Αντώνης Γρηγορίου and 74 others have joined the group Cyberpunk 2077 9 hours 1 minute ago
Supernova and 35 others have joined the group CS:GO 8 months ago
Fanis Gal and 213 others have joined the group Darksiders 8 months ago
Konstantinos Triantafyllou and 79 others have joined the group GameWorld Creativity 8 months ago
Konstantinos Triantafyllou and 28 others have joined the group Dante 8 months ago
Αντώνης Γρηγορίου and 74 others have joined the group Cyberpunk 2077 8 months ago
Supernova and 59 others have joined the group Metroid 8 months ago
Supernova and 64 others have joined the group Plants vs Zombies Garden Warfare 8 months ago
Supernova and 31 others have joined the group Samsung Galaxy 8 months ago
Supernova and 41 others have joined the group Marvel's Daredevil 8 months ago
Χριστιάνα Θάνου δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Crimesight' στο φόρουμ. 1 year ago

Η Konami ανακοίνωσε το CrimeSight. Ένα Competitive Murder Mystery Game, στο οποίο δύο ομάδες ανταγωνίζονται στο να βρουν στοιχεία για να λύσουν το μυστήριο.Στο εν λόγω tabletop Multiplayer, ένας AI Sherlock προσπαθεί να αποτρέψει έναν χαρακτήρα να δολοφονήσει έναν άλλο. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για PC, ενώ μία closed beta είναι σε εξέλιξη. Θα παίζουν 2-4 παίκτες online, οι οποίοι θα συνεργάζονται είτε για τον Sherlock, είτε για τον Jim Moriarty. Οι παίκτες θα ελέγχουν τα πιόνια τους στον πίνακα και θα εκτελούν διάφορες ενέργειες, καθώς η ομάδα του Sherlock θα προσπαθεί να βρει πιο πιόνι είναι ο δολοφόνος και ποιο το θύμα πριν το έγκλημα λάβει χώρα. Ο Moriarty θα πρέπει να πραγματοποιήσει τον φόνο μέσα σε τέσσερις ημέρες, αλλιώς χάνει.www.youtube.com/watch?v=yy6WHwi9t1MΤo CrimeSight έχει μια closed beta από 25 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου στο Steam και για να λάβετε πρόσβαση πρέπει να κάνετε retweet και να ακολουθήσετε το επίσημο Twitter account του παιχνιδιού. Μπορείτε επίσης να κάνετε αίτηση μέσω του Discord, συμπληρώνοντας την αίτηση εκεί.

Διαβάστε περισσότερα...

GameWorld and 210 others have joined the group Assassin's Creed Unity 1 year ago
Χριστιάνα Θάνου δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Ghostrunner 2' στο φόρουμ. 1 year ago

H 505 Games ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα sequel για PC, PS5 και Xbox Series X/S.Εταιρεία ανάπτυξης θα είναι η One More Level, η οποία ανέπτυξε και το πρώτο μέρος. Η 505 Games θα συνεισφέρει ένα αρχικό μπάτζετ 5 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη του sequel και θεωρεί ότι "Η σειρά έχει τεράστιο potential και μπορεί να συνεισφέρει στο portfolio της 505 Games μακροπρόθεσμα. Το πρώτο Ghostrunner είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι και ανυπομονούμε για την συνέχεια".

Διαβάστε περισσότερα...

Χριστιάνα Θάνου δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Fast & Furious 9: The Fast Saga' στο φόρουμ. 1 year ago

Ο γιος του Vin Diesel στο Fast & Furious 9

Μάλλον ως νεαρός Dom.Ο Vincent Sinclair, γιος του Vin Diesel, θα συμμετάσχει στο cast του Fast & Furious 9.Ο δεκάχρονος γιος του διάσημου αστέρα του Hollywood, ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει ως...η νεαρή εκδοχή του ίδιου (Dominic Toretto στην ταινία) στα εφηβικά του χρόνια,  σύμφωνα με φήμες . Επίσης, οι σκηνές γυρίστηκαν πέρυσι όταν ήταν ακόμη...εννέα ετών.

www.youtube.com/watch?v=aSiDu3Ywi8EΣτην ταινία θα έχουμε και την επιστροφή του Han (Sung Kang), ενώ θα πρωταγωνιστεί και ο John Cena, ως ο χαμένος αδερφός του Dominic Toretto. Θα ονομάζεται Jakob. Ελπίζουμε να...μπορούμε να τον δούμε!Η ταινία Fast & Furious 9: The Fast Saga θα προβληθεί στις αίθουσες στις 25 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification