομμύρια παίκτες ff-xiv-29-1634147486.jpgΚάνοντάς το πιο κερδοφόρο της σειράς.

 Το Final Fantasy XIV φαίνεται να είναι ασταμάτητο. Το δημοφιλές MMORPG μετά από χρόνια κυκλοφορίας και αρκετά expansions έχει γίνει το πιο κερδοφόρο Final Fantasy.

 Παρά το γεγονός ότι το Final Fantasy XIV κυκλοφόρησε πριν από 11 χρόνια, οι παίκτες ακόμα και τώρα το προτιμούν και αυτό φαίνεται από την αύξηση των ενεργών λογαριασμών τα τελευταία χρόνια.  Αυτή την στιγμή , υπάρχουν 24 εκατομμύρια παίκτες που απολαμβάνουν το Final Fantasy XIV και με αυτό το τεράστιο νούμερο, το Final Fantasy XIV γίνεται ένα από τα πιο δημοφιλή MMORPG. Η Square Enix κατάφερε με αρκετά expansions και νέο περιεχόμενο να προσελκύσει όλο και περισσότερο κόσμο στο δημοφιλές MMORPG της.

 Ο σκηνοθέτης και παραγωγός του Final Fantasy XIV, Naoki Yoshida, δήλωσε τα εξής: “Προχωρώντας, θα συνεχίσουμε με κάθε κόστος να υποστηρίζουμε το Final Fantasy XIV και να προσθέτουμε νέο περιεχόμενο που οι παίκτες μας θα απολαμβάνουν.”

Διαβάστε περισσότερα...

Η PlayStation Japan παρομοιάζει τα games με φαγητά ps5-food-75-1634146243.jpgΜπουφές με Elden Ring και Horizon Forbidden West.Σίγουρα όσοι ακολουθείτε την PlayStation θα γνωρίζετε για τα concept βίντεο του Ιαπωνικού τμήματος της PlayStation.

 Το Ιαπωνικό τμήμα της PlayStation δημοσιεύει κάθε χρόνο τέτοια concept βίντεο, τα οποία εστιάζουν στις  first-party  κυκλοφορίες και σε επιλεγμένες  third-party  κυκλοφορίες. Το πιο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε το Ιαπωνικό τμήμα της PlayStation στο κανάλι της στο YouTube έχει ως θέμα ένα μπουφέ που περιέχει τα Horizon Forbidden West και Elden Ring. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε εναλλαγές μεταξύ τοπικών πιάτων και gameplay. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:https://youtu.be/cxyiPgPFAxU

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Dark Souls' στο φόρουμ. 3 days ago

Επίσημες μπότες Dark Souls dark-souls-clothing-35-1634143547.jpgΚαι άλλα αξεσουάρ μόδας.

 Το Dark Souls θεωρείται από πολλούς gamers ένα από τα καλύτερα games όλων των εποχών. Οι fans το εξυμνούν για το σύστημά μάχης του, την προσοχή στην λεπτομέρεια και το πλούσιο  lore  που έχει.

  dark_souls_clothes.jpg Όπως και με κάθε καλό game, έτσι και με το Dark Souls, υπάρχει μπόλικο merchandise που δίνει την δυνατότητα στους fans να δείξουν την αγάπη του για το Dark Souls. Από φούτερ, μέχρι ρολόγια και μποτάκια, η νέα κολεξιόν της Supergroupies τα έχει όλα. Η σειρά Dark Souls συνεργάστηκε με την Supergroupies για την δημιουργία αντικειμένων μόδα και ένδυσης με θέμα το Dark Souls. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αντικείμενα αυτά και τις τιμές τους:

 - Solaire of Astora Model Watch διαθέσιμο για 280 δολάρια (χωρίς Φ.Π.Α)
- Black Knight and Artorias the Abysswalker Model Watch διαθέσιμο για 300 δολάρια (χωρίς Φ.Π.Α)
- Solaire of Astora Model Bag διαθέσιμο για 130 δολάρια (χωρίς Φ.Π.Α)
- Black Knight and Artorias the Abysswalker Model Backpack διαθέσιμο για 150 δολάρια (χωρίς Φ.Π.Α)
- Solaire of Astora Model Wallet διαθέσιμο για 100 δολάρια (χωρίς Φ.Π.Α)
- Black Knight and Artorias the Abysswalker Model Long Wallet διαθέσιμο για 110 δολάρια (χωρίς Φ.Π.Α)
- Shirt Jacket διαθέσιμο για 480 δολάρια (χωρίς Φ.Π.Α)
- Oscar, Knight of Astora Model Boots διαθέσιμο για 200 δολάρια (χωρίς Φ.Π.Α)

  Κάντε κλίκ εδώ για να δείτε την πλήρη κολεξιόν .

 Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν προπαραγγελία από τις 13 έως και τις 31 Οκτωβρίου. Τα ρολόγια και τα μποτάκια θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο του 2022, ενώ οι τσάντες, τα πορτοφόλια και τα jackets θα κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο του 2022.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Electronic Arts: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 3 days ago

Η EA ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την FIFProfifa-22-fifpro-30-1634141945.jpgΌμως δεν σχολίασε το μέλλον του FIFA.

 Η Electronic Arts έκανε νέα συμφωνία με την FIFPro (Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) με σκοπό να προσφέρει “ασυναγώνιστο ρεαλισμό” στο FIFA, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό η EA Sports να μετονομάσει το FIFA στο μέλλον.

 Η EA έκανε επέκταση στο συμβόλαιό της με την FIFPro την Τρίτη ως μέρος μιας “μακροπρόθεσμης δέσμευσης”. Η FIFPro είναι μια από τους 300+ επίσημους συνεργάτες της EA και με την επέκταση του συμβολαίου της, πλέον θα έχει πρόσβαση στα ονόματα χιλιάδων παικτών, καθώς θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και πιο λεπτομερή μοντέλα για τους παίκτες των ομάδων. Εκτός αυτής της συμφωνίας, η EA έχει επίσης εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το UEFA Champions League, Conmebol Libertadores, Premier League, Bundesliga και LaLiga Santader.

 Ο αντιπρόεδρος της EA Sports, David Jackson,  δήλωσε τα εξής : “Οι fans των football games μας, μας υπενθυμίζουν τακτικά ότι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της EA Sports εμπειρίας είναι το immersion που επιτυγχάνεται με την χρήση των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, ομάδων και παικτών. Έτσι καταφέρνουμε να θολώσουμε τις γραμμές μεταξύ του ψηφιακού και του πραγματικού κόσμου στο ποδόσφαιρο. Η FIFPro θα συνεχίσει να είναι ένας σημαντικός συνεργάτης, καθώς θα χτίζουμε την επόμενη γενιά των football games της EA.”

 Ο επικεφαλής της FIFPro, Theo van Seggelen, δήλωσε τα εξής: “Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι που μπορούμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με την EA Sports, ένας συνεργάτης που πραγματικά νοιάζεται για τους fans της και προσπαθεί να δημιουργήσει την καλύτερη εμπειρία για αυτούς.” Στην ανακοίνωσή της αυτή, η EA δεν ανέφερε το όνομα FIFA και σύμφωνα με την  πρόσφατη κατοχύρωση του trademark  EA Sports FC, είναι πιθανόν το FIFA να μετονομαστεί σε EA Sports FC. Η EA δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι μέχρι στιγμής.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'FIFA 22' στο φόρουμ. 3 days ago

Η EA ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την FIFPro fifa-22-fifpro-30-1634141945.jpgΌμως δεν σχολίασε το μέλλον του FIFA.

 Η Electronic Arts έκανε νέα συμφωνία με την FIFPro (Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) με σκοπό να προσφέρει “ασυναγώνιστο ρεαλισμό” στο FIFA, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό η EA Sports να μετονομάσει το FIFA στο μέλλον.

 Η EA έκανε επέκταση στο συμβόλαιό της με την FIFPro την Τρίτη ως μέρος μιας “μακροπρόθεσμης δέσμευσης”. Η FIFPro είναι μια από τους 300+ επίσημους συνεργάτες της EA και με την επέκταση του συμβολαίου της, πλέον θα έχει πρόσβαση στα ονόματα χιλιάδων παικτών, καθώς θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και πιο λεπτομερή μοντέλα για τους παίκτες των ομάδων. Εκτός αυτής της συμφωνίας, η EA έχει επίσης εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το UEFA Champions League, Conmebol Libertadores, Premier League, Bundesliga και LaLiga Santader.

 Ο αντιπρόεδρος της EA Sports, David Jackson,  δήλωσε τα εξής : “Οι fans των football games μας, μας υπενθυμίζουν τακτικά ότι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της EA Sports εμπειρίας είναι το immersion που επιτυγχάνεται με την χρήση των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, ομάδων και παικτών. Έτσι καταφέρνουμε να θολώσουμε τις γραμμές μεταξύ του ψηφιακού και του πραγματικού κόσμου στο ποδόσφαιρο. Η FIFPro θα συνεχίσει να είναι ένας σημαντικός συνεργάτης, καθώς θα χτίζουμε την επόμενη γενιά των football games της EA.”

 Ο επικεφαλής της FIFPro, Theo van Seggelen, δήλωσε τα εξής: “Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι που μπορούμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με την EA Sports, ένας συνεργάτης που πραγματικά νοιάζεται για τους fans της και προσπαθεί να δημιουργήσει την καλύτερη εμπειρία για αυτούς.” Στην ανακοίνωσή της αυτή, η EA δεν ανέφερε το όνομα FIFA και σύμφωνα με την  πρόσφατη κατοχύρωση του trademark  EA Sports FC, είναι πιθανόν το FIFA να μετονομαστεί σε EA Sports FC. Η EA δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι μέχρι στιγμής.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα μέλη του PS Plus θα λάβετε 6 δωρεάν games (τα 3 θα είναι VR) psvr-birthday-28-1634139954.jpgΓια τον εορτασμό 5 ετών PS VR.

 Οι συνδρομητές του  PlayStation Plus  θα λάβουν έξτρα δωρεάν games τον επόμενο μήνα, λόγω των πέμπτων γενεθλίων του PSVR.

 Η Sony  ανακοίνωσε  ότι τον επόμενο μήνα οι συνδρομητές του PS Plus θα λάβουν τρία επιπλέον δωρεάν games τα οποία θα είναι για το PSVR. Επομένως, για τον μήνα Νοέμβριο οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα λάβουν συνολικά έξι δωρεάν games. Η Sony δεν έχει αποκαλύψει ακόμα ποια θα είναι αυτά τα δωρεάν PSVR games, όμως είναι πιθανό να προέρχονται από την λίστα με τα PSVR games που έχουν παιχτεί περισσότερο. Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τα παρακάτω:

 - Rec Room
- Beat Saber
- PlayStation VR Worlds
- The Elder Scrolls V: Skyrim VR
- Resident Evil 7

 Ακόμα και αν δεν έχετε PSVR headset αυτή την στιγμή καλό θα ήταν να προσθέσετε τα δωρεάν αυτά games στον λογαριασμό σας.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Xbox Series X: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 3 days ago

Η Microsoft σκέφτεται να δώσει στους καταναλωτές το δικαίωμα να επισκευάζουν τις κονσόλες τους xbox-righttorepaiar-14-1634138722.jpgΑν έχει θετικές επιπτώσεις στην βιωσιμότητα.

 Η Microsoft ίσως να άρει τους περιορισμούς που δεν επέτρεπαν στους κατόχους των κονσολών της να τις επισκευάζουν μόνοι τους, μετά από αρκετές πιέσεις

.Παρόλο που υπάρχουν αρκετές ενέργειες που πρέπει να κάνει η Microsoft για να επιτευχθεί αυτό, ίσως να καταφέρει να γίνει η πρώτη μεγάλη εταιρεία τεχνολογία που θα υποστηρίξει το δικαίωμα για επισκευή (right to repair). Η μη-κερδοσκοπική συμβουλευτική επενδυτών,  As You Sow , προσπάθησε να πείσει την Microsoft να αναθεωρήσει την στάση της απέναντι στο δικαίωμα για επισκευή, λόγω των περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιπτώσεων που αποφέρει ο περιορισμός του.

 Μετά από την αίτηση της As You Sow, η Microsoft συμφώνησε να κοιτάξει το ενδεχόμενο να επιτρέπει στους κατόχους να επισκευάζουν μόνοι τους τις κονσόλες. Η Microsoft θα προσλάβει έναν ανεξάρτητο σύμβουλο ο οποίος θα αναλάβει την έρευνα, ώστε να δει αν η άρση του περιορισμού αυτού και η παροχή οδηγιών χρήσης στους καταναλωτές, προκειμένου να επισκευάζουν τις κονσόλες τους, θα έχει κάποια πλεονεκτήματα σχετικά με την περιβαλλοντική μόλυνση.  Παρόλο που η Microsoft δεν θα δημοσιεύσει την πλήρη έρευνα, για να προστατεύσει ευαίσθητες πληροφορίες, είναι αναγκασμένη να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής μέχρι τις αρχές του Μαρτίου 2022. Αν η έρευνα αποδείξει ότι η άρση του περιορισμού θα έχει θετικές επιπτώσεις, τότε η Microsoft συμφώνησε να δώσει πρόσβαση στους καταναλωτές στα κατάλληλα αρχεία μέχρι το τέλος του 2022.

 Ένας εκπρόσωπος της Microsoft  δήλωσε τα εξής : “Πιστεύουμε ότι οι καταναλωτές μας έχουν το δικαίωμα στο να έχουν επιλογές για επισκευή που να είναι έμπιστες και ασφαλείς. Αυτή την στιγμή προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη και πιο έμπιστη επιλογή για επισκευή, τους προστατεύουμε από κινδύνους, καθώς και προστατεύουμε την ιδιωτικότητά τους. Το As You Sow μας ζήτησε να ερευνήσουμε την σχέση μεταξύ του περιορισμού αυτού και τις δεσμεύσεις περί βιωσιμότητας που έχει πάρει η εταιρεία μας. Ήταν ένας παραγωγικός διάλογος και συμφωνήσαμε να διεξάγουμε την έρευνα αυτή.”

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Σειρά The Last of Us' στο φόρουμ. 3 days ago
Notification