Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Escape from Tarkov

12 Nov 2015 15:37 - 26 Nov 2015 00:41 #171024 by Γιώργος Λόλας

Escape from Tarkov
Hardcore MMOFPS από την Battlestate Games.

Η Battlestate Games αυτό τον καιρό αναπτύσσει ένα ρεαλιστικό MMOFPS/TPS με στοιχεία RPG και Survival. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε μια φανταστική πόλη της Ρωσσίας, την Tarkov και σκοπός σας είναι να βρείτε τρόπο να βγείτε από αυτή. Κάθε PvP/PvE raid θα λαμβάνει σε τεράστιους χάρτες που θα φτάνουν το μέγεθος τα οκτώ τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ στο Free Roam τα maps θα έχουν μέγεθος 16 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Θα μπορείτε να αναβαθμίζετε τα skills σας όσο τα χρησιμοποιείτε, ενώ πέρα από τους αντιπάλους, θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας, αφού θα πρέπει να τρώτε και να πίνετε, καθώς και να προσέχετε μην μολυνθείτε. Σύμφωνα με την Battlestate Games, το Escape from Tarkov θα έχει ρεαλιστικό προσανατολισμό, ακόμα και στην συμπεριφορά των όπλων, αλλά και τους τραυματισμούς και την κίνηση του χαρακτήρα σας.

Δείτε το τρέιλερ του παιχνιδιού παρακάτω:


[UPDATE: 25/11/15] Στη δημοσιότητα και το πρώτο gameplay βίντεο:


Το Escape from Tarkov αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και Mac μέσα στο 2016. Η closed beta θα ξεκινήσει στις αρχές του 2016 και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο επίσημο site του παιχνιδιού .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Nov 2015 19:52 #171041 by 001
Replied by 001 on topic Escape from Tarkov
α) αναβαθμίζετε*

β) πολύ ενδιαφέρον το τρέιλερ αλλά και οι πληροφορίες για το σχεδιασμό και το περιεχόμενο, καθώς και το υποθετικό backstory (blyat!).

Πολύ ωραίο να βλέπεις νέους και ενδιαφέροντες τίτλους να βγαίνουν έπειτα από μια περίοδο που ήταν κάπως πεσμένα τα στάνταρ.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2015 10:37 #171076 by Georgios Manolis
Replied by Georgios Manolis on topic Escape from Tarkov
Πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη σε μια κατηγορία που το ArmA έπαιζε μόνο του.Χαίρομαι που τολμούν να πάρουν αυτόν το δύσκολο δρόμο που δεν είναι σίγουρο το κέρδος και η ανταπόκριση του κοινού.
Μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο και ανοιχτό όπως το ArmA 3,μιλάμε οτι η Λήμνος είναι 270 τετραγωνικά στο παιχνίδι ίσως ο μεγαλύτερος χάρτης που έχει γίνει ποτέ σε game.Όμως είναι αρκετά μεγάλο και ανοιχτό ωστε να σου παρέχει αρκετές επιλογές και τακτικές.
Και μη ξεχνάμε τα Survival και RPG στοιχεία,εγώ πάντως ψήθηκα! :P

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Nov 2015 00:39 - 26 Nov 2015 00:43 #171632 by Γιώργος Λόλας
Η είδηση έγινε update και προστέθηκε το πρώτο gameplay βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες. Δείχνει πραγματικά ενδιαφέρον! Μπορείτε να το δείτε και παρακάτω:



Και εδώ το main music theme του παιχνιδιού, το οποίο μου άρεσε πολύ:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Nov 2015 16:24 #171648 by G
Replied by G on topic Escape from Tarkov
Μέχρι στιγμής το game με κέρδισε, θα το τσιμπήσω, σιγουράκι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jun 2017 17:08 #200627 by Angel
Replied by Angel on topic Escape from Tarkov
Closed Βeta


Η ρώσικη Battlestate Games ανακοίνωσε η closed beta του υποσχόμενου MMOFPS/TPS που αναπτύσσει θα ανοίξει τις πόρτες τις μέσα στον Ιούλιο.

Θυμίζουμε ότι το Escape From Tarkov υπόσχεται να σας χαρίσει μια ρεαλιστική εμπειρία, συγχωνεύοντας στοιχεία από RPGs, Survival MMO και FPS. Η closed beta που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, θα περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, τα οποία δεν έκαναν την εμφάνισή τους στην alpha. Όσοι κάνετε προπαραγγελία του παιχνιδιού, θα έχετε αυτομάτως πρόσβαση στην closed beta.

Η closed beta βελτιώνει σημαντικά το Escape From Tarkov, προσθέτοντας ένα μεγάλο όγκο νέων χαρακτηριστικών. Δείτε μερικά εξ αυτών παρακάτω:
- Insurance: Πληρώνοντας ένα μικρό ποσό από το in-game currency, μπορείτε να ασφαλίσετε τα όπλα και τον εξοπλισμό σας, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα να διατηρηθούν στην κατοχή σας.
- Loot and Economy: Η closed beta θα περιλαμβάνει ένα νέο τρόπο εμπορίας, φάρμακα και άλλα χρήσιμα αντικείμενα για να αγοράσετε, να πουλάτε και να ανταλλάσσετε. Μέσω του economic balancing, θα διατεθούν στα marketplaces αντικείμενα για ανταλλαγή και θα βρίσκετε items που λαμβάνετε ως loot με βάση τη δημοτικότητά τους και τη σπανιότητά τους στο σύστημα οικονομίας του παιχνιδιού.
- Weapons: Η πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές στο customization των όπλων και οι νέοι τύποι πυρομαχικών, μαζί με την προσθήκη του MP5 submachine gun, θα σας δώσουν πρόσβαση σε χιλιάδες συνδυασμούς όπλων και upgrades.
- Locations: Θα υπάρχουν συνολικά τέσσερις προσβάσιμες τοποθεσίες, οι Customs, Woods, Factory και Shoreline και όλες θα παρουσιαστούν με διαφορετικά μεγέθη και μορφολογία εδάφους. Η τοποθεσία Shoreline θα αποτελέσει το μεγαλύτερο map της beta.
- General Chat: Τα chat channels θα σας επιτρέπουν να μοιράζεστε χρήσιμες πληροφορίες και να σχηματίζετε ομάδες για raids.

Το Escape From Tarkov θα κυκλοφορήσει για PC και Mac μέσα στο 2017.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jul 2017 19:56 #203150 by Πιέρρος Φουστέρης
Έναρξη της beta



Διαθέσιμη πλέον η Closed beta mode του Escape From Tarkov.

Ξεκίνησε να λειτουργεί η beta του Escape From Tarkov, του νέου PC exclusive FPS. Η ανακοίνωση της έναρξης αυτής συνοδεύτηκε με ένα νέο trailer που δημοσίευσε η Battlestate Games, η δημιουργός εταιρεία του παιχνιδιού.



Το Escape From Tarkov βρισκόταν σε alpha mode από τον Δεκέμβριο ωστόσο ήταν διαθέσιμο μόνο για όσους είχαν προπαραγγείλει την Deluxe Edition του παιχνιδιού. Η closed beta θα είναι διαθέσιμη μόνο «σε όσους κατέχουν τα early access πακέτα». Συγκεκριμένα η Battlestage Games δήλωσε:«Εντός μιας εβδομάδας, κάθε κάτοχος πακέτου θα λάβει πρόσκληση μέσω email για την είσοδο του στην beta. Οι παίκτες που έχουν αγοράσει πακέτα early access θα μπορέσουν να το δοκιμάσουν πρώτοι».

Το Escape From Tarkov θα κυκλοφορήσει για PC και Mac μέσα στο 2017.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Mar 2023 11:06 #270128 by Nikos Georgopoulos
Οι developers του Escape From Tarkov αποκάλυψαν τα ονόματα 6.700 cheaters




Για να δείξουν στους υπόλοιπους παίκτες ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη.

Η εταιρεία ανάπτυξης του Escape From Tarkov, Battlestate Games, αποκάλυψαν τα ονόματα 6.700 cheaters που έριξαν bans.

Σύμφωνα με δηλώσεις τους στο TechCrunch, πήραν αυτό το μέτρο ώστε να τιμωρήσουν τους cheaters πιο αποτελεσματικά από ένα απλό ban και να βεβαιώσουν τους παίκτες ότι τα reports τους ακούγονται. Ο εκπρόσωπος της Battlestate Games, Dmitri Ogorodnikov, δήλωσε: "Θέλουμε οι ειλικρινείς παίκτες να δουν τα nicknames των cheaters για να καταλάβουν ότι η δικαιοσύνη αποδόθηκε και ότι ο cheaters που τους είχε σκότωσε έχει τιμωρηθεί".


We have decided to resume the practice of sharing the information about large ban waves done with the support of BattleEye anticheat. Throughout the weekend over 4,000 cheaters were banned in Escape from Tarkov. t.co/c3hp3QGGPd

— Escape from Tarkov (@tarkov) February 27, 2023

Σύμφωνα με το TechCrunch, αυτό το μέτρο είναι ασυνήθιστο καθώς μεγάλοι publishers , όπως η Activision απλώς αναφέρουν αριθμούς cheaters και τίποτα παραπάνω. Η Battlestate το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν. Ένας ανώνυμος εργαζόμενος από το anti-cheat τμήμα μίας εταιρείας ανάπτυξης δήλωσε ότι θα ήθελε και η δική του εταιρεία να κατονομάζει και να ντροπιάζει τους cheaters.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification