Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Darksiders Genesis

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
06 Jun 2019 20:25 #225429 by Manos
Manos created the topic: Darksiders Genesis
Η THQ παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ του Darksiders Genesis, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι θα αποτελεί sequel του πρώτου Darksiders.

Σύμφωνα με το σενάριο, Η The Council διατηρούσε την ισορροπία. Ακόλουθοί τους είναι οι The Horsemen, Nephilim που βασίζονται στο The Council και έχουν λάβει τεράστια δύναμη. Ωστόσο, για να το καταφέρουν αυτό, οι The Horsemen χρειάστηκε να εξολοθρεύσουν το ίδιο τους το είδος. Ακολούθησε μια αιματηρή μάχη στο Eden, στην οποία οι Horsemen, υποτάχθηκαν στα θελήματα του The Council και εξόντωσαν τους Nephilim.

Παρόλα αυτά, το Lucifer, ο αινιγματικός και παραπλανητικός βασιλιάς των δαίμων, σχεδίαζε να ανατρέψει την ισορροπία δίνοντας τη δύναμη σε δαίμονες για να κυριαρχήσουν μέσω της κόλασης. Οι War και Strife θα πρέπει να κυνηγήσουν τους εχθρούς τους και να παλέψουν μέσα από μια μπερδεμένη συνωμοσία δαιμόνων που απειλεί να ανατρέψει για πάντα την ισορροπία στο σύμπαν. Η Genesis θα σας δώσει μια πρώτη ματιά στα γεγονότα του κόσμου του Darksiders πριν από το αρχικό παιχνίδι και θα σας παρουσιάσει τον ιππέα Strife.Οι War και Strife έχουν μια αποστολή. Ο Lucifer δίνει δύναμη στους μεγάλους δαίμονες μέσω της κόλασης και οι δύο ήρωες θα πρέπει να τους κυνηγήσουν. Η top-down κάμερα θα σας θυμίσει RPG στο στυλ του Diablo και το gameplay θα περιλαμβάνει εξερεύνηση, γρίφους, boss battles και άφθονες σφαγές. Το Darksiders Genesis θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, Switch και Stadia."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.507 seconds
Notification