Featured
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου (Glamorous)
Experience: 8447 (1773 points to next level)

 
600
9 hours 45 minutes ago
FIFA 20: Μόνο το 2,5% έχει παίξει γυναικείο αγώνα 9 hours 47 minutes ago

Απογοητευτικό το νούμερο.

Μπορεί η σειρά FIFA να προσφέρει την ευκαιρία σε όποιον και όποια επιθυμεί να παίξει γυναικείο αγώνα, παρόλα αυτά δεν θα λέγαμε ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν τους αγαπημένους των παικτών. Ένας χρήστης του reddit, δήλωσε πως έπαιξε έναν γυναικείο αγώνα στο νέο FIFA 20 και το τροφή που πήρε Μπαίνει στη κατηγορία Ultra Rare και το έχει πάρει μόνο το 2,5% των παικτών.

Το συγκεκριμένο trophy το αποκτά κανείς όταν παίξει έναν γυναικείο αγώνα και όχι αναγκαστικά όταν κερδίσει, πράγμα που κάνει το συγκεκριμένο ποσοστό ακόμα μικρότερο από ότι θα νόμιζε κανείς. Ένας άλλος χρήστης δήλωσε πως το μικρό ποσοστό των γυναικείων αγώνων στο FIFA 20 δεν έχει να κάνει με κάποιο σεξιστικό πρόβλημα αλλά λέει περισσότερα για το ίδιο το παιχνίδι. Παίζοντας γυναικείο αγώνα, θα βρει κανείς ότι έχει μικρότερη ποικιλία σε ομάδες και ότι δεν υπάρχει σε όλα τα modes οπότε δεν δίνει και κίνητρο στον μέσο παίκτη να παίξει.

Ένας άλλος χρήστης δήλωσε πως δεν υπάρχουν γυναίκες στο Ultimate Team mode και το 99.9% των παικτών, ενδιαφέρονται για το UT mode. Τέλος, ένας άλλος χρήστης δήλωσε πως ο λόγος που δεν υπάρχουν πάρα πολλοί οι γυναικείοι αγώνες είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες παίζουν το FIFA οπότε είναι μικρότερο το γυναικείο κοινό το οποίο θα ταυτιστεί με τον εκάστοτε παίκτη.

 

Διαβάστε για τον pro παίκτη FIFA που τιμωρήθηκε επειδή έφτυσε logo της EA σε livestream. Διαβάστε περισσότερα για το μεγάλο update του FIFA 20.

Διαβάστε το review του FIFA 20 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic. Θέλετε να παίξουμε παρέα online; Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξουμε IDs

 

7 days ago
YouTube: Αλλάζει τους όρους χρήσης και μπορεί να κλείσει κανάλια που δεν του επιφέρουν κέρδη 7 days ago

Οι όροι ισχύουν από 10 Δεκεμβρίου.

Το YouTube έχει ανανεώσει τους όρους της υπηρεσίας και ένας από τους νέους όρους, του δίνει το δικαίωμα να κλείσει λογαριασμούς οι οποίοι δεν του αποφέρουν χρήματα. Συνήθως οι μικρές αλλαγές που κάνει το YouTube στους κανόνες τους δεν απασχολούν τους περισσότερους που χρησιμοποιούν αυτή την πλατφόρμα. Παρόλα αυτά, οι νέοι όροι είναι ανησυχητικοί για τους content creators αλλά και τους viewers. Μέσω των νέων όρων οι οποίοι θα τεθούν σε λειτουργία από τις 10 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα κάτω από την κατηγορία Account Suspension & Termination, αναφέρεται το εξής: “YouTube may terminate your access, or your Google account’s access to all or part of the Service if YouTube believes, in its sole discretion, that provision of the Service to you is no longer commercially viable”.

Το YouTube αναφέρει πως σε περίπτωση που αποφασίσει να κλείσει το κάθε κανάλι, θα ενημερωθεί ο χρήστης και θα του δοθεί αρκετός χρόνος έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να αποθηκεύσει το υλικό του. Παρόλα αυτά, αυτός ο λιγοστός χρόνος ίσως και να μην δοθεί στην περίπτωση που η εταιρεία πιστεύει ότι το υλικό σας παραβαίνει τους νόμους ή μπορεί να φέρει το YouTube σε νομική διαμάχη με τους affiliates του. Σίγουρα πρόκειται για ένα αρκετά ανησυχητικό νέο για τους content creators από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος όρος δίνει στο YouTube την δυνατότητα να κλείσει το κανάλι σας και να αποφασίσει το ίδιο αν πρέπει να σας ενημερώσει ή όχι για εκείνη την πράξη του. Είναι πραγματικότητα ότι αρκετοί Youtubers βγάζουν χρήματα και ζουν μέσα από αυτή την πλατφόρμα, οπότε το συγκεκριμένο νέο θα δυσαρεστήσει αρκετούς.

Αυτό δεν αφήνει στην απεξω τους viewers. Ακόμα και όσοι απλώς βλέπουν YouTube, μπορεί να βρεθούν με...κλεισμένο κανάλι. Κάποιοι έχουν αναφέρει πως το YouTube αποφάσισε να προσθέσει αυτό τον όρο έτσι ώστε να προκαλέσει αρκετούς χρήστες να αφαιρέσουν τα ad-blockers. Παρόλα αυτά, δεν έχει γίνει 100% σαφές τι σημαίνει ο συγκεκριμένος όρος που σας προαναφέραμε.

Διαβάστε για τον YouTuber που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανηλίκων και συζητήστε για το YouTube σε αυτό το forum topic.

7 days ago
Steam Singles' Day: Εκπτώσεις μέχρι και 90% μόνο για τις 11/11 7 days ago

Δεν χρειάζεται να είστε single.

H 11η Νοεμβρίου είναι γνωστή ως η Singles' Day λόγω του 11/11 στην γραπτή ημερομηνία. Η μόδα αυτή ξεκίνησε από την Κίνα ως μία αστεία δικαιολογία για να μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να βγαίνουν ραντεβού στα τυφλά και να γνωρίσουν άλλους singles. Το Steam γνωρίζει καλά πώς να μας κακομάθει και αυτή η μέρα είναι άλλη μία ευκαιρία για να το κάνει αυτό.

Λόγω της ημέρας θα βρείτε μία πληθώρα από single player αλλά και multiplayer games τα οποία βρίσκονται σε έκπτωση. Για παράδειγμα μπορείτε να βρείτε το Divinity: Original Sin 2 με 45% έκπτωση, το Dragon Ball Xenoverse πιο φθηνό κατά 80% και πολλά άλλα.

 Η προσφορά θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, στις 6 το πρωί (ώρα Ελλάδας). Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές κάνοντας κλικ εδώ.

2 weeks ago
Πριν το αγοράσετε: 5 Facts για το Call of Duty: Modern Warfare 2 weeks ago

Η Χριστιάνα εξηγεί.

Το Call of Duty: Modern Warfare έχει κυκλοφορήσει ήδη και βρίσκεται πολύ ψηλά στα charts πωλήσεων σε όλο τον κόσμο. Σας έχουμε ήδη προσφέρει την κριτική μας τόσο σε γραπτό review αλλά όσο και σε video review. Σήμερα αναφέρουμε λίγα ακόμα facts για το νέο Call of Duty: Modern Warfare. Παρακολουθήστε τα στο παρακάτω βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=8PZzbAjZdEQ

Eσείς παίξατε το νέο Call of Duty: Modern Warfare; Περιμένουμε τα σχόλιά σας κάτω από το βίντεο όπως και προτάσεις για επόμενα βίντεο της σειράς “Πριν το αγοράσετε”.

Επίσης ρίξτε μια ματιά στο video review μας για το Call of Duty: Modern Warfare:

http://www.youtube.com/watch?v=1N7GkN3kpxA

Διαβάστε το review μας για το Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε στο αντίστοιχο forum topic.

2 weeks ago
Εστιατόριο Yeto εμπνευσμένο από το The Legend of Zelda: Twilight Princess 2 weeks ago

Άνοιξε στην Αμερική στις αρχές του 2018.

Όσοι έχετε παίξει το The Legend of Zelda: Twilight Princess θα έχετε μία αποστολή όπως συναντάτε ένα yeti με το όνομα...Yeto. Tο συγκεκριμένο πλάσμα σας δίνει μία αποστολή όπου θα πρέπει να βρείτε ένα υλικό το οποίο θα χρησιμοποιήσει για να φτιάξει σούπα για την άρρωστη γυναίκα του. Εάν βοηθήσετε τον Yeto, θα έχετε και εσείς την ευκαιρία να δοκιμάσετε την σούπα του. Αυτός ο χαρακτήρας λοιπόν ήταν έμπνευση για ένα ιδιαίτερο εστιατόριο. Στο Maine, μια πολιτεία των Η.Π.Α, υπάρχει ένα εστιατόριο που ονομάζεται Yeto’s και άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές του 2018. Η έμπνευση για αυτό το εστιατόριο ήταν ένας συγκεκριμένος χαρακτήρας τον οποίο συναντάμε εντός του παιχνιδιού και τα πιάτα τα οποία σερβίρονται είναι ένα mix Νοτιάς αλλά και Ιταλικής κουζίνας.

Στο Yeto’s θα βρει κανείς μία πληθώρα από συνταγές αλλά και συγκεκριμένα “πιάτα” τα όποια μοιάζουν με αυτά που θα έβρισκε κανείς εντός της σειράς The Legend of Zelda. Πέρα από φαγητά, μπορείτε να βρείτε και διάφορα ποτά της ίδιας θεματολογίας όπως τα Kokiri Punch και Lon Lon Milk. Εάν βρεθείτε στο Maine και θέλετε να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο εστιατόριο μπορείτε να το βρείτε στην εξής διεύθυνση: 299 Main St. Biddeford, Maine.

Θα ήταν πολύ ωραίο να είχαμε θεματικά εστιατόρια και στην Ελλάδα έτσι ώστε να μην είναι ανάγκη να επισκεφτούμε κάποια ξένη χώρα προκειμένου να δοκιμάσουμε Λιχουδιές βγαλμένες από videogames.

Συζητήστε για το παιχνίδι κάνοντας κλικ εδώ.

2 weeks ago
O δημιουργός της σειράς Doom ετοιμάζει νέο FPS τίτλο 2 weeks ago

Ετοιμάζει νέο τίτλο στα πρότυπα του Quake.

O John Romero, o developer πίσω από τα πιο γνωστά shooters (Wolfenstein 3D, Doom, Quake), δήλωσε πως στα σχέδια του βρίσκεται ένα νέο first-person shooter στα πρότυπα των Doom και Quake. Σε πρόσφατη συζήτηση στο Reddit, ο Romero ερωτήθηκε για το πώς του φαίνεται η συνέχεια της σειράς Doom κι αν θα έφτιαχνε ποτέ κάποιον νέο τίτλο σαν το Quake. O ίδιος απάντησε πως του αρέσει το νέο Doom του 2016 και ότι βρίσκεται στα σχέδιά του ένα νέο FPS στο στυλ των Doom/Quake. Τέλος, όταν τον ρώτησαν για το πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει αυτόν τον νέο τίτλο η απάντησή του ήταν πώς θα κυκλοφορήσει όταν αυτός είναι...έτοιμος.

Τον Romero ρώτησαν επίσης και για τον άγνωστο σε αρκετούς τίτλο, Daikatana. Ο ίδιος απάντησε ότι παρόλο που θα του άρεσε να κυκλοφορήσει μία συνέχεια αυτό το τίτλου, ακόμα και 20 χρόνια μετά δεν έχει βρεθεί κάποιος publisher ο οποίος θα πλήρωνε για sequel η remake του Daikatana.

Διαβάστε τα reviews όλων των Doom. Συζητήστε για το Doom 2 σε αυτό το forum topic.

2 weeks ago
Hideo Kojima: "Ο Donald Trump και το Brexit ήταν έμπνευση για το Death Stranding" 2 weeks ago

Δηλώνει μοναχικός τύπος ο Hideo Kojima.

O Hideo Kojima Δήλωσε σε ένα ντοκιμαντέρ ότι ο πρώτος τίτλος της εταιρείας του, το Death Stranding, είναι εμπνευσμένο από πρόσφατα πολιτικά γεγονότα. Μιλώντας στο BBC Radio 1 Newsbeat, o Kojima αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή και δήλωσε πώς τόσο ο Donald Trump όσο και το Brexit, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον πρώτο τίτλο της Kojima Productions. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Τραμπ φτιάχνει ένα τείχος και η Μεγάλη Βρετανία φεύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. “Εντός του παιχνιδιού χρησιμοποιούμε γέφυρες για να συνδέσουμε καταστάσεις και πράγματα καταστρέφοντας αυτές τις γέφυρες τις μετατρέπουμε σε τοίχους οπότε μία γέφυρα θεωρείται συνώνυμη του τείχους. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα τα οποία θα ήθελα οι παίκτες να σκέφτονται για το παιχνίδι”, δήλωσε ο Hideo.

“H σημερινή εποχή έχει να κάνει την μοναδικότητα του καθενός η οποία μεταφράζεται και στην μοναξιά παρα τις πολλές διασυνδέσεις που έχουμε διαθέσιμες στην εποχή μας. Οι επιθέσεις και η βία που παρακολουθούμε online είναι εκτός ελέγχου, οπότε δημιούργησα το Death Stranding έτσι ώστε οι άνθρωποι να κάνουν ένα βήμα πίσω, να συνδεθούν ο ένας με τον άλλον και να μάθουν να είναι ευγενικοί απέναντι στους άλλους. Mετά από αρκετές ώρες μέσα στο παιχνίδι , ο παίκτης έρχεται πάλι πίσω στην πραγματικότητα αλλά όταν το κάνετε αυτό, θα ήθελα να χρησιμοποιήσετε αυτά που μάθατε μέσα στο παιχνίδι και η σύνδεση είναι ένα από αυτά τα πράγματα”.

O Kojima επίσης μίλησε για την δική του μάχη με την μοναξιά και για το πώς ελπίζει να επηρεάσει τον κόσμο μέσα από τα κρυφά μηνύματα του Death Stranding. "Είμαι μοναχικός άνθρωπος και πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα στον κόσμο. Ειδικότερα οι gamers, παρόλο που μπορεί να περνάνε καλά με άλλους έξω, όταν είναι μόνοι τους και παίζουν videogames στο σαλόνι τους, δεν νιώθουν ότι ταιριάζουν στην κοινωνία οπότε όταν αυτοί οι άνθρωποι παίξουν το Death Stranding, θα καταλάβουν ότι υπάρχουν άλλοι σαν και αυτούς σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζοντας ότι είμαι ένας μοναχικός άνθρωπος αλλά και ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα εκεί έξω να κάνει να νιώθω καλύτερα”.

Διαβάστε το review του Death Stranding και συζητήστε στο forum topic.

2 weeks ago
Notification