Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Last of Us: Part 2

24 Nov 2023 01:06 #273623 by Nikos Georgopoulos
Εποβεβαιώθηκε με ημερομηνία κυκλοφορίας



Η εταιρεία ανάπτυξης Naughty Dog επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του The Last of Us Part 2 Remastered, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου για PS5. Θα περιέχει όλα τα παραπάνω στοιχεία που διέρρευσαν από χθες.
Δείτε το σχετικό τρέιλερ:



Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά επιβεβαιώθηκαν. Δείτε την ανακοίνωση στο PlayStation Blog .

Με τα νέα 4K γραφικά θα έχετε επίσης καλύτερα shadows , καλύτερα animation sampling rates κ.α. Θα υπάρχουν επίσης δύο modes. 4K, 1440p με upscale σε 4K και ξεκλειδωτα frames για VRR TVs. Όσο για το DualSense, θα υποστηρίζει haptic feedback και adaptive triggers, αλλά και Photo Mode enhancements.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2023 03:43 #273780 by Nikos Georgopoulos
Roguelike Survival No Return mode



Η Naughty Dog παρουσίασε ένα Survival mode με τίτλο No Return. Δείτε στο παρακάτω τρέιλερ τους χαρακτήρες Dina, Jesse, Lev και Manny στην οθόνη επιλογής χαρακτήρων. Στο μενού υπάρχουν επίσης και τα ονόματα των Ellie, Joel, Abby, Tommy και Mel.


Σε κάθε γύρο που θα παίζετε θα βρίσκετε όπλα και θα μπορείτε να κάνετε power up για να αντιμετωπίσετε πιο ισχυρούς εχθρούς. Αν ένας παίκτης πεθαίνει θα ξεκινάει ξανά από την αρχή αλλά τα weapon mods που θα βρίσκετε σε κάθε run θα είναι τυχαία. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Dec 2023 21:12 #274059 by Nikos Georgopoulos
Το The Last of Us Online ακυρώθηκε




Η Naughty Dog θα εστιάσει σε άλλα projects.

Μετά από μερικά χρόνια ανάπτυξης, η Naughty Dog ακύρωσε και επίσημα το The Last of Us: Part 2 multiplayer, λέγοντάς μας μάλιστα ότι θα το ονόμαζε "The Last of Us Online". Πριν από μερικούς μήνες φημολογούνταν ήδη το "πάγωμα" του project αλλά και δύο ντουζίνες απολύσεις κι απ' ότι φαίνεται όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν με την χειρότερη εκδοχή τους. Μία επίσημη ακύρωση .

Η Αμερικανική εταιρεία δήλωσε: «Όταν φτάσαμε στο στάδιο της πλήρους παραγωγής, η τεράστια φιλοδοξία μας έγινε σαφής. Για να κυκλοφορήσουμε και να υποστηρίξουμε το The Last of Us Online, θα έπρεπε να βάλουμε όλους τους πόρους της ομάδας στην υποστήριξη περιεχομένου μετά την κυκλοφορία για τα επόμενα χρόνια, επηρεάζοντας σοβαρά την ανάπτυξη σε μελλοντικά single-player games. Έτσι, είχαμε δύο δρόμους μπροστά μας : Να γίνουμε μια εταιρεία ανάπτυξης μόνο για live service games ή να επικεντρωθούμε σε single-player games με αφήγηση, που έχουν καθορίσει το ιστορικό της Naughty Dog».


An Update on The Last of Us Online: t.co/nMUm7TmH9h pic.twitter.com/fmuXCLzDMB

— Naughty Dog (@Naughty_Dog) December 14, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jan 2024 02:07 #274649 by Nikos Georgopoulos
Ντοκιμαντέρ για το The Last of Us: Part 2




Πως φτιάχτηκε το παιχνίδι.

Η Naughty Dog παρουσίασε ένα τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ για το The Last of Us: Part 2 στο οποίο θα παρουσιάσει πως φτιάχτηκε το παιχνίδι.

Το ντοκιμαντέρ ονομάζεται Grounded II: Making The Last of Us Part II. Δείτε το τρέιλερ που έχει διάρκεια μόλις 2 λεπτά 



Στο ντοκιμαντέρ θα μιλούν ο director Neil Druckmann και η συγγραφέας Halley Gross.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2024 10:36 #274966 by Nikos Georgopoulos
Abby, The Last of Us: Part ΙΙ: Ο κόσμος απειλούσε τη ζωή της voice actor Laura Bailey και του νεογέννητου γιου της




Όπως αποκαλύφθηκε στο ντοκιμαντέρ Grounded II.

Η γνωστή voice actor Laura Bailey που υποδύθηκε την Abby στο The Last of Us: Part II αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ Grounded II ότι δεχόταν απειλές για την ζωή της και του νεογέννητου γιου της.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι οι απειλές ήταν τόσο σοβαρές που τις ανέφερε στην αστυνομία: "Κάθε φορά που βρισκόμουν online, μόνο αυτό έβλεπα. Απειλές θανάτου και βίας. Οι χειρότερες πήγαιναν στην αστυνομία. Βεβαιωνόντουσαν ότι δεν ήταν από κάποιον που έμενε κοντά. Απειλούσαν τον γιο μου που γεννήθηκε μέσα σε όλο αυτό και ναι ήταν ζόρικο. Πάνω από όλα αυτό μου έμαθε να κρατάω αποστάσεις."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification