Σταμάτης Καράμπογας

Σταμάτης Καράμπογας (Smoses)
Experience: 6288 (92 points to next level)

 
600
18 hours 47 minutes ago
Καιροσκόποι πουλάνε φωτογραφίες του PS5 στο eBay 18 hours 47 minutes ago

Ενώ άλλοι πουλάνε άδεια χαρτόκουτα.

Το eBay προειδοποιεί τους scammers που πουλάνε φωτογραφίες του PlayStation 5.

Από τότε που το PS5 μπήκε στην αγορά, οι καταναλωτές έτρεξαν σε site όπως το eBay ώστε να αγοράσουν την next-gen κονσόλα της Sony. Μαζί με τους καταναλωτές ωστόσο, έτρεξαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι εκτός από το να πουλάνε την κονσόλα σε τιμή δυο και τρεις φορές υψηλότερη, πλέον πουλάνε και φωτογραφίες του PS5.

Το eBay δήλωσε τα εξής πάνω σε αυτό το θέμα: “Καταδικάζουμε αυτούς τους καιροσκόπους για τις απόπειρές τους να παραπλανήσουν τους καταναλωτές. Έχουμε ξεκινήσει να αφαιρούμε όλες τις καταχωρήσεις που πουλάνε φωτογραφίες του PS5. Για κάθε αγορά και ειδικότερα για αντικείμενα που είναι limited ή έχουν πολύ υψηλή τιμή, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι καταναλωτές που έλαβαν κάποιο αντικείμενο που δεν είναι όπως περιγραφόταν, μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων μέσω του eBay Money Back Guarantee.”

Πολλοί χρήστες στο eBay πούλαγαν φωτογραφίες του PS5 και έκαναν πλειστηριασμούς για αυτές. Ένας τίτλος έγραφε “Brand New Sony PlayStation V5 White 2020 Photo” και στην περιγραφή: “Σημειώστε ότι πρόκειται μόνο για μια φωτογραφία. Η αποστολή θα γίνει μέσα σε 2-3 εργάσιμες και θα λάβετε ένα μια A4 εικόνα του PS5, όχι επιστροφές χρημάτων.” Ενώ άλλοι αποφάσισαν να πουλήσουν άδεια χαρτόκουτα με τον τίτλο “PS5”. Η συγκεκριμένη καταχώρηση έγραφε “Πουλάω μια καλλιτεχνική αναπαράσταση της ζωής μου χωρίς το PS5, τόσο άδεια όσο είναι και το κουτί.”

Διαβάστε ακόμα για την ομάδα κερδοσκόπων που αγόρασε 3.400 PS5 και συζητήστε για το PS5 στο σχετικό forum topic.

19 hours 48 minutes ago
Μάσκες Pokémon 19 hours 49 minutes ago

+20 def κατά του κορωνοϊού.

Οι οπαδοί των Pokémon που ψάχνουν να προστατευθούν από τον κορωνοϊό τον χειμώνα, μπορούν να αγοράσουν μιας από τις επίσημες μάσκες Pokémon.

Η εταιρία που κατασκευάζει τις μάσκες και τις μπαντάνες δέχεται παραγγελίες και προσφέρει 151 διαφορετικές επιλογές, βασισμένες στα generation 1 Pokémon που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στις Pokémon Red και Blue. Η εταιρία που κατασκευάζει τις μάσκες, η Original Stitch, χρησιμοποιεί υλικά που περίσσεψαν από την κατασκευή μπλουζών για να κατασκευάσει τις μάσκες της. Από Bulbasaur μέχρι Mew, όλα τα 151 Pokémon της Kanto region απεικονίζονται στις μάσκες.

Οι μάσκες υπάρχουν σε δύο νούμερα (small, medium) και οι καταναλωτές μπορούν να διαλέξουν ένα από τα τέσσερα χρώματα υφάσματος για το εσωτερικό της μάσκας. Κάθε μάσκα κοστίζει 18 δολάρια ( περίπου 15 ευρώ) συν τα μεταφορικά. Δυστυχώς η εταιρία στέλνει μόνο σε περιορισμένες χώρες κι η Ελλάδα δεν είναι μια από αυτές.

Δείτε ακόμα τα ρούχα Super Mario και συζητήστε για την gaming επικαιρότητα στο σχετικό forum topic.

20 hours 46 minutes ago
Gamers στήνουν κρεβάτια έξω από το GameStop καθώς περιμένουν το PS5 20 hours 46 minutes ago

Δεν έχει γαλοπούλα για αυτούς.

Το GameStop είχε υποσχεθεί μια νέα φουρνιά από PS5 για αυτή την Black Friday και φαίνεται ότι μερικοί οπαδοί δεν άντεχαν να περιμένουν.

Οι οπαδοί της Sony ήταν τόσο ανυπόμονοι για την νέα κονσόλας της ιαπωνικής εταιρίας, που έστησαν κρεβάτια έξω από το τοπικό τους GameStop και περίμεναν για 24 ώρες. Μερικοί μάλιστα δήλωσαν ότι είχαν παραλείψει το δείπνο των ευχαριστιών για να προλάβουν σειρά. Το φαινόμενο αυτό φαίνεται ότι δεν ήταν σπάνιο για την Αμερική αυτή την εβδομάδα, αφού η ιδέα του PS5 σε stock τράβηξε πολλούς gamers μακριά από τις εορταστικές γαλοπούλες τους.

 

 

Διαβάστε το review του PS5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

PANOS ROKANAS and 40 others have joined the group Cyberpunk 2077 3 days ago
4 days ago
Paper Mario: The Origami King 4 days ago

Μάθε τέχνη κι’ άστηνε κι’ αν καταστρέφετε ο κόσμος πιάστηνε.

Η Nintendo, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στον χώρο του gaming, διαρκώς ανεβάζει τον πήχη υψηλότερα και μας φέρνει νέες περιπέτειες. Μπορεί η πρώτη εμφάνιση του ζουμπά υδραυλικού να έγινε το 1985, ωστόσο δεν άργησαν να εμφανιστούν τα πρώτα “μεγάλα” spin-offs. Με τον όρο “μεγάλα” χαρακτηρίζουμε τα εν λόγω spin-offs που αποτέλεσαν την πρώτη απόπειρα σε διακλάδωση της κεντρικής σειράς και δεν είναι απλά μεμονωμένα games. Μια τέτοια spin-off σειρά είναι το Paper Mario. Με το πρώτο Paper Mario να κυκλοφορεί για το Nintendo 64 το 2000, η Nintendo διεύρυνε τον κόσμο του Super Mario και το 2D Platform έγινε 2D RPG. Ένα RPG σε ένα παράλληλο σύμπαν, στο οποίο αντί για να πηδάς πάνω σε εχθρούς, περίμενες την σειρά σου και έκανες την επίθεσή σου.

Paper Mario 1

Η σειρά Paper Mario αριθμεί έξι συνολικά games, με το πιο πρόσφατο, το Paper Mario: The Origami King, να είναι το ντεμπούτο της σειράς στην πιο πρόσφατη κονσόλα της Nintendo. Το αντισυμβατικό gameplay είναι το κύριο χαρακτηριστικό της σειράς Paper Mario και αυτό που έκανε την εν λόγω σειρά ιδιαιτέρως αγαπητή. Όλοι οι οπαδοί του Mario θέλουν να βλέπουν τον ήρωά τους σε πιο ολοκληρωμένες περιπέτειες με περισσότερη αλληλεπίδραση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες, ωστόσο η Nintendo δεν δίνει στους οπαδούς πάντα αυτό που θέλουν. Μετά το Super Mario Odyssey, το Paper Mario είναι το δεύτερο Mario RPG που έρχεται για να ικανοποιήσει την δίψα των οπαδών. Θα καταφέρει άραγε το Paper Mario: The Origami King να κατευνάσει την θύελλα;

Κλασικά but with a twist
Μετά από 35 χρόνια, έχουμε πλέον όλοι καταλάβει ότι η δουλειά του Mario δεν είναι υδραυλικός, αλλά προσωπικός φύλακας της Princess Peach. Το The Origami King, δεν αποτελεί εξαίρεση. Για άλλη μια φορά, ο Mario αναλαμβάνει ρόλο Liam Neeson στο Taken και προσπαθεί να σώσει την πριγκίπισσα Peach. Η ειδοποιός διαφορά ωστόσο, είναι ότι αυτή την φορά, δεν είναι ο Bowser αυτός που απήγαγε την πριγκίπισσα, αλλά ένας μανιακός διπλωτής χαρτιών, κοινώς Origamis. Ο κύριος ανταγωνιστής αυτή την φορά είναι ο Olly, ένα Origami, ο οποίος θέλει να διπλώσει κυριολεκτικά όλο το Mushroom Kingdom. Με, όπως φαίνεται, μια ανεξάντλητη πηγή μαγικής δύναμης και άπειρου μίσους, ο Olly θεωρεί όλους του δυσδιάστατους χαρακτήρες υποδεέστερους και θέλει να τους μετατρέψει σε origami, ώστε να γίνουν πια άξιοι για να ζούνε.

http://www.youtube.com/watch?v=AGHKWcKIY2g

Φυσικά, κάνοντάς τους origami τους κάνει πρακτικά σκλάβους του. Για να πετύχει ωστόσο το μεγαλεπήβολο σχέδιό του, να διπλώσει τους πάντες, αποφασίζει να απαγάγει την πριγκίπισσα Peach, να την διπλώσει (no joke) και να κλέψει το κάστρο της. Βέβαια, εκεί είναι που εμφανίζεται ο Mario και κλασικά θα προσπαθήσει να την σώσει, αυτή την φορά με την βοήθεια της αδερφής του Olly, της Olivia. Καθώς θα ταξιδεύουν σε διάφορες περιοχές για να καθαρίσουν τις κορδέλες που περιτριγυρίζουν το κάστρο της Peach, ώστε να μπορέσουν να μπουν, θα αντιμετωπίσουν διάφορες αντιξοότητες, ωστόσο θα έχουν την βοήθεια αρκετών χαρακτήρων… και μερικών που δε θα περιμένετε. Το ταξίδι μπορεί να είναι μακρύ και δύσκολο, ωστόσο δεν θα είναι ποτέ χωρίς χιούμορ.

I’m a Mario girl in a Mario world
Στην περιπέτειά σας θα αντιμετωπίσετε μυριάδες αντιπάλους, όμως δεν θα είστε ποτέ μόνος. Πάντα θα έχετε δίπλα σας την βοηθητική, αλλά σε σημεία ενοχλητική Olivia. Η Olivia θα σας λέει τι να κάνετε, αν δεν κάνατε κάτι που έπρεπε και θα σας δίνει hints για να νικήσετε τους εχθρούς σας. Είναι ιδιαίτερα βοηθητική καθ’ όλη την διάρκεια της περιπέτειας, ωστόσο σε σημεία γίνεται κουραστική. Ακόμα, θα έχετε την βοήθεια του φοβητσιάρη αδερφού σας Luigi, αν και όχι άμεσα, δηλαδή θα εμφανίζεται ανά κάποια διαστήματα και θα σας βοηθάει να συνεχίσετε την περιπέτειά σας. Εκτός από τους προαναφερθέντες ωστόσο, θα σας βοηθάνε και διάφοροι NPCs, ανάλογα την περιοχή που βρίσκεστε.

Paper Mario 2

Για να σπάσετε τις πέντε κορδέλες που συγκρατούν το κάστρο, θα πρέπει να ταξιδέψετε σε αρκετές περιοχές και να νικήσετε διάφορα bosses. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε νικήσει τα Vellumental, τα οποία είναι τέσσερα Origami τέρατα που δαμάζουν τα στοιχεία της φύσης. Αφού τα νικήσετε, θα ξεκλειδώνετε την αντίστοιχη δύναμη και η Olivia θα μπορεί να μετατρέπετε σε αυτά τα τέρατα και να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις τους, κάτι πολύ σημαντικό τόσο για την επίλυση γρίφων, όσο και για τα μελλοντικά bosses.

Και μιας που αναφέραμε την επίλυση γρίφων, ας επεκταθούμε λίγο πάνω σε αυτό. Οι γρίφοι αποτελούν τεράστιο κομμάτι του Paper Mario: The Origami King και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί. Η δυσκολία των γρίφων είναι ανοδική, ξεκινώντας από πολύ απλούς και καταλήγοντας σε πολύ περίπλοκους, κυρίως στις μάχες των bosses. Θα χρειαστεί να λύσετε μπόλικους γρίφους, είτε για να προχωρήσετε στην ιστορία, είτε για να ξεκλειδώσετε κάποιο μυστικό. Γενικά, θα μπορείτε να ψάχνετε σε κάθε περιοχή να βρείτε τα κρυμμένα Toads και να τα σώσετε, καθώς και θα μπορείτε να ψάξετε για τυχαία items και collectibles. Τα collectibles υπάρχουν ξεκάθαρα για να γεμίσει με περιεχόμενο το παιχνίδι, ωστόσο τα Toads αποδεικνύονται βοηθητικά.

Paper Mario 3

Καθώς θα σώζετε Toads, θα ξεκλειδώνετε κάποια item shops και το σημαντικότερο θα σας βοηθούν στις μάχες σας, με κάποιο αντίτιμο φυσικά. Σημαντικό ρόλο στην περιπέτειά σας παίζει αυτό που ονομάζεται κονφετί. Με το κονφετί μπορείτε να γεμίσετε τρύπες του κόσμου και να αποκτήσετε πρόσβαση σε δυσπρόσιτα μέρη. Κονφετί αποκτάτε είτε νικώντας εχθρούς, είτε αν σπάτε κάθε λουλούδι που βρίσκετε ή χτυπάτε τα δέντρα. Υπάρχει κάτι θεραπευτικό στο να γεμίζετε τις τρύπες του περιβάλλοντος και να αποκαθιστάτε την γαλήνη σε κάθε περιοχή. Με αυτό το χαρακτηριστικό μοιάζει αρκετά στο Okami, όπου και εκεί “γιάτρευες” την φύση, πράγμα που μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Οι περιοχές που θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε είναι πανέμορφες και η καθεμία έχει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα. Ακόμα, τα μπόλικα easter eggs και οι αξιολάτρευτοι και χαριτωμένοι χαρακτήρες που θα συναντήσετε θα κάνουν την περιπέτειά σας αξέχαστη. Εκτός και αν νευριάσετε τόσο με το combat ώστε να το παρατήσετε πρόωρα. Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν είναι ιδιαίτερο το combat και φαίνεται ότι προσπαθεί να προσφέρει ποικιλία με μερικά items και μπόλικους εχθρούς, αλλά μετά από κάποιο σημείο καταντάει αγγαρεία και αποτελεί τροχοπέδη στην περιπέτειά σας. Το combat λοιπόν, είναι ένας συνδυασμός turn-based strategy, με puzzle και μια δόση από quick time events.

Paper Mario 4

Αρχικά, όταν πολεμάτε minions, θα βρίσκεστε στο κέντρο ενός κύκλου και θα πρέπει με περιορισμένο αριθμό κινήσεων να αναδιατάξετε το στρατόπεδο ώστε να δημιουργήσετε “πακέτα” αντιπάλων. Αν δεν μπορείτε μέσα στον χρόνο που σας δίνει ή με τις διαθέσιμες κινήσεις, τότε μπορείτε με κάποιο gold είτε να αγοράσετε λίγο έξτρα χρόνο, είτε να καλέσετε τα toads ώστε να σας βοηθήσουν. Μόλις είστε έτοιμοι για επίθεση, πρέπει να διαλέξετε με τι όπλο (ή item) θα επιτεθείτε. Τα πιο συνηθισμένα είναι οι μπότες και τα σφυριά. Οι μπότες χτυπούν εχθρούς σε μια ευθεία, ενώ τα σφυριά σε κοντινό range με εμβέλεια τέσσερα κουτάκια. Ανάλογα με τον εχθρό που αντιμετωπίζετε θα πρέπει να διαλέξετε και το αντίστοιχο όπλο.

Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια items για να επιτεθείτε, όπως το fire flower και να εξαπολύσετε πύρινες μπάλες στους εχθρούς σας. Οι μάχες ωστόσο δεν είναι τόσο απλές, αφού θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί της επίθεσης σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο ώστε να κάνετε damage. Επίσης, οι μάχες με τα bosses είναι εντελώς διαφορετικές από τις απλές μάχες. Στις μάχες με τα bosses, στην μέση του κύκλου θα βρίσκετε το boss και εσείς θα πρέπει να αναδιατάξετε τα κουτάκια ώστε χρησιμοποιώντας τα βελάκια που βρίσκονται πάνω τους, να πλησιάσετε το boss και να το χτυπήσετε με απλό attack ή με κάποια ειδική δύναμη. Τα boss fights είναι ιδιαίτερα και αρκετά δύσκολα. Θα πρέπει σχεδόν σε κάθε μάχη με boss να κοιτάτε τα διάφορα hints που βρίσκονται σε συγκεκριμένα κουτάκια, ώστε να ξέρετε πως να προσεγγίσετε τον εχθρό, γιατί π.χ αν τον βαρέσετε σε ένα σημείο μπορεί να σας σκοτώσει απευθείας.

Paper Mario 6

Θα πρέπει να προσέχετε τι αντοχή έχουν τα όπλα σας, γιατί εκτός ενός βασικού σφυριού και βασικής μπότας, όλα τα υπόλοιπα όπλα διαλύονται με την χρήση. Όταν έρθει η σειρά του αντιπάλου να σας επιτεθεί, τότε πάλι πρέπει να πατήσετε το σωστό κουμπί ακριβώς την ώρα που σας κάνει την επίθεση ο αντίπαλος, ώστε να γλιτώσετε λίγο damage. Η ποικιλία των εχθρών, των όπλων και η “πολυπλοκότητα” των bosses κάνει το παιχνίδι προκλητικό και συνάμα πιο ευχάριστο, ωστόσο μετά από αρκετές ώρες που θα διαλύετε ορδές από minions, θα αρχίσετε να βλέπετε τις μάχες ανούσιες και σαν εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και την περιπέτεια που σας περιμένει.

Ξεδιπλώνουμε τους αντιπάλους μας μαζί με το ταλέντο μας

Το Paper Mario: The Origami King αξιοποιεί τα motion controls του Switch με τέτοιο τρόπο ώστε να τα χρησιμοποιείτε σε “ειδικές” επιθέσεις, είτε για να λύσετε γρίφους, και στις δύο περιπτώσεις ωστόσο αν είστε πάνω στο 1000 arms pad. Ο κόσμος είναι ανοιχτός για εξερεύνηση και δέχεται με χαρά του τους περιπετειώδεις παίκτες. Έχει να προσφέρει μπόλικες μικρές ιστοριούλες και αρκετά mini-games. Όλα αυτά σε συνδυασμό, καταφέρνουν να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του παίκτη για τις σχεδόν 30 ώρες που απαιτεί το Paper Mario: The Origami King για την ολοκλήρωσή του.

Μουτζούρες στο χαρτί
Εύλογο είναι το ερώτημα “πόση λεπτομέρεια μπορεί να υπάρχει σε δύο διαστάσεις;”. Η απάντηση: πολλή. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος του Paper Mario πρακτικά είναι σε τρείς διαστάσεις, ωστόσο οι ήρωές μας είναι σε δυσδιάστατοι. Οι διάφορες περιοχές που θα επισκεφτείτε είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους και καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την χρωματική παλέτα. Δεν θα περιμέναμε κάτι άλλο από ένα παιχνίδι Mario που εστιάζει στο “χαρτί”. Οι ήρωες μοιάζουν σχεδόν σαν καρτούν-αυτοκόλλητα και αυτό τους κάνει ακόμα πιο χαριτωμένους. Η λεπτομέρεια στο περιβάλλον είναι αρκετή, αλλά χωρίς να φεύγει από αυτό το “παιδικό” look.

Paper Mario 5
Περιορισμένο ωστόσο σε αυτές τις διαστάσεις, δεν προσφέρει κάτι το πραγματικά “ξεχωριστό”, είναι απλά πανέμορφο και ικανοποιητικό. Από την άλλη, τα εφέ και οι κινήσεις των παικτών είναι ομαλές και εντυπωσιακές. Τα εφέ των επιθέσεων παραμένουν τα ίδια, ωστόσο οι θεαματικές μεταμορφώσεις της Olivia σε Vellumental προσθέτουν σαν μπαχαρικά στην οπτική πανδαισία. Αν εξαιρέσουμε φυσικά το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των μεταμορφώσεων έχουμε μερικά frame drops.

Στα βουνά λαλούν τ’ αηδόνια
Είναι περίεργο το πως επηρεάζει η μουσική ένα παιχνίδι. Πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι ο ήχος αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους επιμέρους τομείς ενός παιχνιδιού και χωρίς αυτόν η εμπειρία θα ήταν κάκιστη. Η Nintendo ωστόσο, φαίνεται να καταλαβαίνει την αξία ενός καλού soundtrack και το αποδεικνύει με τις επιλογές της στο Paper Mario: The Origami King. Σε κάθε περιοχή το soundtrack είναι διαφορετικό και έρχεται και προσθέτει υπόσταση σε αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας. Μπορεί να είστε σε περιοχή με Νίντζα, θα ακούτε ιαπωνικές μελωδίες, από την άλλη όταν θα είστε σε περιοχή που θυμίζει wild west θα ακούτε καουμπόικη μουσική.

http://www.youtube.com/watch?v=gr_EZ0_RA-I

Αυτές οι μικρές διαφοροποιήσεις κάνουν την τεράστια διαφορά στην εμπειρία. Εκτός των φανταστικών soundtrack, το battle music είναι τόσο πιασάρικο που δε θα το βαρεθείτε ποτέ, ειδικά στα bosses γίνεται επικό. Μπορεί για ακόμη μια φορά να μην έχουμε voice acting, κάτι το οποίο έχουμε συνηθίσει πλέον, ωστόσο περιμένουμε κάθε φορά να δούμε την Nintendo να κάνει την διαφορά και να δώσει κανονικά voice lines στον Mario και την παρέα του. Η συγκεκριμένη περιπέτεια μπορεί να ανταπεξέλθει και χωρίς το voice acting, απλά και μόνο επειδή η μουσική που την συνοδεύει είναι πραγματικά εξαίσια.

Δεν έχει σίδερα το κάστρο σου να με κλείσει
Το Paper Mario: The Origami King δεν είναι το RPG που θέλουμε, αλλά το RPG που χρειαζόμαστε. Η αλλαγή παραστάσεων που φέρνει στο τραπέζι είναι θεραπευτική. Η καταπληκτική μουσική σε συνεργασία με τα χαριτωμένα γραφικά και το εκνευριστικό μεν, διασκεδαστικό δε, σύστημα μάχης του, καταφέρνουν να αφηγηθούν μια ιστορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ποικιλία των bosses, των εχθρών, των γρίφων και των διαφόρων περιοχών που θα επισκεφτείτε καταφέρνει να μας διατηρήσει το ενδιαφέρον καθ’ όλη την διάρκεια της περιπέτειας. Οι σχεδόν 30-35 ώρες που θα αφιερώσετε για να τερματίσετε το Paper Mario είναι αξιόλογες για την τιμή του και ίσως αποδειχθεί ο τέλειος σύντροφος μιας καραντίνας.

Θετικά:
- Διασκεδαστικοί γρίφοι
- Μεγάλη διάρκεια
- Χαριτωμένοι χαρακτήρες
- Εξαιρετική μουσική
- Μπόλικα easter eggs και αρκετό χιούμορ
- Ποικιλία σε bosses, εχθρούς και όπλα

Αρνητικά:
- Φλύαρη βοηθός
- Επαναλαμβανόμενο και απλό σύστημα μάχης
- Έλλειψη voice acting
- Μερικά frame drops

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 8
Gameplay: 7.5
Σενάριο: 7
Αντοχή: 8
Γενικά: 7.5

Μία από τις καλύτερες περιπέτειες του Mario στις δύο διαστάσεις. Συνδυάζει επίλυση γρίφων με μπόλικη εξερεύνηση και χαριτωμένους χαρακτήρες.

Σταμάτης Καράμπογας

Σταμάτης Καράμπογας created a new topic ' Paper Mario: The Origami King' in the forum. 4 days ago

Το έκτο Paper Mario και ο πρώτος τίτλος της σειράς για το Switch έφτασε. Οι πρώτες ώρες είναι ευχάριστες και η περιπέτεια φαίνεται να είναι διασκεδαστική, ωστόσο το combat έχει ήδη αρχίσει να επαναλαμβάνεται και πιστεύω στην πορεία θα κουράσει. Ο κόσμος είναι πολύχρωμος και η μουσική είναι εξαιρετική. Οι γρίφοι καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της συνολικής εμπειρίας και αυτό είναι ευχάριστο.
Αναμείνατε για το αναλυτικό review!

Read More...

1 week ago
Ρούχα Super Mario για τα 35α γενέθλιά του 1 week ago

Από T-shirts μέχρι φούτερ.

Για να γιορτάσουν τα 35α γενέθλια του Mario, το Zavvi ανέπτυξε μια σειρά ρούχων με θέμα τον πιο επικό υδραυλικό παγκοσμίως.

Η συλλογή αποτελείται από 19 κομμάτια και περιλαμβάνει από t-shirt μέχρι φούτερ και jackets. Υπάρχουν έντονα τα χρώματα κόκκινο και άσπρο και γενικά επικρατεί ένας retro τόνος με περισσότερες εικόνες του κλασικού 2D Mario. Ακόμα, αν κάποιος αγοράσει περισσότερο από δύο αντικείμενα, θα λάβει δωρεάν μια κούπα Mario. Η συλλογή είναι περιορισμένη και θα είναι διαθέσιμη μόνο για την εβδομάδα 17-24 Νοεμβρίου.

Μπορείτε να δείτε την συλλογή εδώ.

Διαβάστε το review του Mario Kart Live: Home Circuit και συζητήστε για τον εμβληματικό ήρωα στο σχετικό forum topic.

1 week ago
Η EA θα δώσει δωρεάν μια κάρτα David Beckham στους παίκτες του FIFA 21 Ultimate Teams 1 week ago

Σε όλες τις πλατφόρμες εκτός του Switch.

Αν παίζετε FIFA 21 μεταξύ 15 Δεκεμβρίου και 15 Ιανουαρίου, θα πάρετε μια untradable κάρτα του David Beckham για να την χρησιμοποιήσετε στο Ultimate Teams. Αυτή η κάρτα θα απεικονίζει τον Beckham στο ντεμπούτο του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως είπε η ΕΑ, η κάρτα αυτή θα απεικονίζει τα stats του Beckham στο ντεμπούτο του στην LaLiga μόνο. Τα ratings αυτής της κάρτας θα είναι διαφορετικά από τα επερχόμενα Icon cards, τα οποία θα απεικονίζουν τρείς διαφορετικές περιόδους της καριέρας του.

http://www.youtube.com/watch?v=j0FTIJZRGzY

Ο Beckham επίσης θα προστεθεί στο Volta mode ως Groundbreaker. Παρόλο που όλοι οι οπαδοί θα χαρούν να λάβουν μια τέτοια κάρτα δωρεάν, οι παίκτες του Switch θα μείνουν στην απέξω για άλλη μια φορά. Οι χρήστες του Switch έχουν επικρίνει την ΕΑ για το γεγονός ότι το gameplay του FIFA 21 Nintendo Switch Legacy Edition είναι ακριβώς ίδιο με του FIFA 20, χωρίς καμία απολύτως επιπλέον προσθήκη. Το Ultimate Teams του FIFA 21 στο Switch προσφέρει αρκετά λιγότερα πλεονεκτήματα συγκριτικά με όλες τις άλλες πλατφόρμες, καθώς δεν περιλαμβάνει τα Squad Battles και τα Division Rivals.

Διαβάστε περισσότερα για το FIFA 21 Ultimate Teams και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Notification