Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Crisis Core: Final Fantasy VII (PSP)

26 Mar 2008 21:13 #41475 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ntelalis\ wrote: Θέλω να το λιώσω στο psp του κολλητού μου.


@ ntelalis Το πηρες κατα καποιο τροπο το remake?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2008 21:27 #41476 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πάρτε ένα μάτι όσοι δεν το χετε ακόμα

[youtube]
[/youtube]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jun 2022 13:31 #265068 by Nikos Georgopoulos
Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion




Remaster του αρχικού PSP exclusive για όλα τα format.

Κατά τη διάρκεια του livestream εορτασμού των 25 χρόνων του Final Fantasy VII, η Square Enix ανακοινώσε την κυκλοφορία του Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion, το οποίο αποτελεί remaster του Crisis Core: Final Fantasy VII.

Το αρχικό Crisis Core: Final Fantasy VII είχε κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2008 αποκλειστικά για το PSP και αποτέλεσε prequel του βασικού Final Fantasy VII. Η ιστορία του ακολουθούσε τον Zack Fair, κολλητό φίλο του Cloud Strife, όταν δούλευε ως μισθοφόρος στην Shinra Electric Power Company. 


His legacy, gave life to Final Fantasy VII──

Crisis Core ─Final Fantasy VII─ Reunion, featuring updated 3D models, full voiceovers and new music arrangements, launches this Winter on PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One and Steam. #CCFF7R #FFVII25th pic.twitter.com/aMOiDXFkku

— FINAL FANTASY VII (@finalfantasyvii) June 16, 2022

Το Crisis Core: Final Fantasy VII – Reunion αναμένεται αν κυκλοφορήσει το χειμώνα του 2022 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jun 2022 18:13 #265073 by Απόστολος Μητσακούλης
Το crisis core είναι είδη τέλειο. Δν με χαλάει να το πάρω και στο ps4. Ζητάει ο κόσμος είδη εδώ και πολύ καιρό ένα remaster xd.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jul 2023 00:19 #272106 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Διαβάστε Crisis Core Final Fantasy VII Reunion review
Το Crisis core Final fantasy VII(2008) είναι ένα παιχνίδι το οποίο με επηρέασε προσωπικά στις  αρχές του 2009 όταν το πρωτοέπαιξα. Με έκανε να εκτιμήσω μια πλευρά του gaming την οποία δεν ήξερα πως υπήρχε. Λατρεύω πάρα πολύ τους χαρακτήρες και το παιχνίδι γενικά και γιαυτό έχω ράφια (με φιγούρες κ.α) αφιερωμένα στο παιχνίδι. Το remaster το περίμενα πως και πως, και με πολύ μεγάλη μου χαρά, μπορώ να σας πω πως το παιχνίδι είναι άξιο του τίτλου του. Το σενάριο του παιχνιδιού είναι το ίδιο με του PSP και δεν περιέχει καμία αλλαγή που πολύ περιμένανε λόγω του Remake.  Το gameplay ενώ κρατάει τον πυρήνα τον ίδιο πρόσθεσε μερικές αλλαγές με βάση τις κριτικές που δέχτηκε το παιχνίδι το 2008 αλλά και καινούργιες με βάση το Remake.  Το remaster αυτό έχει νέα μοντέλα ηρώων που δημιουργήθηκαν στο Unreal Engine και είναι παρόμοια με τα μοντέλα του Remake. Τα ingame Cinematics είναι άριστης ποιότητας ενώ οι σκηνές CGI μας δείχνουν πως ενώ πέρασε μια δεκαετία ακόμη είναι ωραίες. Το μόνο που πείραξαν οι animators είναι το Buster sword του οποίου αφαίρεσαν την χρυσή λαβή. Οι μελωδίες έχουν αναβαθμιστεί από τον αυθεντικό συνθέτη με σκοπό να έχουν ποιότητα ίδια με του Remake. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στο Voice acting καθώς όλοι οι ηθοποιοί αλλάξαν. Προσωπικά η νέα φωνή του Zack(Caleb Pierce) δεν μου δίνει τα ίδια αισθήματα και δεν βγάζει το ίδιο πάθος όπως τον προηγούμενο(Rick Gomez). Προσωπικά πιστεύω πως η Square Enix μας άκουσε και μας έδωσε το remaster που θέλαμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jul 2023 00:20 #272107 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Πως να κερδίσετε τη Goddess Minerva. Το End Game Boss του Crisis Core.
Καταρχάς για να πολεμήσετε την Minerva πρέπει να ξεκλειδώσετε την αποστολή M9-6-6 The Reigning Light που είναι η τελευταία αποστολή στα Missions. H Minerva είναι ένα πολύ δύσκολο Boss fight καθώς έχει πολλές επιθέσεις οι οποίες 99% είναι one shot εκτός αν προετοιμαστείτε κατάλληλα. Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω πως υπάρχουν διάφοροι τρόποι από τον δικό μου και μπορεί κάποιου άλλου να σας αρέσει περισσότερο.
Η στρατηγική μου εμένα ήταν να κάνω Tank όλες τις τεχνικές τις, να spam το Costly Punch και να κάνω heal όλη την ώρα.
Πως τα κατάφερα?
Εξοπλισμός: Ziedrich, Genji Glove, Genji Shield, Genji Armor
Skills:
SPR++ SPR+100
VITUp++ VIT+100
Mug: AP+100Το χρησιμοποιείς για να κλέψεις 99 Phoenix down στην αρχή της μάχης μόνο
Coslty Punch: ATK +12 Η κύρια τεχνική επίθεσης
Curaga: HP+370% Ενώ δεν το χρησιμοποιώ για Heals είναι καλό για τα Buffs HP
HpUp++ +970%
Items: Phoenix Down , Elixir

Στρατηγική: η στρατηγική μου ήταν πολύ απλή, μέσω του Build η Minerva δεν μπορεί να με κάνει one shot όμως ακόμη μπορεί να σκοτώσει αν την παραμελήσω. Κατά την αρχή της μάχης ξεκινάω με την τεχνική Mug/Steal το οποίο θα μου επιτρέψει να κλέψω 99 Phoenix down τα οποία θα μας αποτρέψουν από το θάνατο. Αφού τα κλέψω τα ενεργοποιώ απευθείας.
Μετά η λογική μου είναι απλή, χρησιμοποιώ το Costly punch για 99999 damage και προσπαθώ να αποφύγω τυχών επιθέσεις όμως και να με χτυπήσουν μπορώ να επιβιώσω(εκτός αν είναι multi hit skill τότε προσπαθώ να αποφύγω όσα πιο πολλά hits μπορώ). Το costly punch κοστίζει HP και γιαυτό μετά από 1-2 χρησιμοποιώ το cure. Μερικές φορές χτυπώ περισσότερες φορές για να κάνω recover μέσω του Elixir.
Υπάρχουν τεχνικές όπως το Ultima και Limit break που κάνουν αρκετή ζημία και πιθανό να σας σκοτώσουν. Το Phoenix Down θα σας σώσει. Μόλις ζωντανέψετε, απευθείας χρησιμοποιήστε ξανά phoenix down για το safe play. Κατά τη διάρκεια του limit break charge προσπαθήστε να την κατεβάσετε στο 50%.
Τα δικά σας limit break ενεργοποιήστε τα όταν θέλετε όμως να θυμάστε πως σας δίνουν frames of invisibility και μπορείτε να κάνετε skip μια τεχνική της Minervas. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ LIMIT BREAK ΣΤΟ LIMIT BREAK ΤΗΣ. Η ζημιά του limit break σας δεν θα κάνει την ίδια ζημιά με το costly punch.

Στο Crisis core Final Fantasy Vii Reunion review θα βρείτε το video με την μάχη μου κατά της Minerva.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jul 2023 00:22 #272108 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Το Crisis core Reunion κατά την γνώμη μου, είναι ένα remaster που η Square Enix έκανε σωστά 100%. Ενώ γνώριζα τις ατάκες, την πλοκή αλλά και τους χαρακτήρες απ έξω και ανακατωτά, τα συναισθήματα ήταν ακριβώς τα ίδια. Πάλι στεναχωρήθηκα στις γνωστές σκηνές και πάλι δάκρυσα από χαρά και λύπη.
Το μόνο μου παράπονο με το παιχνίδι είναι πως το collector edition που είχε όλα όσα θα ήθελα ήταν διαθέσιμο μόνο στην Ιαπωνία. Το Collector περιλάμβανε το steel case, το παιχνίδι με την δική του θήκη, ένα CD με τα τραγούδια του παιχνιδιού, το Artbook, μια Zack Fair (Bring Arts) φιγούρα, το τελευταίο γράμμα της Aerith και το βιβλίο με το σενάριο. ¨Όλα αυτά θα ήταν μέσα σε ένα κουτί γνωστό από το παιχνίδι.
Από το Bundle αυτό θα με ενδιέφερε η φιγούρα, το γράμμα αλλά και το script book. Το Artbook είναι σχεδόν το ίδιο με του PSP όπως και το CD. Το steelbook ευτυχώς το βρήκα από αλλού.
Ο λόγος ο οποίος με “εκνεύρισε” είναι πως το Bundle κόστιζε 250ευρώ (που είναι μια καλή τιμή για μένα) ενώ για εκτός Ιαπωνίας, το παιχνίδι κόστιζε 55 και η φιγούρα έγινε διαθέσιμη στο κατάστημα τους για το ποσό των 155. Με λίγα λόγια 210 ευρώ. 40 πιο φτηνά από το Bundle.

Εσείς τι πιστέυετε για το Bundle και για την απόφαση της Square Enix να πουλήσει την φιγούρα ξεχωριστά εκτός Ιαπωνίας;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jul 2023 00:23 #272109 by Νικόλας Χρυσοστόμου
4.Προσωπικά ο Zack Fair είναι ένας από τους δύο αγαπημένους μου χαρακτήρες από τα βιντεοπαιχνίδια ;όλων των εποχών. Όταν πρωτοεμφανίστηκε στο final fantasy remake 2020 αναπαριστώντας την γνωστή σκηνή Zalcks last Stand πρόσεξα την αλλαγή στον Voice actor η οποία δεν μου άρεσε. Δεν βοήθησε το γεγονός πως η σκηνή ήταν ι ίδια από παλιά με μικρές αλλαγές και η σύγκριση μεταξύ του Caleb Pierce(Remake) με τον Rick Gomez(Original VA) ήταν αναμενόμενη. Φυσικά δεν ήταν δίκαιο να κρίνω τον ηθοποιό μόνο από την μια του σκηνή.
Ένα χρόνο μετά το Inrtermission DLC κυκλοφόρησε στο οποίο υπήρχε σκηνή με τον Zack. Αυτή την φορά ο ηθοποιός με εντυπωσίασε καθώς είχε κάνει μια εξαιρετική δουλειά και με άφησε σε μια δύσκολη θέση όπου δεν ήξερα αν μου αρέσει ή όχι.
Ακόμα ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε το Crisis core reunion(2022) το οποίο ήταν ακριβώς το παιχνίδι του PSP(ατάκα προς ατάκα με μικρές αλλαγές) και μπορώ να δω αν τελικά μου αρέσει ή όχι η νέα φωνή του Zack. Αφού πέρασα τρεις φορές το remaster μπορώ να πω πως η φωνή του Zack και ο Caleb Pierce δεν βγάζει το ίδιο πάθος και συναίσθημα όπως τον Rick Gomez. Αυτό δεν σημαίνει πως ο ηθοποιός δεν μπορεί να το κάνει/βγάλει απλός δεν το κάνει όσο συχνά/τακτικά, όπως είπα στο DLC έκανε εξαιρετική δουλειά.
Φυσικά όπως και να έχει θα είναι η νέα φωνή του Zack και δεν μπορώ παρά να τον περιμένω να μου δείξει τι μπορεί να κάνει στο Final Fantasy VII Rebirth(early 2024) και μετά.

Εσείς πια φωνή προτιμάτε, την αυθεντική φωνή του Rick Gomez(Final Fantasy Crisis core, Kingdom Hearts BBS, FFVii Advent Children etc (2007-2018)) ή την καινούργια φωνή του Caleb Pierce(Final Fantasy Vii Remake, Crisis Core Reunion(2020-N/A))?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification