Giannhs replied to the topic 'Fortnite απ' την Epic Games' in the forum. 3 years ago

Θα μιλήσω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, μιας κι έχω παίξει και τα δύο παιχνίδια. Κατά την γνώμη μου ήταν αναμενόμενο το Fortnite να ξεπεράσει κάποια στιγμή το PUBG σε ταυτόχρονους χρήστες κι αυτό μιας και λόγω της μεγάλης έκρηξης που είχαν τα Battle Royal παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, μπορεί το Battlegrounds να αποτελεί σαφώς ένα θεαματικό και εθιστικό παιχνίδι, ωστόσο δεν είναι ολοκληρωμένο. Το Fortnite από την άλλη ξεπήδησε από το πουθενά κι εκμεταλλεύτηκε την τάση των gamers δημιουργώντας ένα πολύ πλήρες παιχνίδι με ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα, το οποίο συνεχώς αλλάζει και βελτιώνεται σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή του που όσο περνάει ο καιρός εμφανίζει όλο και περισσότερο θέματα. Ωστόσο μην μπείτε στο τρυπάκι να συγκρίνετε τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους καθώς το μόνο κοινό που έχουν είναι το battle royal mode, κατά τα άλλα έχουν εντελώς διαφορετικούς μηχανισμούς. Ακόμη δύο λόγοι που το Fortnite πέτυχε αυτό το ρεκόρ είναι, πρώτον το γεγονός ότι είναι free to play ( παρόλο που περιέχει microtransactions) και δεύτερον το ότι ανταποκρίνεται καλύτερα σε χαμηλότερα συστήματα, πχ μπορώ να το παίξω ακόμη και το λάπτοπ που έχω από το πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο, δεν μιλάω καν για σταθερό pc. Ελπίζω μέσω αυτού του γεγονότος και οι δυο εταιρείες ανάπτυξης να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τα παιχνίδια τους και να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες τους.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Far Cry 5' in the forum. 3 years ago

Πιστεύω το remake του farcry 3 ηταν αναμενόμενο μιας και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς...το έχω κάψει τα προηγούμενα χρόνια, μια καλή ευκαιρία να το δουν κάποιοι και στο ps4

Read More...

Spiros Messinis thanked Giannhs in topic Spirit of Gamer 3 years ago
Giannhs replied to the topic 'Sea of Thieves' in the forum. 3 years ago

Πολλά υποσχόμενο παιχνίδι, εννοείται το περιμένουμε πως και πως. Προσωπικά έχω από χθες που παίζω ασταμάτητα και βλέπω streams με το παιχνίδι. Θεωρώ πως είναι κάτι το διαφορετικό, πολύ φρέσκο και διασκεδαστικό. Στείλτε email για την alpha έκδοση ή δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό της σελίδας για ένα κλειδί, οπωσδήποτε!

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Paragon' in the forum. 3 years ago

Κριμα που η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει το Paragon, ήταν ένα πολυ ενδιαφέρον παιχνίδι, προσωπικά είχα ασχοληθεί κάποιες ώρες με το συγκεκριμένο και μπορώ να πω ότι άξιζε τον κόπο, μιας και όταν είχα κατεβάσει το launcher της εταιρείας για το fortnite ήταν στα προτεινόμενα. Φαντάζομαι ένας από τους λόγους ήταν η τεράστια απήχηση του fortnite που "χαντάκωσε¨ το moba της epic καθώς τράβηξε πάρα πολύ μεγάλο κοινο και η εταιρεία αποφάσισε να επενδύσει όλους τους πόρους της στην ανάπτυξη του battle royal, το οποίο προφανώς και θα της έφερνε περισσότερα έσοδα συγκριτικά με το Paragon.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Προσφορές σε video games' in the forum. 3 years ago

Έχετε σκεφτεί να ανεβάζετε βιντεο στο youtube, είτε εβδομαδιαία είτε γενικά μες στο μήνα, με gameplay από το πιο ενδιαφέρον free to play game (από ps plus, δωρεαν στο steam, ή xbox live);;; Όπου στην ουσία θα μας δείχνετε κάποια αρχικά levels και θα μας προτείνετε γιατί αξίζει πχ να το τσεκάρουμε...Πιστεύω θα ήταν καλή ιδέα.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Discord: Εφαρμογή επικοινωνίας για gamers' in the forum. 3 years ago

΄Πολύ καλή προσθήκη... έτσι θα μπορούμε να βρισκόμαστε με το community του forum πιο εύκολα και να παίζουμε μαζί. Μπράβο Gameworld.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'FIFA 18' in the forum. 3 years ago

Τόσοι και τόσοι είμαστε κολλημένοι με το FIFA, αυτός θα γλίτωνε;; χαχαχαχ άλλο ένα θύμα του gaming προστέθηκε στη λίστα...

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Νέα Downloads' in the forum. 3 years ago

Παρακολουθώ όλη μέρα streams στο twitch με το Monster Hunter World, και το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά από τώρα είναι ότι το inventory είναι χαοτικό και ο χειρισμός μου φαίνεται περίπλοκος. Κάθε χαρακτήρας φαίνεται να θέλει αρκετή εξάσκηση μέχρι να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε ζωντανό. :pinch:

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Destiny 2' in the forum. 3 years ago

Σαφώς και όταν μιλάμε για τόσο πολυσυζητημένους τίτλους, το να υπάρχουν τέτοια θέματα προκαλλεί αρκετό ντόρο. Αλλά ευτυχώς οι εταιρείες πλέον λαμβάνουν πολύ στα σοβαρά τα feedback των χρηστών και υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Final Fantasy XII: Zodiac Age' in the forum. 3 years ago

Νομίζω το τερμάτησαν. Τι σχέση έχει αυτή η "συλλεκτική έκδοση" με το παιχνίδι...

Read More...

Giannhs replied to the topic 'PlayerUnknown's Battlegrounds' in the forum. 3 years ago

Για όσους έχετε δει τη γυναίκα του θα ξέρετε πολύ καλά ότι σε τέτοιες γυναικάρες δεν τα κάνεις αυτά :P

Read More...

Notification