Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Assassin's Creed: Origins

02 Feb 2018 21:43 #212122 by Shikabane_Hime7
Φήμη: Assassin's Creed Dynasty στην Κίνα


Ένας υπάλληλος της εταιρείας Technicolor ισχυρίστηκε πως η Ubisoft αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο video game της σειράς Assassin’s Creed με τίτλο Dynasty.

Μάλιστα, έγινε λόγο για κινεζικό setup, όπως είχαμε και στην περίπτωση του Assassin’s Creed Chronicles.

Σε επαφή με τον υπάλληλο ήρθε η ιστοσελίδα PlayStation Universe που ωστόσο αργότερα διέψευσε την ίδια της την ανακοίνωση λέγοντας πως η πηγή τους δεν εργάζεται πια στην Technicolor και πως η ονομασία ή κωδική ονομασία Assassin’s Creed Dynasty δεν είναι έγκυρη.

Παρόμοιο συμβάν είχε υπάρξει βέβαια και στην περίπτωση του Assassin’s Creed Origins όταν υπήρχαν φήμες πως το νέο τότε παιχνίδι της σειράς θα ονομαζόταν Assassin’s Creed Empire. Η Ubisoft προς το παρόν κινείται στη σιωπή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2018 01:41 #212977 by JaGuAr
Replied by JaGuAr on topic Assassin's Creed: Origins
Προσωπικά, βρήκα το Αιγυπτιακό setup καταπληκτικό. Προς απάντηση σε αυτούς που επιθυμούν να γίνει προσπάθεια από μεριάς Ubisoft για να έρθουν οι δολοφόνοι και στην Ελλάδα, λίγο δύσκολο και για μένα μη ταιριαστό. Η ιδέα της Κίνας ωστόσο, ταιράζει γάντι, καθότι οι Ninjas ανάλογη δουλειά κάνανε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2020 16:56 #237210 by BigGreekGamer
Φήμη: Νέο Assassin's Creed Dynasty στην Κίνα
Η διαρροή προήλθε από την ιστοσελίδα PlayStation Universe.

Δύο χρόνια μετά τις αρχικές φήμες για Assassin's Creed στην Κίνα, έχουμε νέο concept art, το οποίο διέρρευσε online και δείχνει πως υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να δούμε ένα νέο Assassin's Creed στην Κίνα.


Η αποκάλυψη έγινε από τον χρήστη nstav13 στο Reddit, ο οποίος μάλιστα λέει ότι μετά το φετινό Assassin's Creed Valhalla, το επόμενο Assassin's Creed θα αφορά την Μαύρη Πανώλη, την σοβαρότερη πανδημία που σκότωσε εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμο στην Ευρώπη και στη συνέχεια το μεθεπόμενο Assassin's Creed θα διεξαχθεί στην Κίνα. Οι εικόνες που θα δείτε είναι παλιές κατά ορισμένα χρόνια. Προέρχονται απ' τον λογαριασμό του concept artist John Bigorgne στο ArtStation. Ο γραφίστας δουλεύει για την Ubisoft Montreal. Παρόμοιες εικόνες αλλά με άλλο σκηνικό είχαν ανέβει για το "Assassin's Creed Ragnarok", το οποίο τελικά ονομάστηκε Valhalla.


Στις εικόνες απεικονίζεται ένα Κινέζικο οχυρό και ένα Ιαπωνικό κάστρο. Τέτοια κάστρα έχτιζαν οι δυναστείες των Yuan, Ming και Qing. Η αρχιτεκτονική αυτή είναι γνωστή από τα αρχαία κάστρα, στα οποία τα κτίρια ήταν καλά θωρακισμένα μέσα στα τείχη. Εντός των τειχών υπήρχαν επίσης πύργοι σε μεγάλο ύψος. Τα Κινέζικα οχυρά είχαν τα τείχη τους στην ευθεία, ενώ τα Ιαπωνικά οχυρά έβαζαν κάστρα πάνω στα τείχη.

Το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Stadia, αλλά και για PS5 και Xbox Series X στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2021 13:26 #249839 by BigGreekGamer
Ειδήσεις και φήμες για το νέο Assassin's Creed Νέα projects από την Ubisoft.
 Η Ubisoft ανακοίνωσε διάφορα projects για την σειρά Assassin's Creed, που αφορούν βιβλία, podcasts και νουβέλες. Κάθε project θα αφορά τις κατηγορίες: Classics (σενάριο απευθείας από τα games), Chronicles ή νέες ιστορίες με γνωστούς χαρακτήρες και τέλος Originals με νέους χαρακτήρες και τοποθεσίες. Μία από τις νέες σειρές θα είναι Assassin's Creed Fragments, νουβέλες που απευθύνονται σε νεολαία, με τα πρώτα τρία βιβλία να αφορούν τον 19ο αιώνα στην Ιαπωνία, τον 13ο αιώνα στη Σκωτία και τον 17ο αιώνα στη Γαλλία. Το δεύτερο project είναι το Assassin's Creed: Blade of Shao Jun, μια σειρά manga με τον Shao Jun από το Assassin’s Creed Chronicles: China και την πρωταγωνίστρια Lisa που θα ζει στη σημερινή εποχή. Τέλος, υπάρχει και μια τρίτη σειρά σε διαφορετικό μέσο.

 Δεν αποκλείεται το επόμενο Assassin's Creed να αφορά μία από τις παραπάνω νουβέλες. Ειδικότερα, οι περισσότερες φήμες αφορούν μέχρι στιγμής την Κίνα και γενικά την Ασία. Για περισσότερα σχετικά με τα projects αυτά επισκεφθείτε το  επίσημο site της Ubisoft .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification