Σταμάτης Καράμπογας

Σταμάτης Καράμπογας (Smoses)
Experience: 5656 (724 points to next level)

 
600
Σταμάτης Καράμπογας created a new topic ' Moose Life' in the forum. 4 weeks ago

Το Moose Life είναι το πιο πρόσφατο ψυχεδελικό trance Shooter από τον θρυλικό game designer Jeff Minter και το studio του Llamasoft.

Το Moose Life υπόσχεται εντυπωσιακό shooting και κορυφαία techno soundtracks. Στην σελίδα του στο Steam βλέπουμε την περιγραφή του Moose Life να γράφει: “ειδικά σχεδιασμένο για να σας μεταφέρει σε ένα χαρούμενο, γεμάτο trance, ηδονικό τόπο γεμάτο τάρανδους και μανιτάρια.” Ο παίκτης θα χειρίζεται έναν τάρανδο καθώς θα πετάει στην οθόνη και θα σκοτώνει εχθρούς.

Η Llamasoft δήλωσε: “Λαμπεροί τάρανδοι θα περνάνε από τα αυτιά σας, καθώς θα ενεργοποιείται το δυνατό ‘Stag Part’ όπλο, το οποίο θα μετατρέπει όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στην οθόνη σε άκακα ελάφια. Θα νιώθετε υπέροχα.”

www.youtube.com/watch?v=aoFHBWRADJo&feature=emb_title

Read More...

4 weeks ago
Fall Guys: Μια ομάδα παικτών συνεργάζεται για να αποκλείσει έναν cheater 4 weeks ago

Μια συνεργασία τιμής.

Δεν έχει σημασία πως είστε στην πραγματική ζωή, στο Fall Guys όλοι είμαστε ένα φασολάκι με μικρά πόδια και αστάθεια. Είμαστε όλοι χάλια.

Εκτός των cheaters, οι οποίοι καταστρέφουν το ευαίσθητο οικοσύστημα και πειράζουν τα physics τους με hacks. Ο Streamer TeosGame βιντεοσκόπησε μια αρκετά ικανοποιητική στιγμή σε ένα match στο Fall Guys. Ενώ όλοι προχωρούσαν και έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλον, ένας φαινόταν να πετάει απλά από πάνω τους και να τερματίζει χωρίς καν να ιδρώσει. Πως νικάει κανείς έναν τέτοιο hacker; Φυσικά μέσω της συνεργασίας.

 

 

Στο Egg Scramble, όλοι χωρίζονται σε τρείς ομάδες και πρέπει να μαζέψουν αυγά και να τα πετάξουν μέσα στα καλάθια. Ο hacker κατέληξε να βρίσκεται στην κόκκινη ομάδα, ωστόσο οι συνεργάτες του δεν φάνηκαν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν να νικήσει. Αντ’ αυτού, όλοι συνεργάστηκαν προκειμένου το καλάθι τους να μην έχει καθόλου αυγά. Το Fall Guys δεν έχει in-game reporting σύστημα, επομένως οι παίκτες έπρεπε να πάνε στο Discord αν ήθελαν να τον διώξουν από το game.

Μέσα στην εβδομάδα θα κυκλοφορήσει ένα καινούργιο patch, αν και τα patch notes δεν αναφέρουν πως η Mediatonic θα αντιμετωπίσει τους cheaters. Στις 27 Αυγούστου θα δούμε και την παρουσίαση της Season 2 του Fall Guys στην Gamescom.

Διαβάστε το review του Fall Guys: Ultimate Knockout και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Παίξτε μαζί μας Fall Guys. Ανταλλάξτε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

4 weeks ago
Age of Empires 3: Definitive Edition 4 weeks ago

Πλησιάζει η κυκλοφορία του.

Φαίνεται πως η αποκάλυψη του Age of Empires 3: Definitive Edition θα γίνει σύντομα.

Ίσως να παίξουμε το Age of Empires 3: Definitive Edition πιο σύντομα από ότι αρχικά αναμέναμε, αν ερμηνεύσαμε το teaser σωστά. Ο επίσημος λογαριασμός του Age Of Empires στο Twitter, πρόσφατα δημοσίευσε μια μυστηριώδη εικόνα, δείχνοντας μερικά units σε κάρτες. Παρόλο που δεν φαίνεται να αποκαλύπτει και πολλά η εν λόγω δημοσίευση, οι οπαδοί της σειράς βρήκαν ότι αν ενώσουν το hotkey κάθε unit βγαίνει η λέξη “gamescom”.

 

 

Επομένως, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε την κυκλοφορία του Age of Empires 3: Definitive Edition σύντομα, γύρω από την περίοδο διεξαγωγής της Gamescom 2020. Έχουμε δει την closed beta και πρόσφατα το παιχνίδι έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση στην Αυστραλία, κάτι που υποδεικνύει την επικείμενη κυκλοφορία του.

Διαβάστε περισσότερα για την beta του Age of Empires 3: Definitive Edition και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

4 weeks ago
Moose Life 4 weeks ago

Ένα ψυχεδελικό Shooter με ταράνδους.

Το Moose Life είναι το πιο πρόσφατο ψυχεδελικό trance Shooter από τον θρυλικό game designer Jeff Minter και το studio του Llamasoft.

Το Moose Life υπόσχεται εντυπωσιακό shooting και κορυφαία techno soundtracks. Στην σελίδα του στο Steam βλέπουμε την περιγραφή του Moose Life να γράφει: “ειδικά σχεδιασμένο για να σας μεταφέρει σε ένα χαρούμενο, γεμάτο trance, ηδονικό τόπο γεμάτο τάρανδους και μανιτάρια.” Ο παίκτης θα χειρίζεται έναν τάρανδο καθώς θα πετάει στην οθόνη και θα σκοτώνει εχθρούς.

Η Llamasoft δήλωσε: “Λαμπεροί τάρανδοι θα περνάνε από τα αυτιά σας, καθώς θα ενεργοποιείται το δυνατό ‘Stag Part’ όπλο, το οποίο θα μετατρέπει όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στην οθόνη σε άκακα ελάφια. Θα νιώθετε υπέροχα.”

http://www.youtube.com/watch?v=aoFHBWRADJo

Το Moose Life θα περιλαμβάνει δυο challenge modes στο οποίο θα κυνηγάτε τα high scores. Υπάρχει το Normal Mode, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να πάει σε όποιο μέρος της περιπέτειάς του έχει ολοκληρώσει προηγουμένως και το Pure Mode, το οποίο σας ξεκινάει από την αρχή κάθε φορά. Επιπλέον, αυτοί που θέλουν να μπουν και χαζέψουν, μπορούν να παίξουν το Free Ride mode. Όσοι έχουν δυνατά στομάχια, μπορούν να παίξουν και σε VR, κάτι που βελτιώνει την συνολική εμπειρία.

Το Moose Life κυκλοφορεί για PC στις 12 Αυγούστου

Διαβάστε ακόμα για το Project Sekai και συζητήστε για τις νέες κυκλοφορίες στο σχετικό forum topic.

4 weeks ago
Φήμη: Το Halo Infinite μπορεί να βγει το 2022 και όχι στο Xbox One 4 weeks ago

Λόγω προβλημάτων συμβατότητας.

Η 343 Industries δεν έχει ανακοινώσει επίσημα κάποια αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του Halo Infinite.

Από τότε που το Halo Infinite έλαβε καθυστέρηση, ξεκίνησαν να αναπτύσσονται διάφορες θεωρίες σχετικά με το τι πήγε λάθος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μερικοί είπαν ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού, κατά ένα μεγάλο μέρος, έγινε outsourced σε άλλες εταιρίες ανάπτυξης, κάτι που έκανε πιο δύσκολο να έχουν μια γενική εικόνα. Άλλοι, όπως ο Sponger από τα forums του Resetera, ανησυχούν περισσότερο για τα επόμενα βήματα της 343 Industries. Σύμφωνα με τον Sponger, η ομάδα ανάπτυξης εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει την ανάπτυξη του Halo Infinite για το Xbox One και να το κάνει exclusive στα next-gen/PC.

Φαίνεται πως το γεγονός ότι προσπαθούν να αναπτύξουν ένα καινούργιο παιχνίδι για μια κονσόλα που είναι σχεδόν επτά χρονών αποδεικνύεται λίγο δύσκολο. Σύμφωνα με την 343 Industries, το Xbox One έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να φορτώσει τα assets του κόσμου του Halo Infinite, ακόμα περισσότερο και από το PC demo που είδαμε, που είχε αρκετά pop-in. Είτε με την διαμόρφωση του engine, είτε με το να παρατήσουν τελείως την ανάπτυξή του για το Xbox One, το μέλλον δείχνει δυσοίωνο και ο Sponger υποστηρίζει ότι η καθυστέρηση του Halo Infinite μέχρι το 2022 δεν είναι απίθανη.

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, Xbox Series X και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για την περίοδο κυκλοφορίας του Halo Infinite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

4 weeks ago
Call of Duty: Black Ops Cold War beta 4 weeks ago

Μια διαρροή αποκάλυψε την ύπαρξή της.

Μια πρόσφατη διαρροή σχετικά με το Call of Duty: Black Ops Cold War μας προϊδεάζει για το τι να περιμένουμε.

Μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για διάφορα bonus προ-παραγγελίας του επερχόμενου Call of Duty: Black Ops Cold War. Οι λεπτομέρειες, τις οποίες δημοσίευσε ο COD Tracker, δεν συνοδεύονται από εικόνες, είναι απλά πληροφορίες. Αρχικά, οι πληροφορίες φανερώνουν την ύπαρξη μιας beta πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, όμως δεδομένου της καθυστερημένης ανακοίνωσής του, το χρονικό περιθώριο είναι περιορισμένο.

Ωστόσο, όχι τόσο περιορισμένο όσο περιμέναμε. Η beta του Black Ops Cold War θα γίνει open κάποια στιγμή, αφού η προ-παραγγελία απλά σου δίνει early access. Το πιο πιθανό είναι να διαρκέσει για περισσότερο από ένα σαββατοκύριακο, όπως συνηθίζεται στα Call of Duty. Ακόμα, η διαρροή αποκαλύπτει την ύπαρξη Battle Pass συστήματος και στο Cold War. Ένα από τα bonus της προ-παραγγελίας φαίνεται να είναι ο Sergeant Frank Woods, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος και στο Warzone.

Τέλος, η διαρροή του COD Tracker αποκαλύπτει δύο DLC packs που είτε είναι μέρος των bonus της προ-παραγγελίας, είτε μέρος κάποιας Deluxe Edition. Η Activision θα ανακοινώσει επίσημα το Call of Duty: Black Ops Cold War στις 26 Αυγούστου.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X.

Διαβάστε περισσότερα για το Call of Duty: Black Ops Cold War και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

4 weeks ago
Project Sekai 4 weeks ago

Ένα rhythm game με πρωταγωνιστή την Hatsune Miku.

Η Sega θα κυκλοφορήσει ένα Rhythm game με πρωταγωνιστή την Hatsune Miku στην Ιαπωνία στις 30 Σεπτεμβρίου.

Τα νέα έγιναν γνωστά από το Player Powers, όπου δημοσιεύθηκε πρόσφατα μια αναφορά. Θα ονομάζεται Project Sekai και θα είναι ένα rhythm game που αναπτύσσεται συνεργατικά από διάφορα studio, συμπεριλαμβανομένου του Craft Egg, το οποίο είναι γνωστό για την δημοφιλή σειρά Bang Dreams. Το Project Sekai θα λαμβάνει χώρα στην Shibuya, Tokyo, όπου η πρωταγωνίστρια Hoshino Ichika θα συναντήσει την Hatsune Miku στην τηλεόραση, καθώς περπατάει στον δρόμο.

Καθώς πηγαίνει σπίτι, θα ανακαλύψει ένα καινούργιο τραγούδι στο κινητό της και μόλις προσπαθήσει να το παίξει, θα μεταφερθεί σε ένα σύμπαν που ονομάζεται Sekai, στο οποίο η Miku της ζητάει να τραγουδήσουν μαζί. Η Ichika θα ταξιδέψει σε διάφορους κόσμους, οι οποίοι είναι σπίτια διαφόρων Virtual τραγουδιστών, όπως και η Hatsune Miku. Κάθε κόσμο που θα επισκέπτεται θα παίζει ένα καινούργιο τραγούδι.

Μπορείτε να δείτε gameplay παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=GAl6gnRlHvs

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η κυκλοφορία του Project Sekai στην Δύση.

Διαβάστε ακόμα για το Kingdom Hearts: Dark Road και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

4 weeks ago
UK Charts Top 10: 17/8 - 22/8/20 4 weeks ago

Sports vs Simulation.

Το Animal Crossing: New Horizons σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να σταματήσει σύντομα.

Το Animal Crossing: New Horizons έχει φτάσει τα 22 εκατομμύρια αντίτυπα σε συνολικές πωλήσεις από την κυκλοφορία του τον Μάρτιο και για ακόμη μια εβδομάδα βρίσκεται στην κορυφή των UK Charts. Στα Charts βλέπουμε επίσης την πρώτη εμφάνιση του PGA Tour 2021, καθώς και το UFC 4 το οποίο έχει πέσει στην τρίτη θέση. Βλέπουμε το Ghost of Tsushima να συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλή θέση στο Top 10, ενώ δεν λείπουν και τα συνηθισμένα FIFA 20 και GTA V.

Όπως και κάθε εβδομάδα, η παρουσία της Nintendo στο Top 10 δεν λέει να σταματήσει, αυτή την φορά κατέχει τέσσερις θέσεις στο Top 10. Ακόμα βλέπουμε την παρουσία δύο PS4 exclusives.

Αναλυτικά το Top 10 για την εβδομάδα 17-22/8 έχει ως εξής:

1. Animal Crossing: New Horizons
2. PGA Tour 2K21
3. EA Sports UFC 4
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Ghost of Tsushima
6. Minecraft (Switch)
7. FIFA 20
8. Grand Theft Auto V
9. Marvel's Spider-Man
10. Ring Fit Adventure

Δείτε τα Top 10 της προηγούμενης εβδομάδας και συζητήστε για τις πρόσφατες πωλήσεις στο σχετικό forum topic.

Διαβάστε τα review των Ghost of Tsushima και Animal Crossing: New Horizons.

Notification