Το Twitch αποκτά τις νέες κατηγορίες Animals, Aquariums και Zoos για τα streams με ζώα.

Το Twitch αποκτά νέες κατηγορίες για τα streams με ζώα

Αυτός ο τύπος περιεχομένου ήταν δημοφιλής στην πλατφόρμα για αρκετό καιρό, αλλά διέθετε πολλές κατηγορίες. Τώρα είναι όλα σε ένα μέρος. Όπως λέει το Twitch, “είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να αναβαθμίσουμε τη σημασία των περιβαλλοντικών και άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αυτά τα πλάσματα”.

Στο πλαίσιο της αλλαγής αυτής, το Twitch συνεργάζεται με ζωολογικούς κήπους, ενυδρεία και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να υποστηρίξουν τη ασφάλεια των ζώων. Αυτός ο τύπος περιεχομένου είναι επίσης απίστευτα δημοφιλής στο YouTube, επομένως, το να υπάρχουν όλα τα streams ζώων σε μια κατηγορία έχει και επιχειρηματικό νόημα, καθώς ξεχωρίζουν από τα streams που αφορούν το gaming . Για να γιορτάσει τη νέα κατηγορία, το Twitch εγκαινιάζει το Animal Week. Έτσι ένας αριθμός καναλιών που εργάζονται για τη προστασία των ζώων θα γίνονται highlight, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε κουνελάκια, πάπιες, μέλισσες, χελώνες και άλλα. Υπάρχουν επίσης νέα hype train emote για να ξεκλειδώσετε σε όλα τα κανάλια, για όσους εγγράφονται ή προσφέρουν Bits.

Read More...

Οι παίκτες του World of Warcraft θα έχουν συμβούλιο που θα μιλάει απευθείας με τους developers

Η Blizzard ετοιμάζει ένα νέο συμβούλιο στο World of Warcraft με άτομα από το Community, μια πλατφόρμα που ελπίζει πως θα δώσει σε μια επιλεγμένη ομάδα παικτών μια απευθείας γραμμή επικοινωνίας με τους developers.

To συμβούλιο αυτό ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα και περιγράφεται ως ένα εργαλείο που βοηθά τους developers να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους του παιχνιδιού, είτε αυτοί συμμετέχουν σε raids, σε PVP, σε achievements ή σε οτιδήποτε άλλο. Στα άτομα αυτά θα παρέχονται αποκλειστικά forums, κάποια ορατά στο κοινό και κάποια ιδιωτικά και ζωντανές συνομιλίες μεταξύ μελών του συμβουλίου και των developers.

Η Blizzard γράφει στην ανακοίνωση: “Τα σχόλια των παικτών επηρεάζουν όλες τις πτυχές του παιχνιδιού και με τόσο μεγάλο εύρος απόψεων στο στυλ του παιχνιδιού η συλλογή και η κατανόηση σχολίων είναι πιο σημαντική από ποτέ. Για να βοηθήσουμε περαιτέρω τις προσπάθειές μας σε αυτόν τον τομέα, παρουσιάζουμε το WoW Community Council. Αυτό το πρόγραμμα θα δημιουργήσει έναν νέο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ παικτών και developers του WoW. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε πιο λεπτομερή σχόλια για όλες τις πτυχές του World of Warcraft από τους παίκτες μας ανά τον κόσμο.

www.youtube.com/watch?v=3I2FftXcAWg

Αυτή τη στιγμή η Blizzard δέχεται αιτήσεις μέσω μιας φόρμας, ζητώντας από τους ενδιαφερόμενους να αναφέρουν με ποιους τομείς του παιχνιδιού ασχολούνται περισσότερο και πόσο καιρό παίζουν. Φαίνεται ότι θα πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε αξιοπιστία, καθώς η φόρμα σας ζητά να υποβάλετε 3 παραδείγματα προηγούμενων συνεισφορών σας στην κοινότητα. Μετά από ένα χρόνο, τα μέλη του συμβουλίου θα αποσυρθούν και οι θέσει θα ανοίξουν ξανά για να εισέρθουν νέες φωνές.

Ενώ η ιδέα είναι καινούρια για το WoW, η ιδέα ενός συμβουλίου από παίκτες που επικοινωνούν με τους developers δεν είναι καθόλου νέα. Το EVE Online εδώ και καιρό προσκαλεί εκπροσώπους των παικτών να συμμετάσχουν στο Stellar Management Council, αν και ως παιχνίδι που βασίζεται περισσότερο στην κοινότητα, τα μέλη του συμβουλίου αυτού λαμβάνουν πολύ άμεση πληροφόρηση σχετικά με τα υπό ανάπτυξη features και προσκαλούνται σε μια ετήσια σύνοδο 5 ημερών στην Ισλανδία . Η Blizzard σημειώνει εύστοχα ότι το συμβούλιο του WoW δεν θα μαθαίνει για νέες εξελίξεις στο παιχνίδι πριν από τους κοινούς παίκτες.

Το συμβούλιο αυτό δημιουργείται εν μέσω των συνεχιζόμενων δικαστικών αγώνων που δίνει η Activision Blizzard και τις συνεχιζόμενες αλλαγές που κάνει στο ίδιο το παιχνίδι. Υπάρχει μια αίσθηση ότι το World of Warcraft πρέπει να επανεξετάσει τις θεμελιώδεις ιδέες σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι ένα MMO δεκαετιών και αυτό σημαίνει μια στενότερη συζήτηση με τη βάση παικτών του παιχνιδιού.

Read More...

Η Sony στέλνει περισσότερα PS5 για να προλάβει την ζήτηση των Χριστουγέννων

Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun, η Sony σχεδίασε πτήσεις για τη μεταφορά χιλιάδων PS5 για να ανταποκριθεί στη ζήτηση των Χριστουγέννων του Ηνωμένου Βασιλείου. Η κίνηση αυτή δείχνει πόσο δυσκολεύεται η Sony να φέρει την νέα κονσόλα στα χέρια των gamers.

Η πηγή της The Sun είχε επίσης κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι σκέφτεται η Sony με αυτές τις κινήσεις. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Έχει ξεκινήσει μια εκπληκτική επιχείρηση για την έλευση των PS5 στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν τα Χριστούγεννα. Η Sony θέλει απλώς να κρατά τους fans ευχαριστημένους, και αυτό είναι ένα άνευ προηγουμένου air-lift. Το αεροπλάνο 747 μετά τον παροπλισμό από την British Airways μεταφέρει τεράστιο όγκο φορτίου ως φορτηγό αεροσκάφος. Κάθε αεροπλάνο μπορεί να φέρει 100 τόνους εξοπλισμού. Αυτό σημαίνει ότι εκατομμύρια παίκτες θα χαμογελούν αυτά τα Χριστούγεννα”.

www.youtube.com/watch?v=VHJd6QwU91A

Η δημοτικότητα των κονσόλων της νέας γενιάς σε συνδυασμό με την τρέχουσα έλλειψη τσιπ σημαίνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσετε ένα νέο PlayStation ή Xbox ακόμα και με νέες εισροές αποθεμάτων. Υπάρχει η επιθυμία να κατασκευαστούν τα PS5 πιο γρήγορα σε σχέση με τα PS4, αλλά η έλλειψη συνεχίζει να δυσκολεύει την ικανοποίηση αυτής της επιθυμίας. Το PS5 συνεχίζει να είναι σε έλλειψη σε όλα τα καταστήματα λιανικής. 

Ακόμα κι έτσι, το PS5 έχει πουλήσει πάνω από 13 εκατομμύρια μονάδες από την κυκλοφορία του, ένας εντυπωσιακός αριθμός για μια κονσόλα που πολλοί ακόμα δεν μπορούν να έχουν στα χέρια τους. Ο χρόνος θα δείξει εάν η Sony μπορεί να καλύψει τελικά τη ζήτηση των Χριστουγέννων.

Read More...

Κώστας Δαλακλίδης replied to the topic 'Minecraft' in the forum. 3 years ago

Cheater του Minecraft προσπάθησε να κλέψει accounts και τελικά κατέβασε ransomware

Οι cheater του Minecraft στην Ιαπωνία πλήττονται από στιγμιαίο… κάρμα, σύμφωνα με την εταιρεία κυβερνοασφάλειας Fortinet, καθώς οι cheaters στοχοποιούνται από ransomwares που καταστρέφουν δεδομένα και αρχικά εμφανίστηκαν ως accounts του Minecraft.

Τέτοια accounts είναι ελκυστικά για τους παίκτες που θέλουν να κρύψουν τον εαυτό τους για να κρατήσουν τους κύριους λογαριασμούς τους ασφαλής και να μην πιαστούν ως cheaters. Αν και δεν είναι σαφές πόσοι Ιάπωνες παίκτες του Minecraft έχουν πέσει στην παγίδα του ransomware, το Fortinet έχει αναφέρει λεπτομερώς τι κάνει αυτό το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το Fortinet, το ransomware καταστρέφει προσωρινά αρχεία μικρότερα από 2 MB έως ότου το θύμα πληρώσει 2.000 γιεν (περίπου 17 δολάρια) για να τα σώσει. Αλλά δεν δίνει στα θύματα την ευκαιρία να σώσουν τα πάντα. Όταν ανοίγουν το εκτελέσιμο αρχείο, όλα τα αρχεία που είναι μεγαλύτερα από 2 MB και έχουν διάφορους τύπους επέκτασης γεμίζουν με τυχαία byte που τα καταστρέφουν οριστικά. Διαγράφει τυχόν αντίγραφα ασφαλείας των Windows, ώστε να μην μπορείτε απλώς να τα επαναφέρετε. Επίσης κολλάει ένα σημείωμα λύτρων στο desktop του χρήστη. Το μόνο πράγμα που δεν κάνει είναι να πάρει οποιοδήποτε από τα δεδομένα σας.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με προπληρωμένες κάρτες για online αγορές, παιχνίδια, μουσική, κινητά τηλέφωνα και άλλα. Το καλύτερο είναι ότι, σύμφωνα με το Fortinet, το σημείωμα λύτρων λέει ότι ο εισβολέας είναι "διαθέσιμος μόνο τα Σάββατα και ζητά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε". Ακόμη και αν ο χρήστης πληρώσει στο τέλος, μόνο τα αρχεία μικρότερα από 2 MB μπορούν να αποκατασταθούν.

Το ransomware είναι μια παραλλαγή του ransomware Chaos που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο. Άλλες παραλλαγές του ransomware Chaos βρέθηκαν να μολύνουν όλους τους σκληρούς δίσκους ενός συστήματος καθώς και να απενεργοποιούν πλήρως τη λειτουργία ανάκτησης των Windows. Όπως πάντα, είτε προσπαθείτε να είστε cheater στο Minecraft είτε να εξαπατήσετε άλλους, η λήψη και η εκτέλεση αρχείων από αμφιλεγόμενες πηγές είναι κακή ιδέα.

Read More...

Notification