Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

 Five Nights at Freddy's: Security Breach

19 Sep 2020 10:45 #239059 by Μάνος Γρυπάρης
Το Horror Adventure Five Nights at Freddy's έχει αρκετά φανατικό κοινό. Η εταιρεία ανάπτυξης Steel Wood Studios ανακοίνωσε ότι το Five Nights at Freddy's: Security Breach, η νέα έκδοση της σειράς, θα κυκλοφορήσει στο PS5.

Το πρώτο teaser τρέιλερ δείχνει ένα Mall και μια αγχωμένη φωνή να κλαίει. Το βίντεο παρουσιάζει διάφορες τοποθεσίες, όπως ένα εστιατόριο, μια κουζίνα, μια περιοχή εκφόρτωσης και μια άλλη που θυμίζει δεκαετία '80 καθώς έχει καρναβαλικό σκηνικό και neon φωτισμό. Οι τοποθεσίες είναι μέρος της τοποθεσίας Freddy Fazbear’s Mega Pizza Plex.



Το Five Nights at Freddy's: Security Breach πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Τέλος, ο δημιουργός της σειράς Scott Cawthon, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα βοηθάει δημιουργούς fan games να κυκλοφορήσουν τα games τους στις κονσόλες.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2021 18:53 - 02 Mar 2021 18:54 #247156 by Giorgos Tsolaridis
Five Nights At Freddy's: Security Breach
Η Sony δημοσίευσε gameplay τρέιλερ.  
Η Sony παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Five Nights at Freddy’s: Security Breach κατά την διάρκεια του State of Play.Το νέο αυτό φρικιαστικό τρέιλερ μας δείχνει καλύτερα το περιβάλλον και τα mechanics του επερχόμενου Five Nights at Freddy’s. Στο τρέιλερ βλέπουμε τον παίκτη να πηγαίνει σε διαδρόμους με σωλήνες και έχει και μια φωνή να τον προειδοποιεί ότι ποτέ δεν θα σταματήσουν να τον κυνηγούν.Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο τρέιλερ:
 
​​​​​​​Το Five Nights at Freddy's: Security Breach θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και PS4. Στις άλλες πλατφόρμες θα ακολουθήσει τρεις μήνες μετά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 May 2021 13:46 #250406 by Giorgos Tsolaridis
Five Nights at Freddy's: Security Breach: Δωρεάν video game λόγω καθυστέρησης Θα καθυστερήσει μέχρι τέλος του 2021.

 Το Five Nights At Fredy’s: Security Breach φαίνεται θα καθυστερήσει λίγο ακόμα καθώς ο δημιουργός της σειράς Scott Cawthon επιβεβαίωσε στο Reddit την καθυστέρηση του μέχρι το τέλος του 2021.

 Το Five Nights At Fredy’s: Security Breach το οποίο είδαμε τελευταία φορά στο PlayStation State of Play event σιτς 25 Φεβρουαρίου, αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει τέλη του 2020 αλλά η πανδημία COVID-19 το έσπρωξε για το 2021.Ο Scott Cawthon στην ανάρτηση του στο Reddit είπε πως “ Όπως όλοι γνωρίζετε, το Security Breach ήταν σχεδιασμένο αρχικά να κυκλοφορήσει τέλη 2020, αλλά όσο συνεχίσαμε να το δουλεύουμε και να προσθέτουμε πράγματα, γινόταν όλο και μεγαλύτερο και χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί. Και τώρα, για μία ακόμη φορά, αποφάσισα να του αφιερώσω περισσότερο χρόνο και χρήμα ώστε να βεβαιωθώ ότι έχει τελειώσει σωστά με αυτό να σημαίνει κυκλοφορία στο τέλος του 2021 αντί για νωρίτερα του ίδιου χρόνου όπως ήθελα. Θα αξίζει τον κόπο!”.
 


 Η δήλωση δεν περιείχε μόνο κακά νέα ωστόσο. Ο Cawthon ανακοίνωσε την άμεση κυκλοφορία του Security Breach: Fury’s Rage, ένα Streets of Rage - στυλ Retro Beat-em-up το οποίο είναι εντελώς Free to Play. O ίδιος είπε “ Δεν ήθελα να σας αφήσω με άδεια χέρια, οπότε έφτιαξα κάτι για την κοινότητα”. Το Five Nights At Fredy’s: Security Breach είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην σειρά Five Nights At Fredy’s, η οποία ξεκίνησε το 2014 και έγινε διαδικτυακά δημοφιλής για το jump – scare gameplay της. Η τελευταία έκδοση ήταν το Five Nights at Freddy's: Help Wanted, το πρώτο Virtual Reality της σειράς ενώ το πρώτο mobile Five Nights at Freddy’s ήταν το Five Nights at Freddy's: Special Delivery που κυκλοφόρησε τον ίδιο χρόνο.

 Το Five Nights at Freddy's: Security Breach θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, PS4 τέλη του 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2021 17:57 #252562 by Κώστας Δαλακλίδης
Ο δημιουργός του Five Nights at Freddy's, Scott Cawthon, δήλωσε πως δεν θα απολογηθεί για την χρηματοδότηση υποψηφίων Ρεπουμπλικάνων, συμπεριλαμβανομένου και του Donald Trump και παραδέχτηκε πως δεν είχε την επιλογή να αγνοήσει την αντίδραση των fan, σχετικά με τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Επιπλέον, ο Cawthon τονίζει πως για “όποιον έπαιρνε τον χρόνο να ασχοληθεί, θα έβλεπε πως έχω υποστηρίξει άνδρες, γυναίκες, λευκούς, μαύρους, ρεπουμπλικάνους αλλά και δημοκρατικούς”.

Απευθυνόμενος στην κοινότητά του στο Reddit, ο Cawthon συζήτησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην οικονομική υποστήριξη των ρεπουμπλικάνων δηλώνοντας πως “ακόμα και αν υπήρχαν υποψήφιοι που υπόσχονταν περισσότερα και καλύτερα πράγματα για την LGBTQ κοινότητα, στο τέλος θα έφταναν στο σημείο να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά”.



“Αν και σκεφτόμουν να μην μιλήσω επίσημα για το θέμα, η ύπαρξη τόσων ανθρώπων της LGBTQ κοινότητας στην fanbase που αγαπώ, δεν μου άφησε αυτό το περιθώριο”, εξήγησε ο Cawthon. “Όλο αυτό, προήλθε από το γεγονός ότι άσκησα το δικαίωμα μου, ως πολίτης της Αμερικής, και υποστήριξα τους υποψηφίους, για τους οποίους ένιωσα πως μπορούσαν να κυβερνήσουν την χώρα καλύτερα, και αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν θα απολογηθώ”, συμπλήρωσε ο Cawthon.

Τέλος, τόνισε πως αν αυτό που πιστεύει δεν ικανοποιεί τους περισσότερους, τότε ίσως είναι η ώρα να τα παρατήσει και να αποσυρθεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jun 2021 12:16 - 17 Jun 2021 12:16 #252633 by Γιώργος Σκένδρος
Ο δημιουργός του Five Nights at Freddy's αποσύρεται εξαιτίας πολιτικών δωρεών στον Donald Trump
 

Ο Scott Cawthon ανακοίνωσε ότι αποσύρεται και δεν θα εργάζεται πλέον στα δημοφιλή games Five Nights at Freddy's.
Ο δημιουργός ανακοίνωσε στο  site  του: "Είχα μια ευλογημένη, γεμάτη και πλούσια καριέρα. Μου έδειξαν μεγάλη καλοσύνη και προσπάθησα να δείξω μεγάλη καλοσύνη σε αντάλλαγμα. Προσπάθησα να φτιάξω μερικά καλά games (ας αρχίσει η συζήτηση) και έγινα μάρτυρας της δημιουργίας της πιο δημιουργικής και ταλαντούχας ίσως ομάδας από fans στον πλανήτη".O Scott Cawthon είχε δωρίσει σημαντικά χρηματικά ποσά σε συντηρητικές επιτροπές δράσης και πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου του Ντόναλντ Τραμπ. Πολλοί οπαδοί των Five Nights at Freddy's είναι μέλη της LGBTQ+ κοινότητας και αντέδρασαν αρνητικά στην είδηση, γεγονός που οδήγησε τον Cawthon να ανακοινώσει τότε ότι δεν είχε σκοπό να απολογηθεί για την επιλογή του.

Ο δημιουργός ανέφερε επίσης: "Μου λείπει να φτιάχνω παιχνίδια για τα παιδιά μου, μου λείπει να το κάνω απλά για διασκέδαση και μου λείπει να φτιάχνω Rpgs παρόλο που είμαι άθλιος σε αυτό. Όλα αυτά για να πω ότι αποσύρομαι. Μου έδειξαν τεράστια αγάπη και υποστήριξη την τελευταία εβδομάδα, πολλά από τα οποία προήλθαν από την LGBTQ κοινότητα. Η καλοσύνη που μου έδειξαν ήταν σουρεαλιστική".Τα Five Nights at Freddy's θα συνεχιστούν με κάποια μορφή αν και πλέον ο δημιουργός τους δεν θα εμπολακεί στη δημιουργία των μελλοντικών τίτλων της σειράς.

Το επόμενο παιχνίδι της σειράς, το Five Nights at Freddy's: Security Breach, είχε ήδη ανακοινωθεί με ημερομηνία κυκλοφορίας το 2021, ενώ η κινηματογραφική μεταφορά του επρόκειτο να ξεκινήσει γυρίσματα φέτος.


 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Nov 2021 17:26 #256927 by Giorgos Tsolaridis
Five Nights At Freddy's: Security Breach Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου.

 Το Five Nights At Freddy's: Five Nights At Freddy's: Security Breach έχει επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας: 16 Δεκεμβρίου 2021. Ένα νέο τρέιλερ κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου State of Play της Sony, παρουσιάζοντας το gameplay.

 Μια επίσημη ανάρτηση στο  PlayStation Blog  μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες. Ο τίτλος σας βάζει να δραπετεύσετε από το Mega Pizzaplex του Freddy Fazbear, αποφεύγοντας παράλληλα animatronic κακούς που περιφέρονται. Πρωταγωνιστής είναι ο Gregory, ένα μικρό αγόρι που βρίσκεται παγιδευμένο μέσα στο Pizzaplex μόλις τεθούν σε ισχύ οι διαδικασίες κλειδώματος του εστιατορίου.

 Ο Gregory μπορεί να κρύβεται σε μικρούς χώρους και να προκαλεί αντίπερισπασμους για να περιφέρεται γύρω από τους διώκτες του, προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό. Η Faz Cam και το Fazblaster θα είναι στην διάθεση σας. Η Faz Cam είναι μια κάμερα που αναισθητοποιεί όλους τους εχθρούς που πέφτουν στο φλας της, επιτρέποντας σας να διαφύγετε γρήγορα. Το Fazblaster έχει απεριόριστα πυρομαχικά, αλλά απαιτεί βολή στο κεφάλι για να ακινητοποιήσει τους εχθρούς, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο όταν οι εχθροί τρέχουν προς το μέρος σας.

 Ο ίδιος ο Freddy Fazbear θα σας βοηθήσει, λειτουργώντας ως οδηγός σε όλο το παιχνίδι και προειδοποιώντας για τις προκλήσεις που έρχονται. O Gregory μπορεί να κρυφτεί μέσα στον Fazbear και να περπατήσει απαρατήρητος στις εγκαταστάσεις, αν και αυτό μπορεί να γίνει μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα πριν το animatronic ξεμείνει από ενέργεια και πρέπει να επαναφορτιστεί.

 Το Five Nights at Freddy's: Security Breach θα κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου για PC, PS5 και PS4. Στις άλλες πλατφόρμες θα ακολουθήσει τρεις μήνες μετά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification