Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Titanfall 3

10 Nov 2017 14:01 - 27 Apr 2019 12:56 #208280 by Angel
Titanfall 3 was created by Angel


Με την Respawn Entertainment να εξαγοράζεται από την Electronic Arts αυξάνονται οι φήμες περί ανάπτυξης του Titanfall 3.

Η δημιουργοί των προηγούμενων Titanfall τίτλων μίλησαν με πολύ καλά λόγια για την EA και την συνεργασία μεταξύ τους για την διεκπεραίωση των Titanfall projects. Συνεπώς οι εικασίες γύρω από την ανάπτυξη του τρίτου Titanfal που ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του Vince Zampella, διευθύνων σύμβουλου της Respawn Entertainment, πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στο να πραγματοποιηθούν. Ο ίδιος είχε δηλώσει: “Έχουμε τον creative director του franchise μας ο οποίος είναι υπεύθυνος για να διασφαλίσει την ύπαρξη του στα διάφορα formats και για να συνεχίσει την ανάπτυξη του. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα τα οποία δεν έχουμε ανακοινώσει, αλλά έχουμε επενδύσει βαθύτατα στο σύμπαν του Titanfall”.

Με την εταιρεία να βρίσκεται πλέον στα χέρια της EA είναι δεδομένο πως θα υπάρξει εκτενέστερο μέλλον για το franchise. Οι φημολογίες γίνονται όλο και πιο έντονες, ενώ το γεγονός το ότι υπάρχει δουλειά στο υπόβαθρο της εταιρείας, σημαίνει στα σίγουρα πως πρέπει να αναμένουμε κάποια ανακοίνωση.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Nov 2017 02:12 #208861 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Το να δώσεις σε ένα franchise διαστάσεις τριλογίας είναι τεράστιο ρίσκο. Ωστόσο καθένας από τους προηγούμενους δύο τίτλους μου ήταν ιδιαίτερα αρεστοί και δεν θα έλεγα όχι σε ένα τρίτο κεφάλαιο για την σειρά. Με σωστή καθοδήγηση και μεράκι, το Titanfall 3 θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πολύ καλή ιδέα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2019 20:44 #222917 by Άκης Ζαχαριάδης
Το Titanfall 3 δεν βρίσκεται σε ανάπτυξη


Δήλωσε η Respawn παράλληλα με την κυκλοφορία του Apex Legends.

Χθες, η Respawn έθεσε σε κυκλοφορία το Apex Legends, παιχνίδι το οποίο εντάσσεται στο σύμπαν του Titanfall και είναι διαθέσιμο για PC, PS4 και Xbox One και παράλληλα με την ανακοίνωση του, θέλησε να δώσει ένα τέλος στις φήμες ότι βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για το Titanfall 3.

Συγκεκριμένα, ο παραγωγός Drew McCoy δήλωσε ότι "το Apex Legends είναι το αποτέλεσμα του να βάζεις μια από τις καλύτερες FPS development teams στον κόσμο να εστιάσουν στο να φτιάξουν κάποια πράγματα ακόμη καλύτερα. Βλέπουμε το Battle Royale ως είδος και όχι ως ένα mode και βρισκόμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να αναπτυχθεί. Ελπίζουμε να απολαύσουν όλοι το παιχνίδι, όσο το απολαύσαμε εμείς όταν το φτιάχναμε!"

Γι’ αυτό, το Apex Legends επιλέχθηκε να ανακοινωθεί και να κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα, ενώ ο Drew McCoy πρόσθεσε πως "το παιχνίδι θα αντιμετώπιζε PR challenge" αν είχαν ακολουθήσει την κλασική μέθοδο marketing. Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι: "Δημιουργήσαμε ένα δωρεάν παιχνίδι με ουσιαστικά loot boxes, αφότου μας αγόρασε η EA και δεν είναι το Titanfall 3. Είναι η τέλεια συνταγή για να πάει ένα marketing πλάνο στραβά."

Σύμφωνα με το Kotaku, το Titanfall 3 βρισκόταν υπό ανάπτυξη και η Respawn ήθελε να το βγάλει νωρίτερα από το προσδοκώμενο. Η είδηση αναφέρει πως το Titanfall 3 μετατράπηκε στο Apex Legends παρόλο που δεν υπάρχουν στοιχεία για τις διαφορές τους. Το Apex Legends δεν περιέχει titans ή wall-running, στοιχεία κλειδιά του Titanfall 1 και 2.

Κάνεις δεν δήλωσε πως το Titanfall 3 δεν θα φτιαχτεί ποτέ, οπότε μπορείτε να διατηρήσετε τις ελπίδες σας για την δημιουργία του. Όταν η EA αγόρασε την Respawn, αγόρασε και τα δικαιώματα του Titanfall. Το Apex Legends θα χρησιμοποιήσει τα Titanfall ως service model μέσω του οποίου, η Respawn θα υποστηρίξει και θα εξελίξει το παιχνίδι στο βάθος του χρόνου.

Μπορείτε να παίξετε δωρεάν το Apex Legends σε PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2019 20:16 #224867 by Άκης Ζαχαριάδης
Το νέο Titanfall καθυστερεί λόγω του Apex Legends


Η Respawn θα το υποστηρίξει με updates.

Τα Battle Royale games έχουν μεγάλη πελατεία τα τελευταία χρόνια και το Apex Legends συγκεντρώνει κοινό από τα First-Person Shooters, το οποίο θα αργήσει να παίξει το Titanfall 3. Αυτό συμβαίνει διότι η Respawn θα εστιάσει στο online παιχνίδι της που αποφέρει άμεσα έσοδα τόσο στην ίδια, όσο και στην EA.

Η δεύτερη σεζόν του Apex Legends θα έχει νέο όπλο, καινούργιους χαρακτήρες, αλλαγές στο Kings Canyon Map και το Battle Pass. O παραγωγός του Apex Legends, Drew McCoy, δήλωσε ότι "Για το Apex Legends και το Star Wars Jedi: Fallen Order δουλεύουν ξεχωριστές ομάδες ανάπτυξης. Προκειμένου όμως να υποστηρίξουμε το Apex Legends, τα σχέδιά μας για τα επόμενα Titanfall games θα καθυστερήσουν".

Από την άλλη μήπως θα ήταν καλύτερα πέρα από το Apex Legends, αντί για το Star Wars Jedi: Fallen Order η Respawn να εστίαζε στο επόμενο Titanfall; Το μέλλον θα δείξει αν έπραξε σωστά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2020 00:01 #234441 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Titanfall 3
Το νέο Titanfall δεν βρίσκεται σε ανάπτυξη
Σύμφωνα με επίσημη δήλωση της Respawn.

Η Respawn Entertainment δήλωσε ότι δεν αναπτύσσει ένα νέο Titanfall. Ο Vince Zampella, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν αναπτύσσουμε κάτι σχετικό με το Titanfall. Αλλά υπάρχει πάντοτε στο μυαλό μας. Είμαι αισιόδοξος πως η σειρά μπορεί να επιστρέψει".

Ο Zampella πρόσθεσε ακόμη: "Κάποια μικρά στοιχεία από το Titanfall κάνουν την εμφάνισή τους στο Apex Legends, όπως βλέπετε. Προσωπικά θα ήθελα να δω μια αναβίωση κάποια στιγμή. Θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2020 16:55 #241546 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Titanfall 3
Το Titanfall κυκλοφόρησε στο Steam
Οι χρήστες διαμαρτύρονται για τα προβλήματά του.


Η Respawn Entertainment κυκλοφόρησε το Titanfall το 2014 και έξι χρόνια αργότερα φαίνεται ότι δυσκολεύεται να λειτουργήσει στο PC όχι λόγω της μείωσης του playerbase, αλλά λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων.

Οι χρήστες αναφέρουν προβλήματα όσον αφορά το matchmaking. Μερικοί λένε ότι το παιχνίδι θεωρεί ότι δεν έχουν εγκαταστήσει όλα τα DLC map packs ενώ τα έχουν εγκαταστήσει. Επίσης υπάρχουν προβλήματα ήχου.

Το παρακάτω βίντεο αποκαλύπτει την τυπική εμπειρία του Titanfall στο Steam.: «Οι EA/Respawn μας πουλάνε broken abandonware στο Steam», είπε ένας εκνευρισμένος χρήστης του Steam, σε μία κριτική του. «Δυστυχώς, ο ήχος δεν λειτουργεί και 9 από τις 10 φορές που έκανα κλικ στο παιχνίδι, με πήγε στο main menu», πρόσθεσε ο χρήστης του Steam, Elemental.


«Την πρώτη φορά κατάφερα να μπω στο training, στο οποίο έπαιζα με static-y noise κάθε φορά που έπρεπε να συμβεί ένας ήχος. Έκανα restart το παιχνίδι ελπίζοντας ότι θα βοηθούσε, κάτι που δεν το έκανε. Ελπίζω πραγματικά ότι αυτό θα διορθωθεί είτε από την ίδια την Respawn είτε από κάποιον που θα μάθει πως να το διορθώσει. Εάν συμβεί αυτό, είμαι 100% σίγουρος ότι το gameplay θα παραμείνει μέχρι σήμερα και θα το αλλάξω αυτό σε μια προτεινόμενη κριτική αμέσως», συμπλήρωσε.

Το πρόβλημα επιδεινώθηκε επειδή το Titanfall είναι μόνο online game. Ακόμα και το tutorial του παίζεται online. Λοιπόν τι συμβαίνει; Οι users που είναι εξοικειωμένοι με τις αποδόσεις στο Titanfall PC μίλησαν για έναν περίφημο hacker που σε ένα σημείο είχε χρησιμοποιήσει ένα script για να διώξει τους παίκτες από το matchmaking. «Συνεχίζεται για χρόνια και μόλις επιβεβαίωσα ότι εξακολουθεί να είναι πρόβλημα», δήλωσε ο Render capn_hector, προσθέτοντας ότι: "Η Respawn βάζει απλά ένα abandonware στο Steam ελπίζοντας ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό επί % των παικτών δεν θα ζητήσουν επιστροφή χρημάτων".

Ακολουθεί ένα post από τον redditor Hiticonic - με ημερομηνία πριν από ένα χρόνο - που περιγράφει λεπτομερώς το ίδιο πρόβλημα: «Το Titanfall αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να παίξει και αυτό συνεχίζεται για πολλούς μήνες. Μέσω απλών exploits στους servers και τους clients του Titanfall, αυτό το άτομο μπορεί να συντρίψει game servers, να τελειώσει τα matches νωρίς και να συντρίψει clients του παιχνιδιού. Σιγά-σιγά το playerbase μειώνεται ακόμη περισσότερο, γιατί απλά δεν είναι διασκεδαστικό να crashαρει ξανά και ξανά. H Respawn θα πρέπει είτε να διορθώσει το πρόλημα».

Το κατά πόσο οι αγώνες του Titanfall στο Steam είναι αποτέλεσμα του ίδιου hacker ή ομάδας από hackers δεν είναι σαφές. Αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι το Titanfall υπέστη άσχημο λανσάρισμα. Επίσης, αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι δεν μπορούν να μπουν στο Training.

Είναι κρίμα που το Titanfall κυκλοφόρησε στο Steam σε αυτήν την κατάσταση, καθώς καταρρίπτει κάθε πιθανότητα αναβίωσης της βάσης παικτών. Ας ελπίσουμε η κατάστασή του να βελτιωθεί.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Apr 2021 10:22 - 07 Apr 2021 10:23 #249010 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Titanfall 3
Η Respawn ενημερώνει την κοινότητα του Titanfall ότι θα φτιάξουν το online mode  

Επανειλημμένα  DDOS attacks  το έχουν κάνει unplayable.

Η Respawn δήλωσε επιτέλους ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μακροχρόνια προβλήματα με το Titanfall στα PC.
Δείτε το τρέιλερ:


Σε ένα tweet, η εταιρεία ανάπτυξης είπε ότι "έρχεται βοήθεια το συντομότερο δυνατόν" ως απάντηση στις συνεχιζόμενες DDOS attacks που επηρεάζουν όσους προσπαθούν να παίξουν το Titanfall online.Το Titanfall έχει προβλήματα με το PC multiplayer εδώ και χρόνια και για αυτά κατηγορείται μια κάπως μυθική φιγούρα γνωστή στην κοινότητα ως "Jeanue".Κατηγορείται ότι είναι υπεύθυνη για την κατάρρευση των  servers  του Titanfall, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος αν είναι μόνο ένα άτομο ή πολλά άτομα, ή ακόμα και πού βρίσκονται στον κόσμο.

Από το 2019, ο Jeanue φέρεται να ανακοινώνει σε ένα lobby ότι θα συντρίψει όλους τους παίκτες, και έπειτα έκανε τα script bots του να μπουν και να κατακλύσουν συλλογικά τον server και να αναγκάσουν όλους να αποσυνδεθούν. Πολλά από αυτά τα ονόματα των bots είναι ρατσιστικά.
 Ο Jeanue έπληξε το Titanfall για χρόνια, με κάποιους να αποκαλούν την έκδοση για τα PC “unplayable" λόγω των ενεργειών του. Η κυκλοφορία του Titanfall στο Steam το Νοέμβριο EA έριξε φως στην κατάσταση και πυροδότησε μια άμεση αρνητική υποδοχή.
 Πιο πρόσφατα, τα λόμπι του Titanfall 2 άρχισαν να υφίστανται crashes φαινομενικά λόγω ενός παίκτη ή παικτών που κατακλύζουν έναν server στέλνοντας εντολές μαζικά σε αυτόν. Ο server που επηρεάζεται θα αρχίσει να καθυστερεί και οι παίκτες δεν θα μπορούν να κινηθούν. Στη συνέχεια, εάν έχει επιτευχθεί ένα όριο, οι παίκτες θα αποσυνδεθούν. Αυτό είναι το έργο του Jeanue; Κανείς δεν ξέρει σίγουρα. "Είτε είναι πραγματικά ο Jeanue, κάποιος που μιμείται τον Jeanue, ή ίσως δεισιδαιμονίες είναι υπό συζήτηση", δήλωσε η RedShield.Σύμφωνα με την RedShield, αυτή η νέα σειρά crashes του Titanfall 2 στοχεύτηκε ειδικά σε streamers και θεωρείται ότι ώθησε την Respawn σε δράση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2023 19:16 #269502 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Titanfall 3
Δεν ήταν το Titanfall 3



Ο δημοσιογράφος Jeff Grub δήλωσε ότι το παιχνίδι που ακυρώθηκε από την Microsoft δεν ήταν το Titanfall 3. Ωστόσο, ήρωας σε αυτό θα ήταν ο BT-7274, πιστός Titan του Jack Cooper από το Titanfall. Το Titanfall Legends πάντως επρόκειτο να είναι κάτι σαν single-player Apex Legends ή τέλος πάντων κάτι το διαφορετικό (π.χ. ένα spin-off της σειράς).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2023 12:50 #271618 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Mohammad Alavi, πρώην designer των Call of Duty και Titanfall, δήλωσε ότι το Titanfall 2 αναπτυσσόταν για 10 μήνες και μετά ακυρώθηκε.

 Η Respawn είχε την τεχνολογία ήδη απ΄οτο Titanfall 2 και δούλευε σε όλα τα επίπεδα. Απλά ήταν "σταδιακά καλύτερο, δεν ήταν επαναστατικό". Στο τέλος, ο συνδυασμός του ότι δούλευε για αυτό μια ομάδα για το Multiplayer mode και ήθελε να το κάνει πιο προσιτό και η άνοδος του Battle Royale είδους, ανάγκασαν την Respawn να φτιάξει ένα prototype του Apex Legends και μετά να αφοσιωθεί σε αυτό και να αφήσει το Titanfall 3.

 


 Πάντως ο Vince Zampella, ιδρυτής της Respawn, δεν είναι αντίθετος στο να αναπτυχθεί και Titanfall 3 κάποια στιγμή.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification