Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Kingpin: Reloaded Remastered

18 Jan 2020 16:26 #230966 by Σταύρος Αντωνόπουλος
Από τις 3D Realms και Interplay.To Shooter της 3D Realms γνωστό και ως Kingpin: Reloaded, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1999 γνωρίζοντας ελάχιστη αποδοχή.

Μετά από 20 χρόνια η εταιρία ανάπτυξης Interplay σε συνεργασία με την εταιρία του παιχνιδιού αποφάσισαν να συνεργαστούν για την δημιουργία μιας remastered έκδοσης του. Η νέα έκδοση του Kingpin θα υποστηρίζει γραφικά νέας γενιάς, ανάλυση 4K αλλά παράλληλα θα περιέχει και το Enhanced, το οποίο θα σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε το παιχνίδι όπως ήταν το 1999. Θα υπάρχει no violence mode για όσους επιθυμούν κάτι πιο χαλαρό αλλά οι συνομιλίες μεταξύ των παικτών θα περιχέουν αρκετές βρισιές οι οποίες δεν θα μπορούν να αναιρεθούν. Η επίσημη ανακοίνωση της επανακυκλοφορίας του παιχνιδιού αναφέρει:

"Ένα στιλάτο noir game το οποίο δεν ήταν ποτέ, το Kingpin επικρατεί με την ματωμένη γροθιά του. Όταν ο υπολοχαγός Nikki Blanco αφήσει τον ανώνυμο εγκληματία ανυπεράσπιστο , η επιστροφή του θα είναι γεμάτη με αίμα, μόλυβδο, έναν μεταλλικό σωλήνα στο χέρι και μεγάλη δίψα για εκδίκηση". Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο τρέιλερ του Kingpin: Reloaded Remasterd:

O ιδρυτής της 3D Realms, Frederik Schreider, θέλησε να κάνει μερικές δηλώσεις όσον αφορά την απόφαση της εταιρίας για την επανακυκλοφορία του παιχνιδιού λέγοντας:

"Το Kingpin δεν έχει λάβει την αναγνώριση που του αξίζει, καθώς όταν κυκλοφόρησε έπεσε πάνω στις αντιδράσεις του κόσμου για τα games. Έχουμε την καλοσύνη να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον κόσμο που δεν έχει ακούσει ποτέ για αυτό το παιχνίδι. Το ρίχνουμε πίσω στην μάχη θέλοντας επίσης να ευχαριστήσουμε τους fans του diehard και της επιστροφής στην ζωή μέσα από το ψηφιακό έγκλημα".

To Kingpin: Reloaded θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Nov 2020 21:09 #241650 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Kingpin: Reloaded


Ο κώδικας του αρχικού παιχνιδιού δεν είναι διαθέσιμος και η Slipgate Ironworks, εταιρεία ανάπτυξης του Kingpin Reloaded θα τον γράψει από την αρχή.

Το Kingpin Reloaded πρόκειται για το FPS remaster τους αρχικού Kingpin game το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1999 και περιείχε πολύ βία, βρισιές και ένα περίεργο visual style που απεικόνιζε τους χαρακτήρες λες και ήταν έτοιμοι να λιώσουν. Η 3D Realms ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι το Kingpin Reloaded θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος αλλά τελικά ανέβαλε την κυκλοφορία του για το 2021 . Πάντως η καθυστέρηση δεν οφείλεται στην κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 Στις 10 Δεκεμβρίου όπως συμβαίνει με άλλα games και πιο πρόσφατα με το MechWarrior 5. Ο έξτρα χρόνος σε αυτή την περίπτωση οφείλεται στις αλλαγές στις οποίες πρέπει να προβεί η Slipgate Ironworks για το remaster του Kingpin Reloaded

Η Slipgate Ironworks δήλωσε: "Όπως όλοι γνωρίζετε, ο αρχικό κώδικας του Kingpin δεν υπάρχει πια, οπότε το πρωταρχικό μας σχέδιό ήταν να αναπτύξουμε το Reloaded σε νέα game engine. Ωστόσο κατά αυτή την διαδικασία, συνειδητοποιήσαμε ότι για να μοιάζει το remaster 100% με το αρχικό, θα έπρεπε καλύτερα να δημιουργήσουμε τα χαμένα sources του πρώτου κώδικα από την αρχή."

Η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε επίσης ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του προγραμματισμού και του texture re-creation είναι ολοκληρωμένα και όλα θα συνδυαστούν τον Ιανουάριο. Με το πέρας αυτής της διαδικασίας θα αρχίσουν να μοιράζονται με το κοινό, screenshots, βίντεο όπως και το beta test.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification