FIFA 20

27 Oct 2019 01:30 - 30 Oct 2019 13:47 #228023 by Axilleas Loizidis
Replied by Axilleas Loizidis on topic FIFA 20
FIFA 20 Ultimate Scream.

FIFA 20 Ultimate Scream
"Τρομακτικές" κάρτες με OP stats.

Το Halloween έφερε “τρομακτικές” νέες κάρτες στο FIFA 20 Ultimate Team.

Πρόκειται για ένα event που τρέχει τα τελευταία χρόνια στο κορυφαίο online mode του ποδοσφαιρακίου της EA. Το Ultimate Scream είναι μία καμπάνια που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο FUT και φέρνει κάρτες παικτών με spooky background και αυξημένα στατιστικά. Φέτος έχουμε ήδη πολλές κάρτες παικτών που πραγματικά τρομάζουν όσους θα έρθουν αντιμέτωποι μαζί τους, λόγω το ότι μεταλλάσσουν ορισμένα stats παικτών για να είναι εμφανώς πιο usable. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η αύξηση στο Pace των James Rodriguez, Zlatan Ibrahimovic, Thomas Muller ή στο αυξημένο Shooting των Adama Traore και Lorenzo Insigne.


Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Oct 2019 13:40 #228029 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 20
Από όσα έχω διαβάσει για τα τραγελαφικά που γίνονται στο Career και άλλα πολλά είμαι ευτυχής που έχω το Fifa 19 και όχι το Fifa 20.To Fifa 19 υπερέχει παντού και όσοι αγόρασαν Fifa 20 φέτος,πέταξαν τα λεφτά τους.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Oct 2019 13:49 #228086 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
FIFA 20 vs PES 2020
Τεράστια η φετινή μάχη, στο απόλυτο συγκριτικό.


Η φετινή παρουσία των FIFA 20 και PES 2020 άλλαξε τα δεδομένα σε αρκετά πράγματα και έκανε πολλούς gamers να αναθεωρήσουν.

Από την μία οι αναβαθμίσεις στο gameplay, από την άλλη ορισμένα bugs και κάποια παρατημένα modes. Τι έχουν να μας δώσουν τα δύο games των EA Sports και Konami; Η απάντηση στο παρακάτω συγκριτικό τεστ.


Εσείς ποιο ποδοσφαιράκι θα προτιμήσετε φέτος;

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2019 16:54 #228353 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Pro παίκτης Fifa έβρισε την EA σε livestream, έφτυσε το logo της κι έφαγε ban
Χαμένος ξάδερφος από το χωριό λογικά.

Ο Pro παίκτης Kurt0411 (Kurt Fenech), είναι ταυτόχρονα και YouTuber. Έκανε πρόσφατα livestream το FIFA 20, αλλά σε στιγμή που θεώρησε ότι το παιχνίδι τον αδικεί, ξέφυγε εν ώρα livestream, με αποτέλεσμα να δεχτεί...ban από την EA Sports!

Ο Kurt Fenech, θεωρείται pro παίκτης. Κατά την διάρκεια ενός live κι αφού μπήκε γκολ, είπε στην κάμερα ψιθυριστά: "Καριόλη. Δεν μπορείς να με κερδίσεις, ακόμα και σε αυτό το σκουπιδοπαίχνιδο. Άντε γαμήσου EA". Στη συνέχεια πήρε ένα λογότυπο της EA και το έφτυσε μπροστά στην κάμερα.

Κάντε κλικ εδώ για την σχετική ανάρτηση στο Twitter,

Σε συνέχεια του παραπάνω περιστατικού, ο Kurt αποβλήθηκε από τα τουρνουά Fifa 20 Global Series και από οποιοδήποτε μελλοντικό event μελλοντικής σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kurt δέχθηκε ban επειδή έβρισε την EA. Στο παρελθόν έχει δεχθεί διάφορα bans, με ένα επίσης χαρακτηριστικό τον Μάρτιο του 2019. Πάντως, κάποιος θα κοιμόταν στο σπίτι του για να μιλάει ψυθιριστά. Εγώ που μένω μόνος σηκώνω φωνές κανονικά. Η EA έβγαλε μέχρι και ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ban, λέγοντας: "Ο Kurt0411 είχε πολλές ευκαιρίες και ήταν ξεκάθαρο ότι κάθε επόμενη παραβίαση θα οδηγούσε σε κλιμάκωση των ποινών. Οι παραπανω παραβιάσεις πέρασαν το όριο του αποδεκτού, καθώς απευθύνονται σε παίκτες και εργαζόμενους της EA".


Ακολούθως, ο Kurt έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας ότι ο μόνος τρόπος να μην γίνει ban είναι να μην κάνει ποτέ βίντεο και livestream και ότι είναι τύπος που παθιάζεται και θα πει το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό "αλλά στο σημερινό κόσμο αυτό αποτελεί έγκλημα. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει στο μέλλον αλλά αυτό το eSports έχει πεθάνει κι επίσημα".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2019 13:59 #228404 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Pro παίκτης του FIFA 20 έγινε ban για στημένα ματς
Συννενοούνταν στο Discord με άλλους pro παίκτες
.

Επαγγελματίας παίκτης του FIFA τιμωρείται από την EA χάνοντας το υπόλοιπο των προκριματικών του FIFA Ultimate Team Champions Cup. Η τιμωρία ακολουθείται από έρευνα σε μεγάλα ονόματα pro παικτών διότι σύμφωνα με έρευνα του Eurogamer υπάρχει υποψία συμπαιγνίας ανάμεσα τους.

Το FIFA 20 συμπεριλαμβάνει παγκόσμιο σύστημα ranking στο οποίο κατηγοριοποιούνται οι παίκτες σύμφωνα με το επίπεδό τους ώστε να υπάρχει δίκαιη κατανομή στα ματς. Κάθε Σαββατοκύριακο μέσα στην σεζόν η EA Sports διοργανώνει το Ultimate Team Weekend League στο οποίο όσοι έχουν καλό σερί από νίκες και μια δόση τύχης, μπορεί να πάρουν δυνατά rewards. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, υπάρχει η θεωρία του “dodging Discord” που λέει ότι οι top επαγγελματίες παίκτες συνεννοούνται μεταξύ τους ώστε να μην χρειαστεί να παίξουν μαζί με αποτέλεσμα να έχουν ευκολότερα ματς.

Το κανάλι στο Discord έγινε γνωστό στα τέλη του Οκτώβρη σε ένα YouTube βίντεο του Nick Bartels, ένας streamer και pro player στο FIFA με μεγάλο αριθμό ακολούθων, Τα μέλη του dodging Discord σύμφωνα με τον Nick Bartels έκαναν stream sniping, δηλαδή παρακολουθούσαν streams από όλων τον κόσμο για να ξέρουν εάν συγκεκριμένοι παίκτες ήταν ενεργοί εκείνη την ώρα και εφόσον ήταν εύφορο το έδαφος, δηλαδή οι δυνατοί παίκτες ήταν εκτός σύνδεσης, έκαναν αναζήτηση με την ελπίδα να βρουν εύκολα ματς,


Η EA γνωρίζοντας την σκευωρία, τιμώρησε τον επαγγελματία παίκτη Christopher Holly, ο οποίος παίζει με ψευδώνυμο NYC_Chris στο FIFA 20 Global Series, αναφέρει “Αποκλείεται λόγω παρότρυνσης έμπειρων παικτών στην αποφυγή του match making την ώρα που έπαιζε για να κερδίσει πλεονέκτημα.”

Αργότερα ο Christopher Holly απολογήθηκε μέσω ενός tweet λέγοντας “Έκανα ένα λάθος από το οποίο θα πάρω το μάθημα μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να κερδίσω πίσω την εμπιστοσύνη σας.”

Κάντε εδώ κλικ για να δείτε την σχετική ανάρτηση στο Twitter.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2019 14:07 #228410 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Επιθέσεις σε λογαριασμούς Twitter υπαλλήλων της EA Sports
Kurt: "Δε με νοιάζει που έφτυσα το logo, αυτοί μας φτύνουν χρόνια τώρα".



Η EA αναφέρει ότι αρκετοί λογαριασμοί Twitter από ανθρώπους του προσωπικού της δέχθηκαν στοχευόμενες επιθέσεις .

Συγκεκριμένα, “Τη Δευτέρα αρκετοί από την ομάδα της EA Sports ανέφεραν ότι οι προσωπικοί τους λογαριασμοί κινδύνευσαν εξ αιτίας πολλαπλών επιθέσεων. Η ασφάλεια του προσωπικού μας είναι προτεραιότητα, συνεπώς αρκετά μέλη απενεργοποίησαν τους λογαριασμούς τους.”

Οι διαχειριστές του FIFA community έχουν υποστεί παρενοχλήσεις εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, μεταξύ των οποίων λεκτική κακοποίηση μέχρι και θανατικές απειλές από μέλη του community που έχουν εξοργιστεί με την κατάσταση του game. Τον Οκτώβριο οι διαχειρήστές του FIFA community κοινοποίησαν μια ανακοίνωση υποδεικνύοντας ανάρμοστα μηνύματα που δέχθηκαν, λέγοντας “Η λεκτική επίθεση και τοξικότητα πονάει τους πάντες.”

Οι επιθέσεις διαδέχθηκαν το ban του pro παίκτη Kurt Fenech με αιτιολογία από την εταιρία: “Ανήρτησε ή ανέβασε υλικό που κρίναμε πως ήταν προσβλητικό, παραπολιτικό και ανάρμοστο.»

Πριν από τις επιθέσεις και την απενεργοποίηση των λογαριασμών των διαχειριστών του community, οι λογαριασμοί χρησιμοποιήθηκαν για να ανεβάσουν μηνύματα υποστήριξης προς τον Kurt Fenech, με το ένα μάλιστα να γράφει πως το ban του pro παίκτη έχει αναιρεθεί από την εταιρία.

Ο ίδιος ο Kurt Fenech ανέβασε ένα βίντεο που λέει πως δεν τον νοιάζει καθόλου ότι τον κατέγραφε κάμερα και ότι είναι απαράδεκτο που στο σήμερα δεν μπορεί κανείς να εκφράσει τις σκέψεις του. Όσο για το περιστατικό με το φτύσιμο του logo λέει, “Δεν με νοιάζει καθόλου που είχε λογότυπο της EA πάνω και δεν με νοιάζει επειδή αυτοί μας φτύνουν εδώ και τόσα χρόνια.”

Στη συνέχεια έπιασε το θέμα για τους λογαριασμούς των διαχειριστών του community, “Αυτός είναι ο βασικός λόγος που έφαγα ban. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν στην ψευδαίσθηση ότι κάνουν καλή δουλειά ενώ στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό. Στην πραγματικότητα κάθε ένας από τους υπαλλήλους που εργάστηκαν για την εταιρία σε μερικά από τα παιχνίδια, πρέπει να απολυθεί αμέσως. Αυτό θα έπρεπε να τους συμβεί.”

Σε επακόλουθο βίντεο για τους παραβιασμένους λογαριασμούς λέει, “Ένα είναι σίγουρο, η επανάσταση είναι καθ’ οδών. Θα πρέπει να διαλέξετε πλευρά και να το κάνετε συνετά. Δεν μπορεί να κυνηγάν εμένα και να μην κάνουν τίποτα απολύτως για το παιχνίδι. Όλα έχουν τα όρια τους. Αυτό είναι κάρμα. Ήρθε επιτέλους η ώρα να αρχίσουν να νοιάζονται για εμάς. Απαιτούμε δικαιοσύνη και απαιτούμε ένα αναθεματισμένο video game ποδοσφαίρου.”

Είναι μια προβληματική περίοδος για την EA Sports και το FIFA community τα τελευταία χρόνια. Ενώ η EA προανήγγειλε το FIFA 20 ως οικονομική επιτυχία που έχει αποφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια κέρδος μέσω του Ultimate Team mode, οι άνθρωποι που το προωθούν όπως και οι διαχειριστές των communities έχουν παρενοχληθεί επανειλημμένα και αυτό όλο και χειροτερεύει. Ακόμη και οι επαγγελματίες παίκτες έχουν κατηγορηθεί για τοξικές συμπεριφορές και ως αποτέλεσμα τιμωρήθηκαν από την εταιρία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2019 14:39 #228427 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
Pro παίκτης Fifa έβρισε την EA σε livestream, έφτυσε το logo της κι έφαγε ban
Οι εργαζόμενοι της Electronic Arts δέχτηκαν επίθεση από hackers.


Γνωστός πλέον για τα ξεσπάσματα του κατά του Fifa ο Fenech ερχεται μια ακόμη φορά στην επικαιρότητα καθώς πολλοί από τους λογαριασμούς των εργαζομένων της Electronic Arts δέχτηκαν επίθεση και παραβιάστηκαν από hackers.

O δημοφιλής παίκτης και youtuber του Fifa συνεχίζει να ανεβάζει τρομερά ξέσπασμα εναντίον του παιχνιδιού καθώς φαίνεται ότι το ban που δέχτηκε από την εταιρία θα είναι μόνιμο και πιθανότατα μη αναστρέψιμο. Μέσα σε αυτό τον χαμό, θύματα των εξελίξεων βρέθηκαν να είναι οι εργαζόμενοι της EA, καθώς οι λογαριασμοί τους στο Twitter παραβιάστηκαν από hackers οι οποίοι ανέβαζαν υποστηρικτικά μηνύματα υπέρ του Fenech, ενώ κοινοποιούσαν ψεύτικες ανακοινώσεις και εικόνες που ανέφεραν ότι ο παίκτης έγινε unbanned από την Electronic Arts. Σύμφωνα με το Eurogamer ο Fenech έχει κάνει πολλα ξεσπάσματα εναντίον των εργαζομένων της εταιρίας όσον αφορά την δουλεία τους πάνω στο Fifa και γι αυτό το λόγο ίσως και να συνδέεται έμμεσα με τις επιθέσεις που δέχτηκαν στους λογαριασμού τους αμέσως μετά τον μόνιμο αποκλεισμό του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Nov 2019 19:54 #228604 by Σταύρος Αντωνόπουλος
To Copa Libertadores αποκλειστικά στο FIFA 20

Από τον Μάρτιο του 2020.

Μπορεί το FIFA 20 να μην έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα σε σχέση με άλλες χρονιές, ωστόσο η EA κατάφερε να εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μιας ακόμα διοργάνωσης.

Ο λόγος γίνεται για το Copa Libertadores, την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής, κάτι σαν το Champions League για όσους δεν γνωρίζουν. Η προσθήκη της διοργάνωσης θα γίνει τον Μάρτιο του 2020 σε επερχόμενο update για PC, PS4 και Xbox One, χωρίς να αναφέρεται η έκδοση για Nintendo Switch. Η EA ανακοινώσε την προσθήκη αυτή με το παρακάτω βίντεο:



Το update για το Cope Libertadores θα εμπεριέχει νέες ομάδες από Ουρουγουάη, Περού, Παραγουάη, Εκουαδόρ, Βραζιλία, Αργεντινή, αλλά παράλληλα θα γίνει προσθήκη και των εμβληματικών River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Corinthians, Racing, Indepentiente U. Catolia και Colo-Colo. Οι Αργεντίνικες ομάδες Boca και River δεν απεικονίζονται με τα αληθινά τους ονόματα μέχρι στιγμής το παιχνίδι καθώς δεν έχουν αποκτηθεί τα κατάλληλα δικαιώματα. Ωστόσο με το update της και την προσθήκη της διοργάνωσης οι δυο ομάδες θα εμφανίζονται με τα κανονικά τους ονόματα και εμφανίσεις. Επιπλέον οι παίκτες θα μπορέσουν να ζήσουν μια αναπαράσταση του τελικού της διοργάνωσης του 2018, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Santiago Bernabeu Stadium, μετά από τα τραγικά επεισόδια που είχαν συμβεί στον πρώτο αγώνα στην Αργεντινή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Nov 2019 14:05 #228650 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
FIFA 20: Μόνο το 2,5% έχει παίξει γυναικείο αγώνα
Απογοητευτικό το νούμερο.


Μπορεί η σειρά FIFA να προσφέρει την ευκαιρία σε όποιον και όποια επιθυμεί να παίξει γυναικείο αγώνα, παρόλα αυτά δεν θα λέγαμε ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν τους αγαπημένους των παικτών. Ένας χρήστης του reddit, δήλωσε πως έπαιξε έναν γυναικείο αγώνα στο νέο FIFA 20 και το τροφή που πήρε Μπαίνει στη κατηγορία Ultra Rare και το έχει πάρει μόνο το 2,5% των παικτών.

Το συγκεκριμένο trophy το αποκτά κανείς όταν παίξει έναν γυναικείο αγώνα και όχι αναγκαστικά όταν κερδίσει, πράγμα που κάνει το συγκεκριμένο ποσοστό ακόμα μικρότερο από ότι θα νόμιζε κανείς. Ένας άλλος χρήστης δήλωσε πως το μικρό ποσοστό των γυναικείων αγώνων στο FIFA 20 δεν έχει να κάνει με κάποιο σεξιστικό πρόβλημα αλλά λέει περισσότερα για το ίδιο το παιχνίδι. Παίζοντας γυναικείο αγώνα, θα βρει κανείς ότι έχει μικρότερη ποικιλία σε ομάδες και ότι δεν υπάρχει σε όλα τα modes οπότε δεν δίνει και κίνητρο στον μέσο παίκτη να παίξει.

Ένας άλλος χρήστης δήλωσε πως δεν υπάρχουν γυναίκες στο Ultimate Team mode και το 99.9% των παικτών, ενδιαφέρονται για το UT mode. Τέλος, ένας άλλος χρήστης δήλωσε πως ο λόγος που δεν υπάρχουν πάρα πολλοί οι γυναικείοι αγώνες είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες παίζουν το FIFA οπότε είναι μικρότερο το γυναικείο κοινό το οποίο θα ταυτιστεί με τον εκάστοτε παίκτη.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Dec 2019 14:40 - 09 Dec 2019 19:38 #228944 by Βασίλης Κτενίδης
Η EA απέσυρε όλες τις κάρτες του Marco van Basten από το FIFA 20 μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό του στον αέρα.

Ο πρώην παίκτης της εθνικής Ολλανδίας , του Ajax και της AC Milan τιμωρήθηκε με την αφαίρεση καθηκόντων ως τηλεοπτικός αναλυτής για μια εβδομάδα, αφού χαιρέτισε με την ναζιστική φράση “Sieg Heil” στην Ολλανδική έκδοση του Fox Sports στα τέλη του Νοέμβρη.


Ο 55χρονος απολογήθηκε αργότερα στο De Eretribune show, αποκαλώντας την δήλωση του “χαζή και ανάρμοστη”. Ο Van Basten ο οποίος είχε βραβευθεί με την χρυσή μπάλα κατά τη διάρκεια της καριέρας του, θα είναι τιμωρημένος και απών από τα τηλεοπτικά του καθήκοντα έως της 7 Δεκεμβρίου με τα έσοδα του εκείνη την εβδομάδα να γίνονται δωρεά στο Netherlands Institute for War Documentation.

H EA έχει αφαιρέσει τις τρεις Icon κάρτες του από το Ultimate Team του FIFA 20 που αντιπροσώπευαν τις επιδόσεις του σε τρεις διαφορετικές περιόδους της καριέρας του.

Σε νέο in game μήνυμα η ΕΑ αναφέρει:

“Γνωρίζουμε τα τελευταία σχόλια που έκανε ο Marco Van Baste. Έχουμε την προσδοκία ότι η αφοσίωση μας στην ισότητα και την διαφορετικότητα είναι προτεραιότητα μέσα στο FIFA. Συνεπώς θα ακυρώσουμε την διαθεσιμότητα των Icon καρτών του Marco Van Basten από τα πακέτα, το SBC και το FUT Draft μέχρι νεωτέρας.”



Οι κάρτες του δεν είναι διαθέσιμες στο Ultimate Team όμως με μια αναζήτηση του ονόματος, ο ίδιος εμφανίζεται κανονικά στην αναζήτηση.



Η EA Sports υπήρξε μεγάλος υποστηρικτής της αντιρατσιστικής δράσης στο παρελθόν, όπως προσφάτως με τα γεγονότα των προκριματικών του Euro 2020.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification