Το Amnesia: The Dark Descent είναι από τα καλύτερα horror που έχω παίξει...Το Amnesia: A Machine For Pigs που είχαν βγάλει μετά προσωπικά μοθ φάνηκε αδιάφορο...

Read More...

Amnesia: Rebirth...Το sequel του Amnesia: The Dark Descent έρχεται φθινόπωρο 2020!!!!!
www.youtube.com/watch?v=3NiQAlGUw_o&feature=emb_title

Read More...

Περί Βουτσά:Συμφωνώ με τον Blood Prince...Κορυφαίος ηθοποιός αλλά..Δούλευα στο Γηροκομείο Αθηνών και τον έβλεπα συχνά.Τρελος γυναικάς,δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει γυναίκα από δίπλα του και να μην τη κοιτάξει ή να μην της τη πέσει...και δεν το έκανε για πλάκα..Φαινόταν λες κ ήταν εθισμένος στις γυναίκες...

Read More...

Θωμάς Μπισμπίκης has a new avatar. 4 years ago

Vampire The Masquerade Bloodlines 2: 28 Minute Gameplay Demo www.youtube.com/watch?v=QEYGez6JLZ8 Θέλω να το παίξω ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Read More...

Baldur's Gate 3 Gameplay Reveal...... www.youtube.com/watch?v=XJhawYZwvPI ....Πιστεύω θα είναι τέλειο..Early access μέσα στο 2020!!!!

Read More...

Συμφωνώ!!!Πιστεύω οτι η Larian θα δείξει το σεβασμό που αξίζει αυτό το παιχνίδι,Το Baldur's Gate 2 το είχα παίξει όταν είχε βγει και το Siege Of Dragonspear δεν ήταν άσχημο αλλά μου φάνηκε λίγο...Και απορώ γιατί δεν κυκλοφόρησε το Baldur's Gate 3:Black Hound,ήταν σχεδόν έτοιμο...Ελπίζω να πάει καλά για να δούμε κ άλλους τίτλους μελλοντικά!!

Read More...

Notification