Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Beyond: Two Souls (PS3)

28 Sep 2013 15:09 #132944 by Βασίλης Καμακάρης
Το διαφημιστικό για την Beyond: Two Souls special Edition:

[center:2rmoqf2k][youtube:2rmoqf2k]
[/youtube:2rmoqf2k][/center:2rmoqf2k]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Oct 2013 16:29 #133100 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Beyond: Two Souls (PS3)
Σύμφωνα με ένα comment στο Playstation Blog ( blog.eu.playstation.com/2013/09/29/the-playstation-blog-recap-27/#comment-427423 ) η ευρωπαϊκή έκδοση του παιχνιδιού είναι λογοκριμένη. Από τα συμφραζόμενα προκύπτει ότι πρόκειται όχι μόνο για τη γερμανική (οπού συχνά λογοκρίνονται παιχνίδια λόγω βίαιων σκηνών) αλλά για όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με το comment πρόκειται για τροποποίηση σκηνών συνολικά 5-10 δευτερολέπτων και έγινε ώστε το παιχνίδι να έχει rating 16 αντί για 18.

Προσωπικά είμαι αντίθετος σε τέτοιες μορφές λογοκρισίας και πιστεύω ότι θυσιάζεται η ακεραιότητα του παιχνιδιού για χάρη των πωλήσεων. Από την άλλη, αν πιστέψουμε το comment, είναι τόσο μικρές οι αλλαγές που δε θα ενοχλήσουν τους περισσότερους.

Πάντως είναι γνωστό ότι τα περισσότερα παιχνίδια του PS3 δεν έχουν region locking οπότε είναι πιθανό imported έκδοση από Αμερική να δουλεύει στα ευρωπαϊκά PS3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Oct 2013 16:38 #133101 by Βασίλης Καμακάρης
Σχετικά με αυτό την ερώτηση την έκανε ένα παιδί στο Ελληνικό Forum , θα είναι λογοκριμένο σε λίγες χώρες όπως η Γερμανία και λογικά μέσα είμαστε και εμείς γιατί συνήθως από Γερμανία φέρουν τα αντίτυπα για την Ελληνική αγορά(αν δεν κάνω λάθος).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2013 01:07 #133145 by Βασίλης Καμακάρης
Η sony ανακοίνωσε ότι το Beyond: Two Souls θα έχει λογοκρισία στην Ευρωπαϊκή έκδοση . Μέχρι στιγμής ανακοίνωσε ότι σε λίγες σκηνές έχει πειραχτεί το παιχνίδι και δεν θα έχουμε θέμα. Δυστυχώς δεν είναι και ευχαριστεί είδηση καθώς δεν θα απολαύσουμε το παιχνίδι 100%.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2013 11:31 #133149 by Χριστιάνα Θάνου
Παίζοντας Beyond: Two Souls έχω να πω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν τέλειο. Παρόλα αυτά ξέρω ότι δεν πρόκειται να βγει Game of The Year πρώτον γιατί θα το "φάνε" οι GTA V fans και δεύτερον γιατί δεν έχει τόοοοσο πολλή δράση όσο περιμέναμε. Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει για να το τερματίσω και να μπορέσω να το συγκρίνω με το Heavy Rain. Παρόλα αυτά από το demo, πρόσεξα ότι τα γραφικά του Beyond είναι λίγο κατώτερα αυτών του Heavy Rain. Ελπίζω να ισχύει μόνο για το demo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2013 16:06 #133160 by Βασίλης Καμακάρης
Τι να κάνουμε πραγματικά υπάρχουν αξιόλογη τίτλοι όπως The last of Us, Beyond: Two souls και άλλοι και τι θα βγει Game of the year μια μάπα που δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να τρέχεις σαν τρελός με ένα αμάξι πέρα-δώθε και να χτυπάς κόσμο όλη την ώρα. Και πως λογοκρίνουν έτσι κάποια games που έχουν ουσία και όχι αυτά που είναι άπλα ένα ανούσιο παιχνίδι?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2013 00:18 #133515 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Μάνος Γρυπάρης μπαίνει στον κόσμο της Jodie και του Aiden και μας παρουσιάζει το Review του Beyond: Two Souls . Όπως το χαρακτηρίζει το μικρότερο “αδερφάκι” του Heavy Rain, με ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα σας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2013 15:41 #133528 by Μάνος Γρυπάρης
Όσοι έχετε παίξει το Heavy Rain και σας άρεσε αυτό το στυλ του Cinematic Adventure που προσφέρει η Naughty Dog, πιστεύω ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι απ' το Beyond: Two Souls. Αν δεν σας άρεσε το Heavy Rain δεν θα σας αρέσει ούτε το Beyond.

Είναι προφανές ότι η Quantic Dream έχει εφαρμόσει την ίδια ακριβώς συνταγή του στυλ "Πατήστε το right stick όταν εμφανιστεί η κουκίδα στην οθόνη" ή ακόμα χειρότερα σας βάζει να συνομιλήσετε με άλλους πρωταγωνιστές, αλλά ότι κι αν πείτε το story θα συνεχίσει τις περισσότερες φορές ως έχει! Καμία σχέση δηλαδή με το Heavy Rain όπου αλλάζατε πρωταγωνιστή, σκοτώνατε κάποιον, συνεχίζατε με άλλον κτλ.

Εδώ το σενάριο είναι πιο linear και με εξαίρεση κάποιες αποστολές Action/Stealth (όχι Shooter, απλά χρησιμοποιείτε αριστερό analog stick κι ένα κουμπί, το Χ, για να στραγγαλίσετε εχθρούς) τις περισσότερες φορές απλά θα κινείτε την Jodie και θα την βοηθάτε με τον Aiden, μια μαγική οντότητα που είναι κατά βάση 2η ψυχή που ζει μέσα της.

Πατώντας το Δ αλλάζετε στην κάμερα του Aiden που αιωρείται πάνω από το κορίτσι κι είναι δεμένο μαζί της με έναν "αόρατο" ομφάλιο λόρο. Μετά απλά πατάτε L1 και χρησιμοποιείτε τα δύο analog sticks για να πετάξετε αντικείμενα, να σκοτώσετε εχθρούς, να εισβάλετε μέσα τους και να τους ελέγξετε, να θεραπεύσετε πληγές κτλ. Δυστυχώς τo gameplay επαναλαμβάνεται, όμως η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα και μπορεί να σας κρατήσει έως το τέλος.

Το Beyond: Two Souls αντιμετωπίζεται περισσότερο ως ταινία παρά ως παιχνίδι. Ακριβώς όπως το Heavy Rain. Όσο για τις κακές κριτικές που πήρε από τον διεθνή τύπο, πιστεύω ότι αυτό συνέβη διότι οι reviewers έχουν κουραστεί βλέποντας την Quantic Dream να υιοθετεί την ίδια συνταγή εδώ και χρόνια. Για μένα ήταν μια απολαυστική εμπειρία αλλά για αγορά σκεφτείτε το σοβαρά...ίσως η ενοικίαση να συμφέρει περισσότερο σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως σωστά είπατε και στα σχόλιά σας.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2013 16:48 #133541 by Χριστιάνα Θάνου
Εγώ παίζοντας το Beyond: Two Souls έχω να πω ότι είναι ακριβώς όπως το περίμενα. Ήθελα κάτι σαν interactive movie με τέλεια cutscenes, σκηνές αγωνίας και δράσης και πολύ μυστήριο μέσα! Η ιστορία έχει να κάνε με το μεταφυσικό, κάτι που με τραβάει απόλυτα. Γενικά όποιος ασχολείται με αυτά θα παρατηρήσει ότι όταν χρησιμοποιεί τον Aiden μπορεί να δει τις αύρες των υπολοίπων ανθρώπων και όλες είναι μπλε εκτός από της Jodie που είναι μωβ. Η μωβ αύρα συμβολίζει την εξυπνάδα, την υπεροχή και την σπανιότητα αλλά και τα παιδιά indigo που αποτελούν ένα μυστήριο. Ίσως να θέλει να μας δείξει ότι η Jodie έχει ιδιότητες γιατί είναι ένα παιδί indigo; Να μην πολυλογώ γιατί μπορεί να μην ισχύει αυτό που λέω αλλά θα το ψάξω, πιστεύω ότι το Beyod: Two Souls έχει πολλά κρυφά messages.

Όσον αφορά τον χειρισμό μοιάζει με του Heavy Rain παρόλα αυτά δεν είναι τόσο περίπλοκο. Για παράδειγμα στο Heavy Rain έπρεπε να στρίψετε το χειριστήριο, να κουνήσετε το analog πάνω, κάτω ή κυκλικά ενώ εδώ απλώς να πιέζετε το analog stick προς τη μεριά της κουκκίδας. Εμένα προσωπικά μου άρεσε παρόλο που δεν έχει το action που μου αρέσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Oct 2013 18:53 - 02 Mar 2016 17:32 #133713 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Padpoet μας ενημέρωσε ότι δεν θα υπάρξει το Beyond: Two Souls σε ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού. Συνεπώς θα πρέπει να μεταβείτε σε κατάστημα ή μεσώ internet για την αγορά του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification