FIFA 20

26 Feb 2020 20:25 #231867 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Pro παίκτης FIFA 20 έφαγε ban από όλα τα games και τις υπηρεσίες της EA
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία φοβήθηκε την υπεροχή του.

Ο επαγγελματίας παίκτης FIFA και streamer Kurt Fenech δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την EA Sports για αρκετό καιρό. Είχε φάει ban πέρυσι για παραβατικές συμπεριφορές κατά την διάρκεια των livestreams από τις διοργανώσεις του περασμένου Νοεμβρίου.

Ο ίδιος είχε αναφέρει : “Όποιος παίζει video games και ειδικότερα FIFA έχει μιλήσει με ανάλογο τρόπο σε αντιπάλους του καθώς έπαιζε. Η διαφορά είναι ότι εγώ έχω μια κάμερα μπροστά μου. Αυτό αλλάζει τα πράγματα; Δε το νομίζω. Δεν με νοιάζει. Δε με νοιάζει καθόλου που ήταν μια κάμερα μπροστά μου.”

Υπάρχει επίσης ένα diss track κυκλοφόρησε κατά της EA Sports.


Ο ίδιος φαίνεται να μην έχει σκοπό να αλλάξει συμπεριφορά αφού και μετά το ban συνέχισε να κάνει ότι και πριν με αποτέλεσμα η EA να τον κάνει ban όχι μόνο από τις διοργανώσεις αλλά από όλα τα EA games και τις υπηρεσίες. Η εταιρεία έκανε μια ανακοίνωση: “Τον Νοέμβριο του 2019 μετά από μια σειρά παραβιάσεων του Code and Conduct στις οποίες απείλησε παίκτες και υπαλλήλους, ο Kurt0411 έφαγε ban από τις διοργανώσεις της EA Sports FIFA 20 Global Series. Έκτοτε ο Kurt, συνέχισε να αναρτά ανάρμοστο περιεχόμενο να αποστέλλει απειλές σε υπαλλήλους και παίκτες και έχει ενθαρρύνει κι άλλους χρήστες να πράξουν αναλόγως. Τα μηνύματα του έχουν περάσει την γραμμή ανεκτικότητας, σε πολύ προσωπικές επιθέσεις και παραβιάσεις των Όρων Χρήσης μας. Δεν θα ανεχτούμε απειλητικές συμπεριφορές. Ως αποτέλεσμα, σήμερα ο λογαριασμός του Kurt0411 θα αποκλειστεί από όλα μας τα games και τις υπηρεσίες λόγω των σοβαρών και επαναλαμβανόμενων παραβιάσεων.”

Κάντε κλικ εδώ για την σχετική ανάρτηση της ΕΑ στο Twitter.

Ο Kurt ανάρτησε μια εικόνα του μηνύματος της εταιρείας που έλαβε στο Twitter και ισχυρίστηκε ότι το συγκεκριμένο ban δεν το έφαγε εξ αιτίας της συμπεριφοράς του, αλλά της υπεροχής του. Συγκεκριμένα: “Δεν έχω πει ποτέ κάτι που να μην έπρεπε. Είναι πολύ βαθύτερο από ότι νομίζει ο καθένας. Δεν με ήθελαν στις διοργανώσεις επειδή φοβήθηκαν ότι θα τους νικήσω, αυτή τη στιγμή δεύτερος στην κατάταξη των streamers στο παιχνίδι τους και φοβήθηκαν ότι θα περάσω το αγαπημένο τους χρυσό αγόρι.”

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την απάντηση του Kurt στο Twitter.

Αναφέρει επίσης ότι παρά το ban δεν θα αποχωρήσει ήσυχα.

Σύμφωνα με το Twitchmetrics ο μοναδικός πάνω από τον Kurt είναι ο Casto.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2020 12:35 #232023 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
FIFA 20: Η EA Sports προσθέτει ένα παράθυρο κουμπιών
Με στόχο να βλέπετε real-time την ανταπόκριση χειρισμού.


Η ανταπόκριση στο FIFA είναι συχνό θέμα συζήτησης στο community, ειδικά για όσους παίζουν online. Η EA Sports αποκάλυψε ότι διεξάγει έρευνα για την απόκριση κουμπιών και συν τις άλλοις πρόσθεσε τις τελευταίες ημέρες σε κάποιους παίκτες του Fifa 20 ένα μενού που απεικονίζει τα κουμπιά.

Το μενού εμφανίζεται όπως το παρουσίασε η EA στο παρακάτω screenshot, αν και μελλοντικά ίσως αλλάξει. Χάρις σε αυτό, όταν πατάτε τα κουμπιά, τότε τα βλέπετε αντίστοιχα να ανάβουν στο παράθυρο σε πραγματικό χρόνο, ενώ βλέπετε και τι επίδραση έχει η σύνδεσή σας με τα κουμπιά που πατάτε. Έτσι, μπορείτε να βλέπετε σε επανάληψη τις φάσεις και το τι πατούσατε σε πραγματικό χρόνο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 20:47 #232086 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Επαγγελματίας παίκτης FIFA 20 αποκλείστηκε από τουρνουά εξαιτίας ενός bug που δεν του μέτρησε ολοφάνερο γκολ
Κύμα αντιδράσεων από το community για την αδικία κατά του πέντε φορές φιναλίστ.


Ο πέντε φορές φιναλίστ του FIFA, Giuseppe Guastella, αποκλείστηκε από τουρνουά λόγω ενός bug που δεν ανίχνευσε ολοφάνερο γκολ το οποίο πέτυχε από πέναλτι.

Στη 1 Μαΐου ο επαγγελματίας παίκτης των LA Galaxy αποκλείστηκε από το North American online qualifiers για το FUT Champions Cup εξ αιτίας ενός bug. Στο βίντεο που δ ημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η μπάλα μπαίνει γκολ, όμως το FIFA αποφάσισε ότι αυτό δε συνέβη ποτέ. Ακόμα και ο εκφωνητής φωνάζει ότι λυπάται που ο παίκτης έχασε το πέναλτι.


Σύμφωνα με τον Guastella, οι administrators του τουρνουά αρνήθηκαν την επανάληψη του πέναλτι παρά το ότι ο παίκτης αποκλείστηκε άδικα.


Απογοητευμένος ο Guastella αναφέρει “Η EA πρέπει να διορθώσει αυτά τα προβλήματα με το game. Για αρχή τα NA qualifiers αναβάλονται λόγω παγκόσμιου κρούσματος hacking και σα να μη φτάνει αυτό, είναι Κυριακή και θέλω να την περάσω με την οικογένεια μου, αλλά επειδή είμαι σοβαρός επαγγελματίας, αποφάσισα να μπω στο τουρνουά. Παίζω ένα καθοριστικό παιχνίδι, ο νικητής περνάει, ο χαμένος αποκλείεται. Χτυπάω το τελευταίο μου πέναλτι, μπαίνει γκολ και το παιχνίδι δεν το μετράει. Οι admins μετά αποφασίζουν ότι δεν ήταν γκολ και ότι εξ αιτίας αυτού αποκλείομαι από το τουρνουά. Είμαι παίκτης που παίζει με πάθος και ανταγωνίζομαι στο FIFA όσο καλύτερα μπορώ. Όμως πως μπορεί να παίξει κανεις σοβαρά αυτό το game όταν η EA δεν παίρνει στα σοβαρά το ίδιο της το game έτσι ώστε να φτιάξει αυτά τα παιδικά ζητήματα; Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος επαγγελματίας σε κάποιο άλλο esports game κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε.”

Το συμβάν και οι δηλώσεις του παίκτη έχουν σηκώσει κύμα αντιδράσεων από το community του FIFA.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2020 22:11 #232324 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Μικροτσίπ στα παπούτσια αναβαθμίζει την ομάδα σας στο FIFA Ultimate Team Mobile καθώς παίζετε ποδόσφαιρο
Με την αγορά θα λάβετε και την κάρτα του Dybala in game.


Μια νέα συνεργασία ανάμεσα σε EA, Adidas και Google, έρχεται να επαναφέρει μια παλαιότερη λειτουργία στο προσκήνιο.

Πρόκειται για ένα μικροτσίπ που εντοπίζει την δραστηριότητα σας στον πραγματικό κόσμο, επιβραβεύοντας σας στον ψηφιακό. Την προηγούμενη φορά που είδαμε κάτι ανάλογο ήταν το 2010 με μια προσπάθεια της Nintendo εν ονόματι The Pokéwalker, όμως η ιδέα υλοποιήθηκε ακόμα πιο πριν το 2008 με το Personal Trainer Walking το οποίο εντόπιζε την πρόοδο σας στην γυμναστική.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία αφορά το FIFA Ultimate Team Mobile. Ενσωματώνοντας ένα τσιπ στην σόλα των ποδοσφαιρικών σας παπουτσιών, η εφαρμογή θα εντοπίζει την δραστηριότητα σας στο γήπεδο στον πραγματικό κόσμο και θα αναβαθμίζει την ομάδα σας αναλόγως. Οι παίκτες αγοράζουν μόνο την σόλα και την εφαρμόζουν στα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια τάπες/σχάρες. Με την αγορά του τσιπ θα λάβετε δώρο και την κάρτα του Dybala μέσα στο FIFA Ultimate Team Mobile.



Η συνεργασία Adidas X FIFA ξεκίνησε από εχθές 10/3/20 και μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Mar 2020 19:56 #232445 by Βασίλης Κτενίδης
Δύο ισπανικές ποδοσφαιρικές ομάδες, χρησιμοποίησαν το FIFA 20 για να αντικαταστίσουν το ντέρμπυ τους που ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού, με έναν παίκτη από κάθε ομάδα να παίζουν μεταξύ τους live στο Twitch και με δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους να παρακολουθούν.

Τα πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου έχουν αναβληθεί λόγω των τελευταίων γεγονότων παγκοσμίως και έτσι πολλές από τις ομάδες ψάχνουν τρόπους να προσομοιώσουν τα ματς τους για να δώσουν κάτι στους οπαδούς τους να πανηγυρίσουν.

Οι Real Betis και Sevilla το πήγαν στο επόμενο επίπεδο αφού το Σάββατο το βράδυ διοργάνωσαν τη προσομοίωση στο FIFA 20 την ίδια ώρα που θα γινότανε κανονικά το πραγματικό ματς. Από την μία μεριά βρισκόταν ο επιθετικός Borja Inglesias της Real Betis ενώ από την άλλη μεριά έπαιζε ο Sergio Reguilon. Οι παίκτες όπως ήταν λογικό διαλέξανε τις ομάδες τους στο FIFA 20 και περισσότεροι από 60.000 θεατές παρακολούθησαν το προσομοιωμένο ματς στοt Twitch. Το ματς έληξε τελικά 6-5 με αξιοσημείωτο ότι ο Iglesias κατάφερε να σκοράρει το νικητήριο goal με τον εαυτό του.

Δεν είναι η μόνη περίπτωση όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, αλλά πολλές ομάδες στράφηκαν σε αυτή τη λύση για να απασχολήσουν για λίγο τους υποστηρικτές τους.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το ψηφιακό πρωτάθλημα που ανακοίνωσε η Leyton Orient και έχουν δηλώσει ενδιαφέρον μέχρι τώρα 63 ομάδες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Mar 2020 13:14 - 19 Mar 2020 13:15 #232486 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
FIFA 20 Update 13: Προσθήκη ένδειξης του ping σε milliseconds και της νέας καρτέλας των Traits
Η EA προσθέτει δύο στοιχεία που ζητάει εδώ και χρόνια το community.

Η EA έβαλε επί τέλους ένδειξη των ms της απόκρισης σας με τον server.

Η ένδειξη του ping σας η οποία μετριέται σε ms (millisecond) έχει πλέον προστεθεί στα online match του FUT ως μέρος του νέου update 13 το οποίο είναι διαθέσιμο για PC και σύντομα θα κυκλοφορήσει και για κονσόλες.



Οι γνωστές μπάρες του ping παραμένουν στο lobby screen αναπαριστώντας τα παρακάτω:

5 γραμμές -> 30ms ή λιγότερα milliseconds

4 γραμμές -> 31ms – 76ms

3 γραμμές -> 77ms – 100ms

2 γραμμές -> 101ms – 150ms

1 γραμμή -> 150ms ή περισσότερα

Έχουν περάσει χρόνια που το community ζητάει την προσθήκη της ένδειξης του ping και παρά την προσθήκη των γραμμών ή μπαρών που δείχνουν την ποιότητα της σύνδεσης, είναι η πρώτη φορά που η ποιότητα της σύνδεσης σας απεικονίζεται με ακριβή milliseconds. Επιπροσθέτως το update κάνει αλλαγές στα grabbing animations όταν ο παίκτης βρίσκεται σε κατάσταση jockey.

Ακόμα μία σημαντική προσθήκη αποτελεί η καρτέλα των Traits των παικτών, η οποία εμφανίζει όλα τα Traits της εκάστοτε κάρτας κάτι που επίσης ζητάει το κοινό εδώ και πολλά χρόνια.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2020 22:13 #232590 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Ευρωπαϊκές ομάδες προσομοιώνουν online αγώνες στο FIFA και το Football Manager εξαιτίας της αναβολής των πρωταθλημάτων λόγω κορωνοϊού
Δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι παρακολουθούν μέσω του Twitch.

Δύο ισπανικές ποδοσφαιρικές ομάδες, χρησιμοποίησαν το FIFA 20 για να αντικαταστίσουν το ντέρμπυ τους που ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού, με έναν παίκτη από κάθε ομάδα να παίζουν μεταξύ τους live στο Twitch και με δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους να παρακολουθούν.

[url=https://www.gameworld.gr/component/content/article/182-sports/38702-%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-online-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-fifa-20-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%8A%CE%BF%CF%8D/#fieldsTab]Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες[/url]

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Mar 2020 17:50 #232659 by Βάσια Κούκια
Replied by Βάσια Κούκια on topic FIFA 20
Οι ποδοσφαιριστές της Premier League θα παίξουν τουρνουά FIFA 20 για φιλανθρωπικό σκοπό λόγω κορωνοϊού

Ένα Αγγλικό Πρωτάθλημα δύο ομάδων οργανώνεται μέσα από ένα παγκόσμιο τουρνουά FIFA 20 για να συγκεντρωθούν χρήματα για τους ομίλους που χτυπήθηκαν από το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Το τουρνουά που ξεκίνησε ως ένα tweet από την Leyton Orient, ονομάζεται “Ultimate Quaranteam”. Σε αυτό παίρνουν μέρος 128 ομάδες από όλο τον κόσμο. Οι αγώνες αρχίζουν την Κυριακή στις 9 μ.μ. και θα συνεχίσουν για όλη την εβδομάδα με το τελευταίο set να παίζεται την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 9 μ.μ.

Όλοι οι αγώνες της Αγγλικής Premier League, EFL και WSL έχουν ανασταλεί τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Απριλίου εξαιτίας του κορωναϊού, δημιουργώντας τεράστια οικονομικά προβλήματα σε πολλές ομάδες.

Ο κόσμος του πραγματικού ποδοσφαίρου έχει λοιπόν καταλάβει τον κόσμο του εικονικού προκειμένου να δώσει στους fans μία δόση χαράς, κάτι που θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα με το Ultimate Quarantine, το οποίο θα μεταδοθεί live στο Twitch. Η Leyton Orient έχει ήδη συγκεντρώσει 28.000 αγγλικές λίρες από τις 50.000 που έχει βάλει στόχο μέσω του Just Giving, με το 75% από τα λεφτά αυτά να πηγαίνουν στο EFL εντός 28 ημερών, ενώ το υπόλοιπο 25% να μοιράζεται ανάμεσα στην MIND την φιλανθρωπία που έχει επιλέξει η EFL και στο COVID-19 Solidarity Response Fundraiser του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Όμιλοι από 16 διαφορετικές χώρες πρόκειται αγωνιστούν με ομάδες της Premier League όπως Manchester City, Newcastle και West Ham. Ευτυχώς, η Northampton αποτραβήχτηκε στη Forest Green που θα είναι ο ίδιος αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για το περασμένο Σάββατο στη δεύτερη League πριν αναβληθεί.

Κάθε ομάδα θα εκπροσωπείται από έναν μοναδικό παίκτη, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις θα είναι ένα πρωταρχικό μέλος της ομάδας. Η Crystal Palace, για παράδειγμα, θα εκπροσωπείται από τον Andros Townsend. O Neal Maupay αναμένεται να παίξει για την Brighton και ο Todd Cantwell για την Norwich.

Κάποιοι όμιλοι ωστόσο θα έχουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα. Η Manchester City διαθέτει επαγγελματική ομάδα esports, η οποία θα την εκπροσωπήσει στα πρωταθλήματα της Premier League. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την Racing Post, και η Sheffield Wednesday αποτελεί ένα από τα φαβορί, μετά την επείγουσα μεταγραφή του επαγγελματία gamer Delee. Δυστυχώς η Chelsea δεν φαίνεται να έχει κάποια ανάμειξη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2020 19:39 #232880 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Το FIFA 20 γιορτάζει την επέτειο του Fifa Ultimate Team
Καινούριο promo team, νέα objectives και Squad Building Challenge.


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος (αν και καθυστερημένα λόγω κορωνοϊού) το FIFA γιορτάζει τον ερχομό του FIFA Ultimate Team με ανανεωμένα player packs και objectives, καθώς και νέα challenges για όλους στο Squad Building Challenge.

Στα player packs θα βρεθούν παίκτες με αναβαθμισμένα skill moves και βελτιώσεις στα «αδύναμα» πόδια τους καθιστώντας επιθετικούς όπως ο Mbappe και ο Allan Saint-Maximin απαραίτητους για την ομάδα σας, με τους Joao Cancelo και Theo Hernandez να αποτελούν επίσης ενδιαφέρουσες επιλογές για τα μετόπισθεν. Εξίσου ενδιαφέρουσες επιλογές αποτελούν οι Lucas Paqueta και Karim Bellarabi οι οποίοι μπορούν να αποκτηθούν με την ολοκλήρωση των objectives, με τον δεύτερο να είναι μια πρόκληση για όποιον θέλει να τον αποκτήσει μιας και τα objectives για τον συγκεκριμένο μπορούν να ολοκληρωθούν μόνο στα Rivals. Μία εναλλακτική αποτελεί η απόκτηση του Mesut Ozil μέσω των SBC, αν και αναμένεται να υπάρξουν και άλλοι παίκτες προς απόκτηση μέσω του SBC στο μέλλον.


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση σχετικά με νέα Lightning Rounds, αν και αναμένεται να ανακοινωθούν από την εταιρία ανάπτυξης στο κοντινό μέλλον.

Δείτε το tweet της εταιρίας ανάπτυξης εδώ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2020 23:46 #233130 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Οι ποδοσφαιριστές της Premier League θα παίξουν τουρνουά FIFA 20 για φιλανθρωπικό σκοπό λόγω κορωνοϊού
To Stay and Play Cup θα μεταδοθεί μέσω livestream.


Με τον κόσμο των αθλημάτων να έχει παγώσει λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλουν οι κυβερνήσεις στους πολίτες, οι ψηφιακοί αγώνες και οι προσομοιώσεις έχουν γίνει το μέσο εκτόνωσης και το κέντρο της προσοχής πολλών φιλάθλων. Την προηγούμενη εβδομάδα το NBA διοργάνωσε ένα τουρνουά ΝΒΑ 2K20 στο ESPN. Τώρα είναι η σειρά τον ποδοσφαιρόφιλων να παρακολουθήσουν, αφού το νέο Stay and Play Cup έχει συμμετοχές από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές 20 διαφορετικών ομάδων. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στο Twitch account της EA και ενδέχεται να έχει ενδιαφέρον.

Οι servers δεν έχουν και τις καλύτερες των επιδόσεων το τελευταίο διάστημα λόγω της συμφόρησης του δικτύου δυστυχώς και αποτελεί ένα θέμα ανησυχίας από τις διοργανώτριες αρχές. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν όμως γνωρίζουμε τις ομάδες για τις οποίες παίζουν. Μερικές από αυτές είναι οι Liverpool, Manchester City, PSG, Dortmund και Real Madrid.

Φυσικά το ότι οι ποδοσφαιριστές παίζουν για τους κορυφαίους συλλόγους παγκοσμίως δεν σημαίνει ότι τους καθιστά και ικανούς στο FIFA 20. Πρόκειται για ένα κύπελλο ξαφνικού θανάτου με την EA να κάνει δωρεά 1 εκατομμύριο δολάρια στον οργανισμό Global Giving’s Coronavirus Relief Fund.

Το streaming στο Twitch της ΕΑ θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 15 Απριλίου και ώρα 19:00.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification