Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

09 Jan 2017 13:40 - 09 Jan 2017 13:41 #192120 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κυκλοφορία τον Μάρτιο

Σύμφωνα με πηγές του Eurogamer, το The Legend of Zelda: Breath of the Wild θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και θα αποτελέσει launch title του Nintendo Switch . Οι αναφορές κάνουν λόγο για διάθεση τον συγκεκριμένο μήνα στην Ιαπωνία και την Αμερική, με την ημερομηνία κυκλοφορίας για την Ευρώπη να παραμένει έως τώρα άγνωστη.

Εάν η παραπάνω φήμη ισχύει, αναμένεται επίσημη δήλωση της Nintendo στο επικείμενο event της νέας της κονσόλας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου (στις 6 το πρωί ώρα Ελλάδος), όπου αναμένονται να γίνουν γνωστά μεταξύ άλλων τα games, οι τεχνικές προδιαγραφές και η τιμή της κονσόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2017 14:33 #192355 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τρέιλερ για το νέο Zelda στην παρουσίαση του Nintendo Switch

Κατά την διάρκεια της πρώτης livestream παρουσίασης του Nintendo Switch, η Ιαπωνική εταιρεία μας έδειξε ένα εκτενές τρέιλερ του νέου The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Περιλαμβάνει διάφορες σκηνές από την δράση, το περιβάλλον, τον Link αλλά και την πριγκίπισσα Zelda. Απολαύστε το:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2017 19:06 #192366 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
The Legend of Zelda: Breath of the Wild: Collector’s Editions


Με σπαθί και θήκη της κονσόλας.

Αποκαλύφθηκαν οι Special και Master Editions του The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Πέρα από την κλασική retail έκδοση, η Nintendo θα διαθέσει και δύο Collector’s Editions για το πολυαναμενόμενο RPG. Η Special Edition θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, έναν χάρτη, μια θήκη μεταφοράς της κονσόλας, το soundtrack που περιέχει 24 τραγούδια και ένα συλλεκτικό νόμισμα Sheikah Eye. Το κόστος της θα ανέρχεται στα 100 δολάρια.

Αντίστοιχα, η Master Edition θα περιέχει όλα τα παραπάνω, καθώς και το Master Sword σε μινιατούρα επάνω σε βάση. Η τιμή της Master Edition θα βρίσκεται στα 130 δολάρια. Οι δύο παραπάνω Collector’s Editions θα διατεθούν ταυτόχρονα με το The Legend of Zelda: Breath of The Wild, στις 3 Μαρτίου 2017.

Δείτε επίσης όλα όσα ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί για το Nintendo Switch και δείτε τα πρώτα games της κονσόλας.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jan 2017 19:21 #192483 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
The Legend of Zelda: Breath of the Wild: Nintendo Switch vs Wii U


900p στο Switch και 720p αν το έχετε portable.

Ο youtuber Arekkz Gaming δημοσίευσε βίντεο στο οποίο δείχνει τις διαφορές του The Legend of Zelda: Breath of the Wild μεταξύ των εκδόσεων του Nintendo Switch και του Wii U.

Δείτε την απεικόνιση στο Switch αριστερά και το downscale που έχει υποστεί το παιχνίδι στο Wii U στο δεξί μέρος του βίντεο. Στο Switch τρέχει στα 900p όταν η κονσόλα είναι συνδεδεμένη και στα 720p όταν χρησιμοποιείται ως φορητή.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2017 11:36 #192507 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
The Legend of Zelda: Breath Of The Wild: Φιγούρα Link


Πανέμορφος και 25 εκατοστά.

Η εταιρεία First 4 Figures δημιούργησε τον Link από το The Legend of Zelda: Breath Of The Wild.

Ο συμπαθέστατος ήρωας ύψους 25 εκατοστών είναι μια πανέμορφη φιγούρα...ακόμα και για αν δεν είστε fans της σειράς. Πλέον με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 3 Μαρτίου η απόκτηση της φιγούρας θα έχει περισσότερο νόημα. Σε αυτήν ο Link απεικονίζεται να στοχεύει με το τόξο του.

Η φιγούρα κοστίζει 55 λίρες και θα είναι διαθέσιμη τον Μάιο του 2017. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν σύντομα. Κάντε κλικ εδώ για να την αποκτήσετε.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2017 22:37 #192550 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
3GB η εγκατάσταση του cartridge

Σύμφωνα με το επίσημο site της Nintendo, το The Legend of Zelda: Breath of the Wild θα καταλαμβάνει 3GB αποθηκευτικού χώρου αν το αποκτήσετε σε cartridge και το κάνετε install στο Nintendo Switch.

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν θα υπάρχει επιλογή εγκατάστασης περισσότερων αρχείων προκειμένου να επιταχυνθεί το loading (όπως με το Xenoblade Chronicles X). Αυτό σημαίνει ότι θα μείνετε με κάτι λιγότερο από 29GB διαθέσιμου χώρου, δεδομένου του ότι ένα μέρος της SD κάρτας δεσμεύεται από το λειτουργικό σύστημα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jan 2017 21:49 #192580 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεύτερο The Legend of Zelda για το Switch


Σύμφωνα με τον παραγωγό της σειράς.

Ένα δεύτερο Zelda θα έρθει στο Switch σύμφωνα με τον παραγωγό της σειράς Eiji Aonuma.

Ο λόγος είναι ότι "Δεν αξιοποιήθηκαν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Switch στο παιχνίδι και έτσι είναι πιθανό να αναπτύξουμε ένα ακόμη Zelda για το Switch" όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Σχετικά με το gameplay διευκρίνισε ότι οι βασικοί μηχανισμοί παραμένουν πάντοτε σταθεροί, όμως αλλάζει "η ανάπτυξη του χαρακτήρα, οι NPC χαρακτήρες που συναντάτε στο δρόμο και τα νέα πράγματα που μαθαίνετε καθώς ο χαρακτήρας σας αναπτύσσεται".

Ο Aonuma έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το επόμενο Zelda μπορεί να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο multiplayer. Το The Legend of Zelda: Tri Force Heroes έδωσε αρκετή βάση στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ όταν δεν παίζατε με άλλους παίκτες, υπήρχε και η επιλογή της CPU.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2017 23:11 - 27 Jan 2017 19:39 #192919 by seit
Το Amazon ανέβασε το official guide, το οποίο περιλαμβάνει οδηγίες για (κρατηθείτε) 900 seed puzzles (εκείνα που μπορεί να περάσεις από δίπλα τους αλλά να μην τα παρατηρήσεις), 120 ναούς, 76 side quests και 2 διαφορετικά finale. Επίσης, αναφέρει πως ο χαρακτήρες θα αναπτύσσεται. Ο θρόνος του Ocarina of Time αρχίζει να τρέμει! Η ιστορία και το παιχνίδι θα είναι ίδια μεταξύ Wii U και Nintendo Switch, αλλά οι διαφορές θα υπάρχουν και πάλι, καλώς ή κακώς. Για να μην υπάρχει μπέρδεμα, έχουμε και λέμε: Wii U-> 700p-30fps, Nintendo Switch-> 900p30fps, διαφορές στις σκιές, πιο ρεαλιστικός ήχος, όπως στα βήματα έτσι και στον άνεμο. Γενικά, ό,τι έχει να κάνει με λεπτομέρειες, στο Switch θα είναι καλύτερο. Στο φορητό θα παίζει στα 700p, αλλά, επειδή η 6.2 οθόνη θα 'χει καλύτερα χαρακτηριστικά από το Wii U, η διαφορά μεταξύ φορητού και Wii U, στα pixels, θα είναι μικρή, αλλά θα υπάρχει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2017 23:27 #193105 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Βία και σεξουαλικό περιεχόμενο

Τα περισσότερα games της Nintendo συνήθως παίζονται από μικρές ηλικίες.

Ωστόσο, στο forum του NeoGAF εντοπίστηκε η ηλικιακή αξιολόγηση του νέου Zelda στην Ιαπωνία, η οποία αναφέρει ότι το παιχνίδι θα έχει "σεξουαλικό περιεχόμενο, βία και εγκληματικές δραστηριότητες", στοιχεία δηλαδή που δεν μας έχει συνηθίσει η Nintendo στα games της.

Δείτε την σκηνή του τρέιλερ με την πριγκίπισσα Zelda να κάνει μπάνιο στο 2:27. Ασφαλώς δεν γνωρίζουμε την συνέχεια της σκηνής, απλά το αναφέρουμε ως στοιχείο.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2017 18:18 #193663 by seit

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification