Capcom: Γενική συζήτηση

14 May 2017 23:05 #198415 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέες φωτογραφίες από το άγαλμα της Chun-Li

Η Pop Culture Stock κυκλοφόρησε νέες φωτογραφίες για τα αγαλματίδια της Chun-Li.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 May 2017 10:23 #199115 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αγάλματα Mega Man X κλίμακας 1:4


Ύψους 53 εκατοστών και τιμή 536 ευρώ.

Αν ψάχνετε ένα διαφορετικό τρόπο για να γιορτάσετε την 30η επέτειο της σειράς Mega Man, η HMO Collectibles ίσως σας έχει δώσει μία καλή επιλογή. Τα αγάλματα Mega Man κλίμακας 1:4 μπορεί να είναι αυτό που ψάχνατε, αλλά θα χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς κοστίζουν 536 €.

Τα αγάλματα Mega Man, εκτός από μεγάλη λεπτομέρεια, διαθέτουν αφαιρούμενη πανοπλία για να μπορείτε να δείτε το εσωτερικό του γνωστού ήρωα, καλοσχεδιασμένα εφέ και δυνατότητα φωτισμών σε μερικά σημεία. Επιπλέον, είναι λίγο παραπάνω από μισό μέτρο σε ύψος και τοποθετούνται πάνω σε μία βάση σε σχήμα κάψουλας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Capcom έχει δώσει την άδεια της για την κατασκευή των αγαλμάτων, ενώ η βάση έχει σχεδιαστεί από ομάδα της. Τα νέα αγάλματα Mega Man κυκλοφορούν σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, χρώματος μπλε και κόκκινου και έχουν περιορισμένο αριθμό διάθεσης, με την μπλε να διαθέτει 200 κομμάτια και την κόκκινη μόλις 75.

Μπορείτε να αγοράσετε τα νέα αγάλματα Mega Man Χ από εδώ.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2017 16:48 #203189 by Πιέρρος Φουστέρης
Capcom: Αυξημένα τα κέρδη για το 2017

Ανοδική πορεία παρουσίασαν τα οικονομικά της Capcom για το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2017.

Η Capcom έκανε αναλυτική παρουσίαση των εσόδων μέχρι και τα τέλη Ιουνίου και ανέδειξε έσοδα της τάξεως των 90 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που αποτελεί αύξηση κατά 7,5% από τα αντίστοιχα περσινά έσοδα για την ίδια περίοδο. Ιδιαίτερα επιτυχημένα αναδείχθηκαν τα digital sales για την ιαπωνική εταιρεία καθώς αυξήθηκαν κατά 14,1% από τον προηγούμενο χρόνο έως σήμερα. Τέλος, τα έσοδα από licensing και προϊόντα της Capcom αυξήθηκαν κατά 13,2%.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, παρόλο που οι πρώτοι μήνες δεν αποτελούν την πιο προσοδοφόρα εποχή για πωλήσεις, τίτλοι όπως τα Ultra Street Fighter II, Resident Evil 7: Biohazard και Monster Hunter XX συνεισφέρουν και αυτοί σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στα έσοδά της. Η Capcom ανακοίνωσε ακόμη πως το συνολικό ποσό των εσόδων της αναμένεται να φτάσει τα 713 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τον Μάρτιο του 2018.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Aug 2017 18:30 - 15 Aug 2017 18:46 #203644 by Angel
Εκλεισε Σελίδες Patreon από Modders του Street Fighter


H Capcom έκλεισε σελίδες Patreon από modders αμφιέσεων του Street Fighter.

Οι modders Brutal Ace και Khaledantar666 έκαναν mods με custom αμφιέσεις για τους χαρακτήρες των Street Fighter και χρησιμοποιούσαν ο καθένας από μια σελίδα στο Patreon ώστε να πληρώνονται για τη δουλειά τους. Ο πρώτος έπαιρνε αιτήσεις για αμφιέσεις τις οποίες και πραγματοποιούσε, ενώ ο δεύτερος έδινε τα downloads πιο γρήγορα στους υποστηρικτές του.

Ο Khaledantar666 μάλιστα στη σελίδα του στο Deviant Art είπε πως είχε 48 ώρες να ενημερώσει τους υποστηρικτές του. Ο modder διέγραψε όλα τα download links από το Youtube και το Reddit αλλά θα συνεχίσει να δημιουργεί mods. Ο modder Brutal Ace από την άλλη θα σταματήσει έπειτα και από κριτικές που δέχθηκε επειδή πληρώθηκε για να δημιουργήσει mods.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Aug 2017 20:02 - 15 Aug 2017 20:41 #203677 by Angel
Ανέβασε κατά λάθος βίντεο με τα επιχειρηματικά της σχέδια



Συνήθως όταν ακούμε τη φράση ''ανέβηκε κατά λάθος'' έρχεται στο μυαλό μας αμέσως ότι μόνο κατά λάθος δεν ανέβηκε κάτι, αλλά αποτελεί πιθανότατα έναν τρόπο μιας εταιρείας να δημιουργήσει hype για κάποιο game της. Ανθρώπινα λάθη όμως γίνονται και αυτή τη φορά ο John Diamonon, senior director για licensing και eSports της αντιπροσωπείας της Capcom στην Αμερική, ανέβασε ως δημόσιο στο Youtube ένα βίντεο με τα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρείας που αφορούσαν τον τομέα των eSports για το Marvel vs. Capcom Infinite. Μετά το περιστατικό ο Diamonon αναφέρθηκε με tweet στο βίντεο, λέγοντας πως οι πληροφορίες που είδαμε σε αυτό αποτελούσαν πρόταση και όχι οριστικά σχέδια της Capcom.

Το βίντεο κατέβηκε αμέσως, όχι όμως πριν εντοπιστεί από χρήστες οι οποίοι κράτησαν screenshots από τα σχέδια της Capcom. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η Capcom φαίνεται να θέλει να κάνει με το Marvel vs. Capcom Infinite ότι έκανε και με το Street Fighter V, να το εισάγει δηλαδή στο Capcom Pro Tour όπου θα κάνει και αισθητή την παρουσία του στο Capcom Cup προς το τέλος του χρόνου.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2018 10:38 #211967 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Capcom προσφέρει χρηματικό έπαθλο σε όποιον αποδείξει την ύπαρξη μυθικών τεράτων


Η Capcom προσφέρει το ποσό των 50.000 λιρών σε όποιον καταφέρει να αποδείξει την ύπαρξη κάποιον μυθικών τεράτων.

Το Monster Hunter: World της Capcom κυκλοφόρησε και πάει αρκετά καλά τόσο σε κριτικές όσο και σε πωλήσεις κερδίζοντας την πρώτη θέση στη λίστα των UK Charts την εβδομάδα που κυκλοφόρησε. Η Capcom από την άλλη παίρνει πιο ζεστά το θέμα των τεράτων που χρησιμοποίησε στο παιχνίδι και ανακοίνωσε πως προσφέρει αμοιβή 50.000 λιρών (περίπου 57.000 ευρώ) σε όσους αποδείξουν την ύπαρξη κάποιου από τα παρακάτω μυθικά πλάσματα:

- Big Foot (Μεγαλοπόδαρος)
- The Cornish Owl Man
- Γοργόνες
- Τέρας του Λοχ Νες
- The Mongolian Death Worm
- Earth Hounds
- Γιέτι
- Chupacabra
- Namibian Flying Snake
- Yowie

Μάλιστα έχει δώσει και προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου για όσους επιθυμούν να προσπαθήσουν. Το όλο θέμα της αναζήτησης προέκυψε από τη συνεργασία της εταιρείας με τον Jon Downes του Centre of Fortean Zoology. Ο ίδιος δήλωσε για αυτή τη συνεργασία: “Έχω ξοδέψει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ταξιδεύοντας στην υδρόγειο για να κυνηγήσω στοιχεία αυτών των πλασμάτων. Παρότι είχα κάποιες επιτυχίες, ακόμα ψάχνω την ολοκληρωτική απόδειξη και ήρθε η ώρα για μένα να προσφέρω βοήθεια μεταβιβάζοντας το σκήπτρο στη νέα γενιά”.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2018 23:01 #212047 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Ό,τι πιο περίεργο έχω ακούσει το τελευταίο χρονικό διάστημα :P Έπαθλο για όποιον βρει τέρατα. Λες και δεν υπάρχουν ρε Capcom τόσες εταιρείες που θα χρυσοπληρώσου όποιον ανακαλύψει το τέρας του Λοχ Νες για παράδειγμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2018 14:27 #212257 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Capcom: Απολύσεις στην εταιρεία ανάπτυξης του Dead Rising


Η Capcom Vancouver, εταιρεία ανάπτυξης της Capcom, η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή για την σειρά Dead Rising, έχει υποστεί απολύσεις το τελευταίο διάστημα.

Το 30% των developers απολύθηκαν, ενώ ακυρώθηκε και ένα νέο video game. Κατά τα άλλα, η υποστήριξη για το Dead Rising και για το mobile game Puzzle Fighter, θα συνεχιστεί. Θυμίζουμε ότι η Capcom Vancouver ονομαζόταν παλιά Blue Castle Games, ώσπου εξαγοράστηκε από την Capcom το 2010. Το φαινόμενο εξαγοράς μικρών ομάδων ανάπτυξης από publishers και μετονομασίας αυτών είναι συχνό φαινόμενο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Feb 2020 20:19 #231677 by Giorgos Tsolaridis
Τα Top 10 games σε πωλήσεις της Capcom
Το Monster Hunter World στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο.


Η Capcom ανακοίνωσε τα top 10 games της σε πωλήσεις όλων των εποχών.

Στην πρώτη θέση φιγουράρει το Monster Hunter World με σχεδόν 15 εκατομμύρια αντίτυπα και στη δεύτερη βρίσκεται το Resident Evil 5 με σχεδόν τα μισά αντίτυπα. Το ιστορικό Street Fighter 2 του SuperNES βρίσκεται στην πέμπτη θέση και παραδόξως δεν ακολουθείτε από κανένα άλλο Street Fighter μέσα στη δεκάδα.

Αναλυτικά τα Top 10 games της Capcom σε πωλήσεις:

1) Monster Hunter World: 14.9 εκατομμύρια
2) Resident Evil 5 (PS3/360 version): 7.6 εκατομμύρια
3) Resident Evil 6 (PS3/360 version): 7.4 εκατομμύρια
4) Resident Evil 7: 7 εκατομμύρια
5) Street Fighter 2 (SNES): 6.3 εκατομμύρια
6) Resident Evil 2 Remake: 5.8 εκατομμύρια
7) Resident Evil 2 (PS1): 4.96 εκατομμύρια
8) Monster Hunter Freedom 3 (PSP): 4.9 εκατομμύρια
9) Monster Hunter Generations (3DS): 4.3 εκατομμύρια
10) Monster Hunter 4 Ultimate (3DS): 4.2 εκατομμύρια

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2020 22:03 #232320 by Giorgos Tsolaridis
Capcom Pro Tour 2020: 4 τουρνουά ακυρώθηκαν και 2 αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού
Η Capcom ανακοίνωσε αλλαγές για το μεγάλο τουρνουά.


Πριν λίγο δημοσιεύσαμε την πιθανή ακύρωση της E3 2020 και τώρα έχει σειρά το Capcom Tour. Τέσσερα από τα επερχόμενα τουρνουά στο Capcom Pro Tour 2020 ακυρώθηκαν λόγω της κρίσης που έχει προκληθεί από τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα τα Brussels Challenge, Norcal Regionals, April Annihilation και το Taipei Major αφαιρούνται από το προγραμματισμό διεξαγωγή τους.
Το Fighter’s Spirit event της Κορέας ήταν να πραγματοποιηθεί στις 28-29 Μαρτίου, αλλά παίρνει αναβολή για αργότερα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα για τις 11-12 Ιουλίου. Επίσης το MIXUP event στη Γαλλία μεταθέτει τις ημερομηνίες από τις 18-19 Απριλίου στις 18-19 Ιουλίου.
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Capcom

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification