Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Kingpin: Reloaded



Ο κώδικας του αρχικού παιχνιδιού δεν είναι διαθέσιμος και η Slipgate Ironworks, εταιρεία ανάπτυξης του Kingpin Reloaded θα τον γράψει από την αρχή.

Το Kingpin Reloaded πρόκειται για το FPS remaster τους αρχικού Kingpin game το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1999 και περιείχε πολύ βία, βρισιές και ένα περίεργο visual style που απεικόνιζε τους χαρακτήρες λες και ήταν έτοιμοι να λιώσουν. Η 3D Realms ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι το Kingpin Reloaded θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος αλλά τελικά ανέβαλε την κυκλοφορία του για το 2021 . Πάντως η καθυστέρηση δεν οφείλεται στην κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 Στις 10 Δεκεμβρίου όπως συμβαίνει με άλλα games και πιο πρόσφατα με το MechWarrior 5. Ο έξτρα χρόνος σε αυτή την περίπτωση οφείλεται στις αλλαγές στις οποίες πρέπει να προβεί η Slipgate Ironworks για το remaster του Kingpin Reloaded

Η Slipgate Ironworks δήλωσε: "Όπως όλοι γνωρίζετε, ο αρχικό κώδικας του Kingpin δεν υπάρχει πια, οπότε το πρωταρχικό μας σχέδιό ήταν να αναπτύξουμε το Reloaded σε νέα game engine. Ωστόσο κατά αυτή την διαδικασία, συνειδητοποιήσαμε ότι για να μοιάζει το remaster 100% με το αρχικό, θα έπρεπε καλύτερα να δημιουργήσουμε τα χαμένα sources του πρώτου κώδικα από την αρχή."

Η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε επίσης ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του προγραμματισμού και του texture re-creation είναι ολοκληρωμένα και όλα θα συνδυαστούν τον Ιανουάριο. Με το πέρας αυτής της διαδικασίας θα αρχίσουν να μοιράζονται με το κοινό, screenshots, βίντεο όπως και το beta test.

Read More...

Notification