Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Motospeed' στο φόρουμ. 7 hours 31 minutes ago

Budget Gaming 27: Motospeed F61 και V30 review

Gaming mouse με κόστος από 10 ευρώ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Motospeed F61
Optical sensor: 2.000 DPI
Ρύθμιση DPI για 4 κλίμακες
Διαστάσεις: 12,4 x 7,4 x 4 εκατοστά
Επιτάχυνση: 15G
Tracking 37"/sec
Βάρος: 119 γρ.
Τιμή: Από 10€

Motospeed V30
Optical sensor: 3.500 DPI
6 προγραμματιζόμενα κουμπιά
Διαστάσεις: 12,8 x 6,7 x 4,1
RGB φωτισμός
Αντιολισθητική επιφάνεια
Βάρος: 169 gr.
Τιμή: Από 18€

Στο σημερινό επεισόδιο Budget Gaming σας παρουσιάζουμε τα δύο low budget gaming mouse της Motospeed.

Το Motospeed F61 είναι ένα από τα πιο οικονομικά mouse της αγοράς. Το Motospeed V30 είναι επίσης πάρα πολύ οικονομικό και προσφέρει πολλές από τις ανέσεις των ακριβών gaming mouse.

Δείτε την αναλυτική μας παρουσίαση:

www.youtube.com/watch?v=xmKwnBwHJvM

Θετικά Motospeed F61
- Πολύ χαμηλή τιμή
- Καλή ανταπόκριση

Αρνητικά Motospeed F61
- Φθηνή ποιότητα κατασκευής

Θετικά Motospeed V30
- Άνετο στη χρήση με πολύ καλά πατήματα
- Πολύ καλή τιμή για όσα προσφέρει

Αρνητικά Motospeed V30
- Θα μπορούσε να διαθέτει λίγο καλύτερα πλαϊνά κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε' στο φόρουμ. yesterday

Μαύρος Καθρέφτης: Bandersnatch -- Μία διαδραστική ταινία του Netflix


Το 1984. Ένας νεαρός προγραμματιστής αρχίζει να αμφιβάλλει για την πραγματικότητα, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με μια διαστρεβλωμένη εμπειρία στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ένα βιντεοπαιχνίδι με βάση ένα μυθιστόρημα φαντασίας.

www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=qf_TNGPiAVw

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Windows 10' στο φόρουμ. yesterday

Windows 10 έκδοση 1903

Τα Windows 10 της έκδοσης 1903, η επόμενη μεγάλη ενημέρωση για το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, ενδέχεται να εμφανίζει μερικές προτάσεις στους χρήστες αμέσως μετά την σύνδεσή τους στο λειτουργικό σύστημα αλλά και στον λογαριασμό τους στην Microsoft.

Μέχρι να κυκλοφορήσει το “τελικό” build της έκδοσης 1903, η Microsoft μπορεί να αλλάξει τον τρόπο εμφάνισης του νέου παράθυρου, να προσθέσει προτάσεις, λειτουργίες ή ακόμα και να αφαιρέσει εντελώς το χαρακτηριστικό.

Το νέο παράθυρο φορτώνεται αυτόματα μετά την πρώτη εκκίνηση του συστήματος και προτείνει τη δημιουργία ή τη σύνδεση χαρακτηριστικών, συσκευών ή υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Άκης Ζαχαριάδης ευχαρίστησε Ελένη Παρούτογλου στο θέμα Red Dead Redemption 2 4 days ago
Ο Άκης Ζαχαριάδης ευχαρίστησε Ελένη Παρούτογλου στο θέμα Dead or Alive 6 4 days ago
Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Retro games: Γενική συζήτηση/Ειδήσεις' στο φόρουμ. 5 days ago

Darkwing Duck Game


Στην εποχή του NES, η Capcom ήταν γνωστή για τις κυκλοφορίες των video game σε μερικές από τις πιο αγαπημένες σειρές της Disney, συμπεριλαμβανομένων των DuckTales , TaleSpin και Darkwing Duck. Όλα αυτά τα games θα κυκλοφορήσουν στις σύγχρονες κονσόλες. Δειτε περισσότερα στο παρακάτω link :
Sonic Mania Dev Shows Off Rejected Darkwing Duck Game

www.youtube.com/watch?time_continue=241&v=qWzncmnRex0

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Razer: Γενική Συζήτηση' στο φόρουμ. 5 days ago

Razer Lian Li και Tomahawk PC cases


Τρία νέα tower από την Razer.

Στα πλαίσια της CES 2019 η Razer παρουσίασε τα Lian Li 011, Tomahawk και Tomahawk Elite PC cases, τρία νέα tower που απευθύνονται σε διαφορετικά γούστα και σίγουρα στους οπαδούς της εταιρείας.

Το Lian Li 011 θα είναι το πρώτο tower του είδους του με Chroma φωτισμούς, τους οποίους θα μπορείτε να ρυθμίσετε από το πρόγραμμα Razer Synapse 3. Διαθέτει γυάλινη επιφάνεια στα πλαϊνά και RGB φωτισμό. Θα είναι διαθέσιμο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 και θα πωλείται στα 170 δολάρια.
Όσο για τα Razer Tomahawk, θα είναι επίσης PC cases με RGB φωτισμό. Δύο tower θα βγουν στην αγορά, το Razer Tomahawk και το Razer Tomahawk Elite, με πλαϊνά που ανοίγουν προς τα πάνω και όχι στο πλάι όπως γίνεται συνήθως. Τα δύο αυτά PC cases θα είναι διαθέσιμα στο Β' ή στο Γ' τρίμηνο του 2019, ενώ οι τιμές τους θα ανακοινωθούν σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Razer: Γενική Συζήτηση' στο φόρουμ. 5 days ago

Razer Hypersense: Δονήσεις στα περιφερειακά την ώρα του gaming


Νέα τεχνολογία στην CES 2019.

Η Razer παρουσίασε στα πλαίσια της CES 2019 την τεχνολογία Hypersense που προσφέρει haptic feedback (απτική ανατροφοδότηση), κάτι που έχουμε δει ήδη με τις δονήσεις στα gamepads των κονσολών.

Με το Razer HyperSense θα έχετε δόνηση όποτε συμβαίνει ένα συγκεκριμένο συμβάν στα games που παίζετε. Αρχικά η τεχνολογία αυτή εφαρμόζεται στο Razer Nari Ultimate wireless headset και θα συνεχίσει και με άλλα περιφερειακά της Razer. Στα πλαίσια της CES 2019 η εφαρμογή του HyperSense παρουσιάστηκε στο Overwatch και σχεδόν σε κάθε είδους περιφερειακό, από mouse μέχρι και keyboards. Όποτε για παράδειγμα πυροβολάτε και αντίστοιχα βρίσκετε στόχο θα υπάρχουν διάφορα επίπεδα δόνησης, ενώ οι προγραμματιστής θα μπορούν να εισάγουν δόνηση όχι μόνο στα χτυπήματα, αλλά και στη μουσική, όπου θα παίζουν παράγοντες όπως η απόσταση, οι μοίρες κλίσης κτλ.

www.youtube.com/watch?v=x6sIP0TJxjo

Περισσότερα για την τεχνολογία Razer HyperSense θα ανακοινωθούν μέσασ το 2019. Διαβάστε για το Razer Nari Ultimate, το πρώτο headset με δόνηση.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Nvidia: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 5 days ago

AMD Radeon VII


Γελάω" η απάντηση του CEO της Nvidia.Η AMD ανακοίνωσε στην CES 2019 την Radeon VII, την πρώτη κάρτα γραφικών 7nm που θα έχει κόστος 699 δολάρια. Υπόσχεται αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με την Radeon RX Vega 64, ενώ θα συναγωνιστεί σε επιδόσεις την Nvidia GeForce RTX 2080.

Η AMD Radeon VII θα έχει διπλάσια μνήμη και memory bandwidth, ενώ θα είναι 29% και 39% ταχύτερη στο gaming και σε απαιτητικές περιστάσεις που ζητούν νπόρους αντίστοιχα, συγκριτικά με την AMD Radeon RX Vega 64.

Η AMD Radeon VII βασίζεται στη δεύτερη γενιά γραφικών αρχιτεκτονικής Vega της AMD και έχει κατασκευαστεί με TSMC 7nm FinFET, ενώ αποδίδει παραπλήσια με την MI50, μία από τις πρώτες κάρτες γραφικών με 7nm. Η Radeon VII θα έχει ωστόσο 60 compute units και 3.840 stream processors με χρονισμό στα 1.45 GHz και clock boost στα 1.8GHz.

Η 16GB RAM HBM2 (High-Bandwidth Memory δεύτερης γενιάς) σε Interface 40-96-bit και 1 TB/δευτερόλεπτο memory bandwidth (διπλάσιο από την Radeon RX Vega 64) υπόσχονται να προσφέρουν υψηλές επιδόσεις. Η GPU θα έχει dual slot και τρεις ανεμιστήρες, ενώ θα αντλεί ισχύ από τους 8-pinους PCIe connectors. Θα διαθέτει τρεις θύρες DisplayPort και μία HDMI. Θα αποδίδει 27% καλύτερα στο Blender και 29% καλύτερα στο Adobe Premiere από την RX Vega 64, ενώ θα είναι κατά 35% ταχύτερη στο Battlefield V και 25% ταχύτερη στο Fortnite.

Η AMD Radeon VII θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου και θα έχει κόστος 699 δολάρια, επομένως υπολογίζουμε περίπου τόσα και σε ευρώ, ενώ θα πωλείται και από τρίτους κατασκευαστές.

Nvidia: "Η RTX 2080 θα την πατήσει κάτω"
Με αφορμή την παραπάνω ανακοίνωση, ο Jensen Huang, CEO της Nvidia, δήλωσε ότι "Η RTX 2080 θα πατήσει σε απόδοση την AMD Radeon VII. Δεν έχει ray tracing ή A.I. Είναι απλά 7nm με HBM memory. Αρκεί να ανοίξουμε το DLSS ή το ray tracing και θα την πατήσουμε".

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Άκης Ζαχαριάδης ευχαρίστησε Ελένη Παρούτογλου στο θέμα Dead or Alive 6 5 days ago
Ο Άκης Ζαχαριάδης ευχαρίστησε Ελένη Παρούτογλου στο θέμα Games και Cinema 5 days ago
Ο Άκης Ζαχαριάδης ευχαρίστησε Ελένη Παρούτογλου στο θέμα Dark Souls III 5 days ago
Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'AOC: Γενική Συζήτηση' στο φόρουμ. 6 days ago

[size=6]AOC AG273QCG και AG273QCX
[/size]
Νέες κυρτές οθόνες για gaming.

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει με μεγάλη υπερηφάνεια την άφιξη των κυρτών οθονών AG273QCG (Nvidia G-SYNC) και AG273QCX (AMD FreeSync 2 HDR) από την τρίτη γενιά AGON. Η αναβαθμισμένη και επανασχεδιασμένη premium σειρά οθονών της AOC είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2019. Σχεδιασμένη για hardcore gamers, τα μοντέλα AGON 3 συνεχίζουν να διαθέτουν τα χαρακτηριστικά από τις προηγούμενες οθόνες AGON, όπως ρυθμό ανανέωσης έως 165 Hz, υψηλή απόκριση 1 ms, και τώρα περιλαμβάνουν τις τελευταίες τεχνολογίες, όπως το AMD FreeSync 2 HDR και ένα ανανεωμένο κομψό σχεδιασμό που στην περίπτωση της οθόνης AG273QCG συνέβαλλε στην απόκτηση του βραβείου “Red Dot Design Award 2018”. Χάρη στον πολύ υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 165 Hz (AG273QCG) και 144 Hz (AG273QCX), τον πολύ γρήγορο χρόνο απόκρισης και τις μεταβλητές τεχνολογίες ρυθμού ανανέωσης, οι δύο οθόνες είναι κατάλληλες για γρήγορα παιχνίδια.

Ανταγωνιστικές οθόνες για ανταγωνιστικούς gamers
Η AOC λάνσαρε το 2016 την premium gaming σειρά οθονών AGON (με έμπνευση από την αρχαία ελληνική λέξη «αγών» που συμβολίζει τον αγώνα, τη ρήξη και τον ανταγωνισμό). Η πρώτη γενιά οθονών AGON, όπως η AG271QX βραβεύθηκαν αμέσως ενώ η 240 Hz AG251FZ θεμελιώθηκε ως αναπόσπαστο στοιχείο esports ομάδων και πρωταθλημάτων. Η δεύτερη γενιά οθονών AGON επέκτεινε τη σειρά με τις υπερβολικά ultra-wide και κυρτές οθόνες σε διάφορα μεγέθη (27”- 35”) όπως η AG352UCG. Τώρα, η οθόνες τρίτης γενιάς - AGON 3 – είναι εδώ με εντυπωσιακές προδιαγραφές ελκυστικό σχεδιασμό και ακόμα πιο πολλά gaming χαρακτηριστικά από ποτέ!

Οι προδιαγραφές
Η 27” (68,6 εκ) AG273QCG είναι εξοπλισμένη με ένα κυρτό (1800R) TN panel σε QHD ανάλυση (2560x1440), υποστηρίζει το Nvidia G-SYNC και έναν υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα επιβλητικά 165 Hz, καθώς και 1 ms χρόνο απόκρισης. Οι χρήστες των υποστηριζόμενων Nvidia GPUs θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν το G-SYNC, ώστε να εξαλείψει το σκίσιμο και τραύλισμα και να ταιριάζει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με το ρυθμό πλαισίου του GPU τους. Η υψηλή φωτεινότητα των 400 nits διασφαλίζει, ότι η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε φωτεινούς χώρους. Δύο ενσωματωμένα ηχεία 2 W με DTS ολοκληρώνουν ολόκληρο το οπτικοακουστικό πακέτο.

Η 27” (68.6 εκ) HDR (High Dynamic Range) οθόνη AG273QCX από την άλλη πλευρά είναι εξοπλισμένη με παρόμοιο κυρτό (1800R) VA panel σε QHD ανάλυση με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Χάρη στην υψηλή φωτεινότητα των 400 nits, η οθόνη υποστηρίζει το HDR πρότυπο VESA DisplayHDR 400. Για να συνοδεύσει το HDR, διαθέτει επίσης το AMD FreeSync 2 HDR για να μετριάσει την καθυστέρηση εισόδου που προκαλείται από τη χαρτογράφηση τόνων του HDR, και για να επιβάλλει το Low Framerate Compensation (LFC) καθώς και να απαλλαγεί από το σκίσιμο και το τραύλισμα. Ο στατικός λόγος αντίθεσης 3000:1 του VA panel και η κάλυψη 90% της DCI-P3 γκάμας ζωντανεύουν τα γραφικά με βαθιά μαύρα και ζωηρά χρώματα, προσφέροντας ευρείες γωνίες θέασης 178°/178°. Η υψηλή ανταπόκριση εξασφαλίζεται με 1 ms χρόνο απόκρισης, το οποίο επιτυγχάνεται με μία τεχνική strobe. Τα δύο Χ 5W ηχεία της οθόνης AG273QCX είναι επίσης συμβατά με DTS.

Ο σχεδιασμός
Και οι δύο οθόνες είναι τώρα εξοπλισμένες με panel 3 όψεων χωρίς πλαίσιο, επιτρέποντας το απρόσκοπτο στήσιμο πολλαπλών οθονών. Είναι επίσης, αρκετά εργονομικές, προσφέροντας ρύθμιση ύψους 110 χιλ. εκτός από τις επιλογές περιστροφής και κλίσης. Πίσω από το panel, τα AGON Game Lights, εξαιρετικά προσαρμόσιμα με πάνω από 100.000 χρώματα, φέρνουν την πρόσφατη τρέλα των RGB στις οθόνες AGON! Τα AGON Game Lights μπορούν επίσης να προσαρμοστούν για να αλλάζουν σύμφωνα με το παιχνίδι. Η κόκκινη, κομψή, γωνιώδης βάση της AG273QCG και η ασημένια βάση της AG273QCX στέκονται σταθερά στο γραφείο χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Η καμπυλότητα των 1800R και στις δύο οθόνες αυξάνει τη βύθιση στο παιχνίδι και δημιουργεί μια άνετη οπτική απόλαυση στην προβολή περιεχομένου από την μία μεριά έως την άλλη. Η γνωστή ανασυρόμενη βάση ακουστικών από τις παλαιότερες οθόνες AGON, έχει επανασχεδιαστεί και διπλασιαστεί, παρέχοντας στήριγμα σε κάθε πλευρά. Για εύκολο στήσιμο και αποσυναρμολόγηση (τουρνουά, LAN parties κτλ.) η βάση μπορεί να συναρμολογηθεί με μηχανισμό ενός κλικ χωρίς βίδες, και η λαβή μεταφοράς επιτρέπει την εύκολη μεταφορά. Το επανασχεδιασμένο, κομψό ενσύρματο τηλεχειριστήριο της οθόνης AG273QCX, AOC Game Pad επιτρέπει επίσης εύκολη ρύθμιση ποικίλων OSD ρυθμίσεων.

Πρόσθετες λειτουργίες
Εκτός από τα πολλά χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω και οι δύο οθόνες διαθέτουν
- AOC Game Color, όπου οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον κορεσμό χρωμάτων για καλύτερα επίπεδα γκρίζου και λεπτομέρειες εικόνας
- AOC Game Modes, με συγκεκριμένες βελτιώσεις που στοχεύουν σε διαφορετικά είδη παιχνιδιών και 3 προσαρμόσιμα προφίλ χρήστη
- AOC Shadow Control, για να προσαρμόσετε τα επίπεδα σκίασης για καλύτερη εικόνα στις σκοτεινές περιοχές χωρίς να επηρεάζεται η υπόλοιπη οθόνη
- AOC Dial Point, ένα δείκτης στόχευσης στο κέντρο της οθόνης που βοηθά τους χρήστες να στοχεύουν με μεγαλύτερη ακρίβεια σε παιχνίδια βολής
- FPS Frame Counter, μία επικάλυψη που δείχνει τα τρέχοντα καρέ ανά δευτερόλεπτο
- Flicker Free Technology, για μείωση της κόπωσης των ματιών σε πολύωρα παιχνίδια.
- Και ένα νέο, ενημερωμένο OSD με μια νέα, μοντέρνα εμφάνιση και ένα συνοδευτικό OSD (G-Menu) με βάση το λογισμικό για ακόμη μεγαλύτερη προσαρμογή.

Οι δύο αυτές οθόνες AGON 3 ανακοινώθηκαν, δοκιμάστηκαν και εκτιμήθηκαν ιδιαιτέρως από τον Τύπο στην έκθεση gamescom 2018 και τώρα θα είναι διαθέσιμες στα ράφια των ηλεκτρονικών και φυσικών καταστημάτων για να τις απολαύσουν οι gamers.

Οι οθόνες AG273QCX και AG273QCG της AOC αναμένονται να είναι διαθέσιμες μέσα στον Ιανουάριο του 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής 699€ και 799€, αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification