Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Baldur's Gate 3

21 Aug 2020 14:00 #237703 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Baldur's Gate 3
Baldur's Gate 3 early access
Η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι αρχικοί χαρακτήρες.


Η Larian Studios ανακοίνωσε μέσω livestream ότι η Early Access του Baldur's Gate 3 θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτεμβρίου για PC και Google Stadia. Υπάρχει όμως περίπτωση να έχουμε και μικρές καθυστερήσεις της τελευταίας στιγμής.

Σε ένα νέο CGI τρέιλερ είδαμε το Avernus, το πρώτο layer των Nine Hells και την πρώτη περιοχή την οποία θα επισκεφθείτε στο παιχνίδι. Αν είστε λάτρης του D&D τότε θα την αναγνωρίσετε αμέσως. Ακόμη, ανακοινώθηκε η lobotomy scene, μια σκηνή...λοβοτομής, κατά την οποία θα χτυπάτε ένα πτώμα, το μυαλό του θα εκτίθεται και θα το αποκολλάτε από το κρανίο, βλέποντας ότι δεν είναι μυαλό, αλλά ένα Intellect Devourer, δηλαδή πλάσμα το οποίο καταλαμβάνει άλλους εγκεφάλους για τους Mind Flayers.


Οι χαρακτήρες του Baldur's Gate 5 από τους οποίους θα μπορείτε να επιλέξετε στο λανσάρισμα, είναι οι Astarion (Elf/Vampire Rogue), Gale (Human Wizard), Lae’zel (Githyanki Warrior), Shadowheart (Half-Elf Cleric) και Wyll (Human Warlock). Θα μπορείτε επίσης να κάνετε customize και να δημιουργήσετε τους δικούς σας χαρακτήρες. Περισσότερα για τις classes και τα races θα ανακοινωθούν όταν θα πλησιάζουμε στο λανσάρισμα της Early Access.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Sep 2020 13:37 #238400 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Baldur's Gate 3
Στο Baldur's Gate 3 οι viewers θα προτείνετε επιλογές διαλόγων για τους streamers
Οι streamers θα βλέπουν ποσοστά ψήφων σε κάθε επιλογή.


Στο Baldur’s Gate 3 οι viewers θα μπορείτε να προτείνετε επιλογή διαλόγου που θα κάνουν οι χαρακτήρες ενός gamer, την ώρα που τον βλέπετε σε livestream.

Η Larian Studios έχει εισάγει ειδική επιλογή ώστε όσοι κάνουν live μέσω του Twitch ή του YouTube να δέχονται προτάσεις από τους viewers για το τι θα πουν στους διαλόγους τους. Όσοι κάνετε livestream θα βλέπετε τα ποσοστά % για την κάθε επιλογή και θα διαλέγετε αναλόγως.

Η δυνατότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο για PC και Stadia.

Το Baldur's Gate 3 θα ξεκινήσει την Early Access για PC (μέσω Steam) και Stadia και θα κυκλοφορήσει στο μέλλον τουλάχιστον για τα ίδια format.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Sep 2020 19:43 #239331 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Baldur's Gate 3
Baldur’s Gate 3: Οι απαιτήσεις στα PC
Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8GB RAM και 70GB στο σκληρό δίσκο.

Η Larian Studios ανακοίνωσε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις για το Baldur’s Gate 3, εν αναμονή της διάθεσής του υπό μορφή Early Access.


Ελάχιστες:
ΛΣ: 64-bit Windows 10
Επεξεργαστής: Intel i5-4690 ή AMD FX 4350
RAM: 8 GB
Κάρτα γραφικών: Nvidia GTX 780 ή AMD Radeon R9 280X
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 70GB

Προτεινόμενες:
ΛΣ: 64-bit Windows 10
Επεξεργαστής: Intel i7 4770k ή AMD Ryzen 5 1500X
RAM: 16 GB
Κάρτα γραφικών: Nvidia GTX 1060 6GB ή AMD RX580
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 70GB

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Sep 2020 19:44 #239332 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Baldur's Gate 3
Baldur's Gate 3 early access
Θα καθυστερήσει για μία εβδομάδα.


Η Larian Studios ανακοίνωσε ότι η προγραμματισμένη έναρξη της Early Access θα μετακινηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου που ήταν προγραμματισμένη στις 6 Οκτωβρίου μέσω Steam, GOG και Stadia.

Με ανάρτηση στο Twitter , η Larian Studios αναφέρει ότι η καθυστέρηση γίνεται προκειμένου να μπορέσει να τριπλοτσεκάρει τη σταθερότητα και το localization. Δείτε παρακάτω το σχετικό tweet.


“Είναι το έτος 2020! Λανσάρουμε ένα active development build, που σημαίνει ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά ή μπορούν να πάνε κακά κάθε φορά που ολοκληρώνουμε κι από ένα καινούργιο. Η ανάπτυξη σε ζωντανό χρόνο διαφέρει από την απευθείας κυκλοφορία της ολοκληρωμένης έκδοσης υπό την έννοια ότι ποτέ δεν υπάρχει μια ολοκληρωμένη έκδοση. Βασική αρχή μας για την early access είναι ότι δεν πειράζει να υπάρχουν κάποια μικρά bugs ή ορισμένα πράγματα που χρειάζονται λίγο γυάλισμα, αλλά πρέπει να παρέχει μια διασκεδαστική εμπειρία gameplay με όσο το δυνατόν λιγότερα κρασαρίσματα.

Έχουμε σχεδόν φτάσει σε αυτό το σημείο αλλά είχαμε ορισμένες απρόσμενες καθυστερήσεις κι ακόμη έχουμε ορισμένα ζητήματα σταθερότητας τα οποία τακτοποιούμε. Λόγω των ημερών, οι μεταφράσεις μας επίσης καθυστερούν και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το localization για τις γλώσσες που ανακοινώθηκαν για την early access θα είναι αρκετά καλό ώστε να το ευχαριστηθούν οι οπαδοί μας ανά τον κόσμο. Ευτυχώς ελπίζουμε ότι θα χρειαστούμε όλη κι όλη μία εβδομάδα (έως τις 6 Οκτωβρίου) ώστε να τα τριπλοτσεκάρουμε τη σταθερότητα και το localization.

Λέμε ελπίζουμε γιατί το παιχνίδι πρέπει ακόμη να περάσει το World Tester. Το World Tester είναι ένα είδος υπερ-gamer AI που παίζει το παιχνίδι σε απίστευτη ταχύτητα και τεστάρει τα πάντα στο όριό τους. Αυτός ο υπερ-gamer παίζει αυτή τη στιγμή και τα αποτελέσματα φαίνονται καλά αλλά όχι ακόμα τέλεια. Γνωρίζουμε ότι εάν ο υπερ-gamer δεν διαλύσει το παιχνίδι, υπάρχει μειωμένη πιθανότητα να το κάνετε εσείς. Όχι ότι έχουμε ψευδαισθήσεις πως δεν θα δοκιμάσετε!

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των δοκιμών, έχουμε πλέον τα ελάχιστα requirements για PC κατά την πρώτη ημέρα και μπορείτε να τα δείτε στις σελίδες των αντίστοιχων καταστημάτων. Η early access θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου μέσω Stadia, Steam και GOG. Θα ξεκινήσει. Αλήθεια θα ξεκινήσει.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Sep 2020 19:46 #239334 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Baldur's Gate 3
Το Baldur's Gate 3 θα έχει σκηνές σεξ
Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο βίντεο της Larian Studios.


Στο υπ’ αριθμόν έβδομο Community Update βίντεο της Larian Studios, εργαζόμενοι της εταιρείας αναλύουν τις δυνατότητες για σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων και μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν ότι θα υπάρχουν σκηνές σεξ.

Σύμφωνα με το βίντεο, οι χαρακτήρες στο Baldur’s Gate 3 θα έχουν μοναδικές προσωπικότητες, κίνητρα και στόχους, ενώ υπό κανονικές συνθήκες δεν θα αλληλεπιδρούσαν ο ένας με τον άλλον. Η παρουσία ωστόσο των illithid tadpoles στα μυαλά τους θα τους αναγκάσει να συνεργαστούν προκειμένου να επιβιώσουν. Ακόμα κι έτσι, οι συγκρούσεις μεταξύ τους είναι μάλλον αναπόφευκτες και οι εκπρόσωποι της Larian Studios αναφέρουν ότι θα υπάρχουν εκατοντάδες παράγοντες που θα καθορίζουν προς τα που κατευθύνεται μια σχέση. Αυτοί περιλαμβάνουν επιλογές που θα έχουν γίνει κατά τη δημιουργία του χαρακτήρα σας. Όπως και στο Divinity: Original Sin 2, οι προϋπάρχοντες Origin Characters έχουν μοναδικές επιλογές αλληλεπίδρασης με τους NPCs αλλά το ίδιο ισχύει και για custom χαρακτήρες ανάλογα τη φυλή και το class τους.


Θα έχετε επίσης την επιλογή να φλερτάρετε με NPCs, κάτι το οποίο θα συμβαίνει κυρίως όταν η ομάδα σας κατασκηνώνει. Τότε θα εμφανίζονται οι βαθύτερες σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματα, σύμφωνα με τη Larian Studios, καθώς η ομάδα σας χαμηλώνει τα όπλα της και συζητάει μέσω cinematic διαλόγων για τα πιο ευαίσθητα ζητήματα. Η lead writer Sarah Baylus αναφέρει ότι “προσπαθούμε να κάνουμε αυτές τις σχέσεις να μοιάζουν αληθινές, να μοιάζουν με σχέσεις που έχετε στον πραγματικό κόσμο. Θα συναντήσετε ορισμένους ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε τίποτα κοινό, κάποιοι θα είναι χρήσιμοι για να συνεργαστείτε, αλλά αυτό θα είναι όλο. Μπορούν όμως να υπάρξουν και περιπτώσεις όπου τα πάτε πολύ καλά, που θα έχετε κοινούς στόχους και θα απολαμβάνετε το ταξίδι παρέα.” Η Larian Studios επιβεβαίωσε ότι εκτός από το φλερτ, το Baldur’s Gate 3 θα περιλαμβάνει και σεξ. Στο βίντεο φαίνονται πλούσια storyboards και τμήματα από σχετικά cinematic.

Δείτε τα gameplay videos του Baldur's Gate 3.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2020 20:09 #239704 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Baldur's Gate 3
Baldur's Gate 3 early access
Η εταιρεία ανάπτυξης Larian Studios ανακοίνωσε τα races και τα classes.


Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση της Larian Studios οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 16 races και subraces, ενώ θα είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα έξι classes από την πρώτη μέρα του Early Access.

Η Early Access του Baldur’s Gate 3 ξεκινάει στις 6 Οκτωβρίου. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν humans, githyanki, elves, drow, half-elf, dwarves, halflings, και tieflings, συμπεριλαμβανομένων και τα αντίστοιχα subraces από το κάθε race. Επιπλέον, θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε single-player ή σε party έως 4 παίκτες στο multiplayer, με περιεχόμενο που προσφέρει τους παίκτες ένα gameplay time άνω των 25 ωρών.

Η δημιουργία χαρακτήρων του Baldur's Gate 3 διαθέτει "φωτορεαλιστικά" πρόσωπα, καθώς οι αναπαραστάσεις των προσώπων βασίζονται σε τρισδιάστατες σαρώσεις ηθοποιών και μοντέλων, ενώ στην Early Access, θα υπάρχουν 150 κεφάλια να διαλέξετε για τα races και τα subraces αντίστοιχα. Η δημιουργία χαρακτήρων περιλαμβάνει εκατοντάδες επιλογές για να διασφαλιστεί ότι κάθε χαρακτήρας είναι μοναδικός.



Μερικά από τα race και subrace που θα μπορείτε να επιλέξετε είναι τα Human, Githyanki, High Elf, Wood Elf, Drow, Loth-Sworn Drow, High Half-Elf, Wood Half-Elf, Drow Half-Elf, Dwarf – Gold, Dwarf – Shield, Lightfoot Halfling, Stronheart Halfling, Asmodeus Tiefling, Mephistopheles Tiefling και Zariel Tiefling.

Τα classes που θα μπορείτε να επιλέξετε είναι τα Cleric, Fighter, Ranger, Roque, Warlock και Wizard. Το κάθε class περιέχει δύο subclasses.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2020 18:48 #239889 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Baldur's Gate 3
Baldur's Gate 3 early access
Μεγάλος χάρτης που αγγίζει τις 25 ώρες gameplay ενώ βρίσκεται στο 1/5 της ολοκλήρωσης του.

Το Baldur's Gate 3 είναι τώρα διαθέσιμο σε early access για PC, Mac και Google Stadia. Και ενώ είναι απλώς πήραμε μια γεύση του συνολικού παιχνιδιού, μπορούμε ήδη να δούμε ότι το τελικό προϊόν διαμορφώνεται για να είναι αρκετά μεγάλο.



Ο χάρτης της early access αντιπροσωπεύει περίπου 25 ώρες περιεχομένου. Όμως αυτό το κομμάτι του χάρτη αποτελεί μόνο το 1/5 του συνολικού υποσχεθέντος από την Larian Studios σε μέγεθος χάρτη. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το πλήρες παιχνίδι θα έχει και πέντε φορές μεγαλύτερη διάρκεια. Είναι πιθανό ο υπόλοιπος χάρτης του Baldur’s Gate 3 να είναι πιο αραιοκατοικημένος καθώς και με λιγότερα activities και quests.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Oct 2020 12:10 #240196 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Speedrunner τερμάτισε την Early Access του Baldur's Gate 3 σε επτά λεπτά
Μετά από 200 προσπάθειες.



Το Baldur's Gate 3 είναι διαθέσιμο σε Early Access και ενώ ο χάρτης του προμηνύεται τεράστιος, ένα speedrunner το τερμάτισε μέσα σε επτά λεπτά.

Το RPG θα έχει 45.000 γραμμές διαλόγων στο σενάριο και θα ανταμείβει όλους όσοι θέλουν να το εξερευνήσουν και να δουν τα πάντα σε αυτό. Ο speedrunner Professor Palmer αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο αφού προσπερνά όλο τον χάρτη τάχιστα, αποφεύγει κάθε encounter και δεν παρακολουθεί τα cutscenes, για να καταφέρει να φτάσει στην τελική περιοχή, αφού έχει προηγηθεί μια τυχερή ζαριά σε ένα πηγάδι.

Μπορείτε να δείτε το επίτευγμα του Professor Palmer στο παρακάτω βίντεο.


Ο speedrunner αναφέρει ότι έφτασε στο τέλος "χωρίς να εμπλακεί σε καμία μάχη, δεν κέρδισε καθόλου XP και δεν ανέβηκε level". Για αυτό του του επίτευγμα χρειάστηκε πάνω από 200 προσπάθειες. Προφανώς και αυτό ισχύει στο συγκεκριμένο build του RPG, αφού κανονικά σε επτά λεπτά δεν θα προλάβετε καν να αρχίσετε στο Baldur’s Gate 3. H Larian Studios παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν κατά την Early Access του RPG, για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 17:18 #252931 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Baldur's Gate 3
Baldur's Gate 3: Περίοδος κυκλοφορίας Θα κυκλοφορήσει το 2022. 

 Ο Swen Vincke δήλωσε σε  συνέντευξή του  ότι το Baldur’s Gate 3 δεν θα βγει από την Early Access μέσα στο 2021.

 Συγκεκριμένα δήλωσε: "Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να έχουμε ολοκληρώσει το παιχνίδι μέχρι του χρόνου. Σίγουρα δεν θα κυκλοφορήσει φέτος." Η Larian Studios αυτή τη στιγμή κάνει βελτιώσεις στην έκδοση του Baldur’s Gate 3, η οποία βρίσκεται σε Early Access και ο Vincke ανέφερε επίσης ότι το επόμενο update θα κάνει αλλαγές σε ήδη υπάρχοντα σημεία του παιχνιδιού με βάση τις απόψεις των παικτών και δεν θα κάνει νέες προσθήκες. Ο Vincke δήλωσε ότι αρκετοί από τους παίκτες που παίζουν με melee επιθέσεις παραπονέθηκαν ότι δεν έχουν πολλές επιλογές.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2022 13:50 #261557 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Baldur's Gate 3
Baldur's Gate 3: Οι classes




Το νέο patch φέρνει τους Barbarians.

Η εταιρεία ανάπτυξης Larian Studios κυκλοφόρησε ένα νέο patch μεγέθους 30GB με τίτλο Absolute Frenzy, το οποίο φέρνει μεταξύ άλλων, την νέα class Barbarian.

Τα classes που έχουν ανακοινωθεί για το Baldur’s Gate 3 ως τώρα είναι τα εξής:

Barbarian: Βασική ικανότητά τους είναι το Strength και ειδικεύονται σε απλά όπλα, πολεμικά όπλα, ελαφρύ και μέτριο Armor και ασπίδες.
Sorcerer: Βασική ικανότητά τους είναι το Charisma και ειδικεύονται σε επιθέσεις από απόσταση.
Cleric: Βασική ικανότητά τους είναι το Wisdom και ειδικεύονται σε απλά όπλα, πολεμικά όπλα, ελαφρύ και μέτριο Armor και ασπίδες.
Fighter: Βασική ικανότητά τους είναι το Strength και ειδικεύονται σε απλά όπλα, πολεμικά όπλα, ελαφρύ, μέτριο και βαρύ Armor και ασπίδες.
Ranger: Βασική ικανότητά τους είναι το Dexterity και ειδικεύονται σε απλά όπλα, πολεμικά όπλα, ελαφρύ και μέτριο Armor και ασπίδες.
Rogue: Βασική ικανότητά τους είναι το Dexterity και ειδικεύονται στο να σκοτώνουν ανυποψίαστους εχθρούς με κρυφές επιθέσεις.
Warlock: Βασική ικανότητά τους είναι το Charisma και ειδικεύονται σε απλά όπλα και ελαφρύ Armor.
Wizard: Βασική ικανότητά τους είναι το Intelligence και ειδικεύονται σε επιθέσεις από απόσταση.
Druid: Βασική ικανότητά τους είναι το Wisdom και ειδικεύονται σε απλά όπλα, ελαφρύ και μέτριο Armor και ασπίδες.



Θέλει καιρό για να κυκλοφορήσει, τουλάχιστον το 2023
Η Larian Studios δήλωσε επίσης ότι το Baldur’s Gate 3 δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2023. Συγκεκριμένα ο director Swen Vincke δήλωσε το Fanbyte: Είμαστε στο τελικό στάδιο της ανάπτυξης, όμως θα κυκλοφορήσουμε μερικά ακόμα patches. Πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε ακόμα ένα χρόνο ανάπτυξης. Οπότε για τους επόμενους μήνες δεν θα είναι στο επίπεδο 1.0.

Επιπλέον επιβεβαιώθηκε ότι θα μπορείτε να συνάψετε ρομαντικές σχέσεις με τους companions, λειτουργία η οποία θα είναι διαθέσιμη μαζί με την επίσημη κυκλοφορία. Ο Vincke δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα: Έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά για ολοκληρώσουμε τους companions και εκεί έρχονται και οι ερωτικές σκηνές. Έχουμε πολλές να φτιάξουμε. Πειραματιζόμαστε, έχουμε κάνει πολλά πράγματα, αλλά έχουμε αρκετές αλλαγές ακόμα. Οπότε φαντάζομαι ότι οι περισσότερες θα αργήσουν και θα είναι διαθέσιμες με την έκδοση 1.0.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification