Diablo II: Resurrected

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Άρμεγμα αγελάδας.

Άρμεγμα αγελάδας.

Άρμεγμα αγελάδας.

Οι περισσότεροι fans της σειράς Diablo πιστεύω θα συμφωνούν μαζί μου ότι το Diablo II ήταν η καλύτερη και η πιο ολοκληρωμένη έκδοση. Κάποιοι ίσως προτιμήσουν το πρώτο Diablo, με την έννοια του ότι μας εξέπληξε απίστευτα το 1997 και προσέφερε απίστευτες δόσεις εθισμού και μια εκπληκτική για την εποχή ατμόσφαιρα. Το Diablo II όμως πήγε τα γραφικά, το βάθος του gameplay και την αντοχή ένα επίπεδο πιο πάνω.

Η Blizzard προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να επαναφέρει παλιά κι αγαπημένα της games. Με το StarCraft Remastered το 2017 “της βγήκε”. Με το Warcraft 3: Reforged έπαθε πανωλεθρία. Τα λάθη υποτίθεται ότι θα έπρεπε να την είχαν διδάξει στο Diablo II: Resurrected. Ωστόσο, το ελλειπέστατο testing και μια βιαστική κυκλοφορία στο βωμό του κέρδους, δεν της έκαναν καλό.

Επάγγελμα: Άρμεγμα αγελάδας
Πρακτικά αυτό που έπρεπε να κάνει η Blizzard ήταν να αναπτύξει την αρχική έκδοση, με νέα γραφικά. Το gameplay έμεινε αυτούσιο και με απειροελάχιστες διαφορές, ώστε να προσαρμόζεται στα σύγχρονα πρότυπα. Γνωρίζαμε ήδη ότι για όλα αυτά ένα κόστος των 40 ευρώ είναι κάπως υψηλό, την στιγμή που 20-30 ευρώ θα ήταν πολύ πιο λογικά. Αυτό όμως που δεν περιμέναμε ήταν τα bugs στο λανσάρισμα.

Η Blizzard ουσιαστικά έκανε τις εξής αλλαγές στο θέμα της online συνδεσιμότητας. Καταρχήν το παιχνίδι είναι always online. Αυτό σημαίνει ότι συνδέεστε στους servers της Blizzard και δημιουργείτε εκεί τον χαρακτήρα σας. Συν τις άλλοις, μπορείτε να φορτώσετε και τα saves από το αρχικό Diablo II. Το να βλέπετε τον χαρακτήρα σας μετά από δύο δεκαετίες είναι ένα συγκινητικό συναίσθημα.

Επίσης, οι χαρακτήρες σας υπάρχουν σε όλους τους servers. Δεν δημιουργείτε δηλαδή ξεχωριστό χαρακτήρα στον ευρωπαϊκό ή στον αμερικάνικο server. Επίσης, οι χαρακτήρες σας γίνονται save μεταξύ των κονσολών με cross-progression και δεν γίνονται πλέον expire.Η παλιοπαρέα επιστρέφει
Το Diablo II: Resurrected έχει και τους επτά διαθέσιμους χαρακτήρες, δηλαδή τόσο τους αρχικούς όσο και όσους προστέθηκαν στα expansions. Θα μπορέσετε να επιλέξετε ανάμεσα στους Amazon, Assassin , Necromancer, Barbarian, Paladin, Sorceress και Druid. Προσωπικά έπαιξα με Barbarian και δοκίμασα λίγο Paladin και Necromancer.

Οι αλλαγές στα γραφικά είναι εμφανείς από την αρχή. Στο character creation μπορείτε να κάνετε κοντινά πλάνα στους ήρωες. Εντός του παιχνιδιού υπάρχουν 3D μοντέλα, με top-down κάμερα ασφαλώς (πιστή στην παράδοση) και προηγμένα animations και οπτικά εφέ, όπως για παράδειγμα στον φωτισμό, τις φωτιές και τον ηλεκτρισμό. Επίσης, η Blizzard υποστήριξε τελικά το παιχνίδι και σε wide-screen οθόνες μέχρι και 19:9.

Το πρώτο και σημαντικότερο bug έχει να κάνει με το rollback των χαρακτήρων. Μπορεί στην αρχή να χάσετε ακόμα και ολόκληρο χαρακτήρα με τον οποίο έχετε παίξει για ώρες και να πρέπει να τον δημιουργήσετε από την αρχή ή να μην γίνει save η πρόοδός σας! Ευτυχώς, από την στιγμή που καταφέραμε και πετύχαμε σε χαρακτήρα το πρώτο save (γιατί στην αρχή υπάρχει πολύ micromanagement και πουλάμε τα πάντα για το gold), μετά η συνέχεια ήταν πιο ομαλή.

Τι αλλάζει πρακτικά
Στα του gameplay, το gold συλλέγεται αυτόματα για να γλιτώσετε ένα μέρος του micromanagement, ενώ υπάρχουν και διορθώσεις στο user interface. Το μέγεθος του stash έχει μεγαλώσει, στέλνετε τα αντικείμενα μέσα του με το Ctrl, υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα στατιστικά σας, ενώ μπορείτε να συγκρίνετε και τα στατιστικά αντικειμένων μεταξύ τους. Αν παίζετε με άλλους χρήστες Co-op τότε μπορείτε να τους στέλνετε και αντικείμενα στο chat (το Path of Exile σας χαιρετάει γατάκια της Blizzard). Μπορείτε να παίξετε Co-op με 2-8 άτομα online, αλλά όχι τοπικό Co-op. Όταν μαζεύονται πολλά άτομα online υπάρχει πολύ λίγο lag, το οποίο ευτυχώς διορθώθηκε σε σχέση με την beta.

Αν έχετε τερματίσει το Diablo II και τα expansions του και δεν δίνετε βάση στα γραφικά, τότε μείνετε μακριά.= ή αναμείνατε patches και πτώση τιμής.

Παίζοντας το παιχνίδι με mouse και keyboard σε PC (σ.σ. φυσικά όχι με gamepad), είδα ότι η αίσθηση χειρισμού είναι παρόμοια, χωρίς αλλαγές στα hotkeys. Επίσης, υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τους Mercenaries που προσλαμβάνετε και καλύτερη οπτική του χάρτη.

Στον ηχητικό τομέα, τα ηχητικά εφέ, η μουσική και οι φωνές έχουν γίνει επίσης remaster για να ακολουθούν τα σύγχρονα στάνταρ ποιότητας. Τα δε cutscenes έχουν επαναδημιουργηθεί από το μηδέν και είναι εντυπωσιακά. Στην πράξη όμως, η εμπειρία από την αρχή μέχρι τον τερματισμό είναι ακριβώς η ίδια. Last but not least, το Diablo II: Resurrected δεν τρέχει σε PC με τις ελάχιστες προδιαγραφές που είχε υποσχεθεί η Blizzard, καθώς ορισμένοι επεξεργαστές χρειάζονται υποστήριξη AVX. Συνεπώς, οι ελάχιστες απαιτήσεις που διαβάζετε στην αριστερή στήλη είναι απλά διακοσμητικές μέχρι η Blizzard να φτιάξει και αυτό το πρόβλημα με patch.

Το τραγικότερο όλων είναι ότι οι developers της Blizzard αποφάσισαν να…λογοκρίνουν περιεχόμενο της αρχικής έκδοσης! Οι γυναικείοι χαρακτήρες έχουν ντυθεί χωρίς να αποκαλύπτουν καθόλου δέρμα και λιγότερη θηλυκότητα. Αυτό ισχύει τόσο στους playable χαρακτήρες, όσο και στους NPCs! Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η Amazon, που έμοιαζε με…άνδρα, αλλά ευτυχώς άλλαξε (κάπως) τελευταία στιγμή με διόρθωση στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ακόμα κι έτσι δεν είναι η παλιά καλή Amazon που γνωρίζαμε. Ακόμη χειρότερα, η Assassin έγινε… Ασιάτισσα (έτσι για το inclusivity) και με πιο διακριτικά ρούχα. Επίσης, υπάρχει λιγότερο ωμή βία και απουσιάζουν ορισμένα…σύμβολα χαρακτηριστικά του Diablo, από την αρχική έκδοση.

Endgame
Το Diablo II: Resurrected έχει περίπου το ίδιο level progression με την αρχική έκδοση. Τα boss fights εξακολουθούν να αποτελούν πρόκληση, όπως και να το βρείτε το πτώμα σας με τα αντικείμενα όταν χάνετε. Θα χρειαστείτε σίγουρα αρκετό farming (και grinding κατ΄επέκταση), μέχρι να αποκτήσετε τα ανάλογα skills και αντικείμενα ώστε να βγάλετε τα bosses και τα δύσκολα σημεία με τα mini bosses και τις ορδές εχθρών. Υπάρχει κοινό stash μεταξύ των χαρακτήρων σας, άρα αν βρείτε ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από έναν χαρακτήρα, μπορείτε να το μεταφέρετε εκεί και στη συνέχεια να συνδεθείτε με τον χαρακτήρα αυτόν και να το πάρετε.

Συνδεόμενοι online συναντήσαμε δυστυχώς και παίκτες που είχαν βάλει botάκι στη θέση τους να παίζει, ενώ ορισμένοι βετεράνοι παίκτες κοροϊδεύουν όσους ξεκινούν το παιχνίδι για πρώτη φορά (σ.σ. sorry Blizzard, το Path of Exile έχει πιο φιλόξενο community). Βέβαια το χειρότερο είναι ότι ειδικά την ημέρα του λανσαρίσματος όπου και γίνεται χαμός από κόσμο, δεχτήκαμε και ορισμένα crashes, άλλες φορές με έλλειψη στο save και άλλες με μη δυνατότητα άμεσης επανασύνδεσης (τις περισσότερες από τις πρώτες ευτυχώς). Η κατάσταση όσο περνούν οι ώρες ομαλοποιείται.

Εν κατακλείδι, το Diablo II: Resurrected μπορεί να κρατάει όλα τα θετικά του gameplay που μάθαμε από την αρχική έκδοση, με παρεμβάσεις μόνο εκεί που έπρεπε, ωστόσο τα 40 ευρώ για μια τέτοια remastered έκδοση δεν δικαιολογούνται. Ναι μεν προσφέρει άφθονο περιεχόμενο αλλά είναι το ίδιο παιχνίδι με νέα γραφικά, τα οποία λόγω της φύσης του (δεν είναι Third-Person Action RPG), στο πίσω μέρος του μυαλό μας συνηθίζονται και εύκολα. Όταν δε το τελικό αποτέλεσμα συνδυάζεται με προβλήματα στα saves και τους servers, με το μεγαλύτερο μέρος του community να διαμαρτύρεται, τότε η αγορά του δεν κρίνεται αναγκαία. Πιθανόν να συγκινήσει όσους δεν το έχουν παίξει ή για το 0,01% που έχει καεί μαζί του εδώ και δύο δεκαετίες και θέλει να συνεχίσει.

Θετικά:
- Πλήρης αναβάθμιση των γραφικών με σεβασμό στην παράδοση
- Η δυνατότητα μεταφοράς των παλιών χαρακτήρων
- Διορθώσεις στο user interface και μικρές θετικές προσθήκες στο gameplay
- Μεγάλη αντοχή

Αρνητικά:
- Server crashes στο λανσάρισμα
- Τα saves των χαρακτήρων χάνονται σε ορισμένες περιπτώσεις
- Δεν υποστηρίζει τοπικό Co-op
- Λογοκρισία και inclusivity στο αρχικό περιεχόμενο
- Αδικαιολόγητο κόστος

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 8
Gameplay: 7.5
Σενάριο: 7
Αντοχή: 8
Γενικά: 7.5

Μία μετ’ εμποδίων remastered έκδοση που απευθύνεται περισσότερο –και υπό προϋποθέσεις- σε όσους δεν έζησαν την αρχική εμπειρία.

Μάνος Γρυπάρης

NEWS   VIEW ALL

Οι χαρακτήρες του Diablo 2: Resurrected εξαφανίζονται και ορισμένοι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν save ή login

[Αρχική δημοσίευση: 23/9/21] Οι χαρακτήρες του Diablo II: Resurrected εξαφανίζονται μετά το σημερινό λανσάρισμα. Αρκετοί παίκτες έχουν δει ότι η πρόοδός τους στο Diablo II: Resurrected δεν αποθηκεύ...
Posted (27 Sep 2021)

Διαγωνισμός για ένα Diablo II Resurrected Xbox Series X

Η Blizzard και η Microsoft συνεργάστηκαν, ώστε η δεύτερη να δημιουργήσει ένα Diablo II Resurrected Xbox Series X. Η κονσόλα αυτή έχει το skin του Diablo II. Η κονσόλα θα δοθεί μέσω κλήρωσης, σε δια...
Posted (22 Sep 2021)

Diablo II: Resurrected: Η Blizzard πήγε να κάνει πιο "ανδροπρεπές" το πρόσωπο της Amazon, αλλά το άλλαξε

Σε συνέχεια του political correctness που επικρατεί μέσα στην Blizzard μετά από την μήνυση της πολιτείας της Καλιφόρνια για τοξικότητα και σεξουαλικές παρενοχλήσεις, οι developers του Diablo II: Resur...
Posted (18 Sep 2021)

Fan της Blizzard έφτιαξε Diablo 2 Resurrected PC

Ένας fan της Blizzard έστησε Diablo 2 Resurrected PC με φωτισμένο λογότυπο.Το Diablo 2 θεωρείται από πολλούς ως το σπουδαιότερο Hack 'n' Slash Action RPG όλων των εποχών και σίγουρα δεν έχει έλλειψη α...
Posted (14 Sep 2021)

Diablo II: Resurrected

[Αρχική δημοσίευση: 10/5/20] Όταν η Blizzard κυκλοφόρησε το StarCraft: Remastered, είχε ρωτήσει τους fans της αν θέλουν να δουν κυκλοφορία μιας remastered έκδοσης του Diablo 2. Ο Project και Design Le...
Posted (13 Sep 2021)

Το Diablo 2: Resurrected δεν θα υποστηρίζει οθόνες ultrawide

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το Diablo 2: Resurrected δεν θα υποστηρίζει ultrawide οθόνες, καθώς δεν ταιριάζουν με τον σχεδιασμό του. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι αν κάποιος παίζει σε ultrawide οθόνη με διασ...
Posted (08 Sep 2021)

Το Diablo 2: Resurrected αποκτά νέες βελτιώσεις

Η Alpha του Diablo 2: Resurrected επέτρεψε στους παίκτες να δοκιμάσουν το κλασικό ARPG τον Απρίλιο και τώρα η Blizzard περιγράφει τις αλλαγές που θα γίνουν στο παιχνίδι με βάση τα σχόλια των παικτών. ...
Posted (14 Jul 2021)

Diablo 2: Resurrected: Τα παλιά save files θα λειτουργούν και στο remaster

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από την κυκλοφορία του Diablo 2, ωστόσο η Blizzard ανακοίνωσε ότι τα saves μας θα είναι συμβατά και με το remaster Ο Matthew Cederquist, παραγωγός του...
Posted (04 Mar 2021)

User reviews

3 reviews
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
2.7(3)
To write a review please register or
Diablo 2 με δυνατότητες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
0.5
 Ένα πολυαναμενόμενο παιχνίδι το οποίο δν ξεκίνησε καλά. Αρχικά όταν πρωτοκυκλοφόρησε υπήρχαν αρκετά προβλήματα όπως συχνά dc και διαγραφή χαρακτήρα. Μετά από λίγο καιρό όμως τα πράγματα αλλάζουν.
Αρχικά έχει δύο modes. Online mode στο οποίο μπορείς να αλληλεπηδράσεις με άλλους παίχτες, να κάνετε trade και να παίξεις μέχρι 8 άτομα. Το drop rate ανεβαίνει αρκετά καθώς επίσης και η δυσκολία του παιχνιδιού. Το ενδιαφέρον είναι ότι το caw level μπορείς να το καλέσεις συνέχεια εφόσον το τερματήσεις στη συγκεκριμένη δυσκολία. Έτσι με μερικούς παίχτες και με ήδη ανεβασμένα rates μπορείς να φαρμάρεις αρκετά πράγματα. Offline mode ειδικά αν είσαι solo gamer στο οποίο μπορείς να φορτώσεις τους παλιούς χαρακτήρες σου και να παίξεις στα αναναιομένα γραφικά του resurrected. Πιθανόν κάποιους χαρατήρες να μην τους φορτώσει κυρίος επιδή είναι μονταρισμένοι μέχρι εκεί που δν πάει. Επίσης το max lvl του resurrected είναι το 99. Δν πάει παραπάνω τουλάχιστον για την ώρα.
Πρόσθετες βελτειώσεις: Με τον καιρό είδα κάποιες σημαντικές βελτιώσεις. Με χαρά διαπίστωσα ότι άλλαξε η λειτουργία του map. Το είχα και άχτι. Πλέον μπορούμε να τον μεταφέρουμε πάνω δεξιά η πάνω αριστερά στις διαστάσεις που θέλουμε για να μην το έχουμε στο κέντρο και δν βλέπουμε τι βαράμε. Μία άλλη λειτουργία είναι να κάνουμε zoom στην κάμερα και να βλέπουμε πιό κοντά τον χαρακτήρα μας. Επίσης μπορούμε να αλλάζουμε τα γραφικά του παιχνιδιού απο το resurrected και να φένονται όπως το παλιό, με το πάτημα ενώς κουμπιού. Τα animations έχουν βελτιωθεί συμαντικά και πρόσφατα έμαθα ότι θα βγεί patch με το οποίο θα μεγαλώσει την μπάρα των skills για να χρεισιμοποιούμε περισσότερα. Μπορούμε επίσης να διαμορφόσουμε το chat για να είναι πιό ευανάγνοστο. Τέλος υπάρχει προοπτική για mini season και events. Θα δούμε στην πορεία.
Θετικά: Γραφικά, δυνατότητα να παιχτεί σε μεγάλη ανάληση κάτι το οποίο δν γίνεται εύκολα στο παλιό, online mode το οποίο υπόσχεται πολλά. Δυνατότητα μεταφοράς παλιών χαρακτήρων για offline mode. Διαθεσιμότητα σε κονσόλες με achievements για όσους δν παίζουν pc games. Εντυπωσιακά cinematics. Τα dc όσο πάνε και λιγοστεύουν.
Αρνητικά : Έχει lag μερικές φορές αν και πιστεύω ότι θα βελτειωθεί. Επαναλαμβανόμενο gameplay ειδικά αν παίζεις solo. Αν είσαι απο αυτούς που κυνηγάνε achivments σου έχω άσχημα νέα. Η pc έκδοση δν έχει achievements. Η τιμή του θα μπορούσε να ήταν χαμηλότερη.
Εν κατακλείδη: Αν δν το έχει λιώσει κάποιος παλιότερα(σπάνιο xd) είναι ότι πρέπει για να το ξαναπαίξει. Για τους υπόλοιπους αν σε ενδιαφέρει να παίξες με παρέα περιμένοντα βελτιώσεις και καινούρια πράγματα που υπόσχονται και για νοσταλγία. 
Report this review Comments (0) | Was this review helpful?
Ένα Old School Game με δυνατότητες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
0.5
Report this review Comments (0) | Was this review helpful?
Επιλογή με αντοχή αλλά χωρις ουσια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
7.0
Εχοντας τερματισει το Diablo 2 περιμενα η remastered έκδοση να μου δωσει το κατι παραπανω. Τελικα απογοητευτηκα.

Η αναβαθμιση στα γραφικα ειναι οκ και χαριτωμενη. Το gameplay ομως εμεινε ολοιδιο. Θα μπορουσαν για παραδειγμα να αναβαθμισουν την χρηση των skills και να μας διευκολυνουν λιγο. Δεν ηθελαν να ασχοληθουν. Μπορουσαν να φτιαξουν τον χαρτη μην τον εχουμε μπροστα στη μουρη μας παλι δεν ηθελαν να ασχοληθουν.

Το κοινο stash χαρακτηρων και η online εμπειρια με αλλους παικτες ειναι ιδανικα. Αλλα μεχρι εκει. Ακριβως το ιδιο παιχνιδι. Αν ήθελα ετρεχα και το παλιο Diablo 2 που μια χαρα τρεχει και τα pixels του ειναι χαριτωμενα. Ποιος ο λογος να δωσει καποιος 40αρι για αυτο? Ξεκαθαρο cashgrab απο την Blizzard και μαλιστα τις πρωτες μερες με μεγαλη ταλαιπωρια να συνδεθουμε σαν ανθρωποι που ολο τρωγαμε dlc. Το τερμάτισα και το αφησα. Περαστικα τους ευχομαι και καλυτερη διαχειριση δυναμικού.
Report this review Comments (227) | Was this review helpful?

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Stephen King (Level 10) 25/09/2021 21:42
Είχα ρίξει ατελείωτο κάψιμο με D2 και το είχα τερματίσει σχεδόν με όλους τους χαρακτήρες.Και τα expansions μαζί.
Δεν υπήρχε περίπτωση να το ξαναπαίξω ιδιο remastered που να μου το χαριζανε. Ισως remake θα το σκεφτόμουν.
#2 +2 TheReaper (Level 23) 26/09/2021 12:51
Βασικά, με τα όσα αρνητικά έγραφες, δεν περίμενα τέτοια βαθμολογία.
#3 +1 Blood King (Level 25) 26/09/2021 14:21
Η επιστροφη του Diablo II ξυπνα υπεροχες αναμνησεις καθοτι το θεωρω το καλυτερο Diablo και ενα απο τα καλυτερα Action RPG ολων των εποχων. Δεν μου αρεσουν καθολου τα bugs που περιγραφονται στο review οπως και το οτι, η μοναδικη αλλαγη που εχει υποστει το game ειναι στα γραφικα του. Θα το ισοπεδωνα και παλι ευχαριστως λογω νοσταλγιας, εντουτοις δεν αξιζει με τιποτα την τιμη που του κολλησε η Blizzard.
#4 Kadaz (Level 23) 27/09/2021 15:29
Το κοινό stash θεωρώ ότι είναι στα θετικά του παιχνιδιού. Έτσι έχει νόημα να κρατάμε τα items που βρίσκουμε για άλλους χαρακτήρες.
#5 +1 landogar (Level 13) 01/10/2021 02:19
Πολύ καλή εμπειρία αλλά βασικά η ίδια εμπειρία που ζήσαμε νέοι.Το τερμάτισα και θεωρώ ότι δεν άξιζε τα λεφτά του.Οσο κόπο κι αν έχει ρίξει η Blizzard δεν δικαιολογειται απλα ενα upgrade γραφικων να χρεωνεται τοσο.
Score 7.5
6.61 User Score
(9 votes )
User Reviews 2.67
Genre: Hack 'n' Slash RPG
Developer: Vicarious Visions, Blizzard
Publisher: Activision Blizzard
Διάθεση: Blizzard
Players: 1-8
Requirements: 2GB RAM (προτείνεται 4GB), Intel Core 2 Duo E6600 ή AMD Phenom 8750 ή ανώτερος, Κάρτα γραφικών Nvidia GeForce 8800 GT 512MB ή AMD Radeon HD 4850 512MB ή Intel HD Graphics 4000
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 23/9/21
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

2
Half-Life: Alyx   (9)
3
Baldur's Gate 3   (9)
4
Jet Set Radio   (8.9)
6
Street Fighter 6   (8.7)
7
Metroid Dread   (8.5)
9
Alan Wake II   (8.5)
10

Top Reviews (by user score)

1
Baldur's Gate 3   (8.92)
2
3
Starfield   (8.63)
4
Alan Wake II   (8.6)
6
Diablo IV   (8.42)
8
A Fold Apart   (8.33)
9
FC 24   (8.3)
10

Latest User Reviews

1.
Diablo IV   (8.5)
2.
Final Fantasy XVI   (8.5)
5.
6.
Hogwarts Legacy   (0.5)
7.
eFootball 2023   (5.0)
8.
10.
Notification