Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

LG: Γενική συζήτηση

03 Feb 2021 19:19 #245692 by Giorgos Tsolaridis
Η νέα σειρά φορητών υπολογιστών της LG για το 2021
Σε πέντε διαφορετικά μεγέθη και τέσσερα διαφορετικά χρώματα.


Η LG παρουσιάζει σειρά φορητών υπολογιστών gram. Εξαιρετικά ελαφριά, εξαιρετικά φορητά, με αξεπέραστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, τα νέα μοντέλα συνεχίζουν την κληρονομιά της μάρκας προσφέροντας άνεση οπουδήποτε. Διαθέτουν κομψό σχεδιασμό και οθόνες αναλογίας 16:10 που ενισχύουν την παραγωγικότητα προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στις ευέλικτες λύσεις της εταιρείας.


Η σειρά περιλαμβάνει πέντε συναρπαστικά νέα μοντέλα: το LG gram 17 (μοντέλο 17Z90P), το LG gram 16 (μοντέλο 16Z90P), το LG gram 14 (μοντέλο 14Z90P), το LG gram 2-in-1 16 (μοντέλο 16T90P) και το LG gram 2-in-1 14 (μοντέλο 14T90P), όλα με οθόνες αναλογίας 16:10, που έχουν σχεδιαστεί για την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα εργασίας. Προσφέροντας μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με τις οθόνες 16:9 που διαθέτουν οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές, τα πιο πρόσφατα LG grams μοντέλα είναι σε θέση να προβάλουν περισσότερες πληροφορίες ανά πάσα στιγμή. Το πληκτρολόγιο και το touchpad έχουν, επίσης, διευρυνθεί για ταχύτερη και ευκολότερη πληκτρολόγηση χωρίς ωστόσο να επηρεάζουν τη φορητότητα των συσκευών.

Επιπλέον, προσφέρουν υψηλή ανάλυση, καλύπτοντας το 99% (τυπικό) του χρωματικού φάσματος DCI-P3 και είναι ιδανικές για ψυχαγωγία και εργασία, προσφέροντας άριστη ποιότητα εικόνας με ζωντανά, ακριβή χρώματα, απαράμιλλη αντίθεση και ευκρινείς λεπτομέρειες. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο προσφέρει καθηλωτική εμπειρία στους χρήστες, ενώ συμβάλλει στον πιο κομψό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της premium σειράς.
Οι φορητοί υπολογιστές LG gram με πιστοποίηση Intel® EvoTM Platform, που διαθέτουν επεξεργαστή Intel® Core™ 11ης γενιάς με Iris® Xe Graphics και γρήγορη μνήμη LPDDR4x, είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών. Τα μοντέλα LG gram 17Z90P, 16Z90P και 16T90P διαθέτουν μπαταρίες υψηλής πυκνότητας 80Wh για να διασφαλίζουν μεγαλύτερες περιόδους χρήσης μεταξύ των φορτίσεων, απαλλάσσοντας τους χρήστες από την ανάγκη να μεταφέρουν μαζί τους το τροφοδοτικό.

Παρέχοντας μια μεγάλη οθόνη χωρίς να θυσιάζεται η φορητότητα, το κορυφαίο LG gram 17 διαθέτει οθόνη 17 ιντσών ενώ ζυγίζει μόνο 1,35 κιλά. Τα εξίσου εύκολα στη μετακίνηση, LG gram 16 και 14 ζυγίζουν 1,19 κιλά και 999 γραμμάρια αντίστοιχα ενώ έχουν ελάχιστο πάχος 1,68 εκατοστά. Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο της LG και στον κρυφό εύκαμπτο σύνδεσμο, τα τρία μοντέλα επιτυγχάνουν εντυπωσιακή screen-to-body αναλογία (STBR) 90%.

Τόσο οι εκδόσεις 16 όσο και 14 ιντσών του νέου LG gram 2-in-1 προσφέρουν απίστευτη ελευθερία λόγω του μοναδικού εύκαμπτου συνδέσμου 360 μοιρών της LG και του ιδιαίτερα μικρού βάρους τους. Το LG gram 2-in-1 συνοδεύεται επίσης από γραφίδα (stylus pen) συμβατή με το Wacom AES 2.0 παρέχοντας ενισχυμένη πλοήγηση και έλεγχο για μια ομαλή, ακριβή εμπειρία γραφής και σχεδίασης.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους:




I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2021 19:32 #245699 by Giorgos Tsolaridis
Η Gen.G eSports θα χρησιμοποιεί στο εξής LG UltraGear gaming οθόνες
Ανακοινώθηκε συνεργασία.


Η LG Electronics δίνει το παρόν για άλλη μια φορά στην ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια βιομηχανία esports μέσω της συνεργασίας της με την Gen.G Esports (Gen.G), έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς esports παγκοσμίως. Η Gen.G και η LG θα συνεργαστούν για την περαιτέρω ανάπτυξη των esports διεθνώς με τη συμβολή των κορυφαίων UltraGear gaming monitors.

Η Gen.G κατέλαβε την έκτη θέση στη λίστα των πιο αξιόλογων εταιρειών Esports 2020 του Forbes, ενώ διαθέτει οκτώ επαγγελματικές ομάδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νότια Κορέα και την Κίνα-που θεωρούνται ευρέως σημαντικές στις αγορές esports παγκοσμίως- με κάθε ομάδα να ειδικεύεται σε ένα δημοφιλές multiplayer παιχνίδι, όπως το League of Legends, το Overwatch και PlayerUnknown's Battlegrounds. Η Gen.G διευθύνει, επίσης, την Gen.G Global Academy που παρέχει καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα esports και προωθεί την ανάπτυξη μελλοντικών ηγετών της βιομηχανίας του gaming και των esports μέσω του Gen.G Foundation.

Η LG έχει ήδη αποκτήσει μια ισχυρή φήμη μεταξύ των gamers για την εντυπωσιακή σειρά των UltraGear gaming οθονών. Η συνεργασία με την Gen.G δίνει τη δυνατότητα στην LG να αναδείξει την υποστήριξή της στην κοινότητα του gaming, ειδικά μεταξύ των Millennials και του Generation Z. Τα UltraGear monitors προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, υψηλή ταχύτητα ώστε να απολαύσουν οι χρήστες στο έπακρο τους πιο πρόσφατους τίτλους σε PC και κονσόλες, με την πρώτη 4K οθόνη στον κόσμο με τεχνολογία Nano IPS και χρόνο απόκρισης Gray-to-Grey (GTG) 1ms .

«Με ένα νέο και δυναμικό brand όπως την LG UltraGear ως συνεργάτη μας, αναζητούμε την απόλυτη gaming εμπειρία όχι μόνο για τους επαγγελματίες παίκτες, αλλά και για τους λάτρεις του gaming σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Chris Park, Διευθύνων Σύμβουλος της Gen.G Esports. «Με γνώμονα τους κοινούς στόχους και τις αξίες μας, είμαι ενθουσιασμένος για τις διαφορετικές δυνατότητες που θα προσφέρει η συγκεκριμένη συνεργασία στους fans και τους πελάτες μας».

«Αυτή η συνεργασία δίνει στην LG την ευκαιρία να υποστηρίξει ενεργά την κοινότητα του gaming, ενώ η εξαιρετική μας σειρά LG UltraGear 2021 θα επιτρέψει στους ελίτ gamers της Gen.G να αποδώσουν στον μέγιστο βαθμό», δήλωσε ο Jang Ik-hwan, senior vice president and head of the IT business unit της LG Electronics Business Solutions Company. «Είμαστε υπερήφανοι που διαδραματίζουμε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του συναρπαστικού κόσμου των esports, αλλά και για το γεγονός ότι προσφέρουμε την απόλυτη gaming εμπειρία μέσω των συναρπαστικών gaming οθονών μας».

Η σειρά των LG UltraGear gaming monitors για το 2021 παρουσιάστηκε στο virtual booth της LG κατά τη διάρκεια της CES 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2021 19:55 - 19 Feb 2021 19:55 #246562 by Giorgos Tsolaridis
LG UltraGear, UltraWide και UltraFine Με τεχνολογία Premium Display.
Η LG παρουσίασε φέτος στη CES 2021 τις νέες Ultra οθόνες της. Σχεδιασμένα με γνώμονα τους gamers, τους digital artists και τους επαγγελματίες της τεχνολογίας, τα νέα μοντέλα οθονών UltraGear, UltraWide και UltraFine, προσφέρουν ανώτερη εμπειρία παραγωγικότητας και ψυχαγωγίας ενώ είναι ιδανικά τόσο για χρήση στο σπίτι όσο και για το γραφείο.
2021 LG UltraGear Gaming Οθόνες
Με οθόνες Nano IPS 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου Gray-to-Grey (GTG), τα UltraGear monitor της LG (μοντέλα 27GP950, 32GP850 και 34GP950G) προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Τα τρία μοντέλα του 2021 κάνουν τα παιχνίδια οποιουδήποτε είδους πιο συναρπαστικά μέσω της ταχύτητας και της ποιότητας εικόνας, της υψηλής ανάλυσης οθόνης και μιας ευρείας χρωματικής γκάμας (DCI-P3 98%).
Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 12:20 #248271 by Giorgos Tsolaridis
LG OLED C14 Ανώτερη ποιότητα εικόνας και πιο φωτεινά χρώματα.Η LG Electronics παρουσιάζει τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων OLED C14, 83, 77, 65, 55 και 48 ιντσών, που ήρθαν για να προσφέρουν πιο φωτεινά χρώματα και ανώτερη ποιότητα εικόνας, χάρη στα αυτο-φωτιζόμενα  pixels . Το πλήθος των χαρακτηριστικών τους σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής, συμβάλλουν σε μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων αποδίδει απίστευτα ευκρινείς εικόνες, χάρη στα 100 εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα pixels που επιτυγχάνουν το απόλυτο μαύρο και απεριόριστη αντίθεση. Σύμφωνα με την Intertek, την παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών, οι OLED οθόνες της LG έχουν πιστότητα χρωμάτων 100%, με αποτέλεσμα τα χρώματα να αναπαράγονται όπως ακριβώς τα οραματίστηκε ο δημιουργός. Οι LG OLED C14 τηλεοράσεις με τον μοναδικά λεπτό σχεδιασμό τους, είναι σαν ένα έργο τέχνης, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τις αγαπημένες του ταινίες και σειρές και ταυτόχρονα gaming με υψηλής ανάλυσης γραφικά.

File Attachment:

Η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG ενσωματώνει, επίσης, το Dolby Vision IQ που προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και το Dolby Atmos που αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround, όπως σε μια αίθουσα κινηματογράφου. Για μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία ήχου, οι χρήστες μπορούν, επίσης, να συνδέσουν ηχεία Bluetooth, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο σαλόνι τους.Παράλληλα, διαθέτουν τη λειτουργία FILMMAKER MODE™ που απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, τα χρώματα και το ρυθμό ανά καρέ. Στην 'καρδιά' κάθε LG OLED TV βρίσκεται ο επεξεργαστής α9 Gen4 AI 4K, που χρησιμοποιεί deep-learning αλγόριθμους για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου. Η τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το  HDR  10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για ακόμα πιο ευκρινή εικόνα, ενώ ενισχύει το τυπικό περιεχόμενο HDR.

File Attachment:

Η LG συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία, όπως ένωσε τις δυνάμεις της με την Microsoft και έγινε ο επίσημος συνεργάτης της κονσόλας Xbox Series X. Οι νέες OLED C14 TVs φτάνουν ακόμη και τα 100Hz, ενώ ενσωματώνουν την NVIDIA G-SYNC τεχνολογία με 1 ms χρόνο απόκρισης και την υποστήριξη των VRR, ALLM και eARC που πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά.Oι LG OLED TVs είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με περιορισμένο κίνδυνο βλαβερών εκπομπών. Eίναι κατασκευασμένες με λιγότερα πλαστικά υλικά και ενέχουν λιγότερους κινδύνους παραγωγής αέριων ρύπων σε εσωτερικό χώρο. Επιπλέον, διαθέτουν οθόνη με πιστοποίηση Εye Comfort με χαμηλή εκπομπή μπλε φωτισμού, που δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για τα μάτια.

Τέλος, με το LG ThinQ, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν το Home IoT οικοσύστημά τους με φυσική αναγνώριση της φωνής, ενώ το ανασχεδιασμένο Magic Remote με την εργονομική σχεδίαση που το καθιστά πιο εύκολο στο κράτημα και το προηγμένο σύστημα στόχευσης και κύλισης, επιτρέπει ταχύτερες αναζητήσεις.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2021 13:29 #248918 by Giorgos Tsolaridis
LG 27MP60G-B Ζωντανά χρώματα και AMD Freesync.Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο monitor 27MP60G-B με IPS Panel που ξεχωρίζει για τον εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης και τα πλούσια και ζωντανά χρώματα σε ευρεία γωνία θέασης. Με χαμηλές εκπομπές μπλε φωτός, χάρη στο Reader Mode, που ρυθμίζει τη φωτεινότητα και το Flicker Safe, που ελαχιστοποιεί το τρεμόπαιγμα που προκαλεί κόπωση των ματιών, συμβάλλει σε μια άνετη και ξεκούραστη εμπειρία χρήσης.Το LG monitor διακρίνεται για την τρίπλευρη σχεδίαση του, το λεπτό πλαίσιο του και τη δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης και του ύψους της οθόνης, που επιτρέπουν στον χρήστη να δημιουργήσει ένα άνετο περιβάλλον εργασίας. Παράλληλα, ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη gaming εμπειρία, όπως την τεχνολογία AMD FreeSync™, όπου οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση, καθώς εξαλείφει τις αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα της οθόνης.
File Attachment:
Ακόμη, με τη λειτουργία Dynamic Action Sync ελαχιστοποιείται η καθυστέρηση εισόδου δεδομένων, ώστε οι gamers να μπορούν να «συλλάβουν» την κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο, ενώ με το Black Stabilizer έχουν τη δυνατότητα να αποφεύγουν τους ‘εχθρούς’ στο παιχνίδι, που κρύβονται στα πιο σκοτεινά σημεία και να τους στοχεύουν με μεγαλύτερη ακρίβεια με το ‘Σταυρόνημα’.Το νέο LG μοντέλο διαθέτει, επίσης, το Onscreen Control που επιτρέπει τον χειρισμό πλήθους ρυθμίσεων της οθόνης με ένα απλό κλικ στο ποντίκι. Tέλος, η λειτουργία διαιρούμενης οθόνης βοηθά στον εύκολο διαχωρισμό ολόκληρης της επιφάνειας της οθόνης.Το συγκεκριμένο monitor, όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0  pixel .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2021 11:50 - 12 Apr 2021 11:50 #249237 by Giorgos Tsolaridis
Η LG αποσύρεται από την αγορά της κινητής τηλεφωνίας Θα εστιάσει σε άλλους τομείς, όπως σε εξαρτήματα ηλεκτρικών οχημάτων.

Η LG ανακοινώνει τον τερματισμό του τμήματος κινητής τηλεφωνίας, μια απόφαση που εγκρίθηκε σήμερα από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Η στρατηγική απόφαση της LG να αποχωρήσει από τον εξαιρετικά ανταγωνιστικό τομέα των κινητών τηλεφώνων, θα δώσει στην εταιρεία την ευκαιρία να εστιάσει στην ανάπτυξη πεδίων που περιλαμβάνουν εξαρτήματα ηλεκτρικών οχημάτων, διασυνδεδεμένες συσκευές, smart homes, ρομποτική, τεχνητή νοημοσύνη (AI), B2B λύσεις, καθώς και άλλες πλατφόρμες και υπηρεσίες. Στην ανακοίνωσή της, δεν ανέφερε κάτι σχετικά με το να "συνεχίζει να εστιάσει στην κατασκευή οθονών", κάτι που ελπίζουμε να μην σημαίνει δυσάρεστες ανακοινώσεις και στο μέλλον.

Το υπάρχον απόθεμα κινητών τηλεφώνων LG θα συνεχίσει να διατίθεται προς πώληση. H LG θα παρέχει τεχνική υποστήριξη και αναβαθμίσεις λογισμικού για τους καταναλωτές που ήδη διαθέτουν προϊόντα κινητής για συγκεκριμένο διάστημα το οποίο θα διαφοροποιείται ανάλογα με την περιοχή. Η LG θα συνεργαστεί στενά με τους προμηθευτές και τους επιχειρηματικούς εταίρους της καθ’ όλη τη διάρκεια του τερματισμού του τμήματος κινητής τηλεφωνίας. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις θέσεις εργασίας θα καθοριστούν σε τοπικό επίπεδο.

Προχωρώντας, η LG θα συνεχίσει να αξιοποιεί την τεχνογνωσία της στο κομμάτι των κινητών για να αναπτύξει τεχνολογίες γύρω από το mobility, όπως το 6G, με σκοπό να ενδυναμώσει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητά της σε άλλα επιχειρηματικά πεδία. Οι βασικές τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια των 20 ετών λειτουργίας του τμήματος κινητής τηλεφωνίας, θα διατηρηθούν και θα εφαρμοστούν σε υπάρχοντα και μελλοντικά προϊόντα.

Ο τερματισμός του τμήματος κινητής τηλεφωνίας αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 31 Ιουλίου, ωστόσο το εμπόρευμα υπαρχόντων μοντέλων μπορεί να είναι διαθέσιμο και μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

Στη φωτογραφία αυτού του άρθρου βλέπετε το LG V60 ThinQ, ένα κινητό ιδανικό για gamers. Πάντως, αν στην LG είχαν χιούμορ, τότε θα έπρεπε να κάνουν την ανακοίνωση πρωταπριλιά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2021 10:37 #249796 by Giorgos Tsolaridis
LG OLED G1 Evo τηλεοράσεις Διατίθενται σε 55, 65 και 77 ίντσες.

 Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων OLED G1 Evo που διατίθεται σε 77, 65 και 55 ίντσες με 4K ανάλυση, προσφέροντας μια πραγματικά εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Με επανασχεδιασμένο πάνελ που περιλαμβάνει μία επιπλέον στρώση και ισχυρότερο υλικό εκπομπής, οι νέες OLED τηλεοράσεις αποδίδουν πιο φωτεινές και ευκρινείς εικόνες, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.

 Διαθέτοντας 100 εκατομμύρια εξελιγμένα αυτο-φωτιζόμενα υπο- pixels , παράγουν το τέλειο μαύρο και ακριβή χρώματα με εξαιρετικό ρεαλισμό και μοναδικά σχέδια, ενώ η πιστότητα χρωμάτων επιτυγχάνεται στο 100%, σύμφωνα και με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών, Intertek. Στην εξαιρετική απόδοση του περιεχομένου, συμβάλλει και ο ενσωματωμένος επεξεργαστής α9 Gen4 AI 4K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί deep-learning αλγόριθμους για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου, ρυθμίζοντας την εικόνα και τον ήχο αυτόματα.

 Παράλληλα, οι G1 τηλεοράσεις ξεχωρίζουν για τον απίστευτα λεπτό σχεδιασμό τους και τη δυνατότητα της απόλυτης εφαρμογής τους στον τοίχο , μετατρέποντας το σαλόνι σε μουσείο μοντέρνας τέχνης. Με την επιτοίχια τοποθέτησή τους, μοιάζουν σαν πραγματικό έργο τέχνης, βελτιώνοντας την εσωτερική διακόσμηση και προσδίδοντας κομψότητα στον εκάστοτε χώρο. Υποστηρίζουν, επίσης, το Dolby Vision IQ που προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου, καθώς και το Dolby Atmos που αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround. Επιπλέον, διαθέτουν τη λειτουργία FILMMAKER MODE™ που απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, τα χρώματα και το ρυθμό ανά καρέ.
File Attachment:
Με την τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το  HDR  10 Pro, που ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, τα γραφικά των παιχνιδιών είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Με το νέο Game Optimizer, όλες οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού συγκεντρώνονται σε ένα μέρος, ελαχιστοποιώντας την καθυστέρηση εισόδου και προσαρμόζοντας αυτόματα την εικόνα, ανεξάρτητα από το είδος του παιχνιδιού. Το gaming αναβαθμίζεται, επίσης, με την υποστήριξη των VRR, ALLM και eARC που πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1 και την οθόνη των 100 Hz, επιτρέποντας γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά. Η LG συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, όπως την NVIDIA και την AMD FreeSync, για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία. Επίσης, είναι ο επίσημος συνεργάτης της κονσόλας Xbox Series X, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες των παιχνιδιών επόμενης γενιάς.

 Μια επιπλέον τεχνολογία αποτελεί το OLED Motion Pro, που μειώνει τη θόλωση της κίνησης, αποδίδοντας πιο ομαλή εικόνα. Ακόμη, το Sports Alert ειδοποιεί τους χρήστες κατά την έναρξη, τη διάρκεια και τη λήξη των αθλητικών αγώνων. Οι χρήστες μπορούν να νιώσουν ότι παρακολουθούν τους αγώνες από κοντά, συνδέοντας την OLED G1 TV με ηχεία Bluetooth, για μια πραγματική ασύρματη ηχητική εμπειρία.Οι LG OLED TVs είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με περιορισμένο κίνδυνο βλαβερών εκπομπών, καθώς είναι κατασκευασμένες με λιγότερα πλαστικά υλικά και ενέχουν λιγότερους κινδύνους παραγωγής αέριων ρύπων σε εσωτερικό χώρο. Ακόμη, χάρη στη λειτουργία Eye Comfort με πιστοποίηση από την TÜV Rheinland , διακρίνονται για την χαμηλή εκπομπή μπλε φωτισμού, που δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για τα μάτια.

 Τέλος, με το LG ThinQ, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν το Home IoT οικοσύστημά τους με φυσική αναγνώριση της φωνής, μέσα από μια ολοκαίνουρια αρχική οθόνη που παρέχει καλύτερο χειρισμό των συνδεδεμένων συσκευών. Ταυτόχρονα, το ανασχεδιασμένο Magic Remote με την εργονομική σχεδίαση που το καθιστά πιο εύκολο στο κράτημα και το προηγμένο σύστημα στόχευσης και κύλισης, επιτρέπει ταχύτερες αναζητήσεις, ενώ η ενσωματωμένη AI τεχνολογία παρέχει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2021 22:03 #250044 by Ερμής Δερβίσης

LG Nano886PB
Είναι διαθέσιμες σε 75, 65, 55 και 50 ίντσες.


Η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων Nano886PB με Real 4K ανάλυση και τεχνολογία NanoCell για μια πραγματικά εκπληκτική απόδοση των χρωμάτων. Διαθέσιμη σε 75, 65, 55 και 50 ίντσες και με 8 εκατομμύρια pixels, τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων, αποδίδουν εμφανώς πιο ευκρινή εικόνα κινηματογραφικών προδιαγραφών, με περισσότερες λεπτομέρειες, ξεπερνώντας τα διεθνή πρότυπα.

Οι νέες τηλεοράσεις ενσωματώνουν την τεχνολογία NanoCell που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια που φιλτράρουν και βελτιώνουν τα χρώματα, απομακρύνοντας την ασάφεια από τα μήκη κύματος RGB, με αποτέλεσμα πιο γνήσια χρώματα με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και ρεαλιστικές, ζωντανές εικόνες. Σχεδιάστηκαν με γνώμονα την αισθητική του σπιτιού, καθώς ξεχωρίζουν για τον κομψό και minimal σχεδιασμό τους και τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησής τους που τις κάνει να μοιάζουν σαν πραγματικό έργο τέχνης, ομορφαίνοντας ταυτόχρονα τον εκάστοτε χώρο.

lg nano886pb tvs 2

Παράλληλα, ενσωματώνουν τον επεξεργαστή α7 Gen4 AI 4K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί τεχνολογία machine learning για την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου, όπου κάθε ρύθμιση στην εικόνα και τον ήχο γίνεται αυτόματα. Οι LG Nano886PB TVs φέρνουν, επίσης, τον κινηματογράφο στο σπίτι χάρη στη λειτουργία "Pure Colors" και τις τελευταίες τεχνολογίες απεικόνισης, ενώ το βελτιωμένο πρότυπο HDR με τις αναβαθμισμένες τεχνολογίες Dolby παρέχουν μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία για την παρακολούθηση των αγαπημένων σας ταινιών και σειρών. Συγκεκριμένα, το HDR 10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. To Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround. Επιπλέον, η λειτουργία FILMMAKER MODE™ απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τις αρχικές αναλογίες διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ.

Οι νέες Nano886PB τηλεοράσεις αποτελούν την ιδανική επιλογή και για τους gamers που αναζητούν την τέλεια οθόνη για να απολαμβάνουν τα γραφικά των παιχνιδιών σε υψηλή ανάλυση. Διαθέτοντας το Game Optimizer που προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της εικόνας, βελτιστοποιούνται τα γραφικά και οι εικόνες, παρέχοντας μια καλύτερη gaming εμπειρία. Χάρη στην υποστήριξη της AMD FreeSync™ Premium, μειώνεται σημαντικά το τρεμόπαιγμα και οι αλλοιώσεις, προσφέροντας πιο καθαρές εικόνες και ομαλή κίνηση στα παιχνίδια. Ακόμη, τα VRR, ALLM και eARC πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1 που επιτρέπουν περιεχόμενο με γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά. Επιπλέον, φέρνουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου στο σπίτι, καθώς επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση με ηχεία Bluetooth για μια πραγματικά ασύρματη εμπειρία ήχου surround, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνουν τους χρήστες για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες.

lg nano886pb tvs 3

Τέλος, με το LG ThinQ, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν το Home IoT οικοσύστημά τους με φυσική αναγνώριση της φωνής, μέσα από μια ολοκαίνουρια αρχική οθόνη που παρέχει καλύτερο χειρισμό των συνδεδεμένων συσκευών. Ταυτόχρονα, το ανασχεδιασμένο Magic Remote με την εργονομική σχεδίαση που το καθιστά πιο εύκολο στο κράτημα και το προηγμένο σύστημα στόχευσης και κύλισης, επιτρέπει ταχύτερες αναζητήσεις, ενώ η ενσωματωμένη AI τεχνολογία παρέχει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2021 11:41 #251090 by Giorgos Tsolaridis
LG OLEDZ19LA Νέα σειρά τηλεοράσεων με ανάλυση Real 8K.

 Η LG Electronics παρουσίασε την νέα σειρά Signature τηλεοράσεων OLEDZ19LA, διαθέσιμη σε 88 και 77 ίντσες, με Real 8K ανάλυση, που επιτυγχάνεται χάρη στη δύναμη των 100 εκατομμυρίων αυτο-φωτιζόμενων υπο- pixels . Κάθε pixel μπορεί να ελέγχεται μεμονωμένα για εξαιρετική απόδοση εικόνων, με αξεπέραστα επίπεδα βάθους και λεπτομέρειας, απεριόριστη αντίθεση και τέλειο μαύρο, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία θέασης.



Σύμφωνα με την Intertek, την παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών, οι OLED οθόνες της LG έχουν πιστότητα χρωμάτων 100% . Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα στην οθόνη ταιριάζουν απόλυτα με εκείνα της πρωτότυπης εικόνας. Η ευκρινής εικόνα, η ομαλή κίνηση, η άμεση απόκριση και ο απίστευτα λεπτός σχεδιασμός τους, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τις νέες OLEDZ19 τηλεοράσεις να ξεχωρίζουν.



Στην ‘καρδιά’ κάθε LG OLED τηλεόρασης βρίσκεται ο επεξεργαστής α9 Gen4 AI 8K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί deep-learning αλγόριθμους για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου. Κάθε ρύθμιση στην εικόνα και τον ήχο γίνεται αυτόματα, για αυτό και η παρακολούθηση οποιουδήποτε τηλεοπτικού περιεχομένου είναι συναρπαστική.



Μεταξύ των χαρακτηριστικών τους είναι και η συμβατότητά τους με το Dolby Vision IQ που προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και το Dolby Atmos που αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround. Επιπλέον, η λειτουργία FILMMAKER MODE απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, τα χρώματα και το ρυθμό ανά καρέ. Η τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το  HDR  10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για ευκρινή και ρεαλιστική εικόνα.



Οι νέες LG OLED τηλεοράσεις δίνουν στους χρήστες πλεονεκτική θέση στο παιχνίδι χάρη στην άμεση απόκριση, την υποστήριξη των VRR, ALLM και eARC που πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1 και την οθόνη των 100 Hz για πιο ομαλή gaming εμπειρία. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά, χωρίς καθυστερήσεις. Ακόμη, το Game Optimizer συγκεντρώνει όλες τις ρυθμίσεις παιχνιδιού σε ένα μέρος, βελτιστοποιώντας τα γραφικά και προσαρμόζοντας αυτόματα την εικόνα, ανεξάρτητα από το είδος του παιχνιδιού. Η LG συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, όπως την NVIDIA και την AMD FreeSync, για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία. Επίσης, ένωσε τις δυνάμεις της με την Microsoft, καθώς έγινε ο επίσημος συνεργάτης της κονσόλας Xbox Series X, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες των παιχνιδιών επόμενης γενιάς.



Παράλληλα, η προηγμένη τεχνολογία διαχείρισης της κίνησης OLED Motion Pro, μειώνει τη θόλωση της κίνησης, αποδίδοντας ομαλότερη εικόνα, ενώ το Sports Alert ειδοποιεί τους χρήστες κατά την έναρξη, τη διάρκεια και τη λήξη των αθλητικών αγώνων. Οι νέες OLEDZ19 TVs μπορούν, επίσης, να συνδεθούν με ηχεία Bluetooth, για μια πραγματική ασύρματη ηχητική εμπειρία.



Οι LG OLED TVs είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με περιορισμένο κίνδυνο βλαβερών εκπομπών. Eίναι κατασκευασμένες με λιγότερα πλαστικά υλικά και ενέχουν λιγότερους κινδύνους παραγωγής αέριων ρύπων σε εσωτερικό χώρο. Επιπλέον, διαθέτουν τη λειτουργία Eye Comfort με πιστοποίηση από την TÜV Rheinland , για την χαμηλή εκπομπή μπλε φωτισμού, που δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για τα μάτια.



Τέλος, με το LG ThinQ, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν το Home IoT οικοσύστημά τους με φυσική αναγνώριση της φωνής, μέσα από μια ολοκαίνουρια αρχική οθόνη που παρέχει καλύτερο χειρισμό των συνδεδεμένων συσκευών. Ταυτόχρονα, το ανασχεδιασμένο Magic Remote με την εργονομική σχεδίαση που το καθιστά πιο εύκολο στο κράτημα και το προηγμένο σύστημα στόχευσης και κύλισης, επιτρέπει ταχύτερες αναζητήσεις.

 Επισκεφτείτε την LG  στο επίσημο site .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2021 21:05 #252464 by Giorgos Tsolaridis
Life’s Good 2021: Μουσικός διαγωνισμός-καμπάνια με δώρο τηλεοράσεις LG OLED Και άλλα προϊόντα LG. Με τους Charlie Puth και Jackson Tisi.

 Η LG καλεί νέους μουσικούς και δημιουργούς να εκφράσουν το δικό τους μήνυμα για την καμπάνια “Life’s Good”. Ανακοίνωσε την καμπάνια ”Life's Good” για το 2021 η οποία αποτελείται από δύο συναρπαστικά μέρη: το “Life's Good Music Project” σε συνεργασία με τον γνωστό τραγουδιστή, συνθέτη και παραγωγό Charlie Puth και το “Life's Good Film”, σε σκηνοθεσία του ανερχόμενου σταρ Jackson Tisi.

 Η “Life's Good” καμπάνια της LG δίνει στους νέους σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να αφήσουν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους να λάμψει. Το Life's Good Music Project, το οποίο λανσαρίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι, καλεί επίδοξους, νέους ερμηνευτές να μοιραστούν τις δικές τους συνθέσεις εκφράζοντας το αισιόδοξο μήνυμα “Life's Good” της LG. Όποιος λατρεύει τη μουσική και το τραγούδι μπορεί να υποβάλει τη δική του πρόταση μουσικής υπόκρουσης με βάση την έκδοση του 2021 για το τραγούδι Life's Good, από τον παραγωγό Charlie Puth. Το ταλέντο πίσω από τις νικητήριες υποψηφιότητες θα κερδίσει τηλεοράσεις OLED μαζί με άλλα προϊόντα LG και την ευκαιρία να ολοκληρώσει και να εκτελέσει το τραγούδι μαζί με τον Puth.

 Η υποβολή στο Life’s Good Music Project πραγματοποιείται με τη δημοσίευση της συμμετοχής στο Instagram ή στο YouTube με το hashtag #LifeisGoodMusic_LG έως τις 27 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω βίντεο.
 «Ανυπομονώ να δω τις συμμετοχές και να ακούσω τη μελωδία και το ρεφρέν», δήλωσε ο Puth. «Η μουσική ήταν πάντα πηγή θεραπείας και ενδυνάμωσης για μένα, και ξέρω ότι πρόκειται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλους».
 Τη φετινή Life’s Good Film θα σκηνοθετήσει ο Jackson Tisi, ο οποίος κέρδισε το Χρυσό «Young Director Award 2020» για το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, LEON. Η LG προσκαλεί την επόμενη γενιά δημιουργών να αιχμαλωτίσουν στιγμές και μέρη που δίνουν νόημα στη ζωή τους, καθώς και να αναδείξουν τον τρόπο που ερμηνεύουν τη Life's Good φιλοσοφία της LG. Το συνοδευτικό Life’s Good Film Project έχει σκοπό να μεταδώσει ένα παγκόσμιο μήνυμα ελπίδας και να γιορτάσει τις πολυδιάστατες εμπειρίες και απόψεις των δημιουργών από όλον τον κόσμο μέσω των εμπνευσμένων, μοναδικών ιστοριών τους. Η υποβολή πραγματοποιείται με τη δημοσίευση της συμμετοχής στο Instagram ή στο YouTube με το hashtag #LifeisGoodFilm_LG έως τις 27 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω βίντεο.
 

 «Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι βαθύ στις καθημερινές μας σκέψεις και στα μέρη που πηγαίνουμε για να αναζητήσουμε έμπνευση ή παρηγοριά», δήλωσε ο Tisi. «Μέσω της ταινίας θα μοιραστούμε αυτό που δίνει δύναμη στην καθημερινότητα των ανθρώπων, μεταδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα για το τι μας επιφυλάσσει ακόμα η ζωή».

 Για να συνοδεύσει την καμπάνια Life’s Good, η LG δημιούργησε επίσης ένα κανάλι στο GIPHY προσφέροντας μια ποικιλία από αυτοκόλλητα GIF - συμπεριλαμβανομένων εκείνων τόσο από το Life's Good Music Project όσο και από το Life's Good Film Project - για χρήση σε Instagram, TikTok, Snapchat και άλλες κοινωνικές πλατφόρμες.

 Για περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια 2021 Life’s Good, μείνετε συντονισμένοι στο LG Global YouTube channel και το Instagram.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification