FIFA 20

09 Feb 2019 11:26 #222997 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Το FIFA 20 ανακοινώθηκε επίσημα από την EA.

Ως γνωστόν η καναδέζικη εταιρεία κυκλοφορεί κάθε χρόνο νέα έκδοση για το δημοφιλέστερο ποδοσφαιράκι του πλανήτη. Μπορεί η ετήσια έκδοση να τρέχει πατροπαράδοτα μέχρι τον Αύγουστο, όπου αλλάζει η σεζόν, παρόλα αυτά η EA ξεκινάει παράλληλα την ανάπτυξη της εκάστοτε νέας έκδοσης, ώστε κάθε φορά που τελειώνει το άστρο του τωρινού παιχνιδιού, να το υποδέχεται άμεσα ο διάδοχός του. Έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση των FIFA 19 και FIFA 20, αφού το πρώτο έχει ακόμα μήνες μέχρι να ολοκληρώσει τον κύκλο του, ωστόσο η εταιρεία ανάπτυξής του ήδη κάνει ετοιμασίες για το δεύτερο.

Σύμφωνα με τον Blake Jorgensen, COO και CFO στην EA: “το FIFA 20 θα περιλαμβάνει ορισμένα νέα feautures, ενώ σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τις εμπειρίες των FIFA και FIFA Ultimate Team και αυτή την χρονιά”. Σύμφωνα με τον ίδιο, το κάθε FIFA που κυκλοφορούν χαράζει σημαντική πορεία στην βιομηχανία των games αφού σημειώνουν εκατομμύρια πωλήσεις και υποστηρίζονται ασταμάτητα από τους fans. Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Θα κάνουμε αλλαγές ώστε να βελτιώσουμε την εκτέλεση και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε τόσο τους βραχυπρόθεσμους όσο και τους μακροπρόθεσμους στόχους μας. Το FIFA, γενικά, εξακολουθεί να διατηρεί τα ηνία ως ένας κορυφαίος τίτλος της βιομηχανίας και εξελίσσεται συνεχώς. Θα βασιστούμε στο EA Sports portfolio μας για να προσφέρουμε σημαντικές καινοτομίες και νέους τρόπους να παίξετε στο FIFA 20”.

Στην EA υπόσχονται όλο και περισσότερο περιεχόμενο για το Ultimate Team, το αγαπημένο mode των fans, ενώ ο Jorgensen αναφέρθηκε και στο θέμα περί παύσης των ετήσιων κυκλοφοριών: “Πιστεύομε πως ο συνδυασμός των υπηρεσιών και του streaming θα μεταμορφώσουν το μέλλον του gaming και είμαστε έτοιμοι για αυτή την εξέλιξη. Για την ώρα, στηρίζουμε τις ετήσιες κυκλοφορίες”. Δεδομένου του ότι η τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη πέφτει στις 27 του μήνα, πιθανότατα αυτή θα είναι και η ημερομηνία που θα επιλέξει η EA να κυκλοφορήσει το FIFA 20, με βάσει την στρατηγική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2019 12:40 - 09 Feb 2019 12:41 #222998 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 20
Αυτό που θα ήθελα να μάθω από περιέργεια είναι σε ποιές κονσόλες θα κυκλοφορήσει.Αν δηλαδή κυκλοφορήσει και πάλι στο PS3 όπως το Fifa 19 ή αν κυκλοφορήσει και στο PS5 κάτι που σημαίνει πως πολύ σύντομα θα έχουμε την κονσόλα νέας γενιάς,όπως είχε γίνει αντίστοιχα με το Fifa 14 το οποίο κυκοφόρησε σε PS2,PS3 και PS4.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2019 22:02 - 09 Jun 2019 13:42 #225449 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 20
Η EA Sports ανακοίνωσε ότι το Fifa 20 θα έχει το Volta mode από το Fifa Street.

Στα πρώτα screenshots μπορείτε να παρατηρήσετε ότι θα υπάρχουν αγώνες δρόμου σε αντίστοιχα γήπεδα. Δηλαδή στην ουσία το Fifa Street θα ενταχθεί ως mode στο παιχνίδι.

Θα κυκλοφορήσει στις 27/9 σε όλες τις κονσόλες. Μενει να δουμε αν αυτό θα ισχύει και για την 7η γενιά.

Τα ματς στο Volta mode του Fifa Street θα αφορούν ομάδες 3-5 παικτών. Επίσης, το Volta mode διαθέτει sub-modes, καθένα εκ των οποίων είναι playable με άντρες ή γυναίκες ποδοσφαιριστές.

Στο Volta World θα μπορείτε να φτιάξετε την ομάδα σας, ενώ στο Volta Story θα αναλάβετε τον ρόλο ενός παίκτη, με καριέρα ανάλογη με αυτή του The Journey που έχουμε δει μέχρι τώρα στο Fifa.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού:



Στο Volta mode ασφαλώς θα υποστηρίζονται και οι επαγγελματικές ομάδες ποδοσφαίρου. Θα μπορείτε δηλαδή να ελέγξετε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μέσω του Volta mode, σε αγώνες 3v3 Rush, 4v4, 4v4 Rush, 5v5 και επαγγελματικό Futsal. Στα Rush modes δεν θα υπάρχουν τερματοφύλακες.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jul 2019 13:17 #225756 by Σταύρος Αντωνόπουλος
FIFA 20 - Πέναλτι και ελεύθερα λακτίσματα επανασχεδιάστηκαν, ενώ τα physics της μπάλας ανανεώθηκαν

Στο EA Play που διεξήχθη κατά την διάρκεια της E3 2019, αποκαλύφθηκαν τα σχέδια της ομάδας για αλλαγές του Fifa 20, τα οποία ετοιμάζονται από το Fifa 19. Από ότι φαίνεται οι παίκτες που ασχολούνται με τον χειροκίνητο έλεγχο των λειτουργιών του παιχνιδιού αλλά τους αρέσουν και οι επιδέξιες ντρίπλες, θα έχουν πολύ μεγαλύτερο περιεχόμενο για να εξασκηθούν φέτος. Η ΕΑ άλλαξε και την συμπεριφορά των AI αμυντικών που σας υποβοηθούν, καθώς τώρα θα έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε στον καλύτερο σχηματισμό της άμυνας σας.

Όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, η EA έδωσε έμφαση στα dribbling skills των παικτών για πιο εντυπωσιακές τετ-α-τετ μονομαχίες. Παρ όλα αυτά δεν έγινε σαφές εάν όλοι οι παίκτες θα έχουν την ικανότητα να ντριπλάρουν καθώς απ ότι φαίνεται ο παίκτης που θα έχει τέτοιου είδους ικανότητες πρέπει να χαρακτηρίζεται και από ταχύτητα, σωματική δύναμη και σταθερή απόδοση. Επιπλέον, οι μηχανισμοί των ποινών αλλά και των λακτισμάτων έχουν αναθεωρηθεί εντελώς. Τώρα η παράβαση σας θα είναι απόλυτα επιλεγμένη και στοχευόμενη από εσάς. Ωστόσο οι βασικοί χειρισμοί στους οποίους χρησιμοποιούνται οι μοχλοί δεν θα αλλάξουν δραματικά.

Το FIFA 20 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, Switch, PS3 και Xbox 360.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jul 2019 13:18 #225757 by Σταύρος Αντωνόπουλος
Το Fifa 20 στο Switch θα έχει ξανά πετσοκομμένα χαρακτηριστικά

H ΕΑ εξηγεί την "Legacy" version για Nintendo Switch.

Παρόλο που η ανακοίνωση για την επιστροφή του Fifa Street μέσω ενός mode με όνομα Volta ενθουσίασε το κοινό, η συγκεκριμένη λειτουργία όπως και πολλα άλλα, θα απουσιάζουν από την έκδοση του Fifa 20 για το Nintendo Switch.

H έκδοση του Fifa 20 για Nintendo Switch θα ονομάζεται "Legacy" και θα ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι με τα προηγούμενα χρόνια όσον αφορά τις περιορισμένες βελτιώσεις και περιεχόμενα. Μιλώντας στο Chris Tapsell του Eurogamer, ο παραγωγός του Fifa 20 Aaron McHardy εξήγησε τι ακριβώς σημαίνει αυτή η κίνηση για τους χρηστές του Switch.

Ερωτώμενος για το τι θα περιέχει η συγκεκριμένη έκδοση για την κονσόλα της Nintendo απάντησε: " Μια νέα ματιά στο παιχνίδι είναι φέτος διαθέσιμη στο Switch, η όποια περιλαμβάνει νέες λίστες παικτών και εμφανίσεων και άλλα παρόμοιε περιεχόμενα. Ωστόσο δεν πρόκειται να δοθούν modes όπως το Volta αλλά και πολλά νέα κορυφαία χαρακτηριστικά".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jul 2019 14:08 - 17 Jul 2019 14:09 #225843 by Πασχάλης Βραμπάκης


Οι κόκκινοι έρχονται στο FIFA 20.

Όπως πολύ σωστά προέβλεψαν οί δυσαρεστημένοι fan της Manchester United και ο συντάκτης της Push Square Sammy Barker σε προηγούμενο άρθρο, η Λίβερπουλ έχει υπογράψει συμφωνία με τους δημιουργούς της FIFA EA Sports.

Προηγουμένως, οι κόκκινοι είχαν συμφωνήσει με την Konami Και την Pro Evolution Soccer, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, η FIFA είναι εκεί που τα πραγματικά χρήματα υπάρχουν και με τη Λίβερπουλ να είναι οι σημερινοί πρωταθλητές του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αυτή η νέα συνεργασία δεν μας προκαλεί έκπληξη.3

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jul 2019 17:14 #225849 by Blood Prince
Διάβασα στο αντίστοιχο άρθρο πως η Juventus θα εμφανίζεται στο Fifa 20 ως Piemonte Calcio !

Απίθανα πράγματα ! Βέβαια εγώ δεν θα αγοράσω το Fifa 20 γιατί αγόρασα το Fifa 19 και δεν αγοράζω Fifa κάθε χρόνο.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jul 2019 23:09 #225853 by A
Replied by A on topic FIFA 20
Μεγάλο πλήγμα για το νέο Fifa η "απώλεια" της juventus

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2019 13:56 #226058 by Σταμάτης Καράμπογας
Ανακοινώθηκαν τα νέα Icons του FIFA 20!
Έρχονται ολοκαίνουργια Icons με θρυλικούς παίκτες, τα οποία θα αλλάζουν, αναπαριστώντας τα διάφορα abilities, ανάλογα με το στάδιο της καριέρας τους.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα καινούργια Icons εδώ.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Aug 2019 02:40 #226219 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 20
FIFA 20
Το τρέιλερ του Volta mode.

Δείτε το τρέιλερ του Volta mode, που αποτελεί το Fifa Street mode του Fifa 20.

Θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας παίκτη, ορίζοντας τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά ή να παίξετε με διάσημους ποδοσφαιριστές. Θα υπάρχουν 17 γήπεδα σε όλο τον κόσμο, ενώ θα δοθεί μεγάλη έμφαση στις ντρίμπλες, όπως άλλωστε και στα αρχικά Fifa Street.
Τα modes γνωρίζουμε ήδη ότι θα είναι 3v3, 4v4 και 5v5, ενώ θα μπορείτε ακόμα και να αφαιρέσετε ή να αλλάξετε τους κανόνες, όπως γινόταν πέρυσι στο Fifa 19 στην επιλογή φιλικού, στα House Rules. To Volta mode θα υπιοστηρίζει πρωτάθλημα, online παιχνίδι, αλλά και πλήρες story mode, αντίστοιχο του The Journey.

'Το FIFA 20 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, Switch, PS3 και Xbox 360.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification