Οι συντάκτες του GameWorld


Όνομα: Μάνος Γρυπάρης [Αρχισυντάκτης]
Email: manos [αt] gameworld.gr
GameWorld Profile:Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Twitter:Follow
Κατηγορίες: Sports, Strategy, RPG
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One, Wii U, PS3, Xbox 360, Wii, PS Vita, 3DS
Άλλα Media: Συντάκτης στο περιοδικό Games επί έξι συναπτά έτη μέχρι και το κλείσιμο του εντύπου. Ραδιοφωνικός παραγωγός απ' το 2003 σε Champions 89.2 Sportime 89.2, Sentra 103.3, Sport24 103.3.
Background: Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.

Προφίλ κειμένων: Υποστηρικτής των επιμέρους βαθμολογιών μέχρι και σήμερα, τις θεωρεί ένα σημαντικό όπλο για να καταλάβει ο αναγνώστης καλύτερα το παιχνίδι που θέλει να αγοράσει. Θεωρεί ότι κάθε δυνατό game οφείλει να έχει προσεγμένο gameplay, σενάριο, τούμπανα γραφικά και καλό voice acting ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Παίρνει θέση πάντοτε υπέρ των Users και σέβεται τα χρήματά τους. Θεωρεί τις βαθμολογίες του περισσότερο "ρεαλιστικές" παρά "αυστηρές". Άλλωστε, δεν υπάρχουν "10άρια" κάθε χρόνο γιατί δεν υπάρχουν τέλεια games.

Προσωπικό αντικείμενο: Amiga Tomahawk Joystick
Θα τον βρείτε: Σε τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό στούντιο
Αγαπημένα είδη μουσικής: Rock, Brit. Pop, R&B
Αγαπημένο καρτούν: Garfield
Favorite website:Gameworld.gr
Favorite Games: Οι σειρές The Elder Scrolls, Street Fighter, Command & Conquer, Uncharted, Football Manager, Fifa, Mass Effect, Metal Gear Solid, Pro Evolution Soccer, και πολλές ακόμη.
Favorite Retro Games: Pirates! (Amstrad), Sensible World of Soccer (Amiga), Super Street Fighter 2 (Arcade) και εκατοντάδες ακόμη retro «διαμάντια”.
Τρέφεται με: Data
Στόχος: Να ξεμπερδέψει με τα games και περιφερειακά που πρέπει να κάνει review.
Αγαπημένες ατάκες: "Γατάκια", “Εκτός εκκλησίας”, "100 κιλά lag", "Καμένος", “Τερμάτισε”, "Ο σωστός ο gamer...", "Δε σε χάλασε", "Τον δίκασε".


  

Όνομα: Γιάννης Μοσχονάς (Blood King) [Διευθυντής σύνταξης]
Email: giannis [αt] gameworld.gr
GameWorld Profile:Add Friend
Facebook:Προφίλ
Κατηγορίες: RPG, Action, MMO, Strategy, Puzzle
Πλατφόρμες: PC, Xbox 360
Άλλα MΜΕ: Περιοδικό PC Master, Ελευθεροτυπία, Cinefan.
Background: Αρχές δεκαετίας '80 πήρε μια πρώτη γεύση από τα games παίζοντας μια μαύρη κονσόλα που είχε το κλασικό Pong και ένα παιχνίδι όπου πυροβολούσε με light gun μια μπίλια! Το 1981 σε ηλικία 6 ετών είχε την ευτυχία να του αγοράσει ο πατέρας του το Atari 2600, χειρονομία που οδήγησε τον ίδιο και τον αδερφό του σε βαρβάτα ξενύχτια και κοκκινισμένα μάτια από τις αμέτρητες ώρες ενασχόλησης. Ακολούθησε το 1983 ο βρετανικός υπολογιστής Lynx που αποτέλεσε και την πρώτη του επαφή με τον κόσμο των υπολογιστών, η εποποιία συνεχίστηκε με τον Amstrad 6128 και το αποκορύφωμα ήρθε με την αγορά της Amiga 500. Έχοντας αποκτήσει πολλές από τις κονσόλες στην πάροδο των ετών, το Super NES και το PS2 παραμένουν οι αγαπημένες του, με το Dreamcast να ακολουθεί σε μικρή απόσταση. Λατρεύει το old school gaming και κυρίως τα κλασικά Shoot ' em up και Beat em' up όπως το Final Fight ενώ σήμερα δεν παραλείπει να τερματίζει στο PC του κάθε αξιόλογο Adventure, RPG και Strategy που κυκλοφορεί στην αγορά.
Προφίλ κειμένων: Το ποσοστό βίας και αίματος σε ένα video game αποτελεί την βασική αναζήτησή του. Παράλληλα επιζητά διαρκώς τα games που θα προκαλέσουν τις πνευματικές του δυνατότητες, βαθμολογώντας αρνητικά τα μονότονα στοιχεία. Ουδέποτε διανοείται να γράψει review αν δεν έχει συντρίψει προηγουμένως το παιχνίδι. 

Προσωπικό αντικείμενο: Βάρη
Θα τον βρείτε: Μπροστά σε μια κινηματογραφική οθόνη ή στο γυμναστήριο 
Αγαπημένα είδη μουσικής: Metal, Classic Rock, Dance, New Age 
Αγαπημένο καρτούν: The Road Runner Show 
Favorite website:pro.imdb.com
Favorite Games: Mass Effect Trilogy, Elder Scrolls, Warhammer 40.000: Dawn of War 
Favorite Retro Games: It Came From The Desert, Target Renegade, Combat School, Cabal 
Τρέφεται με: Serious Mass, Compress B.I.G., Νιτρικά οξέα, Αίμα 
Στόχος: Να γίνει Υπεράνθρωπος
Αγαπημένες ατάκες: "Επικό", "Αιματοκύλισμα".


 

Όνομα: Χριστιάνα Θάνου (Glamorous) [Βοηθός αρχισυντάκτη]
Email: christiana [αt] gameworld.gr
GameWorld Profile:Add Friend
Facebook:Προφίλ
Instagram:Follow
Twitter:Follow
Κατηγορίες: MMORPG, FPS, Racing, Adventures, Strategy/MOBA
Πλατφόρμες: PC, PS4, PS3, PS Vita
Άλλα ΜΜΕ: Υπήρξε συνεργάτης στο OneMan.gr και ραδιοφωνική παραγωγός στην εκπομπή Users, απ' την εποχή του SentraFM 103.3 και μετέπειτα Sport24 Radio 103.3.
Background: Το 1997 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας της έφερε σπίτι μία Amiga 500 και ένα NES. Τις δύο επόμενες χρονιές την σκυτάλη πήραν το SNES και το PlayStation 1. Από τότε μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει όλες τις κονσόλες της Sony, τιμώντας τις δεόντως. Την ενδιαφέρουν όλα τα games, με εξαίρεση τα Sports, ενώ έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε Fighting, FPS, Action, RPG και MMORPG. Της αρέσει να χειρίζεται δυναμικές γυναίκες στα games που παίζει, με χαρακτηριστικότερη την Bayonetta. 
Προφίλ κειμένων: Θεωρεί πως το σενάριο είναι αυτό που κάνει τα games μοναδικά, διαφορετικά και διαχρονικά. Ως fan των Action RPG, αυτό που την κάνει να δένεται με τους χαρακτήρες είναι το πόσο βαθύ νόημα έχει το σενάριο. Από την άλλη, εκτιμάει τα ωραία γραφικά στα games. Δεν ακολουθεί την κοινή γνώμη των gamers για κάποιον τίτλο και πάντοτε προσπαθεί να κρίνει αντικειμενικά σύμφωνα με την δική της εμπειρία. Όταν παίζει games, προσπαθεί να βρει τι ξεχωρίζει έναν τίτλο και όχι τι τον κάνει αδύναμο. Γενικά είναι ενάντια στην συνεχή γκρίνια των gamers περί frame rate, resolution, console/pc wars κτλ. Τέλος, ανυπομονεί να σας ταξιδέψει στον κόσμο του επόμενου μεγάλου MMORPG που θα δοκιμάσει, μέσα από την μόνιμη στήλη της, Critical Hit.

Προσωπικό αντικείμενο: Τσίχλες
Θα την βρείτε: Αγκαλιά με το Razer Blade
Αγαπημένα είδη μουσικής: Gothic, Heavy Metal, Opera, Epic Metal
Αγαπημένο καρτούν: Dexter 
Favorite website:YouTube.com
Favorite Games: Call of Duty series, World of Warcraft, League of Legends, Resistance series
Favorite Retro Games: Sonic 
Τρέφεται με: Kills
Στόχος: Να δει WWE ξανά στην ελληνική τηλεόραση
Αγαπημένες ατάκες: “Πως σου φάνηκε;”, “Ούτε καν!”, "Σοβαρα μιλας;", "Blizzard φίλε μου!”, "Well...", "Τι λες τώρα!"

 


Όνομα: Γιώργος Λόλας (geololj) [Community Strategist]
Email: george [ατ] gameworld.gr
GameWorld Profile:Add Friend
Facebook:Προφίλ
Twitter:Follow
Κατηγορίες: FPS, Racing, RPG, MMO, Sports, Simulation, Action Adventure
Πλατφόρμες: PC, Xbox 360
Background:
Ξεκίνησε την "σταδιοδρομία" του στο gaming κυρίως από τα Arcade στις αρχές τις δεκαετίας του '90, στα γνωστά για την εποχή εκείνη "ουφάδικα". Η εισαγωγή του σε αυτό τον θαυμαστό κόσμο έγινε με τα Green Beret, Rastan, Snow Bros, Pole Position και αργότερα με τίτλους σταθμούς όπως Final Fight, Cadillacs and Dinosaurs, NBA Jam, Sega Rally, Cruise 'n' World και φυσικά Tetris και Pac-Man. Οι πρώτες του κονσόλες ήταν κλώνοι του Atari, το NES, το Master System II με το αξέχαστο Alex Kidd in Miracle World και αργότερα τα SNES με Donkey Kong και Mega Drive με το Mortal Kombat.

Μεταξύ των υπόλοιπων κονσολών που πέρασαν από τα χέρια του είναι τα 3DO, Jaguar, PS1, N64, Dreamcast, Xbox, Xbox 360, GB, GBC, Game Gear, Atari Lynx, SuperVision, Virtual Boy και ένα Neo Geo. Αγαπημένα του είδη από games είναι τα Racing κάθε λογής και τα MMORPG, ενώ μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του έχουν επίσης τα RPG, FPS, Action Adventures και οτιδήποτε περιλαμβάνει Co-op, ενώ παίζει και Strategy, αλλά και sports. Μερικές ακόμη αναπημένες σειρές είναι τα πρώτα Resident Evil, το Deep Fear και τα Alone in the Dark.Τα τελευταία χρόνια ασχολείται περισσότερο με το PC gaming, κυρίως λόγω των Racing Simulators και των MMORPG.
Προφίλ κειμένων: Θεωρεί την διασκέδαση που προσφέρει ένας τίτλος το σημαντικότερο στοιχείο. Κρίνει με αντικειμενικότητα χωρίς να επηρεάζεται από το Hype, εκτός και αν στο παιχνίδι υπάρχουν όμορφες κυρίες. Επευφημεί τον εαυτό του την ώρα που γράφει με διάφορους χαρακτηρισμούς, για να σβήσει δύο λεπτά αργότερα όλο το κείμενο και να αρχίσει πάλι από την αρχή. Δεν θα διστάσει να βγάλει το φτυάρι όταν κρίνει ότι είναι απαραίτητο.

Προσωπικό αντικείμενο: Μια τεράστια κούπα του καφέ
Θα τον βρείτε: Σε όλα τα Super Market
Αγαπημένα είδη μουσικής: Pop, Dance, Chill out, Alternative/Post Rock
Αγαπημένο καρτούν: Road Runner
Favorite website: Facebook.com
Favorite Games: Max Payne series, Battlefield series, Clive Barker's Undying, Warcraft 3, Rift, The Legend of Zelda: The Wind Waker, Mario Kart 64, Borderlands, Assetto Corsa, ArcheAge,
Favorite Retro Games: Cadillac and Dinosaurs (Arcade), Wonder Boy (Master System), Virtua Striker (Arcade)
Τρέφεται με: Την αγάπη των θαυμαστών του
Στόχος: Να έχει την κυριαρχία του τηλεκοντρόλ όταν (και αν) παντρευτεί


 

Όνομα: Γιάννης Σιδηρόπουλος (JaGuAr)
E-Mail: ioannissidiro [ατ] gmail.com
GameWorld Profile: Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Twitter: Follow
Κατηγορίες: Action, Adventures, RPG, MOBA, Platform, Puzzle, Sports, Racing, Strategy, FPS, Shooters
Πλατφόρμες: PS4, PS3, PC, Xbox 360
Background:
Γεννημένος το 1998 και σε ηλικία μόλις τριών ετών, έλαβε το 2001 το PS2 σαν δώρο ενός θείου του, κονσόλα που ήταν και η πρώτη του. Έκτοτε έχει παίξει σχεδόν κάθε PlayStation exclusive, ακόμα και games που βγήκαν πριν καν γεννηθεί ο ίδιος. Λατρεύει σειρές όπως αυτές των Uncharted, God Of War, Crash Bandicoot και τίτλους όπως το The Last of us και το Shadow Of The Colossus. Σήμερα, έχει αποκτήσει και εμπειρία και από eSports games όπως τα League Of Legends και Overwatch. Προφίλ κειμένων: Αρέσκεται στο να κρίνει και να αξιολογεί συνεχώς και αυστηρά τους τίτλους που περνούν από τα χέρια του. Είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και αυστηρός απέναντι στις νέες ιδέες. Πολεμάει τους φανατικούς και ανένδοτους υποστηρικτές μεγάλων τίτλων, ενώ κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να πείσει με την άποψη του. 

Προσωπικό αντικείμενο: Coca-Cola
Θα τον βρείτε: Σε καφετέρια με τον Nathan Drake ή σε γυμναστήριο με τον Kratos 
Αγαπημένα είδη μουσικής: Alternative Rock, Pop-Rock, R&B, Rap,
Αγαπημένο καρτούν: One Piece
Favorite website: Facebook
Favorite Games: Uncharted, The Last Of Us, Shadow Of The Colossus, Crash Bandicoot, Ratchet & Clank, God Of War, Sly Cooper, Jak & Daxter, 
Favorite Retro Games: Pacman, Bubble Bobble
Τρέφεται με: Coca-Cola
Στόχος: Να παρουσιάσει games στην E3.

 Όνομα: Γιώργος Τζίτζιφας (Lithras)
E-Mail: lithras [ατ] gmail.com
GameWorld Profile: Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Twitter: Follow
Κατηγορίες: Strategy, FPS, RPG, Simulator, Action
Πλατφόρμες: PC
Background:
To 1989 ήταν το έτος που γνώρισε τον κόσμο του gaming, όταν ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128 Plus. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε ένα Game Boy και το 1994 ζήτησε απ’ τον Άη Βασίλη ένα SNES που είχε δώρο το Street Fighter II. Αντ’ αυτού, του έφερε το πακέτο με το Donkey Kong Country και έκλαψε λίγο, αλλά του άρεσε. Μέσα από το SNES λάτρεψε την σειρά Mortal Kombat και το UN Squadron, καθώς επίσης ήρθε σε επαφή με το Wing Commander που του άλλαξε τη ζωή. Λίγα χρόνια αργότερα ζήτησε PlayStation 1, αλλά ήταν κακό παιδί και ο Άη Βασίλης έφερε, αντί για κονσόλα, ένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι. Τότε καταράστηκε τις κονσόλες και αφιερώθηκε στο PC gaming. Στα γυμνασιακά χρόνια ερωτεύτηκε τα Fighter Jet Sims και Space Combat Sims, ενώ μέσω της εισόδου του στο βασίλειο των επιτραπέζιων War Games & RPGs έγινε λάτρης των αντίστοιχων genres στα PC. 
Προφίλ κειμένων: Αν και περνάει τις “competitive” φάσεις του, πιστεύει πως το immersion και το σενάριο είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα video game. Θα θεωρήσει επιτυχημένα τα games που καταφέρνουν να σας κάνετε να ονειρευτείτε πως ζείτε στον κόσμο τους και «μπαίνετε στη θέση» των χαρακτήρων σας. 


 

Όνομα: Παντελής Δασκαλέλος (Lordwinter) [Σύμβουλος σύνταξης]
Email: padelis [αt] gameworld.gr
GameWorld Profile:Add Friend
Instagram:Προφίλ
Twitter:Follow
Κατηγορίες: RPG, Survival Horror, FPS
Πλατφόρμες: Xbox One, PS4, PC, PS3, Xbox 360, Wii, 3DS, PS Vita
First Blood: 1991 (Master System)
Άλλα Media: PC Master, Ραδιοφωνικός παραγωγός στην εκπομπή Users, απ' την εποχή του SentraFM 103.3 και μετέπειτα Sport24 Radio 103.3.
Background: Το 1991 είχε την τύχη να αποκτήσει ένα Master System II, το οποίο τον έχρισε gamer. Η συνέχεια ήρθε με τα NES, Game Boy, SuperNES που αποχτήθηκε με αιματηρές οικονομίες και αργότερα όλες τις κονσόλες των Sega, Sony και Microsoft. Δηλώνει ευθαρσώς ότι είναι υπέρμαχος του console gaming, αν και με την αλλαγή της χιλιετίας έκανε ένα μικρό διάλειμμα για να αφιερωθεί για μία πενταετία στα pen and paper RPG. Μέχρι σήμερα έχουν περάσει όλες οι μεγάλες κονσόλες από τα χέρια του. Απ' τον Μάρτιο του 2014 θα τον βρείτε κάθε ημέρα online στο Xbox Live, καθώς "λιώνει" ότι παιχνίδι κυκλοφορεί σε Xbox One και Xbox 360 συλλέγοντας achievements και αυξάνοντας το gamerscore του, το οποίο σε δύο προφίλ έχει φτάσει κάτι δεκάδες χιλιάδες πόντους.
Προφίλ κειμένων: Τα RPG αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Θεωρεί πως πέρα από τα γραφικά ή το gameplay, σημαντικό κριτήριο για την ποιότητα ενός τίτλου αποτελεί και το soundtrack του. Κρίνει με αντικειμενικότητα πέρα από trends ή hype και αν δεν λιώσει πρώτα το δισκάκι δεν μπορεί να γράψει review. 

Προσωπικό αντικείμενο: Maul
Θα τον βρείτε: Σε καμιά συναυλία ή σε καμιά Κάισσα
Αγαπημένα είδη μουσικής: Death Metal, Black Metal, Ambient/Medieval
Αγαπημένο καρτούν: Getter Robot
Favorite website:www.metal-archives.com
Favorite Games: Mass effect 2, Dragon Age: Origins, Castlevania: Lords of shadow
Favorite Retro Games: Panzer dragoon Saga, Persona 3, Onimusha 2, Final fantasy VIII
Τρέφεται με: Πλανήτες
Στόχος: Να τερματίσει το Devil Summoner για Sega Saturn, χωρίς μετάφραση
Αγαπημένη ατάκα: "Ε ναι λοιπόν!"
Όνομα: Μάρκος Ασκανιάν (Mr.Dododi)
E-Mail: askanianmarkos [ατ] yahoo.gr
GameWorld Profile: Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Κατηγορίες: FPS, Fighting, Action Adventure, Shoot’em up, Racing
Πλατφόρμες: Wii U, 3DS, PS TV, PS4, Xbox One
Background:
Από την ημέρα που έπιασε στα χέρια του το Game Boy άρχισε ξαφνικά να περικυκλώνεται με διάφορα gaming καλούδια. Έχει χαρακτηριστεί ως ενεργητικός, ανυπόμονος, που και που βλάσφημος (ειδικά όταν χάνει σε κάποιο game) αλλά συνήθως επικρατεί ο όρος “καλό παιδί”. Βασικά για να μη μακρηγορούμε είναι απλά ένα τυπάκι με ένα μη φυσιολογικό πάθος για τα video games…αλλά και για την Heavy Metal και Techno μουσική. Και για τα comics. A, και για τις ταινίες. Δεν είναι πολύ βολικός; Προφίλ κειμένων: H ενημέρωση του αναγνώστη πρέπει να γίνεται με ακρίβεια αλλά ταυτόχρονα και να τον διασκεδάζει. Ποτέ όμως δε βάζει σάλτσες. Αν του αρέσει κάτι ή όχι θα το αναφέρει.

Προσωπικό αντικείμενο: Fidget spinner
Θα τον βρείτε: Σε κάποιο retailer να ψάχνει για games.
Αγαπημένα είδη μουσικής: Heavy Metal, Techno, Hard Rock
Αγαπημένο καρτούν: Family Guy
Favorite website: YouTube
Favorite Games: Σειρές Super Mario, Resident Evil, Silent Hill, Call of Duty, Halo, Gears of War, Uncharted, God of War, Killzone, Tekken, Killer Instinct, Burnout και φυσικά Bloody Roar (το ακούς Χριστιάνα;).
Favorite Retro Games: Robocop vs Terminator, Captain Tsubasa Vol. II: Super Striker, Super Mario Bros, Sonic The Hedgehog και Crash Bandicoot.
Τρέφεται με: Video games
Στόχος: Να αποκτήσει κάθε κονσόλα και game που του αρέσει έτσι ώστε να μη χωράει πλέον στο ίδιο του το σπίτι.
Όνομα: Μαρίνος Τζώτζης (Serebrian)
E-Mail: marinosgr1994 [ατ] gmail.com
GameWorld Profile: Add Friend
Facebook: Προφίλ
Κατηγορίες: Strategy, MMO, Hack n Slash, RPG, MOBA
Πλατφόρμες: PC
Background: Η πρώτη μου επαφή με τα games έγινε με το θρυλικό «Poly Station». Ναι, εκείνο τα “καταπληκτικό” μηχάνημα-κλώνο για το οποίο αγόραζες κασέτες από το τοπικό Super Market με games που σου προκαλούσαν επιληψία λόγω των χρωμάτων τους Με εξαίρεση το Contra που ήταν η πρώτη « παιχνιδάρα» που έπαιξα. Ευχαριστώ Contra. Μετά απέκτησα PC, έλιωσα στα Total War, Company of Heroes και Heroes of Might and Magic και για να μην τα πολυλογώ έφτασα να γράφω στο GameWorld.
Προφίλ κειμένων: Προτιμά να εκφράζει εκτενώς τις απόψεις του για τα games και γι’ αυτό αρέσκεται σε reviews ή άρθρα για διάφορα gaming topics. Θεωρεί τον εαυτό του αμερόληπτο κριτή παιχνιδιών και δέχεται διαφορετικές απόψεις μέχρι να ακουστεί η φράση «To Heroes of Might and Magic III ήταν το καλύτερο».

Προσωπικό αντικείμενο: Headphones
Θα τον βρείτε: Πάνω από το PC ή το tablet
Αγαπημένα είδη μουσικής: Rock, Metal ,Classical, Instrumental
Αγαπημένο καρτούν: Disney Recess
Favorite website: YouTube
Favorite Games: Total War, Heroes of Might and Magic, Dynasty Warriors
Favorite Retro Games: Contra
Τρέφεται με: Παστίτσιο
Στόχος: Να κάνει review to Τotal War: Warhammer II.


 

Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε μέλος της συντακτικής μας ομάδας, τότε στείλτε τα Email σας στο info[ατ]gameworld.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Notification