Βασίλης Κτενίδης

Βασίλης Κτενίδης (Cefirul)
Experience: 8535 (1685 points to next level)

 
600
2 days ago
FIFA 21: Τα περισσότερα bugs σε ένα βίντεο 2 days ago

Αυτογκόλ από τερματοφύλακες, παίκτες και τέρματα...σκορπίζουν!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυκλοφορούν πολλά βίντεο με ποικιλία από bugs του νέου τίτλου της EA. Το FIFA 21 βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων σε physical εκδόσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, όμως τα προβλήματα και τα ευτράπελα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες μοιράζουν ατελείωτο γέλιο. Στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν τα περισσότερα bugs που μπόρεσε να βρει και να συγκεντρώσει το κανάλι Alphyx στο YouTube και είναι το λιγότερο αρκετά.

Τόσο τα physics όσο και διάφορα άλλα στοιχεία στο gameplay φαίνεται να μην αποδίδουν όσα η λογική ορίζει, με τερματοφύλακες και παίκτες να βάζουν αυτογκόλ με παράλογους τρόπους, με την μπάλα και τους ποδοσφαιριστές να πετάγονται δεξιά και αριστερά σαν να τους χτυπά ένα αόρατο σφυρί προς όλες τις κατευθύνσεις, οι εστίες τρεμοπαίζουν και διαλύονται ενώ βλέπουμε τουλάχιστον δύο παραδείγματα όπου η μπάλα κολλάει στο οριζόντιο δοκάρι, με τον τερματοφύλακα και τους υπόλοιπους παίκτες είτε να κοιτάν αποσβολωμένοι, είτε να προσπαθούν ανώφελα να πάρουν κεφαλιά συνωστισμένοι κάτω από την εστία.

http://www.youtube.com/watch?v=kTYWHO9LlkE

Τα bugs στη σειρά FIFA είναι γνωστό φαινόμενο καθώς κάθε χρόνο υπάρχουν αναφορές από παίκτες που τα καταγράφουν, με την EA να βγάζει συνήθως κάποιο update προσπαθώντας να διορθώσει όσα προβληματίζουν τους παίκτες. Μέχρι στιγμής δεν έχει προστεθεί κάποιο update για το gameplay του FIFA 21, όμως ακόμα ένα αρκετά συχνό φαινόμενο που πρέπει να λυθεί το συντομότερο, είναι οι αποσυνδέσεις των παικτών και η λήξη του ημιχρόνου ακόμα και λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή για να μπει γκολ. Φυσικά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην εντελώς απρόσμενη λειτουργία των παικτών, όπως σε περιπτώσεις που κάποιος αμυντικός αποφασίζει να πάρει τον ρόλο του τερματοφύλακα, παίρνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του.

Σε άλλο bug οι παίκτες αναπηδούν λες και παίζουν στο Super Mario κάτι που έγινε γνωστό μερικές ημέρες πριν. Ένα από τα πιο περίεργα σημεία του βίντεο είναι ένα πέναλτι στο 3:30 όπου ολόκληρη η αντίπαλη ομάδα έχει πάρει τον ρόλο τερματοφύλακα περιμένοντας μπροστά από την εστία τον παίκτη να εκτελέσει. Λίγο αργότερα υπάρχει ένα στιγμιότυπο που προφανώς δεν έχει φορτώσει η γραφική απεικόνιση του γηπέδου με αποτέλεσμα το match να γίνεται σε μαύρο έδαφος. Συχνό φαίνεται να είναι και το φαινόμενο των ελαστικών άκρων, με τα πόδια και τα χέρια των παικτών, να παραμορφώνονται  σαν λάστιχα. Από τα πιο αστεία σημεία του βίντεο είναι στο 5:48, όταν σε αγώνα Rivals, τρεις παίκτες από την μία ομάδα έχουν κολλήσει να κοιτάζουν το άπειρο με τα χέρια τους στη μέση, ενώ το match έχει αρχίσει κανονικά.

Σουτ τρυπάνε τα δίχτυα, παίκτες αστοχούν κυριολεκτικά μπροστά από άδεια εστία, τελετές απονομής με αόρατα κύπελλα, κολλημένοι παίκτες σε διάφορες πόζες και πολλά αυτογκόλ σε μία σειρά από πολλά και σοβαρά bugs του FIFA 21. Ελπίζουμε η EA να δράσει άμεσα διορθώνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό τους.

 

Διαβάστε το review του FIFA 21 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

2 days ago
Το Fortnite θα εισάγει στοιχεία από την Marvel στο storyline για πολλά χρόνια ακόμα 2 days ago

To community συμβάλει στην εξέλιξη της ιστορίας.

Ο επικεφαλής του Fortnite, Donald Mustard, συζήτησε τα σχέδια του για τα επόμενα χρόνια στην ιστορία του διάσημου Battle Royale, το οποίο θα συνεχίζει να ξετυλίγεται με στοιχεία από το universe της Marvel.

Συζητώντας για το θέμα της τρέχουσας season στο This Weeks Marvel podcast, ο Donald Mustard είπε επίσης ότι έχει πολλά πολλά χρόνια σχεδιασμένα για το storyline του Fortnite: "Ο λόγος που ονομάσαμε την season Nexus War είναι επειδή πρόκειται για την αρχή όλων όσων έχουμε σχεδιάσει για πολλά χρόνια μετέπειτα με την εισαγωγή στοιχείων από την Marvel. Δεν πρόκειται για το τέλος αλλά για την εκκίνηση. Σκεφτήκαμε ένα πολύ καλό POV-style χαρακτήρα ο οποίος θα μπορούσε να κάνει την αρχή, τον Deadpool και το χτίσαμε σιγά σιγά μέχρι αυτή τη στιγμή. Είχαμε αυτή την στιγμή στο Fortnite, περίπου ένα χρόνο πριν, όταν το Zero Point αναδιοργάνωσε τα πάντα στο νησί και δημιούργησε κάτι σαν νέο νησί. Αυτή ήταν και η στιγμή που προσέλκυσε τον Galacticus, αφού αισθάνθηκε την αναδιοργάνωση των πάντων και σκέφτηκε ότι υπάρχει πηγή ενέργειας στο κέντρο των πάντων και ότι αν μπορέσει να απορροφήσει αυτή την ενέργεια θα μπορέσει να απορροφήσει όλες τις πραγματικότητες."

Μιλώντας για την φιλοσοφία του storytelling στο Fortnite, ο Mustard μίλησε για το πως η Epic Games έβαλε στο επίκεντρο το νησί σαν τον βασικό χαρακτήρα: "Τι και αν αντί να συμπεριφερθούμε στην ιστορία του Fortnite σαν κανονική αφήγηση, να δημιουργήσουμε έναν κόσμο, όπου το νησί είναι ο βασικός χαρακτήρας. Οπότε θα συμπεριφερθώ στο νησί σαν την παραδοσιακή κιβωτό. Έτσι το σχεδιάσαμε με αυτόν τον τρόπο. Έχω σχεδιασμένη την ιστορία και την αφηγηματική δομή για πολλά πολλά πολλά χρόνια ακόμα και βρισκόμαστε μόνο στον τρίτο χρόνο μέσα στην κιβωτό. Μέσα στο πέρασμα του χρόνου, οι παίκτες θα καταλάβουν γιατί ενσαρκώνουν χαρακτήρες σαν τον Wolverine και τον Iron Man σε αυτή τη season. Υπάρχουν μερικά πολύ μεγάλα hints στην ιστορία του Fortntite σε αυτή τη season, όσο οι παίκτες αρχίζουν να καταλαβαίνουν τον λόγο που ο Thor χάνει τις ικανότητες του. Αυτά τα πράγματα θα γίνουν πραγματικότητα για τους παίκτες, είναι μέρος της φιλοσοφίας.."

Μαζί με τα σχέδια για την ιστορία του Battle Royale, ο Donald Mustard αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες επηρεάζουν την ιστορία με τις πράξεις τους. Παράδειγμα είναι η πρώτη μεγάλη αφηγηματική στιγμή του Fortnite όταν ο κομήτης έπεσε στο νησί στο τέλος της τρίτης season. Η τοποθεσία που έπεσε ο κομήτης επηρεάστηκε από τις συζητήσεις των παικτών για το θέμα. Ο Mustard αποκάλυψε: "Ήξερα περίπου που ήθελα να χτυπήσει ο κομήτης, όμως η συζήτηση των παικτών γύρο από το θέμα, άλλαξε την απόφαση. Είχα σκοπό να τον ρίξω σε ένα ελαφρώς διαφορετικό σημείο και είχαμε κάνει και μερικά προσχέδια, όμως μετά άρχισαν όλοι να λένε ότι θα χτυπήσει τους Tilted Towers, οπότε είπα ότι μπορεί να μη θέλω να χτυπήσω αυτό το σημείο ακόμα επειδή έχουμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε εκεί, όμως μπορούμε να φέρουμε τον κομήτη κοντά για να νομίσει ο κόσμος ότι πάει προς εκείνη την τοποθεσία."

Διαβάστε για το skin του Logan Wolverine στο Fortnite και συζητήστε για το γνωστό Battle Royale της Epic Games στο παρακάτω forum topic.

2 days ago
UK Charts Top 10: 17-23/10/20 2 days ago

Το FIFA 21 στην πρώτη θέση για τρίτη εβδομάδα.

Το FIFA 21 παραμένει στην πρώτη θέση της δεκάδας των physical πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα. Η σειρά τα πάει σχεδόν κάθε χρόνο καλά στην Μ. Βρετανία, οπότε δεν πρόκειται για μεγάλη έκπληξη. Στην συνέχεια της λίστας βλέπουμε οικείους τίτλος όπως τα Animal Crossing: New Horizons στην 2η θέση, το Mario Kart 8 Deluxe στην 4η θέση και την επιστροφή του Marvel's Avengers στην δεκάδα.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η κυκλοφορία του Watch Dogs: Legion, κάτι που λογικά θα αλλάξει την κατανομή των θέσεων. Δείτε αναλυτικά την λίστα παρακάτω.

1. FIFA 21
2. Animal Crossing: New Horizons
3. Minecraft (Switch)
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Super Mario 3D All-Stars
6. Ring Fit Adventure
7. Minecraft Dungeons
8. Crash Bandicoot 4: It's About Time
9. Grand Theft Auto V
10. Marvel's Avengers

 

Δείτε το Top 10 της προηγούμενης εβδομάδας και συζητήστε για τις πρόσφατες πωλήσεις στο σχετικό forum topic.

2 days ago
To sequel του Steins;Gate επιβεβαιώθηκε 2 days ago

O Chiyomaru Shikura έδωσε λεπτομέρειες για το project.

Η Mages επιβεβαίωσε ότι το νέο Steins;Gate project μπορεί να θεωρηθεί sequel με τους Kurisu, Okabe και Daru να εμφανίζονται όλοι στην ιστορία. Η εταιρεία έκανε ένα live stream στις 25 Οκτωβρίου για το Science Adventure Series, ενώ ο πρόεδρος Chiyomaru Shikura αποκάλυψε το Steins;Gate sequel. Το όνομα του νέο Science Adventure Project θα αποκαλυφθεί μελλοντικά. Ο Shikura δήλωσε ότι το αρχικό του πλάνο ήταν να ονομαστεί Steins;God όμως επειδή η λέξη god/kami αναφέρεται πολλές φορές αποφάσισε ότι ήταν περιττό. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Το Steins;Gate έχει ολοκληρωθεί με το original game και το Steins;Gate Zero. Αν δημιουργήσουμε κι άλλο, θα καταλήξει σε πλεονασμό. Όμως βλέπετε πως εμφανίζεται η Amadeus Kurisu στο Anonymous;Code; Είναι συνδεδεμένο με το Steins;Gate με διάφορους τρόπους. Στο παρελθόν κυκλοφορήσαμε το Chaos;Head και χάριν της υποστήριξης όλων κυκλοφορήσαμε και το Chaos;Child. Οι παίκτες αξιολόγησαν το σενάριο του ως καλύτερο του Steins:Gate. Το Steins;Gate πούλησε περισσότερο, όμως με προβληματίζει, οπότε θέλω να δημιουργήσω ένα Steins; "κάτι". Μπορείτε να το σκεφτείτε ως sequel στο Steins;Gate., όμως δεν είναι ένα Fandisc."

Ο Chiyomaru Shikura αναφέρθηκε και στο νέο Anonymous;Code τρέιλερ, το οποίο αποκαλύπτει την Amadeus Kurisu να εμφανίζεται στο video game. Ειπώθηκε επίσης ότι στο sequel θα συμμετέχουν και οι Asami Imai (Kurisu Makise), Mamoru Miyano (Rintarou Okabe) και Tomokazu Seki (Itaru Hashida/Daru). Στο τέλος ο Chiyinaru δήλωσε ότι το sequel του Steins;Gate το έχει αναλάβει διαφορετική ομάδα ανάπτυξης από αυτή του Anonymous;Code και του Steins; Gate Zero Elite. Δεν ανακοινώθηκαν τα formats, ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ανακοίνωση του sequel από το 1:32:00 έως 1:38:00 στο βίντεο παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=cxf4i6XhEKY

Στο event αναφέρθηκε επίσης η ταινία Steins;Gate και Steins;Gate Zero Elite, χωρίς όμως να γίνει λόγος για την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο Chiyomaru Shikura είπε ότι βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με το προσωπικό που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας για ζητήματα που αφορούν την πλοκή και διάφορα άλλα σημεία και ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα. Το απόσπασμα βρίσκετε στο 1:24:47 στο βίντεο παραπάνω.

 

 

Το Steins;Gate Zero ανακοινώθηκε αρχικά μαζί με την ταινία Steins;Gate τον Ιανουάριο του 2020. Τα Elite video games της Mages είναι remakes που έχουν γίνει με την χρήση σκηνών από το anime και νέες anime σκηνές που δημιουργούνται για τις ανάγκες του video game. Το πρώτο Steins;Gate Elite κυκλοφόρησε το 2018 ενώ ο πρόεδρος δήλωσε ότι θέλει να κυκλοφορήσει παρόμοια Elite games και για τα Madoka Magika, Your Name και Evangelion.

Διαβάστε περισσότερα για το Steins;Gate 0 και συζητήστε για το sequel στο σχετικό forum topic.

Βασίλης Κτενίδης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Steins;Gate (Sequel)' στο φόρουμ. 2 days ago

Η Mages επιβεβαίωσε ότι το νέο Steins;Gate project μπορεί να θεωρηθεί sequel με τους Kurisu, Okabe και Daru να εμφανίζονται όλοι στην ιστορία. Η εταιρεία έκανε ένα live stream στις 25 Οκτωβρίου για το Science Adventure Series, ενώ ο πρόεδρος Chiyomaru Shikura αποκάλυψε το Steins;Gate sequel. Το όνομα του νέο Science Adventure Project θα αποκαλυφθεί μελλοντικά. Ο Shikura δήλωσε ότι το αρχικό του πλάνο ήταν να ονομαστεί Steins;God όμως επειδή η λέξη god/kami αναφέρεται πολλές φορές αποφάσισε ότι ήταν περιττό. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Το Steins;Gate έχει ολοκληρωθεί με το original game και το Steins;Gate Zero. Αν δημιουργήσουμε κι άλλο, θα καταλήξει σε πλεονασμό. Όμως βλέπετε πως εμφανίζεται η Amadeus Kurisu στο Anonymous;Code; Είναι συνδεδεμένο με το Steins;Gate με διάφορους τρόπους. Στο παρελθόν κυκλοφορήσαμε το Chaos;Head και χάριν της υποστήριξης όλων κυκλοφορήσαμε και το Chaos;Child. Οι παίκτες αξιολόγησαν το σενάριο του ως καλύτερο του Steins:Gate. Το Steins;Gate πούλησε περισσότερο, όμως με προβληματίζει, οπότε θέλω να δημιουργήσω ένα Steins; "κάτι". Μπορείτε να το σκεφτείτε ως sequel στο Steins;Gate., όμως δεν είναι ένα Fandisc."

Ο Chiyomaru Shikura αναφέρθηκε και στο νέο Anonymous;Code τρέιλερ, το οποίο αποκαλύπτει την Amadeus Kurisu να εμφανίζεται στο video game. Ειπώθηκε επίσης ότι στο sequel θα συμμετέχουν και οι Asami Imai (Kurisu Makise), Mamoru Miyano (Rintarou Okabe) και Tomokazu Seki (Itaru Hashida/Daru). Στο τέλος ο Chiyinaru δήλωσε ότι το sequel του Stens;Gate το έχει αναλάβει διαφορετική ομάδα ανάπτυξης από αυτή του Anonymous;Code και του Steins; Gate Zero Elite. Δεν ανακινήθηκαν τα formats, ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ανακοίνωση του sequel από το 1:32:00 έως 1:38:00 στο βίντεο παρακάτω.

www.youtube.com/watch?v=cxf4i6XhEKY

Στο event αναφέρθηκε επίσης η ταινία Steins;Gate και Steins;Gate Zero Elite, χωρίς όμως να γίνει λόγος για την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο Chiyomaru Shikura είπε ότι βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με το προσωπικό που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας για ζητήματα που αφορούν την πλοκή και διάφορα άλλα σημεία και ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα. Το απόσπασμα βρίσκετε στο 1:24:47 στο βίντεο παραπάνω.

Το Steins;Gate Zero ανακοινώθηκε αρχικά μαζί με την ταινία Steins;Gate τον Ιανουάριο του 2020. Τα Elite video games της Mages είναι remakes που έχουν γίνει με την χρήση σκονών από το anime και νέες anime σκηνές που δημιουργούνται για τις ανάγκες του video game. Το πρώτο Steins;Gate Elite κυκλοφόρησε το 2018 ενώ ο πρόεδρος δήλωσε ότι θέλει να κυκλοφορήσει παρόμοια Elite games και για τα Madoka Magika, Your Name και Evangelion.

Διαβάστε περισσότερα...

2 days ago
2 days ago
Η Microsoft απαντάει στις ανησυχίες των παικτών για τις μικροσυναλλαγές στο Halo Infinite 2 days ago

Θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι να κοσμίσετε τον χαρακτήρα σας.

Η 343 Industries, Προσφάτως ανακοίνωσε ότι τα skins για τα όπλα, τα οχήματα και τους παίκτες στο Halo Infinite θα ονομάζονται coatings και αμέσως μετά την ανακοίνωση η ξεκίνησε η ανησυχία των παικτών για τις μικροσυναλλαγές.

Ο community manager John Junyszek, απάντησε εκ μέρους της εταιρείας ανάπτυξης με ανάρτηση στο Twitter, αναφέροντας ότι παρά το ότι θα υπάρχει store με μικροσυναλλαγές, δεν θα είναι ο μοναδικός τρόπος για να πάρετε customization items συμπεριλαμβανομένων και των coatings. Συγκεκριμένα αναφέρει :"Θα υπάρχει πληθώρα επιλογών από κοσμητικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των coatings, τα οποία μπορούν να αποκτηθούν in-game ως special rewards. Θα υπάρχουν μικροσυναλλαγές; Σαφώς. Θα είναι ο μοναδικός τρόπος να πάρετε customization items; Σε καμία περίπτωση."

...

Με το νέο coating system, από ότι φαίνετε το Halo Infinite θα προσφέρει πολλές περισσότερες επιλογές σε παίκτες που θέλουν να δημιουργήσουν έναν μοναδικό χαρακτήρα. Ο John Junyszek δηλώνει :" Παρά το ότι ήταν δύσκολη απόφαση το να φύγουμε από το παλιό χρωματικό σύστημα, μας επέτρεψε να πάμε ένα βήμα βαθύτερα στην υψηλότερη λεπτομέρεια και ποικιλία όσον αφορά τα χρώματα των πανοπλιών, αντικειμένων, των patterns κ.λ.π. Θα φαίνεστε ωραίοι στο Halo Infinite".

Παρά την ύπαρξη των μικροσυναλλαγών, στο Halo Infinite δεν θα υπάρχουν loot boxes επί πληρωμή. Δεδομένου ότι το multiplayer θα είναι free-to-play, έχει λογική η ύπαρξη του store για την παραγωγή εσόδων από εκεί. Λογική φυσικά είναι και η ανησυχία των παικτών και μένει μόνο να το δούμε στην πράξη το κατά πόσο φιλικό προς τον παίκτη θα είναι το σύστημα μικροσυναλλαγών του Halo Infinite.

 

Διαβάστε περισσότερα για τις μικροσυναλλαγές του Halo Infinite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

2 days ago
Press Start: Ποιο είναι το πιο αμφιλεγόμενο video game όλων των εποχών; 2 days ago

Όταν οι παίκτες διαφωνούν με τους κριτικούς.

Όπως σε όλες τις ασχολίες, έτσι και στο gaming, το υποκειμενικό στοιχείο στο γούστο αποτελεί αναπόσπαστο παράγοντα. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την ποικιλία των video games που υπάρχουν στην αγορά, με διαφορετικά είδη, περιεχόμενα, gameplay, απεικόνιση και άλλα στοιχεία που καθιστούν κάθε τίτλο μοναδικό. Όπως είναι λογικό δεν μπορεί όλοι να συμφωνούν στα πάντα και μέσα στα χρόνια που περάσανε έχουμε δει video games που αγαπήθηκαν από το κοινό ενώ είδαν πολύ χαμηλή κριτική και άλλα που είδαν καλή κριτική στα reviews αλλά το κοινό δεν είχε την ίδια γνώμη.

Μία ομάδα από επαγγελματίες reviewers μετά από έρευνά τους στο metacritic έφτιαξαν μία λίστα με τους τίτλους που δίχασαν περισσότερο μέσα στα χρόνια το κοινό με τους κριτικούς. Στην κορυφή της λίστας δεν είναι άλλο από το FIFA 20 με user score 11/100 και "critics" score 79/100. Το ποσοστιαίο χάσμα είναι αρκετά μεγάλο με τον τίτλο της Electronic Arts να βλέπει την πολύ χαμηλή βαθμολόγηση από το κοινό ενώ οι reviewers διαφωνούν σύμφωνα με τα νούμερα. Η λίστα περιλαμβάνει μερικά μεγάλα ονόματα όπως τα NBA 2K20, Warcraft III: Reforged, Call of Duty: Modern Warfare, Mortal Kombat 11 και πολλά ακόμα τα οποία οι κριτικοί απήλαυσαν περισσότερο από τους παίκτες. To Left Alive το οποίο βρίσκεται τελευταίο στην λίστα στην θέση 20, έχει user score 83/100 και "critic" score 37/100. Εδώ έχουμε την αντίθετη περίπτωση, όπου οι παίκτες έχουν βαθμολογήσει πολύ υψηλότερα από ότι οι κριτικοί.

01 Top 20 Most Divisive Video Games

Μπορεί παίκτες και κριτικοί να μην συμφωνούν πάντα όμως είναι λογικό καθώς κάποιος που κρίνει από την θέση του αγοραστή, αν δεν ικανοποιηθεί στο μέγιστο θα κρίνει σκληρότερα από κάποιον που θα κρίνει συνολικά κάποιο video game για να το βαθμολογήσει σε ένα review. Από την άλλη τα κριτήρια αξιολόγησης είναι υποκειμενικά ακόμα και αν έχουν κοινό άξονα, αυτό σαφώς θα οδηγεί πάντα σε περιπτώσεις όπως αυτή του FIFA 20 στην παραπάνω λίστα. Εσείς πιο πιστεύετε ότι είναι το πιο αμφιλεγόμενο video game όλων των εποχών; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να κουβεντιάσουμε.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

 

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας

Press Start: Προτιμάτε την digital ή την physical αγορά των video games σας;

FIFA 21 Ultimate Team Livestreams

FIFA 21 Career mode LLM (Ultimate) με Barrow

FIFA 21 Career mode (Ultimate) με Παναθηναϊκό

Το πιο πρόσφατο user Blog

10 χαρακτηριστικά του PS4 που μου φάνηκαν πολύ χρήσιμα γράφει η Αναστασία Κεραμάρη

Το πιο πρόσφατο user Review

Spyro Reignited Trilogy γράφει ο Γιάννης Σιδηρόπουλος

5 days ago
Notification