Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ειδήσεις και φήμες από την gaming βιομηχανία

02 Jun 2020 18:31 #235053 by Giorgos Tsolaridis
Το Silent Hills (P.T.) θα σας τρόμαζε ακόμα κι όταν βγαίνατε από αυτό
Θα έπαιζε με τα φώτα του σπιτιού σας και πολλά άλλα ακόμη.

Το P.T. είναι το πιο πολυσυζητημένο demo της gaming βιομηχανίας που δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην τελική του έκδοση, ως Silent Hills. Αυτές τις ημέρες έγινε μία ακόμη ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Η Alanah Pearce του Rooster Teeth δήλωσε ότι μίλησε με developer που δούλευε στην Kojima Productions για το P.T. Η Pearce πρόσθεσε ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρη για την πηγή της.

Ο developer της ομολόγησε ότι το Silent Hills θα είχε χαρακτηριστικά, όπως το να λαμβάνετε μηνύματα, emails και διάφορα άλλα πράγματα από το παιχνίδι. Θα υπήρχε μέχρι και δυνατότητα σύνδεσης και χρήσης των smart lights του σπιτιού σας, ώστε να μπείτε για τα καλά στο κλίμα. Ακόμη, το PS4 θα προσπαθούσε να "τρομοκρατήσει" τους παίκτες όταν έβγαιναν από το Silent Hills, αλλάζοντας το dashboard και χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τα saves σας. Ο Hideo Kojima έχει κάνει ανάλογες "τρολιές" στη σειρά Metal Gear Solid οπότε δεν μπορούμε να απολείσουμε τίποτα.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2020 10:31 #235086 by Ηλιας
Το demo tου παιχνιδιου ειχε δωθει δωρεαν στους χρηστες. Υστερα απο καποιο καιρο "κατεβηκε" και δεν ειναι πλεον διαθεσιμο για το κοινο.

Εχω ακουσει πως οσοι το εχουν αυτη τη στιγμη, η κονσολα τους αξιζει πολλα περισσοτερα, αφου ειναι ενα ντεμο παιχνιδιου που δεν μπορεις να το βρεις πλεον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2020 17:22 #235144 by Giorgos Tsolaridis
Dealer πιάστηκε στη Μύκονο με 1,3 κιλά κοκαΐνη μέσα σε PS3
Ο 28χρονος είχε το PS3, αλλά δεν κουβαλούσε games μαζί του, κάτι που κίνησε υποψίες στους λιμενικούς.


Άδοξο τέλος είχε το σχέδιο ενός άνδρα να μεταφέρει στην Μύκονο περίπου 1,5 κιλό κοκαΐνη, καθώς με την άφιξή του στο νησί συνελήφθη. Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στο νησί, όταν στις 21:30 «έδεσε» το Blue Star.


Οι άνδρες του λιμενικού, έχοντας τις κατάλληλες πληροφορίες, τον περίμεναν και μόλις έκανε την εμφάνισή του στην ράμπα, του ζήτησαν να τους ακολουθήσει για έλεγχο. Η εκπαιδευμένη σκυλίτσα Ugly είχε αρχίσει να δείχνει ανήσυχη, ενώ οι υποψίες άρχισαν να επιβεβαιώνονται, όταν στα πράγματα του 28χρονου βρέθηκε ένα PS3. Ο νεαρός Αλβανικής καταγωγής τους είπε ότι το έχει για να παίζει games, όμως δεν βρέθηκαν πάνω του CD για αυτό.

Έτσι, όταν η Ugly πλησίασε ακόμα περισσότερο δεν άργησαν να γίνουν οι αποκαλύψεις, καθώς μέσα στην κονσόλα υπήρχε 1,3 κιλά του ακριβού ναρκωτικού. Μάλιστα, η κοκαΐνη ήταν τυλιγμένη με πολλά στρώματα πλαστικής μεμβράνης και ανάμεσα είχε τοποθετήσει γράσο έτσι ώστε τα ναρκωτικά να μην μπορούν να εντοπιστούν από τα σκυλιά. Το σχέδιο προστασίας όμως, δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο δράστης συνελήφθη.


Πλέον το λιμενικό σε συνεργασία με την αστυνομία, αναζητά τα άτομα που περίμεναν το... φορτίο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jun 2020 16:21 #235220 by Giorgos Tsolaridis
Αστυνομικοί στον Καναδά συνέλαβαν cosplayer με στολή Stormtrooper απ' το Star Wars
Επειδή νόμιζαν ότι κρατούσε αληθινό όπλο!


Στην Αλμπέρτα του Καναδά, ένας cosplayer με στολή Stormtrooper από το Star Wars συνελήφθη από τρεις οπλισμένους αστυνομικούς, οι οποίοι πίστευαν ότι κρατούσε...αληθινό όπλο.

Οι αστυνομικοί αφού πρώτα έστρεψαν τα όπλα τους εναντίον του, του ζήτησαν να παραδοθεί και στη συνέχεια τον ξάπλωσαν μπρούμυτα στο δρόμο περνώντας τους χειροπέδες. Ούτε καν εξέτασαν το όπλο του για να δουν ότι ήταν...πλαστικό.

Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο και ευτυχώς κατεγράφη με κάμερα, γιατί διαφορετικά δεν θα το πιστεύαμε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2020 23:00 #235269 by Giorgos Tsolaridis
Fans του Dead Island 2 βρήκαν μια έκδοση πενταετίας και την παίζουν
Διέρρευσε μέσω 4Chan.


Η Deep Silver δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του Dead Island 2, ωστόσο -σύμφωνα με το Eurogamer- fans της σειράς έχουν βρει μια έκδοση του παιχνιδιού που χρονολογείται πέντε έτη πριν και την παίζουν.

Το Dead Island 2 ανακοινώθηκε αρχικά στην E3 2014. Το 2016 το ανέλαβε η Sumo Digital, ενώ από τον Αύγουστο του 2019 μέχρι σήμερα, το development συνεχίζεται μέσα στα γραφεία της Deep Silver, από την Dambuster Studios, που ανέπτυξε το Homefront: The Revolution.

Το παράδοξο είναι ότι η προ πενταετίας έκδοση του Dead Island 2 είναι playable και σε καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον η Sumo Digital δεν προχώρησε το development του παιχνιδιού όσο θα έπρεπε και το κράτησε αρκετά στάσιμο. Η alpha έκδοση έχει τρεις τοποθεσίες, αρκετούς χαρακτήρες και classes, μέχρι και online Co-op, το οποίο ωστόσο είναι απενεργοποιημένο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2020 01:46 #235396 by Giorgos Tsolaridis
Ο σεναριογράφος του Dead Space προμηνύει τη νέα του δημιουργία
Συμβουλεύει να παρακολουθήσουμε το επερχόμενο PS5 event.


Ο Anthony Johnson, o συγγραφέας των Dead Space και Middle-Earth: Shadow of Mordor μας παρακινεί να παρακολουθήσουμε το PS5 event.


Τo event για τα αποκαλυπτήρια του PS5 είναι προγραμματισμένο για τις 11 Ιουνίου, με τη Sony μέχρι ώρας να τηρεί σιγή ιχθύος για το περιεχόμενό του. Ο σεναριογράφος του Dead Space όμως, μέσω ενός αινιγματικού tweet, υποδεικνύει ένα μυστικό project, στο οποίο δουλεύει και πρόκειται να αποκαλυφθεί στο αυριανό event.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jun 2020 21:28 #235607 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
LEGO Super Mario.
Ανακοινώθηκε η πλήρης λίστα με τα expansions.



Η Lego, ανακοίνωσε 10 expansions για τα Super Mario sets, πριν από την αναμενόμενη κυκλοφορία του game την 1η Αυγούστου και εντούτοις θα γνωρίζουμε τι να περιμένουμε.

Η πρώτη συνεργασία μεταξύ Nintendo και Lego, βρίσκεται προ των πυλών και μέχρι στιγμής οι ενημερώσεις ήταν με το σταγονόμετρο. Πλέον, η Lego, πέραν του απαιτούμενου Starter Course, το Lego Super Mario θα έχει δέκα expansion, με τα οκτώ να αποκαλύπτονται σήμερα.

Κάθε ένα από τα δέκα expansions, είναι σχεδιασμένο για χρήση μαζί με το Starter Course των 60 δολαρίων, όποτε πρώτα θα πρέπει να αγοράσετε το αρχικό pack και μετά να προμηθευτείτε τα expansions. Ενώ το Starter Course, συμπεριλαμβάνει τον Mario, κάθε ένα από τα υπόλοιπα themed packs, θα έχει νέους χαρακτήρες της σειράς, τόσο εχθρούς, όσο και φίλους, όπως ο Yoshi, ο Toad, ο Bowser, ο King Boo και πολλοί άλλοι. Θα περιέχονται και κατασκευές βασισμένες στον κάθε κόσμο του παιχνιδιού με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της Nintendo.

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε για το Piranha Plant Power Slide των 30 δολαρίων και το Bowser's Castle Boss Battle το οποίο παραμένει και το πιο ακριβό expansion με τιμή στα 100 δολάρια. Τα υπόλοιπα expansions κυμαίνονται από 20 μέχρι 70 δολάρια.Η Lego, ανακοίνωσε επίσης και δέκα character packs, τα οποία θα πωλούνται προς 5 δολάρια το κάθε ένα και θα περιλαμβάνουν πιο βασικούς εχθρούς όπως οι Blooper, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep μεταξύ άλλων.

Επίσης μέσω ενός δωρεάν Lego Super Mario app, θα μπορείτε να μαζεύετε coins και άλλα metrics τα οποία θα σας βοηθούν στις διαδικασίες κατασκευής, παρέχοντάς σας οδηγίες βήμα-βήμα. Το App θα λειτουργεί και ως forum μεταξύ των παικτών, όπου θα μοιράζονται την πρόοδό τους και τις ιδέες τους, με φίλους και συγγενείς.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2020 15:56 #235740 by Giorgos Tsolaridis
Τα LIDL στη Γαλλία πουλάνε το PS4 στα 95 ευρώ
Ατελείωτες ουρές. Επενέβη η αστυνομία.


Ένα κατάστημα LIDL στη Γαλλία αποφάσισαν να ρίξουν την τιμή του PS4 σε μόλις 95 ευρώ!

Την στιγμή που το PS4 κοστίζει ακόμη κατ' ελάχιστο 275 ευρώ στη χώρα μας , η προσφορά αυτή, που είναι περίπου το 1/3 της τιμής πώλησης στην Ευρώπη, πραγματικά εκπλήσσει κόσμο. Ακόμα και αυτούς που δεν είναι gamers.

Το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθούν τεράστιες ουρές έξω από το κατάστημα και να παρέμβει η αστυνομία, καθώς εκτός από τον συνωστισμό, έχουμε και ακόμη και τον κορωνοϊό. Έτσι, η προσφορά μετά την παρέμβαση της αστυνομίας ακυρώθηκε. Εκπρόσωπος του καταστήματος δήλωσε: "Είμαστε εντυπωσιασμένοι από τον ενθουσιασμό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία. Σήμερα, πιστεύουμε ότι οι συνθήκες ασφαλείας δεν μπορούν να ισχύσουν για να είναι το σούπερ μάρκετ ανοικτό. Η προσφορά του PS4 έχει σταματήσει πλέον μόνιμα".

Μέχρι την κυκλοφορία του PS5 και του Xbox Series X τον Δεκέμβριο ίσως δούμε κι άλλα τέτοια περιστατικά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jun 2020 02:37 #235756 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά, η χαρά του μαυραγορίτη. Θα το πάρει κοψοχρονιά και θα το πουλάει μετά στο ebay και το amazon για 200-250€.

Αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο, είναι που τα Lidl πουλάνε και κονσόλες. Εδώ με το ζόρι πουλάνε τα δικά τους πράγματα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Giorgos Tsolaridis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jun 2020 16:13 #235933 by Giorgos Tsolaridis
Ο ιδρυτής της Traveller's Tales ξόδεψε ένα εκατομμύριο δολάρια για Hobbit Game που δεν κυκλοφόρησε
Δημοσίευσε βίντεο.


Ο Jon Burton, ιδρυτής της Traveller's Tales, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί ότι ξόδεψε ένα εκατομμύριο δολάρια για να φτιάξει ένα Hobbit game, το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ!

Ο Burton πήγε στη Νέα Ζηλανδία και έδειξε την δουλειά του στους Peter Jackson και Guillermo Del Toro, οι οποίοι έδωσαν απλά την ευλογία τους. Η Warner Bros. δεν ενδιαφέρθηκε για το project κι έτσι δεν κυκλοφόρησε ποτέ.


Στο τέλος η Traveller's Tales κατέληξε να φτιάχνει εκδόσεις Lego των The Hobbit και Lord of the Rings. Τουλάχιστον τα χρήματά του έπιασαν τόπο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification