Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Bandai Namco: Γενική συζήτηση

10 Apr 2024 10:41 #275583 by Nikos Georgopoulos
Doronko Wanko, Boomeroad και Nottolot




Τρία νέα games από την Bandai Namco.

Λίγα πράγματα είναι καλύτερα από ένα περιποιημένο δωρεάν demo φτιαγμένο από παθιασμένους game developers . Η Bandai Namco έχει κυκλοφορήσει τρία από αυτά στο Steam εντελώς δωρεάν και μπορείτε να τα παίξετε τώρα. Ένα σχετικά με ένα μικρό σκύλο που φέρνει χάος,, ένα για ένα μικρό ρομπότ και ένα για μπουμεράνγκς.

Φυσικά, θα ξεκινήσουμε με το πομεράνιαν του χάους. Στο Doronko Wanko είστε ένα μικρό χαριτωμένο πομεράνιαν που θα συγχωρηθεί για όλες τις αμαρτίες τους επειδή είστε ένα μικρό χαριτωμένο πομεράνιαν. Επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δύναμη βίαια και θα πρέπει να επιφέρετε όσο το δυνατόν περισσότερη ζημιά στο σπίτι του ιδιοκτήτη σας το συντομότερο δυνατόν. Μπορείτε να βρείτε το εν λόγω game στο Steam.



Στο Boomeroad ρίχνετε ένα μπούμερανγκ και κατευθύνεστε κατά μήκος των ραγών που δημιουργεί για να εξερευνήσετε ένα αρχαίο ερείπιο που αιωρείται στον ουρανό - με στόχο να βρείτε κάθε αντικείμενο που μπορείτε. Είναι ένα ενδιαφέρον δείγμα προοπτικής για ένα σύστημα κίνησης που θα είναι επιτυχημένο σε ένα action ή collectathon game. Μπορείτε να βρείτε το Boomeroad στο Steam.



Το τελευταίο από τα τρία είναι το Nottolot, όπου είστε ένα μικρό ρομπότ με το όνομα Rolly που πρέπει να χακάρει άλλα ρομπότ για να λύσει γρίφους και να δραπετεύσει από το εργοστάσιο παραγωγής ρομπότ. Αν και διασκεδαστικό, είναι πιθανότατα το πιο αδύναμο από τα τρία, καθώς είναι λίγο αργό, αλλά έχει μερικούς χαριτωμένους απλούς γρίφους προς λύση. Μπορείτε να βρείτε το Nottolot στο Steam. Τα παιχνίδια αναπτύχθηκαν από τη Bandai Namco, αλλά δημοσιεύτηκαν από μια ιαπωνική ομάδα με το όνομα Phoenixx, η οποία σύμφωνα με τη σελίδα του publisher τους στο Steam «στοχεύει στην υποστήριξη καινοτόμων και δημιουργικών προγραμματιστών από την Ιαπωνία και από όλο τον κόσμο. Η αποστολή της είναι να εμπνεύσει και να περιποιηθεί το ανθρώπινο πνεύμα - έναν creator, ένα game και ένα community κάθε φορά.».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification