Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Elder Scrolls Online

12 Apr 2023 10:26 #270628 by Nikos Georgopoulos
Η Bethesda χρησιμοποίησε fan art του Elder Scrolls Online ως skin επί πληρωμή




Ψάχνει να κάνει συμφωνία με τον δημιουργό του.

Η Bethesda χρησιμοποίησε τις δημιουργίες του fan Relan Deavath για το Elder Scrolls Online, ως skins για αγορά, χωρίς την άδειά του.

Ο Deavath είχε ανεβάσει τις δημιουργίες του στο Tumbler το 2020. Μετά την ανακάλυψη ότι η Bethesda χρησιμοποιεί την δουλειά του δήλωσε: "Είμαι σοκαρισμένος. Στις 19 Ιουλίου του 2020 ανέβασα αυτό το fan art με τους Sotha, Vivec και Almalexia. Τώρα βλέπω αυτή την εκδοχή ως ένα ESO crown skin. Δεν θα έπρεπε να μου πουν κάτι; Γειά σου, θα πουλήσουμε την δουλειά σου ως skin, είσαι υπέροχος Relan Deavath, έλα να πάρεις το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ που δυο αξίζει. Θα με είχε κολακεύσει αν είχε εκτιμηθεί έτσι η δουλειά μου και με είχαν ρωτήσει, αλλά δεν το έκαναν."

Παρακάτω φαίνεται η δημιουργία του Deavath και η εκμετάλλευση της Bethesda.

Η Bethesda παραδέχθηκε το λάθος της και δήλωσε στον επίσημο λογαριασμό του Elder Scrolls Online στο Twitter: Γνωρίζουμε την κατάσταση με τον ESO fan artist. Δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μας να συμπεριλάβουμε fan art της κοινότητας χωρίς να άδεια. Βρισκόμαστε σε επαφή με τον artist και θα δουλέψουμε μαζί του ώστε να βεβαιωθούμε ότι θα βρεθεί μία σωστή λύση.


We are aware of the situation with the ESO Fan Artist. It was never our intention to include any community fan art without proper credit. We are in contact with the artist and will work with them to make sure that there is a proper resolution.

— The Elder Scrolls Online (@TESOnline) April 10, 2023

Ο ίδιος ο Daevath επιβεβαίωσε ότι οι developers έχουν έρθει σε επαφή μαζί του και ερευνούν την κατάσταση. Στη συνέχεια ευχαρίστησε την κοινότητα για την υποστήριξη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification