Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Overwatch 2

07 Aug 2023 11:02 #272434 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Συνεργασία John Cena με το Overwatch 2




Ο οποίος κρυβόταν στο Enigma trailer.

Ο John Cena συνεργάζεται με την Blizzard για το Overwatch 2, καθώς είναι το μυστηριώδες πρόσωπο "The Enigma" με κουκούλα που υποτίθεται ότι έκανε...invade στα streams άλλων.

Όλο αυτό γίνεται στα πλαίσια ενεργειών Marketing για το νέο Invasion update του Overwatch 2.

Εμείς πάντως δεν μπορούμε να δούμε κάτι στο παρακάτω βίντεο.




Ως "The Enigma", ο Cena διείσδυσε σε streams με "προειδοποιήσεις για την επικείμενη απειλή του Null Sector, μιας ανταγωνιστικής ομάδας Omnics που σύντομα θα εισβάλει στον κόσμο του Overwatch".

Την Παρασκευή, ο The Enigma επέστρεψε στο επίκεντρο μόνο που αυτή τη φορά αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα καθώς κάλεσε τους παίκτες να «πολεμήσουν την εισβολή».

Το Overwatch 2 Invasion ξεκινά στις 10 Αυγούστου και πρόκειται να περιλαμβάνει "νέα Story Missions, ένα νέο PVP mode, νέους τρόπους για να αξιοποιήσετε τα skills σας με τους αγαπημένους σας ήρωες... και έναν νέο ήρωα support" για το Overwatch 2: Invasion. Οι story missions θα διεξαχθούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το Τορόντο και το Γκέτεμποργκ, με κάθε τοποθεσία να διαθέτει "τεράστιους χάρτες" και "σύνθετα objectives ". Οι παίκτες θα αναλάβουν την ομάδα Null Sector της σειράς, με την ιστορία να συνεχίζεται στις επόμενες σεζόν του παιχνιδιού. 

«Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις την κοινότητα του Overwatch να προσπαθεί να δώσει ένα πρόσωπο στο The Enigma», είπε η Cena. «Μερικές φορές ένα πρόσωπο που δεν μπορείς να δεις είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο κόσμος για να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μιας διαφαινόμενης, παγκόσμιας απειλής».

Το συγκεκριμένο πακέτο θα κοστίζει 15 ευρώ.

Δείτε ακόμη σε ποια gaming ταινία φημολογείται ότι θα παίξει ο John Cena.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Aug 2023 16:51 #272475 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Σήμερα είναι η μέρα που η ομάδα του Overwatch 2 περίμενε για μα μας δείξει τη σκληρή δουλειά της.
Με το νέο update σήμερα θα βρείτε:
-την νέα ηρωίδα,
- την νέα season
-τα hero missions,
-νέο game mode
και την αρχή του PVE .

Προσωπικά δεν έχω πλέον ψηλές προσδοκίες όμως θα ήθελα πολύ να με ξαφνιάσουν.
Εννοείτε πως θα το δοκιμάσω με την παρέα μου, αλλά αν δεν μου αρέσει ή αν το PVE είναι απογοητευτικό όπως τα προηγούμενα events τότε δεν με βλέπω να αγοράζω τα υπόλοιπα PVE missions.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το παιχνίδι, και ποιες οι προσδοκίες σας για το σημερινό event;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Aug 2023 11:08 #272502 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Review bombing του Overwatch 2 στο Steam και το Metacritic




Το χειρότερο video game του Steam!

Η Blizzard έβαλε το Overwatch 2 στο Steam και μέσα σε μόλις 48 ώρες το free-to-play Hero Shooter της έγινε το χειρότερο Steam game όλων των εποχών!

Παρότι είχε 75.000 παίκτες, πήρε χιλιάδες reviews. Το review bombing έφτασε το σκορ του στο 1.09 / 10. Τα παράπονα  αναφέρουν ότι "είναι το ίδιο ακριβώς παιχνίδι", ότι "οι heroes δεν έχουν balancing", ότι "υπάρχουν bugs ", "μεγάλο κόστος σε μικροσυναλλαγές " κ.ο.κ.

Στο Metacritic το review bombing είναι στο 1,4 / 10 από χιλιάδες reviews.

Διαβάστε περισσότερα για το...marketing video του John Cena.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Aug 2023 02:10 #272563 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Blizzard: "Οι μόνιμοι παίκτες μας λένε ότι είναι στην καλύτερη κατάσταση που υπήρξε ποτέ"



Ο Aaron Keller, game director του Overwatch 2 στη Blizzard, δήλωσε: «Αν και το να δέχεσαι review bombing δεν είναι ευχάριστη εμπειρία, ήταν υπέροχο να βλέπεις πολλούς νέους παίκτες να μπαίνουν στο Overwatch 2 για πρώτη φορά. Στόχος μας με το Overwatch 2 ήταν να κάνουμε το παιχνίδι πιο προσιτό από ποτέ για περισσότερους ανθρώπους από ποτέ.
Αν και δεν μπορούμε να γυρίσουμε το ρολόι πίσω, τότε τι μπορούμε να κάνουμε; Μπορούμε να συνεχίσουμε να προσθέτουμε και να βελτιώνουμε το Overwatch 2. Έτσι προχωράμε μπροστά. Αυτό σημαίνει περισσότερους χάρτες, ήρωες, modes, αποστολές, stories, events, cosmetics και νέα χαρακτηριστικά - ένα παιχνίδι που επεκτείνεται, εξελίσσεται και βελτιώνεται συνεχώς. Αυτό είναι το μέλλον του Overwatch. Ένα παιχνίδι όπου θα δημιουργούμε και θα καινοτομούμε συνεχώς στο τι κάνει το παιχνίδι υπέροχο τώρα για τους παίκτες που παίζουν τώρα.

Έχουμε ακούσει από πολλούς από τους βασικούς μας παίκτες ότι το παιχνίδι είναι στην καλύτερη κατάσταση που υπήρξε ποτέ και πολλοί μας είπαν ότι νιώθουμε ότι ακούμε πραγματικά τα σχόλιά τους και ότι αυτή η σεζόν είναι το αποκορύφωμα αυτού. Είναι τόσο φοβερό να το ακούς».

Διαβάστε περισσότερα για το...marketing video του John Cena.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2023 09:42 #272829 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Overwatch 2: Η Blizzard έριξε ban σε πάνω από 250.000 cheaters




Φίλτρα για cheating και τοξικούς gamers.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση η Blizzard έριξε ban σε πάνω από 250.000 cheaters , από το λανσάρισμα του Overwatch 2 μέχρι σήμερα.

Όταν έχουμε να κάνουμε με ένα free-to-play game στο οποίο οι cheaters φτιάχνουν accounts...για πλάκα, τότε οι παραβάτες και τα bans είναι περισσότερα, αφού δεν έχουμε gamers που ρισκάρουν τον λογαριασμό τους ενώ έχουν αγοράσει ένα παιχνίδι.

Η Blizzard δήλωσε: «Κάναμε μεγάλα βήματα για να αποθαρρύνουμε και να αφαιρέσουμε την ενοχλητική συμπεριφορά και το cheating και θέλαμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες μαζί σας. Το Defense Matrix είναι το όνομα για τη συλλογή προσπαθειών μας για την εξάλειψη του cheating, των προσβολών στο chat και το griefing που επηρεάζουν αρνητικά πολλά multiplayer games, συμπεριλαμβανομένου του Overwatch 2. Αυτές οι προσπάθειες είναι προϊόν μιας ειδικής ομάδας εργασίας από developers , ερευνητές και ειδικούς της κοινότητας, που όλοι εργάζονται για να βελτιώσουν τα υπάρχοντα συστήματα μας, ενώ βρίσκουν νέους τρόπους για την αντιμετώπιση ενοχλητικών συμπεριφορών».

Η ανάρτηση συνεχίζει εξηγώντας ότι η ομάδα κατά του cheating καθοδηγήθηκε από "δύο βασικές αρχές": "Fair is Fun" και "Μια θετική εμπειρία παίκτη".

Η Blizzard πρόσθεσε ότι: "Ποτέ δεν είναι διασκεδαστικό να παίζεις με τους cheaters και έχουμε μια πολιτική μηδενικής ανοχής ως προς το cheating και το botting στο Overwatch 2. Από την κυκλοφορία του Overwatch 2, εντοπίσαμε και αποκλείσαμε περισσότερους από 250.000 λογαριασμούς για cheating. Βελτιώνουμε συνεχώς τα συστήματα ανίχνευσης και πρόληψης κατά του cheating για να ενισχύσουμε το παιχνίδι ενάντια στο cheating και το botting. Οι αναφορές σας μας βοηθούν να εντοπίσουμε νέα προγράμματα cheating καθώς και cheaters, γι' αυτό συνεχίστε να κάνετε report!"

Η ομάδα αποκάλυψε επίσης σχέδια για τη βελτίωση του chat και λέει ότι ανεξάρτητα από το φίλτρο που αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε "δεν είναι ποτέ αποδεκτό για κανέναν να κατευθύνει ενοχλητική συνομιλία προς άλλους παίκτες, ανεξάρτητα από τη γλώσσα που χρησιμοποιείται". Κατά συνέπεια, καταργεί εντελώς την επιλογή Αφιλτράριστη συνομιλία, καθώς "επιτρέπει επιβλαβή γλώσσα και φράσεις που δεν έχουν θέση στην κοινότητά μας".

Η Blizzard κατέληξε λέγοντας για το chat: «Τα φίλτρα μας ενημερώνονται συνεχώς, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με το διαδικτυακό λεξικό της online κουλτούρας. Αν δείτε κάποιον να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε προσβλητική γλώσσα που δεν φιλτράρεται ή κάποιον να εργάζεται γύρω από τα φίλτρα μας χρησιμοποιώντας τροποποιημένο ή ανορθόγραφο κείμενο, αναφέρετέ τον στο παιχνίδι για ενοχλητική επικοινωνία».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Oct 2023 09:09 #273284 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Overwatch 2 bug: Ο Hanzo είχε αφαιρεθεί γιατί το τόξο του έριχνε σαν Assault Rifle




Τελικά επανήλθε διορθωμένος.

Οι developers της Blizzard μας εκπλήσσουν κάθε φορά...δυσάρεστα, όσον αφορά το Overwatch 2. Με το νέο patch , ο Hanzo έγινε ο πιο OP χαρακτήρας, αφού το τόξο του έριχνε βέλη...κατά ρυπάς, λες και ήταν assault rifle!



Ο Alex Dawson, Lead Hero Designer της Blizzard δήλωσε: "Απενεργοποιήσαμε τον Hanzo σε όλα τα modes λόγω ενός bug με το toggle στο parimary fire control. Ελπίζουμε να τον διορθώσουμε και να τον επαναφέρουμε".

Με το bug οι παίκτες μπορούσαν να εκτοξεύουν με ταχύτητα τα πιο αδύναμα βέλη, τα οποία όμως λόγω του bug έκαναν 120 damage, στο διπλάσιο firing rate.

Τελικά ο Hanzo επέστρεψε μία ημέρα μετά, αφού το bug διορθώθηκε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Nov 2023 17:37 #273539 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Η Blizzard σταμάτησε το τουρνουά eSports Overwatch League




Θα βαδίσει προς μία ''νέα κατεύθυνση''.

Μετά από έξι χρόνια διοργάνωσης του Overwatch League , η Blizzard ανακοίνωσε ότι πλέον ότι το συγκεκριμένο esports tournament δεν θα διοργανωθεί ξανά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η ίδια η εταιρία, ήρθε ο καιρός πλέον να αλλάξει σελίδα και να μετακινηθεί από το Overwatch League.
Πιο συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρίας δήλωσε ότι: ’’Πλέον ήρθε η ώρα το competitive Overwatch να αλλάξει σελίδα. Είμαστε ευγνώμονες για όλους εκείνους που συμμετείχαν στη διοργάνωση των OWL όλα αυτά τα χρόνια. Θα μοιραστούμε τα σχέδια μας σχετικά με το μέλλον του competitive Overwatch στο σύντομο μέλλον.’’

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται σε πλήρη συνάρτηση με αυτά που είχε αφήσει να εννοηθούν η Blizzard μέσω της έκθεσης των οικονομικών για το περασμένο έτος. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση οι ομάδες που θέλουν συνεχίσουν να διαγωνίζονται στα Overwatch esports tournaments θα πρέπει να συμφωνήσουν με τους ανανεωμένους οικονομικούς όρους και συνθήκες που θα ισχύουν από εδώ και πέρα. Αυτές που δεν θα συμφωνήσουν θα τους προσφερθούν ως αποζημίωση 6 εκατομμύρια δολάρια. Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του Overwatch League, Sean Miller, δήλωσε ότι η εταιρία είναι προσηλωμένη πλήρως στο πλάνο ενός νέου competitive system αλλά δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ποιο ακριβώς θα είναι αυτό το νέο σύστημα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 00:57 #273582 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Overwatch 2 bug: Οι παίκτες "παγώνουν" στο Colosseo




Μόνο δύο χαρακτήρες μπορούν να ξεφύγουν.

Ένα bug για το Overwatch 2 που είναι γνωστό εδώ και μήνες και αφορά το μπλοκάρισμα της κίνησης των χαρακτήρων, δεν έχει ακόμη λυθεί.

Το bug συμβαίνει στο Colosseo και ουσιαστικά παγιδεύει τους παίκτες σε έναν αόρατο τοίχο, εμποδίζοντάς τους να κινούνται και αφήνοντάς τους εκτεθειμένους στους αντιπάλους.



Το ζήτημα - το οποίο υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό - επηρεάζει κυρίως τους παίκτες στον χάρτη του Colosseo. Μόνο με ήρωες που έχουν movement abilities, όπως οι Lifeweaver και Mei, μπορούν να ξεφύγουν. Διαφορετικά θα παραμείνουν παγιδευμένοι.

Παρότι το bug έχει αναφερθεί χιλιάδες φορές, η Blizzard δεν το έχει λύσει.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το Overwatch eSports League που σταμάτησε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Dec 2023 13:46 #274074 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Overwatch 2 bug: Οι παίκτες "παγώνουν" στο Colosseo




Μόνο δύο χαρακτήρες μπορούν να ξεφύγουν.

Ένα bug για το Overwatch 2 που είναι γνωστό εδώ και μήνες και αφορά το μπλοκάρισμα της κίνησης των χαρακτήρων, δεν έχει ακόμη λυθεί.

Το bug συμβαίνει στο Colosseo και ουσιαστικά παγιδεύει τους παίκτες σε έναν αόρατο τοίχο, εμποδίζοντάς τους να κινούνται και αφήνοντάς τους εκτεθειμένους στους αντιπάλους.



Το ζήτημα - το οποίο υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό - επηρεάζει κυρίως τους παίκτες στον χάρτη του Colosseo. Μόνο με ήρωες που έχουν movement abilities, όπως οι Lifeweaver και Mei, μπορούν να ξεφύγουν. Διαφορετικά θα παραμείνουν παγιδευμένοι.

Παρότι το bug έχει αναφερθεί χιλιάδες φορές, η Blizzard δεν το έχει λύσει.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το Overwatch eSports League που σταμάτησε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2024 01:34 #274673 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch 2
Blizzard για Overwatch 2: "Σύντομα όλοι οι heroes θα κάνουν heal τον εαυτό τους, χωρίς Support class"




Ώστε να "αποφορτιστούν" τα Support.

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι στο Overwatch 2 θα μπορείτε σύντομα όλοι οι παίκτες να κάνετε heal τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από την class που έχετε.

Σε ένα πρόσφατο blog post, η Blizzard δήλωσε ότι στη Season 9 "Οι Tank και Damage heroes θα λάβουν μία τροποποιημένη έκδοση του self-healing passive των Support χαρακτήρων. Δηλαδή όσοι δεν επιλέξετε Support hero θα κάνετε heal κανονικά.

Επίσης η Blizzard είπε ότι: "Έτσι οι Support παίκτες θα έχουν λιγότερη πίεση να κρατήσουν τους συμπαίκτες τους ζωντανούς, αφού οι μεμονωμένοι παίκτες θα μπορούν πλέον να κάνουν και οι ίδιοι heal τον εαυτό τους. Το σύστημα αυτό είναι κάτι στο οποίο δουλεύουμε διαρκώς. Συνεχίζουμε να θέλουμε το Overwatch να καθορίζεται από την ομαδική στρατηγική και τους μηχανισμούς".

Η Season 9 του Overwatch δεν έχει ακόμη ακριβή ημερομηνία έναρξης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification