Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Mad Max

15 Jul 2013 23:18 #128375 by Βασίλης Καμακάρης
[center:3m6q5v8i] [/center:3m6q5v8i]

Σε αυτό το topic θα μιλάμε για το mad max. Ένα νέο action game από την Avalanche Studios.

[center:3m6q5v8i][youtube:3m6q5v8i]
[/youtube:3m6q5v8i][/center:3m6q5v8i]

To Mad Max θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2014 για PC, PS3, Xbox 360, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jul 2013 01:24 #128384 by Νικόλας Μαρκόγλου
Άντε το περιμένω πως και πως!! ελπίζω πραγματικά να βγει καλό και να μην είναι από τα συνηθισμένα movie tie-ins... πάντως από το βίντεο φαίνεται ιδανικό για αυτήν τη γενιά συστημάτων. Από αυτό που δείξαν δεν βλέπω γιατί να χρειαστεί κανείς να το περιμένει ή να το πάρει για PS4, Xbox One. Μου θυμίζει περίπτωση Gun τότε με την μετάβαση από Xbox σε Xbox 360 που οι διαφορές ήταν πραγματικά αμελητέες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jul 2013 10:36 #128394 by Γιώργος Λακαφώσης
Φαίνεται πολύ καλό! Ειδικά ο τρόπος του close combat είναι αρκετά καλοδουλεμένος. Είμαι περίεργος επίσης να δω πόσο μεγάλος θα είναι ο κόσμος του Mad Max.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Mar 2015 19:22 #157618 by Πιέρρος Φουστέρης
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mad Max, αλλά και η ακύρωση των last-gen εκδόσεων!

Εκτός από την 4η Σεπτεμβρίου, η οποία, σύμφωνα με τις δηλώσεις των developers, ανακοινώθηκε παράλληλα και η ακύρωση των σχεδίων για έκδοση του παιχνιδιού στις last-gen κονσόλες. Ο λόγος βασίζεται στο βάρος που θέλουν να δώσουν οι developers στις εκδόσεις που το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει, δηλαδή στις next-gen κονσόλες και τα PC. Επίσης, υπόσχονται το όχημα The Ripper, το οποίο έχει μια V8 μηχανή, βελτιωμένη εξάτμιση και αναρτήσεις, custom off-road λάστιχα και μια σιδερένια σχάρα για να εμβολίσετε τα αντίπαλα οχήματα, ως ανταμοιβή σε περίπτωση pre-order του παιχνιδιού! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jul 2015 21:23 #165567 by Γιάννης Μίγκλης
Η ταινία είναι καταπληκτική και πιστεύω πως και το game θα μας ενθουσιάσει

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jul 2015 00:21 #165578 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Εμένα η ταινία δε μου άρεσε, τουλάχιστον το πρώτο μισάωρο που είδα, μετά την έκλεισα γιατί ξενέρωσα. Βέβαια δε βλέπω και πολλές δράσης, οπότε μπορεί να είναι και θέμα γούστου.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jul 2015 10:12 #165588 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
H ταινία ήταν απο τις καλύτερες που εχω δει τους τελευταίους μήνες ( Δεν βλέπω πολλές ταινίες -σειρές τελευταία ). Ήταν μια ταινία με πολύ πολύ δράση , άτομα που τους αρέσει η δράση θα την δούνε πολυ ευχάριστα .Τώρα αυτό που επιλέξανε να την βάλουν στην συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού με ξένισε λίγο ,οι Gamers πιστεύω θα ήθελαν καλύτερα σε μια συλλεκτική μια φιγούρα . θα παίξει ρόλο βέβαια και η τιμή της κατα πόσο θα τραβήξει τους Gamers ,μακάρι πάντως το παιχνίδι να έχει την ανάλογη δράση της ταινίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2015 19:24 #166921 by Αλκμήνη Καζάνα
Replied by Αλκμήνη Καζάνα on topic Mad Max
Στα πλαίσια της gamescom 2015 προβλήθηκε νεο τρέιλερ για το Mad Max αλλα δεν δοθηκε ακομα μια ημερομηνια κυκλοφορίας, ο χαρακτηρας φαινεται να εχει καποιες αλλαγες αλλα η ιστορια παραμενει ιδια για να δουμε ποτε θα κυκλοφορησει τελικα.

Δειτε το τρέιλερ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Dec 2016 00:11 #190383 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Το τερμάτισα το παιχνιδάκι. Μου άρεσε ότι ήταν πιστό στο ύφος και την ατμόσφαιρα των ταινιών, κάτι που γινόταν αισθητό από την πρώτη στιγμή. Εξαιρετικά γραφικά και τρομερός ήχος, ενώ το σύστημα μάχης είναι σχεδόν αποκλειστικά melee, πολύ καλό και καρμπόν με αυτό που έχουμε ξαναδεί μεταξύ άλλων στη σειρά Batman: Arkham και το Middle-Earth: Shadow of Mordor.

Δυστυχώς, το παιχνίδι ενώ προσδιορίζεται ως open world, στην πράξη δεν είναι και τόσο. Αρκετές φορές οι αποστολές του main story είναι κλειδωμένες και για να γίνουν διαθέσιμες απαιτούν ορισμένες δευτερεύουσες δραστηριότητες και quests, τίποτα εκ των οποίων δεν έχει άμεση σχέση με τη βασική υπόθεση, με αποτέλεσμα να χαλάει ο ρυθμός.

Ουσιαστικά το Mad Max σε βάζει σ' ένα καλούπι που θυμίζει παιχνίδι με γραμμική ροή, ενώ σε υποχρεώνει να lootάρεις scraps (κομμάτια μετάλλου, που αποτελούν και το "νόμισμα" του τίτλου), απαραίτητα για να προχωρήσεις σε αναβαθμίσεις του οχήματος ή των skills του πρωταγωνιστή. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένα εξ αυτών των upgrades είναι υποχρεωτικά για να προχωρήσεις στην ιστορία, πράγμα εκτός λογικής για game που ανήκει στο συγκεκριμένο genre (και όχι μόνο).

Επιπλέον, αν γελαστείς και κάνεις αναβαθμίσεις εκ των προτέρων, χωρίς να απαιτούνται, είναι πολύ πιθανό να ξεμείνεις στη συνέχεια από scrap και να πρέπει να grindάρεις γυρίζοντας σαν την άδικη κατάρα από περιοχή σε περιοχή. Ευτυχώς, απέφυγα κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να δω το φινάλε μετά από περίπου 17 ώρες, διάρκεια πολύ μικρή για τέτοιο τίτλο. Και φυσικά, καθαρά η βασική του ιστορία διαρκεί σαφώς λιγότερο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification