0260eh888qGP9N5zJHyTXs3-6..1569979135.jpg
Η όψη του Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout φωνάζει console port από χιλιόμετρα αλλά δεν πρέπει να σας μέλλει. Η αναπαράσταση είναι αρκούντως όμορφη για να σας γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα και να σας κάνει να συμπαθήσετε τρομερά πρωταγωνιστές και ανταγωνιστές. Η δυσκολία στην ανεύρεση των crafting items που απαιτούνται για τις σοβαρές συνταγές είναι ένας εκνευριστικός παράγοντας και η περιορισμένη ποικιλία εχθρών ένας ακόμα.

Η μεταβίβαση του κέντρου βάρους από τις μάχες και τις φαντασιώσεις για απόκτηση τεράστιας ισχύoς που τρέφουμε αγοράζοντας ένα JRPG, στον τομέα του crafting, περιορίζει το εύρος των ατόμων που θα το αγαπήσουν σφόδρα. Ρίξτε μια ματιά και στο ακόλουθο βίντεο για να πωρωθείτε λίγο:[video]

Read More...

Διαβάστε το review του Stronghold: Warlords

Το ταξίδι της σειράς Stronghold μέσα στον χρόνο, το οποίο παρακολουθούμε με ενδιαφέρον από την έναρξή του, την οδήγησε φέτος στην υλοποίηση μιας εκ των πιο ενδιαφερόντων μορφών που έχει λάβει ποτέ. Η ιδέα των Warlords, των ντόπιων πολεμάρχων που έπαιξαν κρίσιμο ιστορικό ρόλο στα μεσαιωνικά χρόνια σε Ευρώπη και Ασία, εδραιώνει μια διαφορετική δυναμική στο gameplay.

Σαν game mechanic παρέχει πρόσφορο έδαφος για έντονες διπλωματικές διεκδικήσεις, άγριες συγκρούσεις και καλή συνεργασία με το A.I. Στο περιθώριο της μεγάλης αυτής επέμβασης στο gameplay, θα απολαύσετε καλύτερο σύστημα δημοφιλίας, ανανεωμένο A.I., εκρηκτικά όπλα και παγίδες χάρη στο μπαρούτι, νέα όπλα, μονάδες, πρώτες ύλες και εξωτικούς πολιτισμούς. 

Read More...

Διαβάστε το Review του Mass Effect Legendary Edition

Είναι αδιανόητο για λάτρη της επιστημονικής φαντασίας να μην τιμήσει το Mass Effect Legendary Edition αν δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την τριλογία. Αν την τερμάτισε στην original μορφή της θα το σκεφτεί διπλά για να “χώσει” τα 60 ευρώ του κόστους της. Το Mass Effect Legendary Edition είναι ένα πακέτο αποτελούμενο από τρία science fiction αριστουργήματα με RPG και 3rd Person Shooter mechanics.

Διαθέτει τεράστια μυθολογία η οποία ξεχειλίζει από καλοσχεδιασμένους εξωγήινους πολιτισμούς, ιστορικά γεγονότα και διαστημικές τεχνολογίες που διαμόρφωσαν το σύμπαν του και γεμίζουν άνετα πολύτομη εγκυκλοπαίδεια. Ακόμα και για εμένα που τερμάτισα την τριλογία στην πρωτότυπη μορφή της, η επιστροφή στον κόσμο του έμοιαζε με παλιό έρωτα ο οποίος αναζωπυρώθηκε αυτόματα σαν να μην είχε σβήσει ποτέ η φλόγα του. 

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Valheim' in the forum. 3 weeks ago

Διαβάστε το preview του Valheim

Το Valheim αποτελεί έναν από τους περισσότερο υποσχόμενους τίτλους των τελευταίων χρόνων. Από την early access μορφή του στην οποία εισήλθε στις 2 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, έγινε αντικείμενο θερμής συζήτησης για την παγκόσμια gaming κοινότητα και ξεπέρασε κάθε προσδοκία στις πωλήσεις, φτάνοντας τα πέντε εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε ένα μήνα.

Η παραπάνω ανάλυση δείχνει ότι το παιχνίδι σηκώνει αρκετές βελτιώσεις αλλά παρουσιάζεται εξαιρετικό και στην παρούσα μορφή του. Οι δημιουργοί του έχουν δρομολογήσει βελτιώσεις στα υπάρχοντα biomes και αλλαγές στα game mechanics όπου αυτές χρειάζονται. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η κανονική του έκδοση θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2022, όταν έρθει εκείνη η ώρα να είστε έτοιμοι για εξοντωτική ανάλυση του Valheim.

Read More...

Διαβάστε το review του Puyo Puyo Tetris

Το Puyo Puyo Tetris 2 αποπνέει διάχυτη την οσμή της παιδικής ηλικίας και της ευτυχίας που νιώθουν τα παιδιά πρωτογνωρίζοντας τον κόσμο. Όλα τα χαρακτηριστικά του ενισχύουν την αίσθηση της ανεμελιάς, της ομορφιάς και της χαλαρότητας των καλοκαιρινών διακοπών. Η ανεμελιά και ο χαβαλές είναι η επιφανειακή στρώση του Puyo Puyo Tetris 2 η οποία υπάρχει για να σας καλωσορίσει σε παρτίδες ασύλληπτης πολυπλοκότητας όπου ο εγκέφαλος σας θα δοκιμαστεί σκληρά, δυναμώνοντας στην πορεία.

Το διαχρονικό gameplay του Tetris και του Puyo Puyo ενώνεται με τρόπους που εμπλουτίζουν αμφότερα τα κλασικά Puzzles και ενισχύεται με την φρέσκια προσθήκη του Skill Battle mode που φέρνει στην σειρά έναν JRPG άνεμο.

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Evil Genius' in the forum. 2 months ago

ingame_16x9.jpg
Το Evil Genius πρέπει να αποτελέσει άμεσα προσθήκη της gaming συλλογής σας γιατί ενσωματώνει πάνω από 20 ώρες αγνής διασκέδασης. Πολύχρωμο, αστείο και φαινομενικά ανάλαφρο, εμπεριέχει στρατηγικές προκλήσεις για ατσάλινα νεύρα στην διαχείριση της βάσης σας και αποπνέει μια αύρα επικής περιπέτειας ακόμα και από τις άνευρες δραστηριότητες στον επιχειρησιακό χάρτη.

Θα απολαύσετε το μουσικό του τοπίο, θα αγαπήσετε τα minions με τα καμώματά τους, θα εκτιμήσετε τις κινηματογραφικές αναφορές και την όψη του gameplay που παραπέμπει στο Dungeon Keeper. Μια ματιά στο παρακάτω βίντεο θα σας πείσει για την αξία του:
[video]

Read More...

outriders-desert.jpg
Η δεκαήμερη τριβή μου με το εξαιρετικό Outriders εξελίχθηκε σε ένα κρεσέντο πυροβολισμών, εκρήξεων και σπλατεριάς. Τα φανταστικά και εύχρηστα game mechanics του είναι ιδανικά για το ξεπάστρεμα στρατιών από ικανούς εχθρούς και η αύξηση των kills πήγε παρέα με την συσσώρευση βουνών από αντικείμενα προς πώληση και crafting. 

Η αναβάθμιση χαρακτήρα από οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα classes επιβάλλει συστηματική αποσυναρμολόγηση του εξοπλισμού, τεράστια παραμετροποίησή του, προσεκτική ανάπτυξη του skill tree και ατελείωτο κυνήγι περισσότερου και ποιοτικότερου πλιάτσικου. Το Outriders κερδίζει επάξια περίοπτη θέση στην κατηγορία του και εσείς μπορείτε να απολαύσετε ένα μέρος της δράσης στο ακόλουθο βίντεο:
[video]

Read More...

Notification