Featured
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης (Manos)
Experience: 128366 (2686 points to next level)

 
600
21 minutes ago
Editorial 22: Αγορά Digital κονσόλας ή με blu-ray drive; 22 minutes ago

Ανάλυση των πλεονεκτημάτων κάθε περίπτωσης.

Στην ένατη γενιά κονσολών καλούμαστε να απαντήσουμε στο δίλημμα: Να αγοράσουμε κονσόλα με 4K UHD blu-ray drive ή ψηφιακή;

Στο GameWorld παίρνουμε θέση και βάζουμε τέλος στο συγκεκριμένο δίλημμα, με επιχειρήματα. Δείτε το νέο Editorial.

http://www.youtube.com/watch?v=ceuLky4DDxQ

Δείτε το Editorial για τους Social Justice Warriors και τον Εθισμό στα games και το Internet που προβάλει η ελληνική τηλεόραση.

Συζητήστε για την μόνιμη στήλη στο παρακάτω forum topic. Επίσης ψηφίστε για το δίλημμα PS5 ή Xbox Series X στο παρακάτω forum topic.

2 hours 2 minutes ago
Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει σε όλα τα format εκτός του PS5 2 hours 7 minutes ago

Επειδή η Sony δεν έστειλε στη Sega development kit.

Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One, Nintendo Switch, πιθανόν και σε φορητές συσκευές, αλλά όχι στο PlayStation 5.

Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με την Sports Interactive, θυγατρική εταιρεία της Sega, η Sony δεν έστειλε PS5 development kit στην Sports Interactive για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Τα development kits είναι ειδικές κονσόλες που χρησιμοποιούν οι developers για να τρέξουν την πρώιμη έκδοση ενός παιχνιδιού που αναπτύσσουν και που τους χρειάζονται για το development. Στην προκειμένη περίπτωση, η Microsoft και η Sega ενδιαφέρθηκαν από μόνες τους για το Football Manager και έστειλαν ένα development kit εδώ και χρόνια. Όπως όμως ομολόγησε ο Miles Jacobson, Managing Director της Sports Interactive, η εταιρεία του μίλησε με την Sony, αλλά η Ιαπωνική εταιρεία δεν έστειλε κάποιο development kit κι έτσι οι developers δεν μπόρεσαν να αναπτύξουν μια έκδοση για το PS5.

Ο λόγος που η Sony δεν έστειλε development kit είναι επειδή απάντησε ότι "υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα development kits και δίνουν προτεραιότητα στα games που θέλουν για την πλατφόρμα τους". Όσο για το αν σταλεί dev kit αυτή την περίοδο, ο Jacobson δήλωσε ότι χρειάζονται χρόνια δουλειάς, όπως έγινε με τα Xbox dev kits και ότι δεν γίνεται απλά να λάβουν ένα dev kit και να αρχίσουν να δουλεύουν.

Η Sony πάντως είχε συνεργαστεί με την Sports Interactive για τις εκδόσεις του Football Manager σε PSP και PS Vita. Τα τελευταία χρόνια με το PS4 και πλέον με το PS5, μήπως να σταματήσει να δίνει development kits σε πολύ μικρές indie εταιρείες, όπως τον δημιουργό του Dream Daddy Simulator και να δώσει μια προτεραιότητα αρχικά σε εταιρείες που πουλάνε ορισμένα εκατομμύρια αντίτυπα;

Προφανώς για να αναπτυχθεί το Football Manager σε κονσόλα της Sony (έστω του χρόνου στο FM 2022), θα πρέπει η Sports Interactive να λάβει ένα PS5 development kit σχετικά έγκαιρα, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου για PC και Xbox One και τον Δεκέμβριο για το Nintendo Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το Football Manager 2021 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Η ιστορία των video games (ongoing project)
youtube.com/playlist

19 hours 19 minutes ago
19 hours 50 minutes ago
Football Manager 2021: Ημερομηνία κυκλοφορίας 19 hours 50 minutes ago

Έρχεται σε PC, κονσόλες Xbox και Switch.

Η Sports Interactive ανακοίνωσε ότι το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου.

Η κυκλοφορία του θα γίνει σε PC και Mac (Steam και Epic Games Store). Όσοι το προπαραγγείλετε θα έχετε έκπτωση 10% και πρόσβαση στην έκδοση Early access, η οποία θα είναι διαθέσιμη δύο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία. Αν αγοράσετε το παιχνίδι μέσω του Steam ή του Epic Games Store, τότε θα λάβετε δωρεάν το Football Manager 2021 Touch.

Το Football Manager 2021 θα επιστρέψει στο Xbox, με την έκδοση του Xbox One (είχαμε να το δούμε από το 2007) και θα αναπτυχθεί επίσης για Switch, Android και iOS. Θα μπορείτε να το παίξετε και για Xbox Series X/S, μιας και η έκδοση για Xbox One θα είναι συμβατή και με την κονσόλα ένατης γενιάς.

Το Football Manager 2021 για το Nintendo Switch αναμένεται τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα για το Football Manager 2021 και συζητήστε για το FM 2021 στο παρακάτω forum topic.

21 hours 8 minutes ago
Πλανήτες στο No Man's Sky είναι κολλημένοι μεταξύ τους 21 hours 9 minutes ago

Σε τρυφερές στιγμές...μπορεί και όχι.

Στο No Man's Sky, ορισμένοι παίκτες βρίσκουν πλανήτες κολλημένους μεταξύ τους.

Αν προσεδαφιστείτε στον ένα, μπορείτε να μεταπηδήσετε στον άλλο. Το παράδοξο είναι ότι το No Man's Sky έχει δισεκατομμύρια πλανήτες και είχαμε την εντύπωση ότι έχουν γίνει με κάποιο τρόπο αυτόματα generate από το παιχνίδι και πως δεν θα μπορούσε να γίνει ένα τέτοιο σφάλμα.

Two planets, 1000u apart (approx) from r/NoMansSkyTheGame

 

Ο χρήστης o0BaBaBoOeY0o στο Reddit (λογικά εκτός από τους δύο πλανήτες, πρέπει να έχει ενώσει και δύο usernames για να φτιάξει το δικό του) εντόπισε δύο πλανήτες σε απόσταση ελάχιστων μέτρων, σε φάση λες και ήταν έτοιμοι να...φιληθούν. Μπορείτε να μεταπηδήσετε στον διπλανό πλανήτη με jetpack, χωρίς να χρειάζεστε καν αεροσκάφος.

 

Ran into these crazy planets colliding into eachother from r/NoMansSkyTheGame

 

Άμεση ήταν η απάντηση του χρήστη pineapplenate, ο οποίος εντόπισε τους δύο πλανήτες που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία αυτής της είδησης και οι οποίοι έχουν προχωρήσει...πέρα από τα προκαταρκτικά. Σαν τα M&Ms ένα πράμα.

Οι πλανήτες που βρίσκονται σε περίεργη "στάση" είναι ο Ahasakku και ο Haydramp. Αμφότεροι έχουν πολύ εχθρικές καιρικές συνθήκες, ενώ ο Ahasakku είναι από αυτούς τους περίεργους, που απορροφούν όλο το χρώμα του κόσμου, του αεροσκάφους σας, της στολής σας κ.ο.κ.

Διαβάστε για το νέο video game της εταιρείας ανάπτυξης του No Man's Sky και το review του No Man's Sky Συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

yesterday
Left 4 Dead 2: Δωρεάν περίοδος yesterday

Τρέχει αυτές τις μέρες στο Steam.

Την στιγμή που η Epic Games δίνει τουλάχιστον δύο δωρεάν games κάθε εβδομάδα στο Epic Games Store, η Valve συνεχίζει να δίνει...δωρεάν περιόδους, ακόμα και σε games που είναι παλιότερα της δεκαετίας.

Σειρά έχει το Left 4 Dead 2, το οποίο μπορείτε να παίξετε για ένα τριήμερο στο Steam. Η προσφορά θα λήξει την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Η δωρεάν διάθεση έγινε λογικά διότι modders από το community του Left 4 Dead δημιούργησαν το Last Stand Update, το οποίο μπορείτε επίσης να κατεβάσετε δωρεάν.

Διαβάστε τις φήμες για το Left 4 Dead 3 και συζητήστε για το Left 4 Dead 2 στο παρακάτω forum topic.

yesterday
Νέο Virtua Fighter από την Sega yesterday

Ανακοινώθηκε στο Tokyo Game Show.

Η Sega ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα νέο Virtua Fighter.

Ο Haruki Satomi, διευθύνων σύμβουλος της Ιαπωνικής εταιρείας, έκανε ένα πρώτο tease σε stream του Tokyo Game Show, καθώς γιόρτασε τα 60 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας του. Οι λεπτομέρειες για το νέο Virtua Fighter δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο αυτό που έχουμε σε πρώτη φάση είναι το παρακάτω τρέιλερ.

 

.

 

Το νέο Virtua Fighter θα αποτέσει καινούργια έκδοση ή remake; Για να δούμε τι θα ακολουθήσει. Πάντως το πρώτο Virtua Fighter κυκλοφόρησε το 1993 και εξέπληξε τους πάντες με τα 3D γραφικά του.

Διαβάστε τα reviews όλων των Virtua Fighter και συζητήστε για τον νέο τίτλο της σειράς στο παρακάτω forum topic.

Μάνος Γρυπάρης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Νέο Virtua Fighter' στο φόρουμ. yesterday

Η Sega ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα νέο Virtua Fighter.

Ο Haruki Satomi, διευθύνων σύμβουλος της Ιαπωνικής εταιρείας, έκανε ένα πρώτο tease σε stream του Tokyo Game Show, καθώς γιόρτασε τα 60 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας του. Οι λεπτομέρειες για το νέο Virtua Fighter δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο αυτό που έχουμε σε πρώτη φάση είναι το παρακάτω τρέιλερ.

pic.twitter.com/qdDXEQSDsy

Το νέο Virtua Fighter θα αποτέσει καινούργια έκδοση ή remake; Για να δούμε τι θα ακολουθήσει. Πάντως το πρώτο Virtua Fighter κυκλοφόρησε το 1993 και εξέπληξε τους πάντες με τα 3D γραφικά του.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification