Rayman Legends Wii U Part 1 Καινοτομίες

Στις 28 Αυγούστου 2013 κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Rayman Legends ως συνέχεια του Rayman origins, με ασφαλώς βελτιωμένα γραφικά, πίστες έργα τέχνης και με εμφανές το αρχαίο ελληνικό στοιχείο μέσα από τους κεραυνούς του Δία και τις πάμπολλες εθιστικές πίστες.

Πρώτα από όλα οι 40 ανασκευασμένες πίστες του Rayman origins. Οι πίστες ασφαλώς μειώθηκαν σε δυσκολία αλλά κατά την γνώμη μου είναι προτιμότερο για να μπορεί να το τερματίσει ο μέσος παίχτης κάτι που στο origins ήταν αρκετά δύσκολο. Μία από τις επιλογές του origins που αφαιρέθηκε είναι το time attack φέρνοντας τις πίστες πιο κοντά στο Legends.

Δεύτερον, η υπόθεση lums. Ο χρήστης παίζοντας το campain έχει την δυνατότητα να κερδίσει Lums με την ολοκλήρωση των πιστών καθώς και αν σε κάθε πίστα ολοκληρώσει 450 ή και λιγότερα lums κερδίσει tickets που ξύνει και μπορεί να πάρει lums, teensies καθώς και κάποια μικρά ζωύφια που "γεννούν" lums καθημερινά.

 

Ένα άλλο διασκεδαστικό mode είναι το Football. Από τους αμέτρητους ήρωες που έχεις να ξεκλειδώσεις στο φετινό Rayman μπορείς με έναν φίλο σου να αφήσεις για λίγο το Pro  ή το FIFA και να "πλακωθείς στο ξύλο" για την "Μπάλα" με την μπάλα να παίρνει φωτιά σε έναν άκρως ξέφρενο αγώνα!!

 

Τέλος για αυτό το Blog η Ubisoft πέρα των challenges με σκοπό την συλλογή τροπαίων έχει βάλει σαν επιλογή στο campain πέρα των κλασσικών κόσμων και mini challeges χωρίς τρόπαια με την ολοκλήρωση μιας πίστας σε 40" , 50", 60", με τους χρόνους του κάθε παίχτη να εμφανίζεται στην παγκόσμια κατάταξη.

Link με τα παλαιότερα blogs μου Περί Rayman Legends:

http://www.gameworld.gr/community/blogs/rayman-legends-wii-u-mystika-gia-arxarious-part-1.html

http://www.gameworld.gr/community/blogs/rayman-legends-wii-u-mystika-gia-arxarious-part-2.html

http://www.gameworld.gr/community/blogs/rayman-legends-wii-u-mystika-gia-arxarious-part-3.html

Πως να νικάτε τα Ranked games σας στο League of le...
I have no mouth, and I must scream
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Friday, 26 April 2024

Captcha Image

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.gameworld.gr/

Notification