Διαβάστε εδώ το review!
To Pokemon UNITE είναι ένα ενδιαφέρον MOBA. Τα ματς διαρκούν λίγο, είναι εντελώς δωρεάν και έχει πολύ ομαλή καμπύλη εκμάθησης. Είναι ένα pick up and play MOBA, καθώς δεν χρειάζεται 30-50 λεπτά όπως στο LoL, αλλά 10 λεπτά. Έτσι μπορείτε να παίξετε ένα ματς και μετά να το κλείσετε. Στην αρχή είναι αρκετά διασκεδαστικό, όμως όταν θα αρχίσετε να έρχεστε αντιμέτωποι με παίκτες οι οποίοι έχουν ξοδέψει χρήματα, τότε ίσως να μην είναι και τόσο διασκεδαστικό. Τα items και τα Pokemon δεν ξεκλειδώνονται και τόσο εύκολα, έτσι όταν κάποιος τα αγοράζει με χρήματα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Εμένα προσωπικά δεν με εντυπωσίασε και τόσο. Είμαι fan των Pokemon, όμως το Pokemon UNITE δεν κατάφερε να μου κρατήσει το ενδιαφέρον. Μετά απο λίγο τα ματς άρχισαν να γίνονται επαναλαμβανόμενα και δεν υπήρχαν αρκετές επιλογές για παραμετροποίηση. Πολλοί παίκτες είχαν ξεκλειδωμένα πιο δυνατά Pokemon και items με αποτέλεσμα σε μερικά ματς οι ομάδες να είναι άνισα κατανεμημένες. Εσείς έχετε σκοπό να το παίξετε;

Read More...

Δωρεάν τα Mothergunship και Train Sim World 2 στο Epic Games Store. Read More

Κατεβαίνω με Charizard για gank στο bot. Read More

Από τις πρώτες ώρες, το Pokemon UNITE είναι διασκεδαστικό και έχει πολύ ομαλή καμπύλη εκμάθησης. Τα mechanics και ο χειρισμός είναι πολύ απλά και δεν αφήνουν μεγάλο περιθώριο για καλύτερη αξιοποίησή τους. Τα Pokemon που έχετε στην αρχή στην διάθεσή σας είναι λίγο περιορισμένα και όσοι έχουν χρησιμοποιήσει χρήματα θα έχουν καλύτερα champs. Έχει autofocus τόσο για τις basic hits όσο και για τα abilities, τα οποία είναι δύο κινήσεις και μια ulti πρακτικά. Τα ματς διαρκούν 10 λεπτά και στόχος σας είναι να σκοράρετε περισσότερους πόντους απο την αντίπαλη ομάδα. Πόντους κερδίζετε "πιάνοντας" τα άγρια και ελεύθερα Pokemon που υπάρχουν στον χάρτη. Υπάρχουν επίσης διάφορα θρυλικά Pokemon, στυλ drake του LoL, τα οποία σας δίνουν κάποια buffs. 

Τα ματς δεν είναι ιδιαίτερα fast paced και δεν σε κρατάνε σε αγωνία όπως άλλα κλασικά MOBA. Φυσικά, ο χειρισμός δεν είναι και ο ευνοϊκότερος για τέτοια είδη, αφού δύσκολα κάνεις ένα MOBA ενδιαφέρον σε κονσόλες. Τον Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει και για κινητά, ωστόσο με τον ανταγωνισμό, όπως το Wild Rift, αξίζει να προτιμήσετε το Pokemon UNITE? Αναμείνατε για το αναλυτικό review!

Read More...

Σταμάτης Καράμπογας replied to the topic 'PHOGS!' in the forum. 6 days ago

Διαβάστε το review εδώ!

Το PHOGS! είναι ένα περίεργο Puzzle Adventure με ιδιαίτερα mechanics. Θα πρέπει να χειρίζεστε κάθε μισό του "σκυλιού" με κάθε μοχλό ξεχωριστά και πρέπει να λύνετε διάφορους γρίφους. Αν βέβαια παίζετε με παρέα τότε θα χρειαστείτε πολύ καλό συγχρονισμό, μιας και θα μπλέκεστε όλη την ώρα. Ο κόσμος του PHOGS! είναι χαριτωμένος και όμορφος με low poly γραφικά και χαρακτιρίζεται απο έντονα χρώματα και μπόλικα physics. Αυτά είναι που θα προκαλέσουν και αρκετά bugs καθώς θα παίζετε, γιατί μπορεί να μπαίνετε καταλάθος μέσα σε αντικείμενα και να κολλάτε. Τα bugs αυτά δεν θα επηρεάσουν και τόσο, μιας και υπάρχει και το κουμπί respawn και σας επαναφέρει.

Όσον αφορά την αντοχή του, το PHOGS! διαρκεί περίπου στις 7 ώρες και στην τιμή που βρίσκεται, δύσκολα θα το αγοράσει κάποιος που θέλει να παίξει το singleplayer. Ναι μεν είναι ιδιαίτερο indie, ωστόσο δεν υπάρχει replayability ή αρκετή διάρκεια για να δικαιολογήσουν την τιμή του. Σίγουρα αν παίζετε με παρέα θα γελάσετε πολύ, όμως καλύτερα να περιμένετε κάποιο sale.

Read More...

Η Αμερικάνικη gaming βιομηχανία σημείωσε αύξηση 2% στα κέρδη συγκριτικά με την ίδια περίοδο το 2020
Σύμφωνα με το NPD, η αγορά των video games στην Αμερική σημείωσε αύξηση της τάξεως του 2% στην περίοδο Απριλίου-Ιουνίου 2021, συγκριτικά με την ίδια περίοδο το 2020, κάτι που ισοδυναμεί σε αύξηση 14 δις δολαρίων.

Διάφορες κατηγορίες παρουσίασαν αύξηση εσόδων, από τις υπηρεσίες cloud, VR μέχρι και τις συνδρομητικές υπηρεσίες, mobile games, PC, αλλά και hardware. Οι κατηγορίες των κονσολών και των αξεσουάρ κονσολών παρουσίασαν μια μείωση συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρσι. Οι συνδρομητικές υπηρεσίες παρουσίασαν διψήφια ποσοστιαία αύξηση συγκριτικά με πέρσι, κάτι που αποδίδεται κυρίως στις next gen κονσόλες.

Ο Mat Piscatella, αναλυτής του NPD, δήλωσε τα εξής: “Παρά το γεγονός ότι τα μέτρα κατά της πανδημίας αλλάζουν ανά επικράτεια, τα χρήματα που ξοδεύουν οι καταναλωτές στα video games συνέχισαν την ανοδική τους πορεία και για το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Ένα χρόνο πριν, στο δεύτερο τρίμηνο του 2020, τα χρήματα που ξόδευαν οι καταναλωτές στα video games είχε σημειώσει μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξεως του 47%, συγκριτικά με την ίδια περίοδο το 2019. Φέτος, όχι μόνο τα χρήματα που ξοδεύουν οι καταναλωτές στα video games κατάφεραν να συντηρήσουν το ίδιο επίπεδο, αλλά παρουσίασαν ακόμα και αύξηση σε ορισμένους τομείς όπως τα mobile, hardware και συνδρομητικές υπηρεσίες.”

Το τρίμηνο που μας πέρασε ήταν και ιδιαίτερα καλό για τα mobile games, καθώς οι πωλήσεις των mobile games σημείωσαν αύξηση 5% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2020, σύμφωνα με αναφορές του Sensor Tower. Στην κορυφή της λίστας των mobile games βρίσκονται τα multiplayer που έχουν real-time online play.

Read More...

Επτά επικεφαλής της ανάπτυξης του Borderlands 3 αποχώρησαν από την Gearbox  Επτά υπάλληλοι της Gearbox, οι οποίοι εργάστηκαν πάνω στο Borderlands 3 και σε άλλα projects, αποχώρησαν από την Αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια η εταιρεία στο Axios. Η λίστα αυτή  αποτελείται από τον creative director Paul Sage, τον UX/game feel director Chris Strasz, τον lead character artist Kevin Penrod, τον senior producer Christopher Brock, τον lead mission designer Keith Schuler, τον art director Scott Kester και άλλο ένα μέλος της ομάδας το οποίο δεν κατονομάστηκε. Μερικά από τα ονόματα που αναφέρονται στην λίστα εργαζόντουσαν στην Gearbox για πάνω από μια δεκαετία. Σύμφωνα με την αναφορά, όλοι όσοι αναφέρθηκαν παραπάνω εργαζόντουσαν πάνω σε ένα νέο μη-ανακοινωμένο project. Μερικοί στην εταιρεία ανάπτυξης, σύμφωνα με την αναφορά, χαίρονται που “φρέσκο αίμα” θα τους αντικαταστήσει σε αυτές τις leading θέσεις. O ιδρυτής της Gearbox, Randy Pitchford, δήλωσε ότι η συνεργασία τους τερματίστηκε με καλούς όρους και επισήμανε ότι οι αποχωρήσεις αυτές δεν θα επηρεάσουν την ανάπτυξη των games που ετοιμάζει η Gearbox.Τέλος, όλα τα μέλη που αποχώρησαν από την Gearbox θα εργαστούν πάνω σε ένα indie project.

Read More...

Το Battlefield 1 Revolution, το οποίο περιλαμβάνει το base game και τέσσερα expansion packs, θα είναι δωρεάν για το σαββατοκύριακο στο Steam. Μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν το singleplayer  campaign , καθώς και multiplayer και αν σας αρέσει μπορείτε να το αγοράσετε με μειωμένη τιμή μέσα στο σαββατοκύριακο. Για να κατεβάσετε το Battlefield 1 κάντε κλικ εδώ .Μπορείτε να παίξετε το Battlefield 1 εντελώς δωρεάν μέχρι την Κυριακή 22:00.

Read More...

Οι παίκτες του World of Warcraft διαμαρτύρονται και ζητούν την αφαίρεση δύο NPCs οι οποίοι φέρουν το όνομα προϊστάμενου που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.
Οι παίκτες του World of Warcraft ζητούν την αφαίρεση δύο NPCs, οι οποίοι είχαν πάρει τα ονόματά τους από τον creative director του WoW, Alex Afrasiabi, μετά την εμφάνιση του ονόματός του σε μια μήνυση που έγινε πρόσφατα προς την Activision Blizzard. Η μήνυση αυτή ανέφερε συγκεκριμένα το όνομά του και τον κατηγορούσε για σεξουαλική παρενόχληση απέναντι στις γυναίκες υπαλλήλους της εταιρείας.

Ο Afrasiabi, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την Blizzard το καλοκαίρι του 2020, είναι ο μόνος του οποίου το όνομα αναφέρεται στην μήνυση που έγινε ενάντια στην Blizzard σχετικά με περιστατική σεξουαλικής παρενόχλησης. Ακόμα, σύμφωνα με την μήνυση και τους ισχυρισμούς, ο Afrasiabi την έπεφτε συχνά στις γυναίκες υπαλλήλους και προσπαθούσε να τις φιλήσει και να βάλει τα χέρια του γύρω τους. Σε ένα σημείο της μήνυσης αναφέρεται ότι στα γραφεία της Blizzard οι υπάλληλοι αναφερόντουσαν στην σουίτα του Afrasiabi ως η “Σουίτα Crosby”, μια παραμόρφωση του ονόματος “Cosby” που αναφέρεται στον σύμφωνα με ισχυρισμούς βιαστή Bill Cosby, ο οποίος το 2018 είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλακή.

Επίσης, στην μήνυση αναφέρεται ότι οι υπόλοιποι προϊστάμενοι της Blizzard γνώριζαν για την συμπεριφορά του Afrasiabi, όμως δεν έλαβαν κάποια μέτρα λόγω της θέσης του. Ο Afrasiabi είχε ξεκινήσει να δουλεύει στην Blizzard το 2004 ως quest designer στο vanilla WoW και στη συνέχεια έγινε creative director των expansions Warlords of Draenor και Legion. Μετά από την μήνυση αυτή, οι παίκτες του WoW στα forums και στο Reddit ζητούν την αφαίρεση δύο NPCs που έχουν πάρει το όνομά τους από τον Afrasiabi. Οι δύο αυτοί NPCs είναι οι Field Marshal Afrasiabi, ο οποίος βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Alliance στην Stormwind και του Lord Afrasastrasz, ο οποίος βρίσκεται στο Wrymwrest Temple στο Northrend.

Μέχρι στιγμής και οι δυο NPCs βρίσκονται ακόμα στο WoW, ωστόσο ο Field Marshal Afrasiabi την μια υπάρχει και την άλλη όχι. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για την συμπεριφορά αυτή του NPC. Οι παίκτες χρησιμοποιούν ένα in-game παιχνίδι ώστε να δημιουργούν σήματα προσοχής γύρω από τον NPC στο Stormwind. Ακόμα, μερικοί παίκτες του Horde εισβάλλουν στην Stormwind με σκοπό να εξοντώσουν τον NPC Marshal Afrasiabi οι ίδιοι. Άλλοι παίκτες ζητούν πιο δραστικά μέτρα, όπως η εξ’ ολοκλήρου αφαίρεση ή rework των quests που δημιούργησε ο Afrasiabi, καθώς και η αφαίρεση items τα οποία έχουν αναφορά στο όνομά του.

Στο παρελθόν, η Blizzard είχε αφαιρέσει NPCs οι οποίοι είχαν το όνομα του δημοφιλούς streamer Swifty και δεν είχε δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Ωστόσο, ακόμα και αν οι NPCs του Afrasiabi αφαιρεθούν, οι fans του WoW θα αναρωτηθούν αν πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, καθώς σύμφωνα με την μήνυση, οι executives της Blizzard είχαν γνώση για τις συμπεριφορές του Afrasiabi. Στην μήνυση αναφέρεται ότι μέχρι και ο πρόεδρος της Blizzard, J. Allen Brack, γνώριζε για την συμπεριφορά του Afrasiabi.

Μέχρι στιγμής, η Blizzard δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος, όμως ένας εκπρόσωπος της Activision Blizzard, σε απάντησή του στην μήνυση, δήλωσε ότι η κατάσταση που περιγράφεται στην μήνυση δεν αντιπροσωπεύει το περιβάλλον εργασίας της Blizzard.

Read More...

Η  ιστοσελίδα του PlayStation  αποκάλυψε τα δωρεάν PS Plus games του Αυγούστου πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι τα δωρεάν PS Plus games του Αυγούστου θα είναι τα Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Tennis World Tour 2 και το Hunter’s Arena που είχε ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του State of Play.

www.youtube.com/watch?v=RwYjx4VPzx0

Τα Plants vs. Zombies και Tennis World Tour 2 θα είναι για PS4, ενώ το Hunter’s Arena θα είναι το bonus game για τους κατόχους PS5 και δεν θα περιέχει την PS4 έκδοση του. Το Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville είναι το δημοφιλές Third-Person Shooter της ΕΑ, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019. Από την άλλη, το Tennis World Tour 2 της Big Ant Studios κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020. Τέλος, το Hunter’s Arena: Legends είναι ένα Battle-Royale 30 παικτών το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου.

www.youtube.com/watch?v=XGSqu4pDb68

Τα δωρεάν PS Plus games του Αυγούστου θα είναι διαθέσιμα από τις 3 Αυγούστου.

Read More...

Η Konami θα πουλάει το Master League του eFootball ως premium DLC

Read More...

Γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες θα προστεθούν στο Football Manager

Η εταιρεία ανάπτυξης του Football Manager, Sports Interactive, ανακοίνωσε ότι στο Football Manager θα προστεθούν γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες. Ο πρόεδρος της Sports Interactive, Miles Jacobson, δήλωσε ότι το Football Manager 22 δεν θα έχει γυναικείες ομάδες, όμως θα προστεθούν κάποια στιγμή μετά το λανσάρισμά του. Σε ένα  blog post , ο Jacobson δήλωσε ότι η προσθήκη των γυναικείων ποδοσφαιρικών ομάδων στο Football Manager θα κοστίζει εκατομμύρια λίρες, όσον αφορά το κόστος ανάπτυξης και θα προσφέρει στην εταιρεία “ελάχιστα” κέρδη. Ωστόσο, ο Jacobson υποστήριξε ότι “είναι το σωστό”.Η Sports Interactive ξεκίνησε να αναπτύσσει μια βάση δεδομένων για τις γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες πριν λίγους μήνες και στόχος της είναι να ανταγωνιστεί με αυτή των ανδρικών ποδοσφαιρικών ομάδων. Η βάση δεδομένων των ανδρικών ποδοσφαιρικών ομάδων αναπτύχθηκε σε διάστημα σχεδόν τριών δεκαετιών. Το Football Manager χρησιμοποιεί περίπου 1200 ερευνητές παγκοσμίως, οι οποίοι κάθε εβδομάδα που περνάει παρακολουθούν αγώνες σε μια προσπάθεια να αποδοθούν τα στοιχεία των παικτών όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Η Sports Interactive θέλει να πετύχει και το ίδιο για τις γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες.

 Για να το πετύχει αυτό, η Βρετανική εταιρεία ανάπτυξης προσέλαβε την Tina Keech, προπονητή και πρώην επικεφαλή έρευνας και ανάλυσης στην Smartodds, ως επικεφαλή της έρευνας σχετικά με τις γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες.Η Keech δήλωσε τα εξής: “Σε μόλις λίγους μήνες, πιστεύω ότι τα πήγα καλά. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Προχωράμε απρόσκοπτα και με λίγη βοήθεια θα δημιουργήσουμε μια αρκετά καλή βάση δεδομένων. Παίζω και βλέπω ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή. Προπονώ ομάδες. Είμαι οπαδός. Έχω δύο κόρες που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Υπάρχει ωστόσο ένα γυάλινο ταβάνι, το οποίο δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Το να λαμβάνω μέρος στο σπάσιμο αυτού του ταβανιού είναι υπέροχο συναίσθημα και είμαι πολύ υπερήφανη. Έπρεπε να συμβεί νωρίτερα. Οι μεγάλες εταιρείες έπρεπε να το έχουν κάνει νωρίτερα. Ελπίζω τώρα να το πάρουν χαμπάρι και να ακολουθήσουν.”Ακόμα, θα μπορείτε να προσλαμβάνετε προπονητές από τις γυναικείες ομάδες για να προπονούν ανδρικές ομάδες και το αντίστροφο. Η απόφαση αυτή της Sports Interactive δημιούργησε αντιδράσεις από τους fans του Football Manager και η Βρετανική εταιρεία ανάπτυξης απάντησε στα σχόλια. Η δήλωσε της Sports Interactive έχει ως εξής: “Για να είμαστε ξεκάθαροι: αν δεν σας αρέσουν οι αποφάσεις που παίρνουμε, απλά μην αγοράζετε το game. Αν πιστεύετε ότι η προσθήκη των γυναικείων ποδοσφαιρικών ομάδων θα αλλοιώσει την εμπειρία σας, τότε ελπίζω να βρείτε αλλού κάποια άλλη εμπειρία την οποία μπορείτε να απολαύσετε.”

Read More...

Notification