Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sony: Γενική Συζήτηση

01 Jul 2016 12:08 #183363 by Τάσος Νικολακόπουλος
Η Sony ανακοίνωσε πως το σύνολο των λογαριασμών PSN που είναι συνδρομητές PS Plus ξεπερνάει τα 20 εκατομμύρια! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική αναφορά που δημοσίευσε, αυτή την στιγμή υπάρχουν 20.8 εκατομμύρια συνδρομές PS Plus. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .


Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jul 2016 18:50 #183376 by Tony
20εκ ps plus λογαριασμοί τη στιγμή που το ps4 έχει 40εκ πωλήσεις?
Δλδ λιγότεροι από τους μισούς χρήστες του ps4 παίζουν Online ( λογικά κάποιοι θα έχουν ps vita/ps3 Και θα έχουν ps plus).
Πιστεύω αν το ps4 έδινε παιχνίδια της προκοπής αυτός ο αριθμός θα ανέβαινε πάρα πολύ ( τα 20εκ είναι πολύ λίγα κατά τη γνώμη μου!).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jul 2016 15:40 #184881 by Γεώργιος Λούτος
Πρέπει να έκαναν hacking στο λογαριασμό Twitter του Shuhei Yoshida, γιατί φαίνεται να έχει αναρτήσει ένα Tweet που λέει #Xbox4Ever !!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jul 2016 16:15 #184889 by Tony
Όχι δεν του το χάκαρε κανένας...Απλά ήταν κρυφο-xbox-άκιας τόσο καιρό και δεν άντεξε να το κρύβει άλλο... :side:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jul 2016 18:12 #184898 by Πιέρρος Φουστέρης
Όντως χάκαραν τον λογαριασμό του Shuhei Yoshida στο Twitter! Διαβάστε περισσότερα εδώ !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2016 23:32 #190598 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δύο από τα πρώτα mobile games της Sony που θα διατεθούν στην Ιαπωνία, το Wild Arms και το Arc the Lad, εντοπίστηκαν στο YouTube και δέχθηκαν αρκετά αρνητικό feedback. Η FowardWorks, θυγατρική εταιρεία της Sony, αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει τα σχόλια. Δείτε τα video και διαβάστε περισσότερα εδώ.



Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Feb 2017 18:50 #193384 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Sony: Μείωση εσόδων κατά 54%


Παρά τις υψηλές πωλήσεις του PS4.

Η Sony αποκάλυψε τα έσοδά της για το τελευταίο τρίμηνο του 2016 και παρά τις υψηλές πωλήσεις, τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Συγκεκριμένα, δήλωσε μείωση εσόδων 54.3% από τον προηγούμενο χρόνο. Σημαντική άνοδο της τάξεως των 24.5% δήλωσε η εταιρεία για τα Game & Network Services, με επιπλέον αύξηση 5.4% για το τελευταίο τρίμηνο. Η αύξηση αυτή οφείλεται στις προσφορές και φυσικά στο PS VR το οποίο με την κυκλοφορία του τον Οκτώβρη βοήθησε σημαντικά την εταιρεία.

Κοιτάζοντας όμως συνολικά την Sony ως μία μονάδα, φέτος έκανε 796 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, ενώ πέρυσι για το ίδιο τρίμηνο του 2015 οι πωλήσεις έφτασαν τα 1.8 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο τζίρος της Sony πέφτει κατά 7.1% κάθε χρόνο, μία κατάσταση που σίγουρα δεν συμφέρει την Ιαπωνική εταιρεία. Η Sony θεωρεί πως αιτία για αυτή την μείωση καθαρού κέρδους αποτελεί η διαφορά συναλλαγματικής ισοτιμίας νομίσματος ανά τον κόσμο αλλά και διάφορα λογιστικά στο κομμάτι “Pictures” της Sony.

9.7 εκατομμύρια PS4 το τελευταίο τρίμηνο
Το τελευταίο τρίμηνο, η Sony δήλωσε πως σημείωσε 9.7 εκατομμύρια πωλήσεις για το PS4, σε αντίθεση με την περσινή χρονιά που την ίδια εποχή πούλησε 8.4 εκατομμύρια κονσόλες. Αυτά τα νούμερα μιλούν για κονσόλες που πήγαν σε retailers και όχι πελάτες. Η Sony ελπίζει πως μέχρι τον Μάρτιο του 2017 θα έχει πουλήσει 60 εκατομμύρια κονσόλες, δηλαδή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 θα πρέπει να έχει “δώσει” άλλα 2.9 εκατομμύρια PS4. Συγκριτικά, το PS3 σαν κονσόλα είχε πουλήσει 80 εκατομμύρια αντίτυπα εντός εφτά ετών. Το PS4 κυκλοφορεί ήδη τέσσερα χρόνια και πλησιάζει τα 60 εκατομμύρια σε πωλήσεις ενώ αναλυτές εκτιμούν πως θα περάσει τα 100 εκατομμύρια πριν το τέλος στον κύκλο ζωής του.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Mar 2017 14:52 #195398 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Σταματάει η παραγωγή του PlayStation 3


Πρώτο στάδιο η διακοπή παραγωγής στην Ιαπωνία.

Μετά από μια δεκαετία στα ράφια, η παραγωγή του PS3 φτάνει προς το τέλος της.

Στο επίσημο site για το PlayStation 3, η Sony σηματοδότησε την οριστική λήξη της παραγωγής της κονσόλας στην Ιαπωνία, κάτι που σημαίνει ότι αυτό δεν θα αργήσει να γίνει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Το PS3 κυκλοφόρησε πρώτη φορά στην Ιαπωνία το Νοέμβριο του 2006, ενώ η Ευρώπη ακολούθησε τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου. Η αρχική κονσόλα ήταν ογκώδης, ενώ μια πιο κομψή έκδοση κυκλοφόρησε το 2009 με τίτλο PS3 slim. Στα πρώτα του χρόνια η κονσόλα έχανε στις συγκρίσεις με το Xbox 360. Στα games τα οποία κυκλοφορούσαν και για τις δύο κονσόλες, σε ορισμένα εξ αυτών, το PS3 δεν έφτανε τα γραφικά και τις επιδόσεις του ανταγωνιστή του, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το Skyrim.

Παρόλα αυτά το PS3 συνέχισε να έχει πωλήσεις, ιδιαίτερα μετά την κυκλοφορία της Super Slim έκδοσης το 2012, ενώ τον τελευταίο χρόνο πριν την κυκλοφορία του PS4 βγήκε στην κυκλοφορία και ένα από τα καλύτερα exclusives για την κονσόλα, το The Last of Us. Άλλες σημαντικές exclusive κυκλοφορίες είναι τα Gran Turismo 5, Little Big Planet, Η τριλογία Uncharted, Flower, Journey, God of War 3, Tokyo Jungle και Playstation Home.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Mar 2017 20:23 #195415 by Καλλινίκη
Ήταν αναμενόμενο να σταματήσει η παραγωγή του PS3 μιας και όλο πιο λιγότερα παιχνίδια κυκλοφορούν ως μηδαμινά...
Και μάλιστα τελειώνεις η κυκλοφορία της στην χώρα που υποστηρίζεται ακόμα μιας και βγαίνουν ακόμα παιχνίδια στην Ιαπωνία για PS3 αλλά δεν κυκλοφορούν σε Ευρώπη και Αμερική.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 May 2017 16:27 #199178 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τέλος η παραγωγή του PS3 στην Ιαπωνία


Η Sony σταμάτησε την παραγωγή του PS3 στην Ιαπωνία, δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Αν και η λήξη της παραγωγής της κονσόλας είχε ανακοινωθεί από τον Μάρτιο, η Sony συνέχιζε να παράγει το μοντέλο των 500GB. Αξίζει να σημειωθεί ότι το PS3 κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στην αγορά για τρία χρόνια από την ημέρα κυκλοφορίας του PS4, γεγονός που δείχνει ότι οι gamers ανά τον κόσμο είχαν αρκετούς λόγους να παραμείνουν στην έβδομη γενιά κονσολών. Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα σταματήσει οριστικά η παραγωγή της κονσόλας στην Αμερική και τις υπόλοιπες αγορές.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification