Featured
Γιάννης Μοσχονάς

Γιάννης Μοσχονάς (Blood King)
Experience: 5291 (1089 points to next level)

 
600
PANOS ROKANAS and 40 others have joined the group Cyberpunk 2077 yesterday
Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Company of Crime' in the forum. 4 weeks ago

Screenshots_00010.jpg
To Company of Crime ξεχειλίζει από έμπνευση δανεισμένη από την πραγματική ζωή αλλά και την τέχνη. Σας μεταφέρει με μαγικό τρόπο σε παρελθούσα ιστορική πραγματικότητα, μετατρέποντας δυσάρεστες καταστάσεις ανομίας και βίας σε ένα στιλιστικό πανδαιμόνιο. Δεν ασχολείται με ηθικά διλήμματα και σας τοποθετεί στην θέση αμφότερων των δυνάμεων της τάξης και της αταξίας, επιδιώκοντας να σας διασκεδάσει με το gameplay του.

Το Tactical κομμάτι υπερτερεί κατά πολύ της διαχείρισης πόρων αφού έχει δανειστεί τα καλύτερα συστατικά των Tactical Strategy και τα έχει εστιάσει στις μάχες σώμα με σώμα. Τα θετικά του στοιχεία αμαυρώνονται από κάποια αρνητικά που εστιάζονται κυρίως στο τεχνικό μέρος όμως το gameplay είναι αρκετά εμπνευσμένο για να δικαιολογήσει την αγορά του. Πάρτε μια γεύση της δράσης στο ακόλουθο βίντεο:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Serious Sam 4' in the forum. 4 weeks ago

Διαβάστε το Review του Serious Sam 4 εδώ

Η δομή του Serious Sam 4 χωρίζεται σε χώρους ανεφοδιασμού και σε τόπους όπου οι εχθροί μαζεύονται σαν τα μυρμήγκια προς το μέρος σας. Η φανταστική δράση εγγυάται ότι δεν θα παρατήσετε το παιχνίδι πριν περάσουν τουλάχιστον 20 ώρες, δηλαδή έως ότου το τερματίσετε. Το multiplayer θα προσθέσει επιπλέον χρόνο αλλά μην υπολογίζετε σε αυτό για να σας κρατήσει άλλο τόσο χρονικό διάστημα παρέα με τον Sam Stone. Μην περιμένετε επίσης αξιόλογο A.I. από τους ψηφιακούς σας αντιπάλους.

Τα εξωγήινα στρατά έχουν ένα και μόνο λόγο ύπαρξης, να σας βλάψουν, συνεπώς, το 99% των εχθρών, με εξαίρεση τα ανθρωποειδή με τον ειδικό εξοπλισμό, τρέχουν σαν αφηνιασμένα βόδια προς το μέρος σας. Βραβείο ευφυίας δεν κερδίζει λοιπόν η τεχνητή νοημοσύνη του Serious Sam 4, στα στενά πλαίσια όμως του πολέμου που δίνετε, εξυπηρετεί τον σκοπό της.

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Kingdoms of Amalur: Reckoning' in the forum. 1 month ago

kingdomsamalur_3178343b.jpg
Το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning είναι ένα φοβερό Action RPG για όσους δεν το έπαιξαν στην αρχική μορφή του. Ένα μικρό κίνητρο για όσους το τερματίσατε ήδη αποτελεί η ενσωμάτωση στο νέο πακέτο των DLCs The Legend of Dead Kel και Teeth of Naros καθώς και η βεβαιότητα ότι έρχεται ολοταχώς το φρέσκο DLC Fatesworn εντός του 2021.

Για όσους δεν το παίξατε στο παρελθόν τώρα, το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning είναι μια ποιοτική αγορά. Θα σας συναρπάσει με την δράση του, με τον χειρισμό, με την τεράστια έκταση του κόσμου του, με τις ευρύτατες δυνατότητες αναβάθμισης του χαρακτήρα. Η ηχητική μπάντα θα σας ταξιδέψει σε άλλη πραγματικότητα, το A.I. θα σας αποδείξει ότι δεν χαρίζει κάστανα στην δυσκολότερη ρύθμισή του. Ρίξτε μια ματιά στο ακόλουθο βίντεο για να πωρωθείτε λίγο: [video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Grandia' in the forum. 2 months ago

grandia-hd-remaster.jpg
Η επανέκδοση του Grandia με γραφικά υψηλής ανάλυσης το 2019 σηματοδοτεί την επιστροφή ενός τίτλου που έγραψε ιστορία. Οι παιδικές ηλικίες πολλών gamers σημαδεύτηκαν ευχάριστα από τις περιπέτειες του Justin και της παρέας του γιατί ήταν εύκολη και άμεση η ταύτιση ενός παιδιού με την ονειροπόλα και περιπετειώδη φύση τους.

Οι δεκάδες ώρες που θα περάσετε στις μαγευτικές τοποθεσίες του Grandia, με συνοδεία το εξαιρετικό soundtrack, οι διάλογοι, με την αφέλεια, το χιούμορ και το voice acting, οι μάχες που επιβραβεύουν την στρατηγική σκέψη και ένα σωρό ακόμα συστατικά του έπους, θα κάνουν το αίμα σας να κοχλάζει από ευχαρίστηση. Εξάλλου δεν είναι δυνατόν να λείπει από το μνημονικό σας η εμπειρία ενός εκ των καλύτερων εκπροσώπων του JRPG είδους. Πάρτε μια μικρή γεύση από το ακόλουθο βίντεο μου:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'The Avengers Project' in the forum. 2 months ago

Διαβάστε το Review του Marvel's Avengers

Για εμένα το Marvel’s Avengers διαθέτει όλα τα φόντα ώστε να συγκριθεί με τα τρία καλύτερα video games όλων των εποχών που φιλοξένησαν ομάδες υπερανθρώπων της Marvel. Είναι σαν τα Marvel Ultimate Alliance με λιγότερους ήρωες και απείρως καλύτερα γραφικά. Έχει την squad based φιλοσοφία του γνωστού αριστουργήματος, ακόμα και όταν παίζετε μόνοι με συντροφιά το A.I.

Ξεχειλίζει από δράση στην οποία παρέχει εύκολη πρόσβαση δια του ευκολόχρηστου χειρισμού. Τα core mechanics του είναι εθιστικά όσο δεν πάει, γεγονός που θα το διαπιστώσετε κάθε φορά που εμπλέκεστε σε μάχη. Το μεγαλύτερο αβαντάζ του είναι η παρουσία των ηρώων με τους οποίους μεγαλώσαμε και αγαπούμε σφόδρα.

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Wasteland 3' in the forum. 2 months ago

Διαβάστε το Review του Wasteland 3

Είναι απόλυτη ανάγκη να βρίσκεστε σε διαρκή επαγρύπνηση για όσες ώρες παίξετε το Wasteland 3. Επαγρύπνηση για να μην χάσετε ούτε μισό διάλογο, ούτε μια κουβέντα από τους φανταστικούς NPCs, ούτε ένα αντικείμενο, ούτε ένα σκηνικό, ούτε μια σύγκρουση μέχρι θανάτου.

Το Wasteland 3 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη σας για το σενάριο, το cast, τις τακτικές μάχες, τις στρατηγικές επιλογές, την βαθιά παραμετροποίηση των χαρακτήρων, το μαύρο χιούμορ, τις πολλαπλές αναφορές σε κινηματογράφο, μουσική και άλλες αγαπημένες μορφές τέχνης. Με αξιόλογη διάρκεια και υψηλό replayability θα σας καθηλώσει στις οθόνες σας. Ερχόμενοι σε επαφή με φιλικά πρόσωπα και πιάνοντας τον εαυτό σας να αφηγείται με πάθος περιστατικά που σας συνέβησαν στις περιπέτειες σας στο Wasteland 3 θα κατανοήσετε πόσο σας επηρέασε το συγκεκριμένο έργο τέχνης της RPG κατηγορίας.

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'UFC 4' in the forum. 2 months ago

Διαβάστε το Review του EA Sports UFC 4
Το EA Sports UFC 4 “μπάλωσε” με μεγάλη επιτυχία τις τρύπες και τα κενά σε gameplay και παρουσίαση που ζήσατε παίζοντας τους προκατόχους του. Δεν υπάρχει προγενέστερο ή σύγχρονο video game που να συγκρίνεται μαζί του στην αναπαράσταση του UFC. Οι βίαιες εικόνες του συναγωνίζονται με άνεση την αγριότητα των αγώνων MMA.

Τα game mechanics του, ο τεράστιος αριθμός από τεχνικές, η ρεαλιστική αναβάθμισή τους δια της χρήσης, ο άνετος χειρισμός, όλα τους σας οδηγούν στο να πειραματιστείτε με ένα τεράστιο φάσμα από επιθετικές και αμυντικές τακτικές.

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Shadowrun Hong Kong' in the forum. 3 months ago

shadowrun-hong-kong-extended-edition-deluxe-buy-cdkey-1.jpg
Το σύμπαν του Shadowrun είναι ένα σκηνικό που δεν γίνεται ποτέ κουραστικό. Στο Shadowrun: Hong Kong μάλιστα έχει δανειστεί την ανατολίτικη κομψότητα της Κίνας για να ντύσει τις βίαιες μάχες και τις αλληλεπιδράσεις των χαρακτήρων που κυκλοφορούν με τσιπ στους ώμους, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το πάντρεμα και η συνύπαρξη μαγείας και τεχνολογίας είναι τέλειο.

Οι πλεκτάνες, οι προδοσίες και τα εγκλήματα είναι η ίδια η ουσία της ζωής στην δυστοπική του κοινωνία. Οι χαρακτήρες ενσαρκώνουν όλους τους τύπους ανθρώπων και ψυχολογικών τραυμάτων που υπάρχουν. Η πλοκή και οι διάλογοι καταβροχθίζονται μετά μανίας. Τα game mechanics είναι εύχρηστα άρα δεν θα σας εξαντλήσουν ποτέ, εντούτοις παραμένουν στην σκιά της αφήγησης μέχρι τέλους. Πάρτε μια γεύση από το βίντεο που ακολουθεί:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Total War Saga: Troy' in the forum. 3 months ago

Διαβάστε το Review του Total War Saga: Troy

Το game mechanic Aristeia που διαθέτουν οι ήρωες στις μάχες για να τα κάνουν γης Μαδιάμ την κατάλληλη στιγμή, φέρνει στον νου την αριστεία που πρέπει να δοθεί στο σύνολο του Troy. Η άρτια αισθητική του και το σωστό customization που επιτρέπει τις διεξαγωγές των μαχών δίχως πτώσεις των frames είναι δύο από τα πολλαπλά στρώματα ποιότητας που το σκεπάζουν. Θαυμάστε τον σχεδιασμό των μονάδων, τις λεπτομέρειες των πανοπλιών των ηρώων που αλλάζουν με τον καιρό και είναι δανεισμένες από ιστορικά και μυθικά στοιχεία.

Εκτιμήστε τα νέα game mechanics που ανανεώνουν την σειρά και θέτουν γερές βάσεις για την εξέλιξή της στο μέλλον. Αγαλλιάστε με τα ελληνικά ονόματα περιοχών και ηρώων, με τα ανδραγαθήματα που πράττετε μαζί τους. Με το A.I. τ’ ατρόμητο, το ετοιμοπόλεμο πάντα, που στέλνει τις δυνάμεις του την πιο κατάλληλη ώρα. Με τις φωνές των πολεμιστών και τους εκκωφαντικούς ήχους της μάχης, τις τακτικές, τα φοβερά battle mechanics.

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Destroy All Humans!' in the forum. 3 months ago

Διαβάστε το Review του Destroy All Humans!

Το Destroy All Humans! μοιάζει με γλυκό με πολλές στρώσεις, η καθεμία από τις οποίες έχει και διαφορετική γεύση. Δύναται να αποτελέσει εκπαιδευτική εμπειρία για τον ψυχροπολεμικό παραλογισμό που μάστιζε την αμερικάνικη κοινωνία την δεκαετία του 1950.

Καταναλώνεται σαν μια τεράστια φάρσα που κοροϊδεύει ευθέως τις χολιγουντιανές ταινίες με θέμα τους διαβολικούς εξωγήινους και τις εισβολές από το διάστημα με ούφο. Προσφέρει πολλές ευκαιρίες αντιμετώπισης του καθημερινού στρες αφήνοντάς σας να καταστρέψετε τα πάντα. Αυτό που θα κρατήσετε κυρίως είναι τα συναρπαστικά game mechanics, η ποικιλία και η δυναμική τους.

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Capsized' in the forum. 3 months ago

d6d499d2ecf625c4680f0e2e0ca406d78be1e8398d5248c60405828d70c8bb91_product_card_v2_mobile_slider_639.jpg
Το πάθος που θα ξεσηκώσει μέσα σας το Capsized θα γιατρευτεί μόνο όταν το τερματίσετε στο normal επίπεδο και απολαύσετε στο έπακρο τα mechanics και το interplay του. Διαθέτει άρτιο σύστημα χειρισμού και επαρκή αριθμό levels και εχθρών.

Οι περιβαλλοντικοί γρίφοι με μοχλούς και pressure plates θα σας σπαζοκεφαλιάσουν. Η ασταμάτητη δράση θα θέσει σε άγρια δοκιμασία τα αντανακλαστικά σας, ο εγκέφαλος σας θα βγάλει κυριολεκτικά σπίθες μέχρι να βγείτε νικητές. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο μου για να ξέρετε τι να περιμένετε:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Convoy: A Tactical Roguelike' in the forum. 3 months ago

Convoy_-A-Tactical-Roguelike_20200403230908-scaled.jpg
Στον αισθητικό τομέα, το Convoy έχει μείνει χιλιόμετρα πίσω. Η αναπαράσταση του κόσμου του αφήνει τα περισσότερα πράγματα στην γόνιμη φαντασία σας, γεγονός που δεν είναι κακό αλλά δεν συμβαδίζει και με την εποχή. Θα απολαύσετε την κατασκευή των καταστάσεων που περιγράφουν τα σενάρια στο εργοστάσιο της φαντασίας σας αλλά θα πάρετε μια έκφραση αηδίας βλέποντας τον χάρτη. Το αίσθημα αηδίας μετριάζεται από την πετυχημένη μουσική υπόκρουση που σας συντροφεύει με new age νότες στην διάρκεια του ταξιδιού και των εξερευνήσεων.

Στην μάχη οι νότες ζωηρεύουν, χωρίς να χάνουν την διακριτή, διαστημική τους χροιά όμως. Το A.I. του Convoy αναπτύσσεται παράλληλα με τα επίπεδα δυσκολίας άρα, μόνο στα υψηλότερα, θα ανακαλύψετε τις πραγματικές του δυνατότητες σε τακτικές μάχης. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να πωρωθείτε:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Galactic Civilizations 2' in the forum. 4 months ago

image_7.png
Τι εκτιμάτε περισσότερο σε ένα turn-based Strategy, ποιο χαρακτηριστικό του είναι αυτό που σας τραβά; Το GalCiv τα έχει όλα και σε αφθονία. Τα αφηρημένα game mechanics του δημιουργούν τέτοια δυναμική που σας τοποθετούν αβίαστα στον ρόλο του γαλαξιακού αυτοκράτορα. Η διαχείριση της αλυσίδας πλανητών που κατακτάτε έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας κρατικής οντότητα.

Συνδυάζει δηλαδή αρμονικά την ηγεμονία (ανατροφή και ικανοποίηση των αναγκών των υπηκόων σας) και την κυριαρχία (χρήση των κατασταλτικών μηχανισμών για επέκταση του κράτους και επιβολής της κυβερνητικής θέλησης σε άλλους πολιτισμούς). Δεν υφίσταται ούτε ένας στατιστικός πίνακας που να μην επηρεάζει το σύνολο με αποτέλεσμα, όλες οι πράξεις σας να τείνουν προς υπολογίσιμα αποτελέσματα. Απολαύστε το παρακάτω βίντεο για να ξεκινήσει η πώρωση:
[video]

Read More...

Notification