Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ολυμπιακός 2021-22

11 Aug 2021 01:19 - 11 Aug 2021 01:29 #254394 by Frazzle
Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός 2-2 (4-1): Αποκλείστηκαν στα πέναλτι από το Champions League οι ερυθρόλευκοι, στο Europa League με Σλόβαν
 

Η Λουντογκόρετς απέκλεισε τον Ολυμπιακό στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-1. Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 2-2 με τους ερυθρόλευκους να αγωνίζονται με δέκα παίκτες απ' το 86'.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συνεχίσει στο Champions League . Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 4-1 στα πέναλτι απ' τη Λουντογκόρετς (2-2 κανονική διάρκεια και παράταση) και έτσι θα συνεχίσουν στα playoffs του Europa League , όπου θα αντιμετωπίσουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας . Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 19 Αυγούστου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 26 του μήνα στην Μπρατισλάβα.

 Οι ερυθρόλευκοι πάλεψαν σε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είχε αρκετές εναλλαγές στο σκορ. Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 2-2 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς, οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, όπου ο Ολυμπιακός βρισκόταν για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή του ιστορία. Η ομάδα του Μαρτίνς, η οποία αγωνιζόταν με δέκα παίκτες απ' το 86' εξαιτίας αποβολής του Μπα, δεν τα κατάφερε, με τον Λαλά να είναι ο μοναδικός που σκόραρε.

Καμία ομάδα ξεκάθαρα το πάνω χέρι

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με σύστημα 4-3-3, με τον Αραμπί στην κορυφή, ενώ έκπληξη ήταν η επιλογή του Βρουσάι αντί του Βαλμπουενά στα εξτρέμ. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν αγχωμένα στον αγωνιστικό χώρο με τη Λουντογκόρετς να έχει την ορμή της έδρας της. Πάντως, αρχικά καμία ομάδα απ' τις δύο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάτι ουσιαστικό.Μετά το δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός, έπειτα απ' τις παραινέσεις του Μαρτίνς, κράτησε περισσότερο την μπάλα, την κυκλοφόρησε και προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Δεν είχε, ωστόσο, μεγάλη διάρκεια με τη Λουντογκόρετς απ' την πλευρά της να γίνεται επικίνδυνη. Στο 18' ο Νεντιάλκοβ πραγματοποίησε την πρώτη τελική για τους Βούλγαρους, ενώ ο Ικοκό έπιασε σουτ στην κίνηση που πέρασε άουτ δύο λεπτά αργότερα.Καμία ομάδα δεν έπαιρνε ξεκάθαρα τα ηνία του αγώνα έως και το 30ο λεπτό, όταν ο Ολυμπιακός με σουτ του Αραμπί χτύπησε την πόρτα της Λουντογκόρετς.

Μπροστά οι ερυθρόλευκοι με Εμβιλά

Ο Ολυμπιακός στο 31ο λεπτό πήρε και το προβάδισμα. Έπειτα από κόψιμο του Καμαρά, ο Μασούρας έβγαλε τη σέντρα απ' τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο ξεχασμένος Εμβιλά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα και μαζί τη δυνατότητα να διαχειριστούν το παιχνίδι.Η Λουντογκόρετς αύξησε την πίεση της, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως όποτε χρειάστηκε η άμυνα του Ολυμπιακού καθάρισε. Παράδειγμα το κόψιμο του Μπα πάνω στον Ντεσπότοβ στο 42ο λεπτό πριν να εκτελέσει τον Τζολάκη. Η ομάδα του Μαρτίνς, μάλιστα, επιχείρησε να χτυπήσει και στην αντεπίθεση, αλλά χωρίς επιτυχία.

Έφεραν τούμπα το ματς οι Βούλγαροι

Η Λουντογκόρετς μπήκε ορεξάτη στο β' μέρος θέλοντας να ισοφαρίσει. Πατούσε από νωρίς στην περιοχή του Ολυμπιακού και επιχειρούσε να δημιουργήσει καταστάσεις. Σε μία εξ αυτών οι Βούλγαροι ισοφάρισαν, έπειτα από λάθος του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Μπατζί έκανε το γέμισμα, ο Σωτηρίου πήρε κεφαλιά στην περιοχή, ο Πορτογάλος αμυντικός προσπάθησε να διώξει, όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας. Η βουλγάρικη ομάδα μπόρεσε να φέρει τούμπα το παιχνίδι σε σύντομο χρονικό διάστημα και ενώ ο Ολυμπιακός είχε αλλάξει τον σχηματισμό του σε 3-4-3. Ο Ανδρούτσος στην προσπάθεια του να προστατέψει την μπάλα μάρκαρε αντικανονικά τον Ντεσπότοβ, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα. Ο Σωτηρίου ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε για το 2-1 στο 57'.

Ο Αραμπί με πέναλτι έστειλε το ματς στην παράταση

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο έφερε στα ίσα το παιχνίδι. Ο Γκονσάλβες χτύπησε με το πόδι του τον Αραμπί στο κεφάλι στο 67' στην προσπάθεια του να διώξει. Μάλιστα, ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι και το καταλόγισε έπειτα από συζήτηση με τον βοηθό. Ο Αραμπί ήταν εύστοχος και κατάφερε να γράψει το 2-2 στο 68ο λεπτό του παιχνιδιού.Μετά το γκολ της ισοφάρισης απ' τον Αραμπί, η Λουντογκόρετς ήταν εκείνη που βγήκε μπροστά και προσπάθησε να απειλήσει τον Ολυμπιακό. Ο Τζολάκης έδειξε την αξία του προβαίνοντας σε σημαντικές επεμβάσεις. Στο 74' ο Σωτηρίου από κοντά μέσα στη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, με τον νεαρό κίπερ των ερυθρόλευκων να διώχνει σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ντεσπότοβ απείλησε με τον Τζολάκη ξανά να αποκρούει.Στο 86ο λεπτό του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Μπα έκανε το τάκλιν πάνω στον Ντεσπότοβ και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έως και το τέλος της κανονικής διάρκειας και υπήρξε κάποια αλλαγή στο σκορ και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Δεν έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση

Η Λουντογκόρετς είχε στην παράταση τα ηνία θέλοντας να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή. Μπορεί βέβαια να είχε την κατοχή, όμως δεν είχε τις μεγάλες φάσεις στο πρώτο μέρος. Στο 97' ο Ροτάριου έκανε ένα γέμισμα δίχως τύχη, ενώ στο 99' ένα μακρινό σουτ του Σαντάνα πέρασε πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, ο Ολυμπιακός επιχείρησε να εμφανιστεί πιο μαχητικός και ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει την κατοχή της μπάλας στη Λουντογκόρετς. Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά σε ένα ματς με αγχωτική εξέλιξη και έτσι οδηγήθηκε στην παράταση.

Τα πέναλτι

1-0: Γκολ Σωτηρίου
1-0: Άστοχος ο Βαλμπουενά
2-0: Γκολ Σαντάνα
2-0: Απόκρουση Κάχλινα στον Χασάν
3-0: Γκολ Βερντόν
3-1: Γκολ Λαλά
4-1: Γκολ Σισίνιο

Λουντογκόρετς: Κάχλινα, Ικοκό (106' Σισίνιο), Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιάλκοβ, Μπάντζι (88' Σαντάνα), Ζοσουέ Σα (94' Ροτάριου), Γκονσάλβες, Ντεσπόντοβ, Σωτηρία, Κάουλι (106' Γιάνκοβ)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος (120' Λαλά), Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (91' Κούντε), Μπουχαλάκης (54' Παπασταθόπουλος), Καμαρά, Βρουσάι (65' Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (106' Χασάν), Μασούρας (88' Σισέ)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Aug 2021 04:28 - 20 Aug 2021 04:32 #254721 by Frazzle
Europa League: Επιβλητικός ο Ολυμπιακός, 3-0 τη Σλόβαν - «Πάτησε» με το ένα πόδι στους ομίλους

 

Ανώτεροι οι «ερυθρόλευκοι» , έχασαν σωρεία κλασικών ευκαιριών - Καμαρά (37'), Σισέ (52') και αυτογκόλ του Μποζίκοφ (68') τα γκολ - Πλήγμα ο τραυματισμός του Σισέ, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 74'
Εχοντας σε καταπληκτική βραδιά τον αρχοντικό Παπ Σισέ και σε καλή μέρα πολλά βασικά στελέχη του προεξάρχοντος του Ματιέ Βαλμπουενά, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 3-0 τη Σλόβαν Μπρατσιλάβας (37' Καμαρά, 52' Σισέ, 68' αυτογκόλ Μποζίκοφ) και σχεδόν σφράγισε τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League από τον πρώτο αγώνα των play offs.

Έτσι έπαιξαν  

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Βατσλίκ κάτω από τα γκολπόστ. Ο Τσέχος έκανε ντεμπούτο με τους «ερυθρόλευκους». Δεξιός μπακ ήταν ο λαλά, αριστερός ο Ρέαμπτσιουκ και στόπερ οι Σισέ - Παπασταθόπουλος. Μαντί Καμαρά και Εμβιλά ήταν οι αμυντικοί χαφ. Αριστερός εξτρέμ ξεκίνησε ο Βαλμπουενά, δεξιός ο Μασούρας και ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν πίσω από τον Αραμπί.

Η Σλόβαν κατέβηκε κι αυτή με διάταξη 4-2-3-1. Ο Τσόβαν κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Πάουσεκ, αριστερός ο Μπόζικοφ, στόπερ οι Αμπένα - Κάσια. Αμυντικοί χαφ οι Κανκάβα - Ντε Καμπς, μεσοεπιθετική γραμμή με Βάις (δεξιά), Ιμπραχίμ (μέση) και Ζμρχαλ (αριστερά), με τον Κάβριτς στην κορυφή.

Ηγέτης Σισέ

Ο Ολυμπιακός ανέλαβε από την αρχή την κυκλοφορία της μπάλας και απείλησε για πρώτη φορά στο 4ο λεπτό με το άστοχο σουτ του Εμβιλά έξω από την περιοχή. Οι Σλοβάκοι οπισθοχωρημένοι, με σκοπό τη διαφύλαξη του μηδέν. Ο Αγκιμπού Καμαρά ξεκίνησε το παιχνίδι κάπως μουδιασμένα, ενώ ο Μαρτίνς ζητούσε από τους Βαλμπουενά και Μασούρα να πηγαίνουν πιο κοντά στον Αραμπί, ώστε να μην υπάρχει μεγάλο κανό ανάμεσά τους.

Η Σλόβαν όσο περνούσε η ώρα έβγαινε από το καβούκι της και επεδίωκε να «χτυπήσει» στην κόντρα τον Ολυμπιακό, οποίος είχε σε εξαιρετικό βράδυ τον Σισέ. Ο «βράχος» ήταν εξαιρετικός, έκανε καίρια μαρκαρίσματα και σταματούσε την ομάδα Βλαντιμίρ Βάις. Ήταν τόσο κεφάτος, τόσο καλός στο πρώτο ημίχρονο που βοηθούσε και στην επίθεση. Στο 23' δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα για τη σπρώξει στα δίχτυα, ην ώρα που στο 24 η κατοχή έδειχνε 75% υπέρ των γηπεδούχων.

Η φοβερή «εκτέλεση» του Καμαρά  

Στο 26' ήταν η σειρά του Παπασταθόπουλου να απειλήσει, όταν η κεφαλιά του από κόρνερ του Βαλμπουενά πέρασε άουτ. Και φτάνουμε στο δίλεπτο 27'-28', τότε που οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες. Στο 27' ο Βατσλίκ έδωσε στον Αγκιμπού, αυτός πέρασε στον Μασούρα, εκείνος με τη μία έδωσε στον Αραμπί, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Αντριάν Τσόβαν. Ο 25χρονος Σλοβάκος γκολκίπερ είχε απάντηση και στο επόμενο λεπτό, όταν «έβγαλε» το γυριστό του Σισέ μετά τη μπαλιά του Αραμπί από αριστερά.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Μαροκινός και ο Σενεγαλέζος, το πέτυχε ο Μαντί Καμαρά. Και μάλιστα με υπέροχο τρόπο. Όπως εναντίον της Νέφτσι Μπακού στο Φάληρο. Ο χαφ από τη Γουινέα εκμεταλλεύτηκε τις απανωτές κόντρες και όταν η μπάλα στρώθηκε μπροστά του, με θαυμάσιο αριστερό, φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό έγραψε το 1-0!

Τόσο ο Μαντί όσο και ο Εμβιλά έπαιρναν γρήγορα τη μπάλα από την άμυνα του Ολυμπιακού και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν, ενώ πολλές φορές ο Αραμπί άφηνε τη γραμμή κρούσης, στην οποία πήγαινε ο Μασούρας. Όλα τα λεφτά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο Σισέ έτρεξε πίσω και πρόλαβε τον Τσόβιτς διώχνοντας σε κόρνερ, πανηγυρίζοντας έξαλλα την απομάκρυνση σε κόρνερ! Στα τελευταία λεπτά ο Μαρτίνς είχε ζητήσει από τον Αγκιμπού να οπισθοχωρήσει και να πάρει θέση δίπλα σε Μαντί και Εμβιλά, σε ένα 4-3-3.

Το 11ο γκολ του Σισέ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές. Και με τον ίδιο τρόπο όπως άρχισε το πρώτο, δηλαδή με τον Εμβιλά να απειλεί με σουτ εκτός περιοχής, το οποίο ενώ ήταν καλοτραβηγμένο, κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να διατηρούν τη μπάλα στην κατοχή τους και να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο βρήκαν με τον παίκτη που το άξιζε και με το παραπάνω, τον Σισέ! Στο 52' ο Βαλμπουενά έκανε μπαλιά στην περιοχή της Σλόβαν από αριστερά. Η μπάλα χτύπησε στο στέρνο του Μποζίκοφ, ο γκολκίπερ δεν απέκρουσε σταθερά, η μπάλα του έφυγε και ο Σισέ από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα (2-0). Ήταν το ενδέκατο γκολ που βάζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Σενεγαλέζος, το τρίτο στην Ευρώπη!

Νέο «σφυροκόπημα» και αυτογκόλ

Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Η Σλόβαν συνέχιζε να μην απειλεί και να μην έχει καν τελική στο ματς. Στο 62' το αριστερό πλασέ του Μασούρα το 'βγαλε ο Τσόβαν, το ίδιο και το νέο αριστερό σουτ του Μασούρα στο 66'. Στην εξέλιξη αυτής της φάσης το πλασέ του Αγκιμπού πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 68' ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει και τρίτο γκολ. Στο 68' ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Εμβιλά έκανε την πρώτη κεφαλιά και ο αρχηγός της Σλόβαν Βασίλ Μποζίκοφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά (3-0).

Ο τραυματισμός Σισέ και το ντεμπούτο Ονιεκούρου

Ο τεχνικός της Σλόβαν Βλαντιμίρ Βάις είχε κάνει διπλή αλλαγή ένα λεπτό πριν, ρίχνοντας στο ματς δύο επιθετικούς, τον Χέντι και τον Στρέλετς, αλλά ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι σοβαρός αμυντικά και να μην δέχεται τελικές από τους Σλοβάκους. Στο 74' ο MVP Παπ Σισέ στάθηκε πολύ άτυχος. Στην προσπάθειά του να μαρκάρει, τραυματίστηκε και δεν μπορούσε ούτε καν να περπατήσει. Έτσι αναγκαστικά πέρασε στη θέση του ο Μάρκοβιτς, ενώ στο ίδιο λεπτό πέρασε στο ματς και ο Ονιεκούρου, ο οποίος έκανε κι αυτός την πρώτη του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα». Πήρε θέση στο αριστερό φτερό αντί του Βαλμπουενά.

Στο 85' η πρώτη τελική της Σλόβαν με Βάις

Δέκα λεπτά πριν από το 90' ο Μαρτίνς έβγαλε και τους δύο Καμαρά, τους οποίους αντικατέστησε με Κούντε και Μπουχαλάκη. Ενδεικτικό του πόσο πολύ προσεκτικός ήταν στην άμυνα ο Ολυμπιακός, αλλά και πόσο ανώτερη ήταν ως ομάδα, είναι το γεγονός ότι η πρώτη τελική της Σλόβαν έγινε στο 85'! Ο πρώην «ερυθρόλευκος» Βλαντιμίρ Βάις έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στα τελευταία λεπτά ο Ονιεκούρου έδειξε ότι είναι παίκτης με ποιότητα, προχωρώντας σε ορισμένες πολύ όμορφες ενέργειες. Το 3-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Οι ενδεκάδες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ (75' λ. τρ. Μάρκοβιτς), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (81' Κούντε), Βαλμπουενά (75' Ονιεκούρου), Α. Καμαρά (80' Μπουχαλάκης), Μασούρας (87' Βρουσάι), Αραμπί.

ΣΛΟΒΑΝ (Βλαντιμίρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ (67' Στρέλετς), Μπόζικοφ, Αμπένα, Κάσια, Κανκάβα - Ντε Καμπς, Βάις, Ιμπραχίμ (67' Χέντι), Ζμρχαλ, Κάβριτς

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Aug 2021 06:16 - 27 Aug 2021 06:17 #254931 by Frazzle
Σλόβαν - Ολυμπιακός 2-2: Με killer Ελ Αραμπί - Ονιεκούρου στους ομίλους του Europa League

 

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη στην έδρα της Σλόβαν, ήρθε ισόπαλος 2-2, όμως σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. Πρωταγωνιστές οι Αραμπί και Ονιεκούρου που σκόραραν τα δύο γκολ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται και με τη... βούλα στους ομίλους του Europa League . Οι ερυθρόλευκοι δεν νίκησαν τη Σλόβαν, ήρθαν ισόπαλοι 2-2, όμως σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του Μαρτίνς ήταν εκείνοι που πήραν την πρόκριση.Πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό ήταν ο Αραμπί που άνοιξε το σκορ, όπως ο Ονιεκούρου, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των ερυθρόλευκων. Ντεμπούτο για τους Πειραιώτες έκανε ο Ρόνι Λόπες. Οι ερυθρόλευκοι πλέον περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους στους ομίλους, καθώς την Παρασκευή (27/8, 13:00, Cosmote Sports 1HD ) διεξάγεται η κλήρωση.

Θέλησε να ελέγξει τον ρυθμό απ' την αρχή ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προέβη σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η μόνη αλλαγή ήταν αυτή του Ονιεκούρου, ο οποίος αντικατέστησε τον Μασούρα και πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού. Απ' την άλλη, η Σλόβαν κατέβηκε με ένα πιο επιθετικό σχήμα, με σύστημα 4-1-4-1, εφόσον κυνηγούσε το προβάδισμα του Ολυμπιακού απ' το πρώτο παιχνίδι.Οι ερυθρόλευκοι θέλησαν να ελέγξουν απ' τα πρώτα λεπτά, κυκλοφορώντας την μπάλα και "σπάζοντας" την επιθετικότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι χτυπούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις. Στο 15' ο Εντί βγήκε στην αντεπίθεση, ξέφυγε απ' τον Σισέ, έκανε το σουτ μπροστά απ' τον Βατσλίκ, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι της εστία του Ολυμπιακού.

Με δέκα οι Σλοβάκοι και 0-1 ο Ολυμπιακός

Το 26ο λεπτό ήταν κομβικό για την πορεία του παιχνιδιού. Ο Ντε Μάρκο με απλωμένο το πόδι πήγε πάνω στον Μαντί Καμαρά με προτεταμένες τις τάπες, χτυπώντας τον χαφ των ερυθρόλευκων στον μηρό. Μάλιστα, έφερε και την αναγκαστική του αλλαγή στο 37' με τον Μπουχαλάκη να περνάει στη θέση του. Ο Ντε Μάρκο αποβλήθηκε για το επικίνδυνο παιχνίδι του με απευθείας κόκκινη κάρτα.Στο 31' ο Ολυμπιακός προειδοποίησε με σουτ του Βαλμπουενά, έπειτα από σέντρα του Ρέαμπτσιουκ. Στο33' οι ερυθρόλευκοι μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Ματιέ Βαλμπουενά απ' τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα, ο Αραμπί μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά, κέρδισε τον προσωπικό του αντίπαλο και έκανε το 0-1. 

Η χαλαρότητα έφερε την ισοφάριση

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έδειξε χαλαρότητα, με τον Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα να έχει παράπονα απ' τους παίκτες του. Στο 35' σε μία αντεπίθεση ο Τσάβριτς πάτησε στην περιοχή, αλλά από δύσκολη γωνία έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά, η ισοφάριση ήρθε στο 41ο λεπτό.Ο Βάις απ' την κορυφή της περιοχής, άνοιξε την μπάλα στον Ζέρμιχαλ στα αριστερά, εκείνος έψαξε τον Εντί, ο οποίος εξ επαφής έγραψε το 1-1. Οι γηπεδούχοι πίεζαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάτι περισσότερο.

Προβάδισμα ξανά ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ονιεκούρου

Ο Ολυμπιακός Θέλησε στα πρώτα αυτά λεπτά του δεύτερου μέρους να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και να ελέγξει τον ρυθμό. Απ' την άλλη, η Σλόβαν έκανε αυτό που ήξερα πολύ καλά, δηλαδή να χτυπάει στην αντεπίθεση. Οι ερυθρόλευκοι νωρίς νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν το γκολ.Ο Ονιεκούρου στη δεύτερη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό πέτυχε το πρώτο του γκολ. Ο Μπουχαλάκης χτύπησε γρήγορα ένα φάουλ, έπιασε την άμυνα της Σλόβαν απροετοίμαστη και ο Ονιεκούρου απ' τα αριστερά της περιοχής, με ιδανικό πλασέ έγραψε το 1-2, με την μπάλα να χτυπάει πρώτα στο δοκάρι.

Ισοφάρισε η Σλόβαν, πήρε ρυθμό το παιχνίδι

Στο 60ο λεπτό και ενώ ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα έχασε μία σημαντική στιγμή. Ο Βαλμπουενά σήκωσε την μπάλα ωραία στην περιοχή για τον Αραμπί, ο οποίος βρέθηκε απέναντι απ' τον κίπερ της Σλόβαν, όμως δεν τον νίκησε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το ντεμπούτο του με τη φανέλα των ερυθρόλευκων έκανε ο Ρόνι Λόπες που πέρασε στη θέση του Βαλμπουενά.Στο 62' οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά στην ισοφάριση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ απ' τα αριστερά, στο πρώτο δοκάρι ο Μπόζικοφ πήρε πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια στο δεύτερο δοκάρι ο Γκριν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι. Από εκεί και ύστερα το παιχνίδι αύξησε τον ρυθμό του με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω.Ο Ολυμπιακός επιχειρούσε να βρει κενούς χώρους στην άμυνα της Σλόβαν και να χτυπήσει με ταχύτητα, βγάζοντας συνεργασίες κυρίως στα δεξιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς στο 72ο λεπτό αποφάσισε να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, με τους Κούντε, Χασάν και Βρουσάι να κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι και το τέλους του αγώνα, ο ρυθμός χαμήλωσε όπως ήταν φυσικό, δεν υπήρχε κάποια αλλαγή στο σκορ, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 2-2.

Σλόβαν: Τσόβαν, Ντε Μάρκο, Μπόζικοφ, Κασιά, Πάουσεκ (85' Κρίζαν), Κανκάβα, Γκριν (85' Χρντσαρ), Ζμραλ, Βάις (79' Στρέλετς), Τσάβριτς (67' ντε Καμπς), Εντί (79' Ντράζιτς)
Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (72' Κουντέ), Μαντί Καμαρά (36' Μπουχαλάκης), Βαλμπουενά, Αγκισμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (72' Χασάν), Αραμπί (72' Βρουσάι)

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Aug 2021 12:18 - 30 Aug 2021 12:19 #255028 by Frazzle
Ρούμπεν Σεμέδο: Συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό 17χρονης



Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα - Τι λέει η ανήλικη στην καταγγελία της

Στον εισαγγελέα οδηγείται  ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, κατηγορούμενος για βιασμό ενός 17χρονου κοριτσιού.  Ο Σεμέδο συνελήφθη μετά την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η ανήλικη μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με την  καταγγελία  μαζί με  έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, ο Σεμέδο την παρέσυρε στο σπίτι του όπου τη βίασαν. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε κλαμπ στον Ωρωπό.  Μετά τη διασκέδαση, ο Σεμέδο πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και  τη βίασαν. Ο Σεμέδο συνελήφθη, ενώ ο 40χρονος αναζητείται. 

Η 17χρονη εξιστόρησε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον διεθνή με την εθνική Πορτογαλίας ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο. Ακολούθως, την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που προχώρησε στη σύλληψη του Σεμέδο.   Ο Σεμέδο επρόκειτο σήμερα να πωληθεί σε ομάδα της Πορτογαλίας και τον τελευταίο μήνα ήταν εκτός πλάνων του προπονητή του.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Aug 2021 17:57 #255040 by Blood Prince
Εφόσον οι κατηγορίες είναι αληθείς (που αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του, είναι), να μην ξαναδεί το φώς το ήλιου ποτέ.

Επίσης έκανε κάποιες ανόητες δηλώσεις πως έμοιαζε λέει η ανήλικη κοπέλα 23 χρονών. Ο βιασμός είναι βιασμός άσχετα από την ηλικία.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Sep 2021 19:19 #255176 by Blood Prince
Τελικά ο Σεμέδο αθωώθηκε και κατά την γνώμη μου θα πρέπει να τιμωρηθούν οι ανήλικες και οι γονείς τους.

Στο facebook έλεγαν για ένα βίντεο που οδήγησε ίσως στην αθωωσή του, όμως κανένας δεν έδινε link...ε το βρήκα μόνος μου.

www.thetoc.gr/koinwnia/article/upothesi-semedo-binteo---ntok...go-prin-ftasoun-sto-spiti-tou/

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Oct 2021 22:05 - 01 Oct 2021 22:07 #255918 by Frazzle
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός 0-3: Με “πορθητή” Μασούρα στους 16!



Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τη Φενερμπαχτσέ με πρωταγωνιστή τον Μασούρα (2 γκολ, 1 ασίστ). Σκόρερ και ο Τικίνιο, δοκάρι είχε ο Πέλκας.

Ο Ολυμπιακός έκανε το δύο στα δύο στη φάση των ομίλων του Europa League, επικρατώντας 0-3 της Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη. Ο Γιώργος Μασούρας έκανε τη διαφορά σκοράροντας δύο φορές (63′, 68′), ενώ έδωσε και ασίστ στο γκολ του Τικίνιο (6′). Δοκάρι είχε ο Πέλκας στο 56′.  

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ

Ο  Πέδρο Μαρτίνς  θέλησε να αιφνιδιάσει τη  Φενερμπαχτσέ  και παρέταξε μια ενδεκάδα με εκπλήξεις. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με διάταξη 4-2-3-1. Ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα ήταν οι Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Σωκράτης και ο Μπα σε ειδικό ρόλο δεξιού μπακ. Ο Καμαρά και Μπουχαλάκης ήταν τα εσωτερικά χαφ, μεσοεπιθετικά επιχείρησαν οι Μασούρας δεξιά, Α. Καμαρά στον άξονα, Ονιεκούρου αριστερά και ο Τικίνιο στην κορυφή!
Ο Βίτορ Περέιρα επέλεξε διάταξη 3-4-3. Ο Μεσούτ Οζίλ έμεινε εκτός αποστολής εξαιτίας ίωσης, ενώ βασικός ήταν ο Δημήτρης Πέλκας. Αναλυτικά το 3-4-3 της Φενέρ: Αλτάι – Νόβακ, Κιμ, Σαλάι – Οσάι, Χακάν, Γκουστάβο, Φέρντι Καντιόγλου – Ρόσι, Πέλκας, Βαλέντσια.

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ

Ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτα ψύχραιμος και συγκεντρωμένος στο ξεκίνημα του ματς και ευτύχησε να σκοράρει στα πρώτα λεπτά με τον “καυτό” Τικίνιο Σοάρες. Ο Καμαρά έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και έβγαλε τον Μασούρα στην κόντρα. Ο Έλληνας μέσος με ταχύτητα κάλυψε τα μέτρα μέχρι την περιοχή της Φενέρ και πάσαρε ιδανικά για τον Τικίνιο, ο οποίος έσκαψε την μπάλα για το 1-0! Ο Βραζιλιάνος φορ σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς μετά από εκείνα με Απόλλωνα Σμύρνης (2) και Αστέρα Τρίπολης (1). 

ΑΝΕΜΙΚΗ Η ΦΕΝΕΡ, “ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ” ΑΓΚΙΜΠΟΥ, ΜΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Στο 8ο λεπτό απάντησε η Φενερμπαχτσέ, σημαδεύοντας τον Μπα στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Βαλένσια πέρασε από δεξιά Μπα και Καμαρά και σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βατσλίκ! O Ολυμπιακός έδειξε ψυχραιμία και κατάφερε να μην πιεστεί από τη Φενέρ μετά το γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως η επόμενη ευκαιρία των Τούρκων ήρθε στο 27ο λεπτό. Ο Βαλένσια πήρε την μπάλα μέσα και δεξιά στην περιοχή από τον Πέλκα, αλλά ο Βατσλίκ μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα!

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι ερυθρόλευκοι έδειξαν τα δόντια τους στις αντεπιθέσεις, αλλα δεν έφτασαν σε δεύτερο γκολ. Στο 35′ Μασούρας έκανε την προσπάθεια από δεξιά και γύρισε την μπάλα στην περιοχή στον Μαντί Καμαρά, ο οποίος σε πρώτο χρόνο έψαξε το γκολ, αλλά ο Αλτάι έστειλε την μπάλα κόρνερ. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, οι τρεις από τους τέσσερις παίκτες της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού (Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σισέ) είδαν κίτρινη κάρτα, κάτι που δυσκόλεψε τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ 

Ο Μαρτίνς επέλεξε να προχωρήσει σε αλλαγή με τον Λαλά να παίρνει τη θέση του “κιτρινισμένου” Μπα. Όπως αναμενόταν η Φενέρ ξεκίνησε πιεστικά το δεύτερο μέρος, αλλά δεν προέκυψε πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Στο 47′ η Φενέρ μέτρησε την πρώτη της ευκαιρία στο β’ μέρος με τον Βαλένσια, ο οποίος δεν πρόλαβε να σκοράρει με προβολή! Δύο λεπτά αργότερα οι Τούρκοι είχαν σημαντική ευκαιρία. Ο Καντίογλου σέντραρε από αριστερά και μπέρδεψε την άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Πέλκας τρύπωσε στην άμυνα και λίγο έλειψε να σκοράρει μπροστά από τον αιφνιδιασμένο Βατσλίκ, αλλά και τον Βαλένσια! 

ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ “ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ” ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ

Στο 56′ η ομάδα του Βίτορ Περέιρα έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Ο Σαλάι γέμισε από πίσω αριστερά και η μπάλα έφτασε στον Πέλκα ο οποίος σε πρώτο χρόνο πλάσαρε, ωστόσο η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Βατσλίκ. Κάπου εκεί οι Τούρκοι “άδειασαν” και ξεκίνησε το σόου του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα του Γιώργου Μασούρα!

 “ΤΥΦΩΝΑΣ” ΜΑΣΟΥΡΑΣ!

Στο 63′ ο Τικίνιο έκανε απίθανη ενέργεια μέσα από την περιοχή και αριστερά και γύρισε στο πέναλτι, ωστόσο η μπάλα κόντραρε στο σουτ του Μαντί Καμαρά και κατέληξε στον Μασούρα. Ο Έλληνας μέσος στόπαρε και έστρωσε την μπάλα στο δεξί του για ένα απίθανο γκολ! O Πέδρο Μαρτίνς “έδεσε” περισσότερο τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού ρίχνοντας στο ματς τον Κούντε, στη θέση του Ονιεκούρου στο στο 64′. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 68′, οι παίκτες του Ολυμπιακού τα έκαναν όλα τέλεια στην περιοχή της Φενέρ. Ο Τικίνιο έκανε απίθανη πάσα στον Αγκιμπού, ο οποίος με γρήγορη ντρίμπλα βρέθηκε μπροστά στον Αλτάι, ο οποίος απέκρουσε. Η μπάλα κατέληξε στον Μασούρα, ο οποίος με ψυχραιμία σκόραρε το δεύτερο του γκολ στο ματς!

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Στο 83′ ο Μασούρας έφυγε μόνος του στην άμυνα των Τούρκων, αλλά απέτυχε σε τετ α τετ με τον Αλτάι, αν και δίπλα του περίμενε ο Τικίνιο. Ο Βατσλίκ έβαλε το δικό του λιθαράκι στον θρίαμβο στο 85′ όταν απέκρουσε ενσικτωδώς το σουτ από κοντά του Μπερίσα. Ο Πέλκας έψαξε αρκετά το γκολ, έχασε ακόμα μια ευκαιρία στο 87′, με την μπάλα να περνάει εκτός εστίας.  Στο 89′ ο Βρουσάι και Βαλμπουενά πέρασαν στο ματς, βγήκαν οι Μασούρας και Καμαρά, νωρίτερα ο Ελ Αραμπί έχει μπει στη θέση του Τικίνιο. Ο Βαλμπουενά χειροκροτήθηκε από τους φίλους της Φενέρ. Τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε και ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη στην πιο δύσκολη έδρα του ομίλου!

Σκόρερ: 6’ Τικίνιο, 63’, 68’ Μασούρας
Κίτρινες: 38’ Ρέαμπτσιουκ, 42’ Σισέ, 42’ Βαλέντσια, 45’ Μπα, 72’ Ζάιτς.

Συνθέσεις:
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Βίτορ Περέιρα): Αλτάι, Κιμ, Σαλάι, Νόβακ, Σάμουελ, Γιαντάς (75’ Γκιουμούσκς), Γκουστάβο (70’ Ζάιτς), Καντίογλου, Ρόσι (70’ Μπερίσα), Πέλκας, Βαλένσια (75’ Μέγερ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μπα (46’ Λαλά), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά (89′ Βρουσάι), Μπουχαλάκης, Μασούρας (89′ Βαλμπουενά), Ονιεκούρου (63’ Κούντε), Αγκιμπού Καμαρά, Τικίνιο (86′ Ελ Αραμπί).

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Oct 2021 18:02 - 04 Oct 2021 18:05 #256022 by Frazzle
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0: Το τριφύλλι μπλόκαρε τους ερυθρόλευκους στο Φάληρο



Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μονομάχησαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με το ντέρμπι των αιωνίων να λήγει 0-0 για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten. Μπλόκαραν τους ερυθρόλευκους οι πράσινοι.

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten δεν είχε νικητή. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης σ' ένα ματς χωρίς τις μεγάλες φάσεις, με τους ερυθρόλευκους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους πράσινους να πέφτουν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως να κρατούν το μηδέν μέχρι το φινάλε του αγώνα. Ο Ολυμπιακός είχε συνολικά 20 τελικές, με δύο εξ αυτών στην εστία και 1,13 προσδοκώμενα γκολ. Απ' την άλλη, ο Παναθηναϊκός είχε τέσσερις τελικές (2 στην εστία) με 0,17 xGoals.

Στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός έφτασε τους 11 πόντους με τη δεύτερη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα, έπειτα απ' την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και δεν κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή, όπου βρίσκονται ο ΠΑΟΚ με τον Βόλο . Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έχοντας συγκεντρώσει επτά πόντους, παίρνοντας την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα.Ο Παναθηναϊκός "κλείδωσε" τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ξεκίνησαν την αναμέτρηση με επιθετικογενές σχήμα δείχνοντας τις προθέσεις τους. Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με σχηματισμό 4-2-3-1 με τους Αραμπί, Τικίνιο και Μασούρα μαζί. Ο Μαροκινός κινούταν πίσω απ' τον Βραζιλιάνο, ενώ ο Μασούρας ήταν στα δεξιά και ο Αγκιμπού στα αριστερά. Με τον ίδιο σχηματισμό παρατάχθηκε και ο Παναθηναϊκός με τον Γιοβάνοβιτς να ρίχνει στο Καραϊσκάκης για πρώτη φορά μαζί τους Καρλίτος, Βιτάλ, Παλάσιος και Χατζηγιοβάνη. Παράλληλα, ντεμπούτο κάτω απ' το γκόλποστ των πρασίνων έκανε ο Μπρινιόλι.Το παιχνίδι είχε επτάλεπτη διακοπή εξαιτίας καπνογόνων μεταξύ του 2' και του 9'.

Η πρώτη τελική στην αναμέτρηση ανήκε στον Σισέ, ο οποίος πήρε μία κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 24' ο Αγκιμπού Καμαρά "χτύπησε" την πόρτα του Μπρινιόλι με κεφαλιά που πέρασε άουτ. Η πρώτη τελική για τον Παναθηναϊκό καταγράφηκε ένα λεπτό αργότερα, με τον Βιτάλ να σουτάρει άουτ, μετά την πάσα του κλεισμένου Καρλίτος. Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο έμοιαζαν βιαστικοί στις κινήσεις τους, ψάχνοντας γρήγορα να μεταφέρουν την μπάλα στην επίθεση χωρίς να χτίζουν τις επιθέσεις τους. Ο Ολυμπιακός επένδυε σε στημένα που κέρδιζε με το σχήμα των δύο επιθετικών.

Ο Γιοβάνοβιτς ήθελε να χτυπήσει τους Πειραιώτες στην αντεπίθεση, ενώ στο 33ο λεπτό είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Χατζηγιοβάνη που έφυγε πάνω απ' την εστία του Βατσλίκ.Στο 40ο λεπτό ο Μασούρας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και αριστερά, έφερε τη μπάλα στο δεξί, έκανε και το σουτ, το οποίο έφυγε άουτ. Αυτή ήταν και η πρώτη καλά δομημένη προσπάθεια των ερυθρόλευκων. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να βγάζει εύκολα το αμυντικό του πλάνο. Το πρώτο ημίχρονο είχε δέκα τελικές αλλά μόλις μια προς την εστία και ελάχιστη απειλή και δουλειά για τους Μπρινιόλι και Βατσλίκ.

Ο Ολυμπιακός δεν έβρισκε τη μεγάλη φάση, ακίνδυνος ο ΠαναθηναϊκόςΣτα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και είχε δυο τελικές, μία με τον Μαντί Καμαρά στο 47' έπειτα από ένα μακρινό σουτ του και ένα ο Τικίνιο, ο οποίος αστόχησε με κεφαλιά από θέση βολής στην περιοχή. Στο 50ο λεπτό είχαμε δεύτερη εννιάλεπτη διακοπή ξανά εξαιτίας ομίχλης που δημιουργήθηκε από καπνογόνα.Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή συνέχιζε να έχει την κατοχή της μπάλας επιχειρώντας να βρει χώρους στην περιοχή των πρασίνων, ωστόσο δεν κατάφερνε να βρει τη μεγάλη ευκαιρία στο ματς. Απ' την άλλη, ο Παναθηναϊκός έψαχνε να γίνει απειλητικός στην κόντρα επίθεση, χωρίς όμως να μπορεί ούτε εκείνος να "πονοκεφαλιάσει" τον Τόμας Βατσλίκ. Στο 74' οι πράσινοι έκαναν την πρώτη τους τελική μετά το 33ο λεπτό με ένα μακρινό σουτ του Αλεξανδρόπουλου, που μπλόκαρε δίχως πρόβλημα ο κίπερ του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Μαρτίνς θέλησε να ανεβάσει ταχύτητα και στο 77ο λεπτό είχε ευκαιρία με σουτ του Αγκιμπού Καμαρά, το οποίο απέκρουσε ο Μπρινιόλι. Στη συνέχεια ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε τη δική του στιγμή ένα λεπτό αργότερα.Εφόσον δεν υπήρχε ακόμη σκορ, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε διορθωτικές κινήσεις, με τον Μακέντα και τον Λούντκβιστ να περνούν για τον Παναθηναϊκό και τον Μαρτίνς να βάζει τον Βαλμπουενά. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό ο Ολυμπιακός κρατούσε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε με τους Κούντε και τους Ρόνι Λόπες να γίνουν πιο επιθετικοί.Οι ερυθρόλευκοι είχαν "κατασκηνώσει" στην περιοχή του Παναθηναϊκού, όμως πάλι δεν έβρισκαν λύσεις. Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αρκετά διαβασμένοι, ενώ όποτε χρειάστηκε επενέβη και ο Μπρινιόλι. Έτσι, παρά το γεγονός ότι έμεινε χαμηλά στο γήπεδο κράτησε το μηδέν και πήρε εν τέλει και τον βαθμό παρά τις απουσίες του. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει απ' την πλευρά του ότι θα μπορούσε να κάνει καλύτερα κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.





Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Oct 2021 07:40 #256443 by Giorgos Tsolaridis
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-2: Ο Αραμπί πήρε το όπλο του και έδωσε το διπλό στους ερυθρόλευκους



Ο Ολυμπιακός πέρασε δύσκολα από τους Ζωσιμάδες με τον Αραμπί να δίνει εν τέλει τη λύση στο 84ο λεπτό και τους ερυθρόλευκους να επικρατούν 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στην 6η αγωνιστική της Super League Interwetten.Δύσκολο ήταν το βράδυ για τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες, αλλά κατάφερε να φύγει με το τρίποντο. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten. Τη λύση έδωσε ο Αραμπί που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 84ο λεπτό. Ο Αγκιμπού Καμαρά άνοιξε το σκορ στο 17', ενώ στο 61' με πέναλτι ισοφάρισε ο Εραμούσπε.

 Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 14 πόντους και βρίσκεται στο +1 από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Βόλο. Στην 6η θέση με εννέα πόντους στο +2 από τον ΟΦΗ είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, που γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

 Στην επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (24/10, 20:30).

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Oct 2021 22:05 #256719 by Giorgos Tsolaridis
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1: Μόνος πρώτος και αήττητος, ένα ημίχρονο ήταν αρκετό


Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-1 του Δικεφάλου με τα γκολ των Αγκιμπού Καμαρά (22') και Μασούρα (31') στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μείωσε στο 81' ο Μουργκ. Πρώτοι και αήττητοι στο πρωτάθλημα οι Πειραιώτες.
Το ντέρμπι ανήκει στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ με σκορ 2-1 για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten στο άδειο λόγων τιμωρίας Γεώργιος Καραϊσκάκης.

 Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, κάτι που έδειξαν με τα γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο 22' λεπτό και του Γιώργου Μασούρα στο 31' με ασίστ από τον Αγκιμπού. Ο Δικέφαλος προσπάθησε να ανέβει στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε στο 81ο λεπτό με τον Μουργκ.

 Έτσι, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 17 βαθμούς και αύξησε τη διαφορά του στο +4 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε έδαφος στο κυνήγι της κορυφής. Οι ερυθρόλευκοι είναι πρώτοι, με την ΑΕΚ να είναι στη δεύτερη θέση με έναν πόντο λιγότερο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification