Featured
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης (Manos)
Experience: 120258 (10794 points to next level)

 
600
18 hours 35 minutes ago
Προσφορά το Minecraft Dungeons στα 18€ και το Battlefield 4 στα 6€ 18 hours 35 minutes ago

Μόνο για λίγες ώρες.

Το Instant-Gaming έχει εκπληκτικές προσφορές για σήμερα σε παλιά και νέα games.

Αποκτήστε το Battlefield 4 με 6 ευρώ και το νέο Minecraft Dungeons στα 18 ευρώ

Η προσφορά ισχύει για λίγες ώρες, μέχρι τα ξημερώματα. Επομένως...βιαστείτε!

Διαβάστε περισσότερα για το Minecraft Dungeons και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

2 days ago
2 days ago
Το League of Legends θα έχει in-game διαφημίσεις στα επίσημα ματς 2 days ago

Πρώτος διαφημιζόμενος η Mastercard.

Η Mastercard ανακοίνωσε ότι κατά την διάρκεια του  League of Legends Championship Series Summer Split, το οποίο ξεκινάει στις 13 Ιουνίου, τα επίσημα ματς θα συνοδεύονται από διαφημίσεις της. 

Η διαφήμιση χορηγών σε αγώνες eSports δεν αποτελεί κάτι το καινούργιο κι έτσι η Riot Games αποφασίζει να κάνει monetize τους αγώνες League of Legends, παρουσιάζοντας διαφημιστικά σποτ χορηγών. Οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται μόνο στον κόσμο και όχι στους παίκτες που θα αγωνίζονται, ώστε να μην τους αποσυντονίσουν.

 

 

Διαβάστε για το 48ωρο livestream της Riot Games.

Δείτε την έρευνα που σχολιάστηκε πολύ καθώς το 98% των παικτών του League of Legends έχουν δεχθεί flame σε παιχνίδι.

Δείτε τα gameplay videos του νέου FPS League of Legends Valorant. Συζητήστε για το League of Legends Valorant στο παρακάτω forum topic.

Συζητήστε για το League of Legends στο παρακάτω forum topic και βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε γράφοντας το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

2 days ago
Ο Ninja διοργανώνει τα δικά του τουρνουά Fortnite 2 days ago

Με έπαθλο 480.000 δολάρια.

Ο Ninja ανακοίνωσε ότι φέτος θα διοργανώσει τα δικά του τουρνουά Fortnite.

Τα Ninja Battles, όπως ονομάζονται, θα διεξαχθούν το διάστημα Ιουνίου-Ιουλίου και συγκεκριμένα από αύριο 28 Μαϊου και κάθε εβδομάδα. Θα διεξαχθούν έξι τουρνουά, με έπαθλα 80.000 έκαστο, άρα 480.000 δολάρια στο σύνολο. Το τελευταίο τουρνουά θα διεξαχθεί στις 2 Ιουλίου.

Τα τουρνουά θα προβάλλονται φυσικά στο κανάλι του Ninja στο Mixer. Ανάμεσα στους παίκτες που θα συμμετάσχουν συγκαταλέγονται και σημαντικοί αθλητές των eSports, όπως ο πρωταθλητής Kyle "Bugha" Giersdorf και ο Nicholas "Nick Eh 30" Amyoony.

 

 

Πέρα από τον Ninja, ο παίκτης του Fortnite Benjy "Benjyfishy" David Fish ανακοίνωσε και αυτός τα δικά του τουρνουά στις 23 Μαϊου με 10.000 δολάρια prize pool και ανοιχτό προκριματικό γύρο για όλους (σ.σ. οι εγγραφές για το τουρνουά αυτό έχουν κλείσει).

Δείτε τι φάρσα έστησε η σύζυγος του Ninja στον ίδιοτην δωρεά του Ninja για τον κορωνοϊό και τις φιγούρες Ninja της Funko Pop και συζητήστε για τον Ninja στο παρακάτω forum topic.

2 days ago
2 days ago
Δωρεάν περίοδος για το Far Cry 5 2 days ago

Παίξτε το αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όσοι δεν έχετε το Far Cry 5 μπορείτε να το παίξετε αυτό το Σαββατοκύριακο στο PC σας.

Η Ubisoft σας το δίνει δωρεάν, μέσω της υπηρεσίας UPlay. Η δωρεάν περίοδος θα ξεκινήσει στις 29 Μαϊου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαϊου. Μπορείτε να κάνετε το παιχνίδι pre-load από τώρα.

Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στο προφίλ του Far Cry 5 στο UPlay.

Διαβάστε το review του Far Cry 5 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

2 days ago
2 days ago
System Shock Remake demo 2 days ago

Διαθέσιμο στην alpha έκδοση του παιχνιδιού.

Η εταιρεία ανάπτυξης Nightdive Studios ανακοίνωσε την διάθεση του demo για το System Shock Remake. Μπορείτε να το κατεβάσετε από τώρα στο Steam.

Κατεβάστε το demo στο GOG.

Δείτε τους developers να το παίζουν live.

http://www.youtube.com/watch?v=i6QXr62mb1g

Το demo αφορά την alpha έκδοση του παιχνιδιού.

Η ημερομηνία του System Shock Remake δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. 

3 days ago
Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades' στο φόρουμ. 3 days ago

Επαναφορά των user reviews και η νέα έκδοση που ετοιμάζουμε
Σας ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ένα πρόβλημα στην καταχώρηση των user reviews σας, κάτι που προκλήθηκε από διάφορες αναβαθμίσεις που πραγματοποιήσαμε στο site.

Τα user reviews επέστρεψαν και μπορείτε ξανά να καταχωρήσετε το review σας σε οποιοδήποτε από τα reviews του site, κάνοντας κλικ στο μενού "User Reviews" στα δεξιά. 

Το πρόβλημα διορθώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα ώστε να προλάβουμε τον διαγωνισμό Κέρδισε ότι θέλεις και να μπορείτε έτσι να καταχωρήσετε τα reviews σας. Ο διαγωνισμός θα λάβει παράταση ώστε να προλάβετε να γράψετε τα reviews σας και η ψηφοφορία αντί για τις 31 του μήνα θα ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου.
Αναμένεται upgrade στον editor των user reviews
Μετά την προσωρινή διόρθωση του προβλήματος, κάτι που σας επιτρέπει να καταχωρήσετε ξανά τα reviews σας, σας ενημερώνουμε ότι ο editor θα αναβαθμιστεί το συντομότερο δυνατό (σ.σ. ακόμα και εντός της εβδομάδας) καθώς ως γνωστόν τα προβλήματά του είναι πολλά. Συγκεκριμένα:
- Η λειτουργία του Backspace που έσβηνε από προτάσεις μέχρι παραγράφους, θα διορθωθεί.
- Θα διορθωθεί επίσης το πρόβλημα με το copy-paste από τον editor στο notepad που δεν λειτουργούσε (σ.σ. από το notepad στον editor λειτουργεί και σας παροτρύνουμε να ανεβάζετε έτσι τα reviews σας.
- Το κείμενο που ανεβάζετε ορισμένες φορές δεν ανεβαίνει ολόκληρο.
Μέχρι την τελική διόρθωση, την οποία έχουμε στόχο να ανεβάσουμε εντός της εβδομάδας, μπορείτε πάντοτε να ανεβάζετε τα reviews σας και στο forum topic User reviews. Φροντίστε μόνο να αφήσετε κάθε user review σας και στον τομέα "User review" στο αντίστοιχο review, ώστε να καταχωρηθεί για τον διαγωνισμό.

Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και υποσχόμαστε σύντομα να ανακάμψουμε σε όλους τους τομείς με τις ανάλογες διορθώσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification