Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Bandai Namco: Γενική συζήτηση

24 Mar 2022 02:21 #262483 by Nikos Georgopoulos
Στην Bandai Namco Mobile ξεκινούν τετραήμερη εργασία



Αρχικά σε δοκιμαστικό στάδιο.Οι εταιρείες game development που έχουν εφαρμόσει τετραήμερη εργασία είναι ελάχιστες. Η πρώτη ήταν η εταιρεία ανάπτυξης του Bugsnax και δεύτερη η Eidos Montreal. Πλέον σε αυτές προστίθεται και η Bandai Namco Mobile.Οι διευθυντές της Bandai Namco Mobile θεωρούν ότι το μοντέλο αυτό «έχει δείξει σημαντικές βελτιώσεις στην ψυχική υγεία» των εργαζομένων. Ως μέρος της «ανοιχτής κουλτούρας συνεργασίας στη Βαρκελώνη», η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε ότι ότι «είναι ενθουσιασμένη στο να δοκιμάσει αυτή την πρόκληση και καινοτομία στον χώρο εργασίας, τόσο στις νέες της gaming σειρές, όσο και στον τρόπο που λειτουργεί ως εταιρεία».Η Bandai Namco Mobile δήλωσε : «Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ήταν πάντα προτεραιότητα για εμάς και από την αρχή της εταιρείας μας, Έχουμε δώσει την δυνατότητα στις ομάδες μας να επιτύχουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της ιδιωτικής τους ζωής με βάση τις μοναδικές τους ανάγκες χάρις στις απεριόριστες διακοπές, την υβριδική εργασία και χωρίς καθορισμένες ώρες εργασίας. Η δοκιμή της μετάβασης στην τετραήμερη εβδομάδα εργασίας είναι το επόμενο λογικό βήμα για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μειώσουμε το άγχος, να αυξήσουμε τη δημιουργικότητα και να επιτρέψουμε στις ομάδες μας να κάνουν το καλύτερο δυνατό έργο. Αυτό το μοντέλο έχει δείξει σημαντικές βελτιώσεις στην ψυχική υγεία και μείωση των ημερών άδειας για λόγους ψυχικής υγείας από τους εργαζομένους. Η gaming βιομηχανία είναι κλάδος που έχει στενούς δεσμούς με την εξάντληση, συνεπώς η ευημερία είναι κορυφαία προτεραιότητα για εμάς και υπήρξε βασικός παράγοντας για την υιοθέτηση αυτής της αλλαγής».Η δοκιμή αυτή ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου και θα εφαρμοστεί για έξι μήνες. Οι Παρασκευές θα είναι μια καθορισμένη «μη εργάσιμη ημέρα» για όλους τους υπαλλήλους της Bandai Namco. Όλοι οι μισθοί και τα επιδόματα θα παραμείνουν ίδια. «Σε συνδυασμό με μια επιπλέον ημέρα ανάπαυσης, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε την ίδια (ή μεγαλύτερη) απόδοση σε λιγότερες ώρες εργασίας», λέει η ομάδα, επιβεβαιώνοντας ότι θα «μοιραστεί τα ευρήματά της» μαζί μας μετά το τέλος της δοκιμής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2022 01:29 #262846 by Nikos Georgopoulos
Η Bandai Namco θέλει να συνεργαστεί με τον συγγραφέα Brandon Sanderson (Mistborn, The Wheel of Time)




Soulsborne game στο στυλ του Magic: The Gathering.

Ο συγγραφέας Fantasy νουβελών Brandon Sanderson προσεγγίστηκε από την Bandai Namco για συνεργασία.

Ο συγγραφέας της σειράς Mistborn και του The Stormlight Archive, Brandon Sandserson, προσεγγίστηκε από την Ιαπωνική εταιρεία και μάλιστα έλαβε ένα πακέτο με το Elden Ring και συλλεκτικά αντικείμενα, όπως μανδύα, σπαθί και άλλα αντικείμενα βασισμένα στο παιχνίδι μαζί με ένα σημείωμα από την Bandai Namco.

Ο Sanderson δήλωσε: «Ενδιαφέρονται ίσως να κάνουμε κάτι μαζί. Έχω μία παρουσίαση για την εταιρεία στο πίσω μέρος του μυαλό μου, οπότε μπορεί να τους την στείλω και να δω ποια είναι η άποψή τους. Αν πρόκειται να φτιάξω ένα Soulsborne game, θα μου άρεσε να φτιάξω μια ιστορία για το Magic: The Gathering. Έχω πάντα ιδέες».

Ο Brandon Sanderson είναι γνωστός για το φανταστικό σύμπαν του Cosmere, στο οποίο διαδραματίζονται τα περισσότερα από τα μυθιστορήματα φαντασίας του, όπως η σειρά Mistborn και το The Stormlight Archive. Εκτός του Cosmere, ο Sanderson έχει γράψει και τα The Reckoners, Skyward και Alcatraz. Είναι επίσης γνωστός για την ολοκλήρωση του The Wheel of Time του Robert Jordan και έχει δημιουργήσει αρκετές σειρές φαντασίας (graphic novels).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 May 2022 12:35 #263972 by Nikos Georgopoulos
Η Bandai Namco άλλαξε ξανά το λογότυπό της




H πρώτη αλλαγή ήταν το 2021.

Η Bandai Namco ανανεώνει το λογότυπό της για ακόμα μία φορά.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε πέρυσι ότι καταργεί το λογότυπό της, το ίδιο που χρησιμοποιούσε από τότε που οι δύο πρώην ξεχωριστές εταιρείες συγχωνεύτηκαν το 2006.Μια ανακοίνωση ανέφερε το 2021 ότι: "Το σημερινό μας λογότυπό εκφράζει τη συγχώνευση της Bandai και της Namco που δημιουργήθηκε όταν οι δύο εταιρείες ενοποιήθηκαν". Το νέο λογότυπό που αποκαλύφθηκε αντικατέστησε τις σταγόνες με ένα περίγραμμα σε στυλ Nintendο και η χρωματική παλέτα του ηλιοβασιλέματος αντικαταστάθηκε με μαύρο και ροζ και δεν έτυχε καλής υποδοχής, γεγονός που ίσως εξηγεί γιατί βλέπουμε το λογότυπό να εμφανίζεται στα προϊόντα της εταιρείας μόλις τώρα, πάνω από έξι μήνες αργότερα και με κάποιες αλλαγές που έχουν γίνει. Το ροζ περίγραμμα έχει αντικατασταθεί με ένα κόκκινο.


Bandai Namco's new logo is now on copies of Elden Ring t.co/7x1uXBhlN5

— Wario64 (@Wario64) May 5, 2022

Το νέο είναι πιο ξεκάθαρο και η Bandai Namco εξηγεί: "Fukidashi στα ιαπωνικά, εκφράζει τη δυνατότητα της μάρκας να συνδεθεί με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να τους εμπνεύσει με εκπληκτικές ιδέες. Η φούσκα ομιλίας αντιπροσωπεύει επίσης την κουλτούρα manga της Ιαπωνίας που έχει γίνει τόσο δημοφιλής παντού. Το λογότυπo αντιπροσωπεύει την αποφασιστικότητά μας να επικοινωνήσουμε με τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, να συνδεθούμε με τους θαυμαστές μας και να δημιουργήσουμε ψυχαγωγία μοναδική για την Bandai Namco. Το ματζέντα που χρησιμοποιείται ως χρώμα του μοτίβου όχι μόνο αντιπροσωπεύει την ποικιλομορφία, αλλά δημιουργεί επίσης μια φωτεινή και διασκεδαστική εντύπωση και είναι εύκολο να αναπαραχθεί".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jul 2022 17:44 #265547 by Nikos Georgopoulos
Hackers επιτέθηκαν στη Bandai Namco με ransomware




Τα δεδομένα της εταιρείας σε κίνδυνο.

Η Bandai Namco δέχθηκε επίθεση με ransomware. Ο publisher των Dark Souls, Elden Ring, Soulcalibur και πολλών ακόμη games, έπεσε στο στόχαστρο της ομάδας ALPHV, γνωστή με την ονομασία BlackCat.

Μια ανάρτηση από την ομάδα υποδηλώνει ότι ήταν έτοιμη να δημοσιεύσει δεδομένα που αποκτήθηκαν από τους servers της Bandai Namco "σύντομα". Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τα δεδομένα που μπορεί να έχει λάβει η ομάδα, και η Bandai Namco δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το hack.

Φυσικά, υπάρχουν φόβοι ότι τα δεδομένα θα περιλαμβάνουν ιδιωτικές πληροφορίες σχετικά με τους εργαζόμενους της Bandai Namco, αλλά όσων αφορά τους gamers, μπορεί οι hackers να έχουν στην κατοχή τους και τα προσωπικά μας στοιχεία, δηλαδή emails, passwords που έχουμε καταχωρήσει σε sites ή beta testing από games της Bandai Namco και άλλα στοιχεία που έχουμε σημειώσει στους servers της εταιρείας. Επίσης, οι hackers μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση και σε source code από games της εταιρείας.


ALPHV ransomware group (alternatively referred to as BlackCat ransomware group) claims to have ransomed Bandai Namco.

Bandai Namco is an international video game publisher. Bandai Namco video game franchises include Ace Combat, Dark Souls, Dragon Ball*, Soulcaliber, and more. pic.twitter.com/hxZ6N2kSxl

— vx-underground (@vxunderground) July 11, 2022

Προηγούμενες επιθέσεις ransomware είχαν στοχεύσει εταιρείες όπως η Capcom, η EA και η CD Projekt Red, με την πρώτη να υπόκειται σε επιζήμια διαρροή που αποκάλυψε λεπτομέρειες του επερχόμενου προγράμματος των games της για τα επόμενα χρόνια.

Μετά από το δικό του hack, ο source code της CD Projekt Red, τα στοιχεία και τα βίντεο που έδειχναν εκδόσεις σε ανάπτυξη του Cyberpunk 2077 διέρρευσαν επίσης στο διαδίκτυο. Τέλος, πέρυσι, χάκερ που έκλεψαν τον πηγαίο κώδικα του FIFA 21 και της μηχανής παιχνιδιών Frostbite επιχείρησαν να πουλήσουν τα δεδομένα στο διαδίκτυο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jul 2022 22:45 #265571 by Nikos Georgopoulos
Η Bandai Namco επιβεβαίωσε την είδηση



Η Bandai Namco επιβεβαίωσε την επίθεση των hackers της ALPHV και δήλωσε ότι θα αποκαλύψει τα αποτελέσματα της έρευνάς της "όπως αρμόζει" και θα εργαστεί για την ενίσχυση της ασφάλειάς της. Τελείωσε την δήλωση προσφέροντας «την πιο ειλικρινή συγγνώμη σε όλους τους εμπλεκόμενους για τυχόν επιπλοκές ή ανησυχίες που προκλήθηκαν από αυτό το περιστατικό». Η Bandai Namco θα διερευνήσει αν έχουν κλαπεί αρχεία χρηστών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2022 22:13 #266755 by Nikos Georgopoulos
Κάποια στοιχεία των πελατών ενδέχεται να εκτέθηκαν από το hack



Η Bandai Namco δήλωσε ότι από το hack που υπέστη τον περασμένο Ιούλιο, ενδέχεται να εκτέθηκαν κάποια στοιχεία των πελατών της.
Συγκεκριμένα ο publisher δήλωσε : "Ως αποτέλεσμα της έρευνας στις λεπτομέρειες και το μέγεθος της ζημιάς που έγινε από μη εγκεκριμένη πρόσβαση, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ορισμένες πληροφορίες αναμφίβολα έχουν διαρρεύσει από τον server. Αν έχετε κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία που να έχει διαρρεύσει ή για κάποιο σχετικό θέμα παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στην διεύθυνση: contact@bandainamco.co.jpb "

Η Bandai Namco ζήτησε για μία ακόμη φορά συγνώμη από τους fans της και δήλωσε ότι θα συνεχίσει τις έρευνες: Ζητούμε πραγματικά συγνώμη από όσους για άγχος και την δυσαρέσκεια που προκαλεί όλο αυτό. Οποιοδήποτε μελλοντικό σχετικό θέμα το οποίο πρέπει να μαθευτεί, θα το ανακοινώσουμε χωρίς καμία καθυστέρηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jul 2023 12:03 #272313 by Nikos Georgopoulos
Η Bandai Namco θα κλείσει σύντομα τους servers του FPS Gundam Evolution




Μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τους servers του FPS Gundam Evolution στις 29 Νοεμβρίου, μετά από 1 χρόνο λειτουργίας.

Ο παραγωγός Kazuya Maruyama δήλωσε: "Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του Gundam Evolution. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα τίτλο που θα έφερνε κοντά τους fans των FPS και του Gundam. Δοκιμάσαμε τους εαυτούς μας για να δημιουργήσουμε ένα αυθεντικό Gundam FPS game, το οποίο μπορούσε να παιχτεί παγκοσμίως. Δυστυχώς καταλάβαμε ότι δεν είναι πλέον εφικτό να συνεχίσουμε να παρέχουμε την υπηρεσία που θα ικανοποιεί τους παίκτες μας."



Προς το παρόν το Gundam Evolution βρίσκεται στην Season 5 με τίτλο Storm και η Bandai Namco θα κυκλοφορήσει και την Season 6 στις 23 Αυγούστου με νέο unit και maps. Η τελευταία season θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου. Στις 26 Ιουλίου σταμάτησαν οι πωλήσεις των EVO Coins, EC Pods, CAP Pods και Ticket Pods, όμως όσοι τα αγόρασαν θα μπορούν να χρησιμοποιούν μέχρι να κλείσουν οι servers.

Το Gundam Evolution είχε κυκλοφορήσει αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2022 για PC και Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ήρθε και στα PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One. Η ημερομηνία που θα κλείσει οριστικά είναι 29 Νοεμβρίου 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Feb 2024 09:54 #275070 by Nikos Georgopoulos
Η Bandai Namco ακύρωσε 5 games, στο εξής θα αναπτύσσει λιγότερα




Θέτει πιο αυστηρά πρότυπα.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι έχει ακυρώσει "τουλάχιστον" πέντε τίτλους . Η Bandai Namco προσπαθεί να κάνει update τη δομή του development για να επικεντρωθεί σε λιγότερες, πιο σημαντικές κυκλοφορίες. Η είδηση ήρθε ως μέρος της τελευταίας ενημέρωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Bandai Namco, όταν είπε ότι είχε απώλειες εσόδων και ακύρωσε τουλάχιστον πέντε games που βρίσκονταν σε ανάπτυξη».

Κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης από Q&A (μέσω του Video Games Chronicle ), ένας εκπρόσωπος της Bandai Namco δήλωσε: «Η απόρριψη των games υπό ανάπτυξη αποφασίστηκε σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανόνες σχετικά με την αξιολόγηση και τα online games και άλλα προϊόντα που υπόκεινται σε αυτή τη διάθεση εφαρμόστηκαν επίσης σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες». Ο εκπρόσωπος είπε ότι οι ακυρώσεις τίτλων έγιναν καθώς οι publishers θέλουν να αλλάξουν τη δομή ανάπτυξής τους, να περιορίσουν τον αριθμό των projects, να δώσουν έμφαση στην ποιότητα και να επικεντρωθούν σε σημαντικά games για την επιτυχία της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και σε τίτλους για ευρύτερο κοινό. Ποιοι τίτλοι έχουν ακυρωθεί και αν είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως ή όχι, είναι προς το παρόν άγνωστο.

Ο εκπρόσωπος της Bandai Namco δήλωσε: «Στο μέλλον, θα δημιουργήσουμε ένα βέλτιστο και καλά ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο τίτλων, θα εξετάσουμε προσεκτικά το σύστημα του development και θα ενισχύσουμε το development με έμφαση στην ποιότητα». Η επανευθυγράμμιση της εστίασης της Bandai Namco σε αυστηρότερα πρότυπα και λιγότερα, μεγαλύτερα παιχνίδια έρχονται αφότου το ψηφιακό τμήμα της εταιρείας ανέφερε πτώση σχεδόν 9% στις πωλήσεις για το τρίτο οικονομικό τρίμηνο που έληξε τον Δεκέμβριο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι και μια τεράστια πτώση 96,5% στα εισοδήματα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Οι publishers δήλωσαν ότι το Elden Ring είναι κυρίως υπεύθυνο για τη σημαντική αλλαγή κάθε χρόνο, καθώς το Elden Ring πούλησε περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία του.

Ωστόσο, η Bandai Namco δήλωσε ότι οι πωλήσεις των games Dragon Ball και One Piece παραμένουν σταθερές και ότι το Armored Core 6 ήταν "δημοφιλές". Μίλησε επίσης για την επιτυχία του Tekken 8 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το οποίο έχει ήδη πουλήσει 2 εκατομμύρια αντίτυπα. Η Bandai Namco σημείωσε ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο DLC του Elden Ring, Shadow of the Erdtree, καθώς και ένα νέο παιχνίδι Dragon Ball (υποτίθεται ότι θα είναι Dragon Ball: Sparking! Zero) στο μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Mar 2024 19:08 #275273 by Nikos Georgopoulos
Ο δημιουργός του Dragon Ball, Akira Toriyama, έφυγε από την ζωή




Ήταν 68 ετών.

Ο Akira Toriyama, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών την 1η Μαρτίου . Η οικογένεια πραγματοποίησε μία μικρή κηδεία στη μνήμη του.

Ο Toriyama ήταν περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του ως δημιουργός του Dragon Ball, το οποίο στη συνέχεια προσαρμόστηκε σε πολλές σειρές anime, ταινίες και video games. Εργάστηκε επίσης σε πολλά video games και ήταν υπεύθυνος για το design χαρακτήρων στα Dragon Quest, Chrono Trigger και Blue Dragon.

Η είδηση του θανάτου του Toriyama κοινοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Dragon Ball, αναφέροντας ότι πέθανε την 1η Μαρτίου λόγω οξέος υποσκληρίδιου αιματώματος. Η δήλωση αναφέρει: «Λυπούμαστε βαθιά που είχε ακόμα πολλά έργα στη μέση της δημιουργίας με μεγάλο ενθουσιασμό. Επίσης, θα είχε πολλά περισσότερα πράγματα να πετύχει. Ωστόσο, έχει αφήσει πολλούς τίτλους manga και έργα τέχνης σε αυτόν τον κόσμο. Χάρη στην υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, μπόρεσε να συνεχίσει τις δημιουργικές του δραστηριότητες για περισσότερα από 45 χρόνια. Ελπίζουμε ότι ο μοναδικός κόσμος της δημιουργίας του Akira Toriyama θα συνεχίζει να αγαπιέται από όλους για πολύ καιρό ακόμα».


Information ; Dear Friends and Partners t.co/85dXseckzJ pic.twitter.com/aHlx8CGA2M

— DRAGON BALL OFFICIAL (@DB_official_en) March 8, 2024

Έχουν γίνει πολλές αναρτήσεις στο X/Twitter από γνωστά πρόσωπα της gaming βιομηχανίας για το θάνατο του Toriyama. Ο creator του Dragon Quest και writer του Chrono Trigger, ο Yuji Horii έγραψε: «Δεν μπορώ να πιστέψω έφυγε. Δεν έχω λόγια». Ο creator του Final Fantasy, ο Hironobu Sakaguchi έγραψε: «Πιστεύω ότι ο κύριος Toriyama με δίδαξε τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας και τι είναι δουλειά. Τον σεβάστηκα από τα βάθη της καρδιάς μου. Προσευχόμαστε για τις ψυχές από τα βάθη της καρδιάς μου». Άλλες αναρτήσεις έχουν γίνει από τον creator του Tekken, τον Katsuhiro Harada, τον producer του Street Fighter, τον Yoshinori Ono, τον Masahiro Sakurai της Nintendo και από άλλους.

H εταιρεία ανάπτυξης του Dragon Ball Z: Kakarot, η CyberConnect2 έκλεισε για την ημέρα πένθους. Η CyberConnect2 ανακοίνωσε: «Προσευχόμαστε ειλικρινά για την ανάπαυση της ψυχής του Akira Toriyama». Άλλοι μοιράζονταν ιστορίες του Toriyama, συμπεριλαμβανομένου ενός μηνύματος που έγραψε για τα δύο παιδιά του που ήταν κρυμμένο σε ένα από τα endings του Chrono Trigger.

Η επιτυχία του Toriyama στα manga τον οδήγησε στο να γίνει γνωστός και το καλλιτεχνικό του στυλ έγινε γρήγορα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στην Ιαπωνία της δεκαετίας του 1980. Αυτό οδήγησε στην εργασία του Toriyama για video games και το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία πολλών video games. Ο Toriyama έκανε το design χαρακτήρων στο Dragon Quest του 1986. Το 1995, ο δημιουργός του Dragon Quest, Yuji Horii, επρόκειτο να συνεργαστεί με τον Hironobu Sakaguchi του Final Fantasy σε ένα νέο video game - και ο Toriyama προσκλήθηκε να κάνει το design για τους χαρακτήρες του και μεγάλο μέρος του κόσμου του. Αυτό το game έγινε το Chrono Trigger, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα παραδείγματα του genre του.

Στη συνέχεια, ο Sakaguchi έγινε ο δεύτερος πιο κοινός συνεργάτης του Toriyama εκτός των franchise Dragon Quest και Dragon Ball. Βοήθησε για τα fighting games του Square's Tobal στο PS1 και για το Blue Dragon. Το 2021 συνέβαλε στον πιο πρόσφατο τίτλο του Sakaguchi, Fantasian. Με τη Bandai Namco, ο Toriyama εργάστηκε σε πολλά Dragon Ball games καθώς και σε τίτλους όπως το Jump Force του 2019.

Ενώ τον Toriyama θα τον θυμόμαστε για πάντα για τη συνεισφορά του στα manga και στα anime πρώτα, για τους gamers παραμένει πολύ γνωστός - και του οποίου το στυλ τέχνης θα συνεχίσει να αναδημιουργείται για πολλά χρόνια. Δεδομένου του πόσο σκληρά δούλευε, είναι πιθανό ότι θα συνεχίσουμε επίσης να βλέπουμε νέα video game projects στα οποία εργάστηκε να αποκαλύπτονται και να κυκλοφορούν μετά τον θάνατό του τα επόμενα χρόνια. Το Dragon Quest XII, το οποίο ανακοινώθηκε το 2021, θα παρουσιάσει σίγουρα τα designs των χαρακτήρων του όταν κυκλοφορήσει.

Τον επόμενο μήνα, η Bandai Namco θα κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο game του Toriyama, το Sand Land, ένα νέο ιαπωνικό RPG που βασίζεται σε ένα manga του 2000 του Toriyama. Ο ίδιος ο Toriyama επέβλεπε την ανάπτυξη του RPG.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Mar 2024 11:00 #275275 by Κωνσταντίνος Λάζος
RIP μεγάλε! Ευχαριστούμε για τις ωραίες στιγμές που έδωσες σε πολλούς από εμάς τους gamers και για τα παιδικά χρόνια που έδωσες σε πολλά παιδιά. Καλό παράδεισο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification