Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Το Pornhub θέλει να γυρίσει ταινία στο διάστημα

14 Jan 2016 06:49 #175355 by Myrmidon

Glamorous wrote: Χαχαχα έλα ρε PS4 :p

Για όσους απορούν γιατί να επισκεφθεί κανείς τέτοια sites από την κονσόλα του...ίσως είναι η περιέργεια για το layout του site από κονσόλα. Πέρα από αυτό, ίσως να αποτελεί ευχάριστο break μεταξύ των gaming sessions :P



Δηλαδή τα gaming sessions δεν είναι ευχάριστο break; Τότε γιατί παίζει ο κόσμος; Για βιοποριστικούς λόγους; :woohoo:

Που τέτοια τύχη;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2018 23:56 #211302 by Angel
Pornhub: Overwatch και Pokemon πρώτοι gaming χαρακτήρες σε αναζήτηση


Οι χαρακτήρες του Overwatch και των Pokémon ήταν πρώτοι σε αναζήτηση στους gaming χαρακτήρες του Pornhub για το 2017.

Οι D.Va, Mercy και Tracer καπάρωσαν τις πρώτες τρεις θέσεις για το Overwatch. Συνολικά είχαν 10.000.000 αναζητήσεις. Η Misty των Pokemon ήταν τέταρτη με 2,6 εκατομμύρια αναζητήσεις. Κέρδισε ακόμα και την Lara Croft που βρέθηκε στην 5η θέση με 2,2 εκατομμύρια αναζητήσεις.

Δείτε αναλυτικά το Top 16:



Όσο για τις κονσόλες που μπαίνουν στο Pornhub, το PS4 ήταν πρώτο με 56%.


The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2018 14:03 #212323 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Pornhub διαγράφει τα ψεύτικα βίντεο

Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του Pornhub , το δημοφιλές site πορνογραφικού περιεχομένου θα αφαιρεί όλα τα ψεύτικα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί με την εφαρμογή FakeApp και παρουσιάζουν πρόσωπα να κάνουν σεξ δίχως την συναίνεσή τους.

Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται εκατοντάδες βίντεο πορνό διασήμων που τις τελευταίες ημέρες είδαν να... πρωταγωνιστούν σε πιπεράτα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης στην εφαρμογή FakeApp. Το Pornhub δήλωσε: “Δεν ανεχόμαστε περιεχόμενο που παρουσιάζει σεξ με ανθρώπους που δεν έχουν συναινέσει στην πράξη και σε αυτή την κατηγορία κατατάσσουμε και τα βίντεο που δημιουργήθηκαν μέσω της εφαρμογής. Τα μη συναινετικά βίντεο παραβιάζουν άμεσα τους όρους χρήσης και θα αφαιρούνται αμέσως.” Την ίδια πολιτική ακολουθεί επίσης το Discord, καθώς και το Gfycat, το δημοφιλές site φιλοξενίας φωτογραφιών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Mar 2018 03:10 #213756 by Μάνος Γρυπάρης
Pornhub: "Παίζει να γίνουμε το εναλλακτικό YouTube"
Λόγω της λογοκρισίας της Google.

Η λογοκρισία του YouTube, το οποίο έχει απαγορεύσει πολλών ειδών βίντεο μέχρι σήμερα, κίνησε το ενδιαφέρων τόσο των viewers και των δημιουργών βίντεο, όσο και της ιδιοκτησίας του Pornhub, για την φιλοξενία βίντεο γενικού περιεχομένου.

Με τους νέους κανόνες του YouTube κάποιοι δημιουργοί άρχισαν να ανεβάζουν βίντεο με όπλα, τα οποία έχουν απαγορευθεί απο την Google. Το Pornhub έχει εντελώς ελεύθερους κανόνες, με εξαίρεση ρατσισμό και χτύπημα άλλου ανθρώπου με όπλο.

Τον Σεπτέμβριο ο Corey Price, αντιπρόεδρος του Pornhub δήλωσε ότι "Η προσφορά μας προς τους δημιουργούς του Pornhub είναι παρόμοια με αυτή του YouTube", ενώ με τα πρόσφατα uploads, η Katie, Community Manager του Pornhub, πρόσθεσε "Στο παρελθόν λέγαμε για πλάκα ότι θα μπορούσαμε να έχουμε και βίντεο γενικής θεματολογίας, αλλά αυτό θα δημιουργούσε θέμα καθώς θα έπρεπε τα βίντεο αυτά να φιλτράρονται. Επειδή ωστόσο το Pornhub απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό, αυτή η τόσο τρελή ιδέα αρχίζει να ακούγεται ολοένα και πιο ρεαλιστική. Θα δούμε!"

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2018 13:59 #215601 by Κωνσταντίνος Ιορδανίδης-Γκάρμπες

dj K.I.R.
Κωνσταντίνος Ιορδανίδης-Γκάρμπες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Dec 2018 12:06 #220695 by Giorgos Tsolaridis
Τα Starbucks μπλόκαραν το Pornhub, το οποίο με την σειρά του...τα μπλόκαρε
Δημιουργήθηκε κατηγορία Safe for Work λόγω πολιτικής των Starbucks.




Τα Starbucks αποφάσισαν να φιλτράρουν το Wi-Fi τους για να απαγορεύσουν το πορνό στα καταστήματά τους και ως απάντηση αυτού το Pornhub μπλόκαρε τα προϊόντα Starbucks σε όλα τα γραφεία του! Επίσης, δημιούργησε μια λύση για να τους βολέψει όλους. Περίπου.

Το διάσημο porn site στον πλανήτη ανακοίνωσε την ολοκαίνουρια κατηγορία “Safe For Work”, ειδικά σχεδιασμένη για να όσους..."τρώγονται" να επισκεφθούν το site, ενώ βρίσκονται σε δημόσιους χώρους. "Ενώ γνωρίζαμε ότι η προτίμηση κάποιων σε ερωτικό παρτενέρ μιμείται την προτίμησή τους στον καφέ," δήλωσε ο υποδιευθυντής του Pornhub Corey Price, "δεν γνωρίζαμε ότι ο κόσμος ενέδιδε σε τέτοιες παρορμήσεις ενώ παίρνει τη δόση του σε καφεΐνη."

"Για να συμμορφωθούμε με τη νέα πολιτική των Starbucks, δημιουργήσαμε μια επιλογή που επιτρέπει στους fans να απολαμβάνουν σπουδαίο περιεχόμενο που τους είναι συνηθισμένο, το οποίο όμως είναι κατάλληλο για κατανάλωση σε δημόσιους χώρους." Το περιεχόμενο που θα βρείτε στη Safe For Work κατηγορία, περιλαμβάνει βίντεο κλιπ, καθώς και βίντεο από games και ένα σωρό άλλα πράγματα που ανεβαίνουν έτσι κι αλλιώς στο Pornhub.


Σε δήλωση για το The Verge, τα Starbucks υπενθύμισαν ότι η παρακολούθηση πορνογραφίας μέσω του δικτύου τους ήταν πάντοτε απαγορευμένη, απλά δεν υπήρχαν τα τεχνολογικά εργαλεία για φιλτραριστεί με ένα δίχτυ ασφαλείας, παρ’ ότι η αλυσίδα το υποσχέθηκε το 2016. Απ’ ότι φαίνεται όμως, πλέον υπάρχουν οι συνθήκες για την εκπλήρωση της υπόσχεσης, ενώ ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο και η πίεση από ομάδες ακτιβιστών όπως η Enough is Enough.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2018 14:10 #221025 by Spyros Tsatsaragos
Χαχα.Και πολύ καλά τους έκαναν στο Pornhub!Ο καθένας έχει δικαίωμα να δει ότι θέλει.Δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να ακούγεται ήχος πορνό σε δημόσιους χώρους ας πούμε.Το κόμπλεξ πάει σύννεφο.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2019 17:02 #229506 by Giorgos Tsolaridis
Οι κάτοχοι PlayStation, Overwatch και κινητών ήταν οι πιο συχνοί επισκέπτες του Pornhub το 2019
Ποιοι gamers "έπαιξαν ζάρια" πιο συχνά;


Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Pornhub, για το 2019 οι κάτοχοι PlayStation και Overwatch είχαν τις περισσότερες...επισκέψεις (ή ορέξεις τέλος πάντων) στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Το Overwatch ήταν το παιχνίδι που έψαξαν οι χρήστες περισσότερο από τα άλλα, με άνοδο 8% κάθε χρόνο, κερδίζοντας το Fortnite που τερμάτισε δεύτερο. Το Apex Legends είχε πολλά αποτελέσματα τον Φεβρουάριο αλλά στην πορεία έπεσε στην πέμπτη θέση. Οι χαρακτήρες Wraith αλλά και τα Khajiit του Elder Scrolls ήταν ψηλά στις αναζητήσεις για κάποιο περίεργο λόγο.

Δείτε αναλυτικά την έρευνα.

Από τους κατόχους κονσολών, το PlayStation ήταν πρώτο με 51,5%, το Xbox δεύτερο με 34.7% και το PS Vita τρίτο με 9,1%! Αφού κάποιοι βολεύτηκαν με μια τόσο μικρή οθόνη...εμείς πάμε πάσο! Το Switch λογικά έχει banάρει το Pornhub γιατί ήταν εκτός μετρήσεων.



Μεγάλη εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι οι κάτοχοι κινητών ανέβηκαν στις μετρήσεις με ποσοστό 69%! Λογικά αυτό συνέβη γιατί το site δέχεται αρκετές επισκέψεις από μικρές ηλικίες ή/και γιατί αρκετοί χρήστες θέλουν να το παρακολουθούν στα κρυφά χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2019 17:22 - 15 Dec 2019 17:24 #229522 by Blood Prince

Οι χαρακτήρες Wraith αλλά και τα Khajiit του Elder Scrolls ήταν ψηλά στις αναζητήσεις για κάποιο περίεργο λόγο.


χαχαχα lol....εγώ Ciri έχω αναζητήσει και Plain Doll.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Dec 2019 14:21 #229690 by Giorgos Tsolaridis
Οι συχνότερες αναζητήσεις των gamers στο Pornhub για το 2019
Τα Overwatch, Fortnite και Pokemon στις τρεις πρώτες θέσεις.

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Pornhub ανακοινώνει τα ετήσια στατιστικά για τις αναζητήσεις από τους χρήστες. Μαζί με όλα τα υπόλοιπα, ανακοινώθηκαν και τα στατιστικά αναζητήσεων που σχετίζονται με το gaming.



To Overwatch είναι στην κορυφή της λίστας πιο συχνών αναζητήσεων, πάνω από το Fortnite που πήρε την δεύτερη θέση, ενώ το αρκετά περίεργο είναι ότι την τρίτη θέση πήραν τα Pokemon.

Παρά το ότι οι αναζητήσεις του Fortnite έχουν πέσει σε σχέση με πέρυσι κατά 17%, το Pornhub αναφέρει ότι την περίοδο του “black hole” τον Οκτώβριο οι αναζητήσεις αυξήθηκαν κατά 152%. Επίσης επιβεβαιώθηκε από το site ότι μέσα σε πέντε ημέρες από το launch του Borderlands 3, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο χρήστες αναζήτησαν πορνό με θεματική το Borderlands. Η νέα προσθήκη στην λίστα με τις αναζητήσεις για φέτος είναι το Apex Legends, που αναζητήθηκε πολύ μετά την κυκλοφορία του ενώ διατήρησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της χρονιάς.



Η δημοσιότητα του Zelda ανέβηκε κατά 138% το 2019 σε 5.6 εκατομμύρια αναζητήσεις ενώ η πιο πολυαναζητημένη χαρακτήρας δεν είναι άλλη από την Lara Croft του Tomb Raider. Άλλες συχνές αναζητήσεις χαρακτήρων ήταν οι D. Va, Mercy, Mei, και Ashe από το Overwatch όπως και οι Calamity και Brite Bomber του Fortnite.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification