Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Watch Dogs Legion

28 Oct 2020 20:09 #240534 by Γιάννης Παπαργυρίου
To Watch Dogs: Legion προκαλεί υπερθέρμανση στο Xbox One X
Το πρόβλημα οδηγεί σε σβήσιμο της κονσόλας.


Πολλαπλοί reviewers ανέφεραν ότι η pre-release version του Watch Dogs: Legion για Xbox One X προκάλεσε υπερθέρμανση στις κονσόλες τους, με αποτέλεσμα αυτές να σβήνουν.

Το περιστατικό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων από το Eurogamer και η Ubisoft απάντησε ότι έχει ήδη προγραμματίσει να κυκλοφορήσει patch στις 30 Οκτωβρίου. Το πρόβλημα παρουσιάζεται στα αρχικά στάδια του campaign κι αναγκάζει την κονσόλα να κλείσει προκειμένου να ρίξει τη θερμοκρασία της. Αντίστοιχα προβλήματα που οδηγούσαν σε σβήσιμο της κονσόλας είχαν κι άλλα games όπως το Call of Duty: Modern Warfare και το Borderlands 3, ωστόσο εκείνα φαινόταν ότι οφείλονταν σε διάφορους άλλους λόγους κι όχι σε αυξημένη θερμοκρασία.

Ο Michael Goroff του EGM αντιμετώπισε το πρόβλημα της υπερθέρμανσης, αλλά παρατήρησε ότι δεν συνέβαινε το ίδιο στο Xbox One, όπου εκτός από μια μείωση των frames ανά δευτερόλεπτο, η κονσόλα δεν έσβηνε. Στην περίπτωση της Keza MacDonald του Guardian, το Xbox της παρέμενε σβηστό για μερικές ώρες αφότου αντιμετώπισε το πρόβλημα. Ανέφερε ότι μίλησε σε αρκετούς άλλους που έκαναν review το παιχνίδι κι αντιμετώπισαν αντίστοιχα θέματα, καθώς η Ubisoft είχε προτείνει το Xbox One X.

Με το patch να κυκλοφορεί λίγο μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού, η ελπίδα των δημιουργών είναι ότι το ευρύτερο κοινό των gamers δεν θα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα όταν θα το αποκτήσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Oct 2020 20:54 #240638 by Giorgos Tsolaridis
Watch Dogs: Legion
"Λεγεώνα" είναι το όνομά μας, γιατί είμαστε πολλοί στην αντίσταση.

Η Ubisoft έχει εδραιωθεί στην κορυφή της video game βιομηχανίας με τα Assassin’s Creeds, τα Far Cries και τα Splinter Cells της και δικαιολογημένα. Δεν είναι τα τεράστια κεφάλαια που την καθιστούν πρωτοπόρο και κορυφαία στον τομέα της αλλά το ταλαντούχο προσωπικό που επεξεργάζεται τους τίτλους της. Όσα παράπονα και να διατυπώσει κάποιος για τα video games της, κανένα από αυτά δεν θα σχετίζεται με το gameplay και το game design γιατί, αμφότερα, είναι state of the art, κυριολεκτικά δεν έχουν προηγούμενο.

Μεταξύ των σειρών που ξεχωρίζουν στο χαρτοφυλάκιό της είναι τα Watch Dogs, μια νεαρή σειρά από Action Adventures που βρήκε τον δρόμο προς τις οθόνες μας για πρώτη φορά το 2014. Το open world περιβάλλον της βασίστηκε σε πραγματικές μεγαλουπόλεις συναρπάζοντας αυτόματα όσους ζουν ή ταξίδεψαν σε αυτές. Η έμφαση στην τεχνολογία σε έναν κόσμο που έχει καταντήσει εμμονικός με αυτή υπήρξε το δεύτερο αναγνωρίσιμο συστατικό που καταναλώσαμε με βουλιμία. Η εντυπωσιακή δράση και η ελευθερία κινήσεων που μας παρείχε θεμελίωσαν την εμπορικότητα της. 20 εκατομμύρια πωλήσεις και μυριάδες ώρες συλλογικού παιξίματος αργότερα, είμαστε μπροστά στο τρίτο μέρος της σειράς με τον επιβλητικό τίτλο Watch Dogs: Legion. Είστε έτοιμοι να ενταχθείτε στην λεγεώνα της ελευθερίας;

Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε ολόκληρο το review

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Nov 2020 19:38 #240857 by Giorgos Tsolaridis
Η Ubisoft ερευνά πιθανή διαρροή του κώδικα του Watch Dogs: Legion
Πιθανότατα από hackers που διέρρευσαν επίσης δεδομένα της Crytek.


Τον περασμένο Οκτώβριο μία ομάδα από hackers ονόματι “Egregor” διέρρευσε δεδομένα τα οποία υποστήριζε ότι απέκτησε από τα εσωτερικά δίκτυα της Crytek, δημιουργού της σειράς Crysis και της Ubisoft.

Τώρα ο κώδικας του hacking action adventure Watch Dogs: Legion διέρρευσε στο ίντερνετ και έχει μέγεθος κοντά στα 560 GB. Εκπρόσωπος της Ubisoft μίλησε στο Eurogamer σήμερα και δήλωσε ότι "γνωρίζουμε τα λεγόμενα της συγκεκριμένης ομάδας και αυτή τη στιγμή ερευνούμε για την ασφάλεια των δεδομένων μας για κάποιο περιστατικό."



Σύμφωνα με το DSOGaming, η διαρροή του συγκεκριμένου κώδικα μεγαλώνει τις πιθανότητες για δημιουργίες mods. Ακόμα ένα μεγάλο ρίσκο είναι ότι η hackers θα μπορέσουν να παρακάμψουν αντί-πειρατείας που έχει το Legion αλλά προς το παρόν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Το Watch Dogs: Legion είναι διαθέσιμο για PC, PS4, Xbox One, ενώ στις 10 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει στα Xbox Series X/S και στις 19 για PS5.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2020 12:53 #240961 by Giorgos Tsolaridis
Η Ubisoft αφαίρεσε δημοσιογράφο από το Watch Dogs: Legion λόγω δηλώσεων που είχε κάνει για τα trans άτομα
Σε μια προσπάθεια βελτίωσης της εταιρικής κουλτούρας.


Δύο in-game podcasts στο Watch Dogs: Legion, τα οποία περιλαμβάνουν την Βρετανίδα δημοσιογράφο Helen Lewis, αφαιρέθηκαν λόγω των “αμφιλεγόμενων” δηλώσεων που είχε κάνει στο παρελθόν.

Η Ubisoft δήλωσε ότι δεν ήξερε για τις προηγούμενες δηλώσεις της Helen Lewis και το έμαθε μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του Watch Dogs: Legion. Σε μια δήλωσή της, η Ubisoft έλεγε: “Ούτε η Ubisoft, ούτε το game αντικατοπτρίζει τις απόψεις τις δημοσιογράφου. Η ομάδα ανάπτυξης δούλεψε με έναν εξωτερικό producer για να διαλέξει τους υποψήφιους για τα podcast και την περίοδο του booking και της ηχογράφησης δεν γνωρίζαμε για αυτές τις δηλώσεις.”

“Παρόλο που οι in-game podcasters διαβάζουν σενάρια που έχουν ελεγχθεί και δεν λένε τις απόψεις τους, καταλαβαίνουμε ότι αυτή η συνεργασία ίσως φανεί προσβλητική και λυπούμαστε βαθύτατα αν βλάψαμε κάποιον με αυτή την συνεργασία. Για να λύσουμε το πρόβλημα αυτό, θα αλλάξουμε δύο podcast episodes με ένα επερχόμενο update και στο μέλλον θα κάνουμε καλύτερο background check στους συνεργάτες μας.”

Η Ubisoft δεν ανέφερε συγκεκριμένα ποια δήλωση της Helen Lewis θεωρεί αμφιλεγόμενη, όμως ένας δημοσιογράφος ανέφερε τις δηλώσεις που είχε κάνει η Helen Lewis το 2017 σχετικά με τα δικαιώματα των trans. Για παράδειγμα είχε γράψει: “Το να είσαι άντρας ή γυναίκα είναι πλέον εντελώς στο μυαλό σου. Ποιος θα πήγαινε κόντρα σε κάποιον με γένια ο οποίος δείχνει το πέος του μέσα στα δοκιμαστήρια γυναικών;”

Αυτή η δήλωση εμφανίζει ένα επιχείρημα που χρησιμοποιείται αρκετό καιρό για τους trans, ότι δηλαδή κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι γυναίκα μόνο και μόνο για να μπορεί να μπαίνει στα αποδυτήρια ή τις τουαλέτες γυναικών. Όπως ανέφερε και το Αμερικάνικο Εθνικό κέντρο για Transgender ισότητα, αυτός ο υποθετικός φόβος είναι αβάσιμος. “Εκατοντάδες πόλεις και 18 πολιτείες προστατεύουν το δικαίωμα των trans να χρησιμοποιούν τουαλέτες και καμία από αυτές δεν έχει σημειώσει κάποιο συμβάν όπου άνθρωπος προσποιήθηκε ότι είναι trans ώστε να μπει σε τουαλέτες,” έγραφε ο οργανισμός.

Η Lewis είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι πιστεύει ότι “οι trans γυναίκες είναι απλά γυναίκες, και οι trans άντρες είναι απλά άντρες”. Η γρήγορη απάντηση της Ubisoft σε αυτό το ζήτημα, είναι μια προσπάθεια της εταιρίας να αλλάξει την εταιρική της κουλτούρα, η οποία φέτος δέχθηκε αρκετά πλήγματα με τις διάφορες αναφορές για σεξουαλικά παραπτώματα και υβριστικές συμπεριφορές μέσα στην εταιρία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2020 13:09 #240965 by Giorgos Tsolaridis
Watch Dogs Complete Edition για PS5 και Xbox Series X
Έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση.


Το Watch Dogs θα κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X, σύμφωνα με ηλικιακή αξιολόγηση του ESRB.

Η Complete Edition είναι ήδη διαθέσιμη για PC, PS4 και Xbox One. Η Ubisoft δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποια επίσημη ανακοίνωση. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο Watch Dogs πρωταγωνιστής ήταν ο Aiden Pearce, ο οποίος εμφανίζεται και στο πρόσφατο Watch Dogs: Legion.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Dec 2020 12:12 #243049 by Giorgos Tsolaridis
Το multiplayer mode του Watch Dogs: Legion θα έρθει το 2021
Κάλλιο αργά παρά ποτέ για την Ubisoft.


Η Ubisoft θα υλοποιήσει multiplayer mode για το Watch Dogs: Legion στις αρχές του 2021.

Το multiplayer mode θα περιλαμβάνει το πρώτο Co-op Tactical Op και PvP mode, με την ονομασία Spiderbot Arena. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι developers της Ubisoft ήταν απασχολημένοι με το να διορθώνουν bugs και να πραγματοποιούν updates. Επομένως τώρα που τελείωσαν οι πρώτες υποχρεώσεις, το development θα συνεχίσει με το multiplayer.

Το multiplayer mode θα επιτρέπει την συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών. Μετέπειτα θα προστεθούν και άλλα multiplayer modes.

Στα επόμενα patches του παιχνιδιού, η Ubisoft δήλωσε ότι θα συνεχίσει να πραγματοποιεί updates. Επίσης, έχει πραγματοποιηθεί next-gen upgrade για PS5 και Xbox Series X/S. Επομένως όσοι έχετε το παιχνίδι και κονσόλα ένατης γενιάς μπορείτε να το παίξετε και να δείτε διαφορά στον τεχνικό τομέα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Feb 2021 10:54 #246755 by Giorgos Tsolaridis
Το multiplayer mode του Watch Dogs: Legion θα έρθει το 2021 Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του.
​​​​​​​
Η αναμονή για το multiplayer mode του Watch Dogs: Legion έχει σχεδόν τελειώσει.Η Ubisoft, είχε αναβάλει την κυκλοφορία του multiplayer mode για το Watch Dogs: Legion, ώστε να εστιάσει το singleplayer και να το βελτιώσει. Η Ubisoft, μετά από κάποια updates,  ανακοίνωσε  την ημερομηνία κυκλοφορίας του multiplayer mode. Το multiplayer mode του Watch Dogs: Legion θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου.Το multiplayer mode του Watch Dogs: Legion θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 14:32 - 24 Mar 2021 14:33 #248326 by Giorgos Tsolaridis
Δωρεάν περίοδος για το Watch Dogs: Legion Το οποίο βρίσκεται σε έκπτωση.
Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το Watch Dogs: Legion, το διάστημα 25-29 Μαρτίου, σε PC (Epic Games Store, Ubisoft store), PSN και Xbox Live.
Η δωρεάν περίοδος αφορά όλα τα modes. Η εξερεύνηση θα αφορά τις 4 από τις 8 περιοχές του παιχνιδιού και η ιστορία θα προχωράει μέχρι την αποστολή Skye Larsen. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε το παιχνίδι, τότε η πρόοδός σας θα ισχύσει και με την αγορά της τελικής έκδοσης.

Μπορείτε να αρχίσετε να κατεβάζετε το Watch Dogs: Legion από αύριο στις 19:00 σε PS4 και PS4 και 20:00 στο Epic Games Store και το Ubisoft Connect. Για τις κονσόλες Xbox, δεν θα είναι διαθέσιμο κάποιο pre-load.
Συν τις άλλοις, θα υπάρξει 50% έκπτωση στο παιχνίδι για μερικές ημέρες (15/4 στα Xbox, 31/3 στα PS, 8/4 στο Epic Games Store και 9/4 στο Ubisoft Store).

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Mar 2021 01:06 #248350 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Αξιόλογο game που θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν free όσοι δεν το έπαιξαν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2021 00:29 #248366 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Watch Dogs Legion
Το έριξα ένα download στο pc από το free trial και μάλλον θα πάει για αγορά στο PS4 και την ίδια στιγμή παίρνεις και αυτόματο upgrade για PS5 αφού είναι σε προσφορά στα 34.99€ και βάζοντας και ένα κουπόνι 20% της Sony δεν θα ήταν και άσχημα. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification