Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Riders Republic

11 Sep 2020 03:17 #238350 by Manos
Riders Republic was created by Manos
Η Ubisoft ανακοίνωσε στα πλαίσια του Ubisoft Forward το Riders Republic, ένα Racing στο οποίο θα οδηγάτε ποδήλατα, skateboards και άλλα οχήματα των λεγόμενων Outdoor Sports, τα οποία έχουν ένα κοινό στην Αμερική.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ:Το gameplay trailer παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς διεξάγεται στο Grand Canyon, ένα χιονισμένο τοπίο και διάφορα άλλα μέρη. Σε αυτό μπορούμε να δούμε ότι θα υπάρχει κάμερα πρώτου και τρίτου προσώπου για να επιλέξετε, ενώ θα υποστηρίζεται και online multiplayer με community challenges.Το Riders Republic θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Stadia.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2021 10:49 #244699 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Riders Republic
Riders Republic: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Η Ubisoft ανακοίνωσε καθυστέρηση επ' αόριστον.


Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο mass multiplayer Sports, Riders Republic που αναμενόταν για τις 25 Φεβρουαρίου 2021, θα καθυστερήσει να βγει στην αγορά επ' αόριστον.

Το Riders Republic αποκαλύφθηκε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και πρόκειται για τον πνευματικό διάδοχο του Steep, με την διαφορά ότι οι δραστηριότητες δεν γίνονται πλέον σε χιονισμένα τοπία αλλά σε μία σειρά από διαφορετικά περιβάλλοντα και με μία ποικιλία από επιλογές. Τα game modes υποστηρίζουν solo και co-op και οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διοργανώσεις μέσα στον κόσμο του Riders Republic, ο οποίος συμπεριλαμβάνει επτά εικονικά εθνικά πάρκα των Ηνωμένων Πολιτειών τα Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia Park, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain και Grand Teton.


Το Riders Republic είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 25 Φεβρουαρίου 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One όμως όπως εξήγησε η Ubisoft: "Ο επιπλέον χρόνος θα επιτρέψει στην παθιασμένη ομάδα μας να προσφέρει την πιο ευχάριστη εμπειρία στους παίκτες μας."

Στην ανακοίνωση δεν υπήρχε κανένα στοιχείο σχετικά με την διάρκεια της καθυστέρησης με την Ubisoft να κλείνει την ανακοίνωσή της ως εξής: "Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την κατανόησή σας. Παραμείνετε ασφαλείς και ετοιμαστείτε να μπείτε στον τρελό κόσμο του Riders Republic σύντομα."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification