Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Paragon

04 Nov 2015 13:32 - 27 Aug 2016 05:13 #170625 by Στέφανος Λέγος

Η Epic Games μας ετοιμάζει ένα νέο shooter και το όνομα αυτού: Paragon.
Αν και δεν αποκάλυψε σχεδόν τίποτα στο επίσημο site του , μάλλον πρόκειται για κάποιου είδους team-based Shooter.
Προς το παρόν μπορείτε να δείτε τον πρώτο χαρακτήρα, τον Twinblast και στις επόμενες εβδομάδες θα αποκαλυφθούν οι Dekker, Grux , Sparrow και Steel, ενώ μπορείτε να κάνετε εγγραφή για να δηλώσετε συμμετοχή στην beta έκδοση.



Το Paragon βρίσκεται σε open beta.

Διαβάστε το preview
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Nov 2015 13:40 #170626 by Nikos Armanidis
Replied by Nikos Armanidis on topic Paragon
Η ποιότητα της Epic Games στα shooters είναι εγγύηση.Το τρέιλερ δεν μου λέει πολλά πέρα από τον ήρωα που δείχνει badass.Φυσικά γράφομαι τώρα στην beta και περιμένω τα μάθω νεότερα.

Επιτέλους νέες σειρές, είχαμε πήξει στα sequels.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Dec 2015 01:28 - 23 Dec 2015 01:28 #173887 by Μάνος Μαρίνος
Replied by Μάνος Μαρίνος on topic Paragon
Η Epic Games ανάρτησε στο YouTube κανάλι του Paragon το πρώτο gameplay τρέιλερ του παιχνιδιού . Το εν λόγω τρέιλερ λειτουργεί ως tutorial για τους παίκτες που έχουν πρόσβαση στην alpha φάση του παιχνιδιού, αλλά ταυτόχρονα μας δείχνει αρκετές πληροφορίες και gameplay. Δείτε το παρακάτω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2016 17:26 - 27 Aug 2016 05:12 #180646 by Τάσος Νικολακόπουλος

Η Epic Games έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες ημερομηνίες διεξαγωγής της open beta για το Paragon. Όσοι έχετε PC ή PS4 μπορείτε να ετοιμαστείτε για πολλές ώρες gaming πάνω στο πολυαναμενόμενο MOBA. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .

Δείτε και το παρακάτω gameplay video.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jul 2016 00:56 - 27 Aug 2016 05:28 #183340 by ΣΤ
Replied by ΣΤ on topic Paragon
Διαβάστε το preview

Το Paragon είναι αρκετά φιλόδοξο Action MOBA από την Epic Games. Στο σχετικό preview έγραψα την αναλυτική μου άποψη. Γενικά χρειάζεται αρκετές βελτιώσεις στο gameplay για να μπορέσει να σταθεί στην αγορά. Τα γραφικά του εντυπωσιάζουν, καθώς γίνεται χρήση της Unreal Engine 4. Σύντομα θα υπάρξει μία open beta ώστε να μπορέσετε και εσείς να το παίξετε και να το τεστάρετε από πρώτο χέρι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Aug 2016 04:36 - 27 Aug 2016 05:18 #186823 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Paragon
Ξεκίνησε η open beta
Όσοι θέλετε να παίξετε απλά μπείτε στο www.paragon.com , κατεβάστε τον Epic Games Launcher και φτιάξτε account.
Η open beta ξεκίνησε και είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το Paragon εκτενώς.

Η Epic Games έχει τεράστια εμπειρία στα Shooters και το να δοκιμάσει να μπει στην αγορά των MOBA λέει κάτι από μόνο του. Παίζοντας τα πρώτα matches στο Paragon αρχικά ήμουν επιφυλακτικός. Το να μάθεις τι κάρτες να επιλέξεις είναι κάπως tricky στην αρχή. Μετά τα πρώτα 3-4 ματς όμως συνηθίζεις. Αυτό που δύσκολα συνηθίζεται και θέλει λίγο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι το map. Τα τρία lanes (left, mid και right) ενώνονται μεταξύ τους με διαγώνια paths τα οποία περιλαμβάνουν ανόδους και καθόδους κάτι που μπερδεύει. Μονίμως θα πρέπει να κινείστε πλαγίως. Περιττό να πω ότι με το μεγάλο boss της Jungle ένα γιγάντιο ρομπότ που θυμίζει χαρακτήρα απ' το Halo λίγοι ασχολούνται. Στόχος όλων είναι να σπάσουν towers και Inhibitors. Ένα game το πήραμε μόνο σπάζοντας towers και παίζοντας πολύ με AoE. Με τον Gideon κατάφερα να μην πεθαίνω με τίποτα και να κάνω AoE damage ενώ με το teleport όταν έπεφτε το health μου την κοπανούσα.

Ο Gideon είναι Caster αν και μοιάζει κάπως με...Ninja Assassin. Η Ulti του τον υψώνει στα 10 μέτρα, ο ίδιος δημιουργεί μια τρύπα κι η τρύπα ρουφάει ότι υπάρχει γύρω της και κάνει τρελό damage. Σε ένα άλλο skill ρίχνει ένα βράχο και στη συνέχεια έχει το teleport. Εύκολος Caster για μένα και πολύ OP.



Ακόμα πιο πολύ OP είναι ο Howitzer. Μία 3D έκδοση του Heimerginger απ' το League of Legends. Μόνο που αυτός το έχει τερματίσει. Εκτοξεύει ρουκέτες ασταμάτητα κι έχει για δυνάμεις μια μεγάλη ρουκέτα, μια χειροβομβίδα που ανατινάσσεται και για Ulti μία...βροχή από ρουκέτες την οποία εκτοξεύει ενώ πετάει. Τι άλλο να ζητήσει κανείς.



Για μένα έχει μέλλον αρκεί να φτιάξουν τον χάρτη και να κάνουν πιο balanced τους ήρωες. Κάποιοι είναι πολύ OP ακόμα κι από το early game.




Αν θέλετε να παίξουμε παρέα το Paragon τότε γράψτε το ID σας σε αυτό το forum topic .

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Apr 2017 15:15 #196511 by Angel
Replied by Angel on topic Paragon
Morigesh

Η νέα ηρωίδα είναι μια close range Caste. Τα skills της περιλαμβάνουν το AoE attack Hive, το Swarm που σας επιτρέπει να μεταμορφωθείτε σε ένα σμήνος εντόμων ανεβάζοντας το movement speed σας και επιτρέποντάς σας να περάσετε μέσα από εχθρούς κάνοντας τους damage και το Mark με το οποίο μαρκάρετε έναν αντίπαλο επιφέροντάς του damage. Η ultimate ability της Morigesh εξαπολύει ένα σμήνος από έντομα.

Δείτε την εν δράσει στο παρακάτω video.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2018 12:08 #211881 by Giannhs
Replied by Giannhs on topic Paragon
Κριμα που η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει το Paragon, ήταν ένα πολυ ενδιαφέρον παιχνίδι, προσωπικά είχα ασχοληθεί κάποιες ώρες με το συγκεκριμένο και μπορώ να πω ότι άξιζε τον κόπο, μιας και όταν είχα κατεβάσει το launcher της εταιρείας για το fortnite ήταν στα προτεινόμενα. Φαντάζομαι ένας από τους λόγους ήταν η τεράστια απήχηση του fortnite που "χαντάκωσε¨ το moba της epic καθώς τράβηξε πάρα πολύ μεγάλο κοινο και η εταιρεία αποφάσισε να επενδύσει όλους τους πόρους της στην ανάπτυξη του battle royal, το οποίο προφανώς και θα της έφερνε περισσότερα έσοδα συγκριτικά με το Paragon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jan 2018 18:20 #211929 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Epic Games κλείνει το Paragon


Η Epic Games ανακοίνωσε πως κλείνει το Paragon, ζητώντας συγγνώμη δημόσια από τους fans του παιχνιδιού, ενώ δήλωσαν πως θα πραγματοποιηθεί και επιστροφή χρημάτων σε όσους επένδυσαν στο παιχνίδι.

Στις 26 Απριλίου η εταιρεία που έγινε πασίγνωστη το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω της επιτυχίας του Fortnite θα δώσει τέλος στο MOBA που δεν κατάφερε ποτέ να βγει από τη beta έκδοση.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Mar 2018 11:15 #213589 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
H Epic Games χαρίζει στοιχεία του Paragon αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων ευρώ


Το Action/MOBA της Epic Games θα κλείσει οριστικά τον Απρίλιο, αλλά η δουλειά της εταιρείας δεν πρόκειται να πάει χαμένη, μιας και η Epic θα δώσει δωρεάν στοιχεία του Paragon αξίας περίπου 9.8 εκατομμυρίων ευρώ για αξιοποίησή τους από άλλους developers της Unreal Engine για δικά τους projects.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο blog της Unreal Engine , 20 χαρακτήρες ποιότητας ΑΑΑ μαζί με τα skins, τα animations, τα εφέ και τους διαλόγους τους, καθώς και 1500 στοιχεία περιβάλλοντος από το Paragon είναι ήδη διαθέσιμα δωρεάν στο Unreal Engine Marketplace. Η Epic είπε πως οι developers έχουν την άδεια να εκμεταλλευτούν ελεύθερα τα στοιχεία αυτά στα UE4 projects τους χωρίς καμία υποχρέωση, οπότε υπάρχει η πιθανότητα τα στοιχεία αυτά να συναντηθούν στο μέλλον σε κάποιο Fighting game ή Dating Sim.

Το Paragon κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2016 και θα κλείσει τον Απρίλιο του 2018.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification