Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Terminator: Dark Fate

21 Jan 2017 17:28 #192855 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Φήμες για νέα ταινία Terminator

Από τον σκηνοθέτη του Deadpool.

Το Deadline αναφέρει ότι μία νέα ταινία Terminator βρίσκεται στα σκαριά και μάλιστα με σκηνοθέτη τον Tim Miller, ο οποίος μας χάρισε πέρυσι το Deadpool.

Σύμφωνα με τις φήμες, ο James Cameron, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία Terminator του 1984, θα αποκτήσει και πάλι τα δικαιώματα της σειράς από το 2019 και θα επιβλέπει την ταινία.

Η τελευταία ταινία που είδαμε με το συγκεκριμένο lore ήταν το Terminator Genesys του 2015, το οποίο απογοήτευσε.

Παρότι άλλες φήμες έλεγαν ότι δεν ετοιμάζεται κάποια ταινία Terminator, τον Οκτώβριο του 2016 η παραγωγός Dana Goldberg είχε αντίθετη άποψη λέγοντας ότι η σειρά "είναι ενεργή και ότι ετοιμάζεται το επόμενο βήμα το οποίο κατόπιν μελέτης θα γίνει σωστά".
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2017 11:23 #192892 by Omnibot
Κι εγώ πιστεύω ότι αξίζει καλύτερης μεταχείρισης η σειρά. Από το 3 και μετά θα έλεγα ότι κατέληξε από κακή ως μέτρια.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jul 2019 20:05 #225856 by Μάνος Γρυπάρης
Η νέα ταινία Terminator αποκαλύφθηκε και επίσημα!

Η ταινία θα ονομάζεται Terminator: Dark Date και σε αυτη όντως θα είναι σκηνοθέτης ο James Cameron, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία Terminator του 1984. Θα πρωταγωνιστούν επίσης ο τεράστιος Arnold Schwarzenegger, που έχει άλλωστε και τις πιο πολλές εμφανίσεις στη σειρά, αλλά και η Linda Hamilton (η ιστορική Sarah Connor). Δείτε το teaser trailer:



Κατά την διάρκεια της έκθεσης San Diego Comic-Con 2019, ο James Cameron, παραγωγός της νέας ταινίας Terminator, παρουσίασε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο sci-fi δημιούργημα, όπως για παράδειγμα την σκηνή καταδίωξης σε αυτοκινητόδρομο. Σε αυτή βλέπουμε την Mackenzie Davis να προστατεύει την Natalia Reyes από τον Terminator που επιτίθεται και τον οποίο υποδύεται ο Gabriel Luna. Χωρίζεται σε...δύο Terminators και η Davis πολεμάει και τους δύο.

Όταν στριμώχνεται τότε καταφθάνει η Sarah Connor (Linda Hamilton) και εξαπολύει ένα κύμα ρουκετών στους Terminators, ενώ ρίχνοντας την τελική χειροβομβίδα λέει την κλασική φράση του Σβατζενεγκερ "I'll be back". Επίσης, υπάρχει διάλογος της Connor με τις Davis και Reyes, στις οποίες εξηγεί ότι η ίδια και ο γιος της, John, σταμάτησαν την Judgement Day από το να συμβεί το 1991 και ότι η ίδια κυνηγάει Terminators. Στη συνέχεια η ομάδα επισκέπτεται τον Arnold Schwarzenegger (T-800).



Ο Cameron δήλωσε ότι σημαντικό ρόλο στο να συμμετάσχει ως παραγωγός στην ταινία, έπαιξε το γεγονός ότι θα πρωταγωνιστούσε ο Arnold Schwarzenegger ως T-800. Επίσης, ομολόγησε ότι θα έπρεπε να πείσει την Linda Hamilton να κάνει το μεγάλο come back για την ταινία καθώς δεν ήταν σίγουρη για το αν θα έπρεπε να επιστρέψψει ή όχι. Επίσης, ο Cameron ανακοίνωσε ότι ο Edward Furlong, ο οποίος έπαιξε ως ο νεαρός John Connor στην ταινία Terminator 2 το 1991, θα επιστρέψει και σε αυτή την ταινία. Επίσης, η ταινία θα έχει "R" Rating.

Τέλος, ο ίδιος ο Σβατζενέγκες δήλωσε "Είμαι εθισμένος στον Terminator. Ήταν η ταινία που απογείωσε την καριέρα μου στις ταινίες δράσης. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα τα πάντα άλλαξαν στη ζωή μου".

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 14:30 #226816 by Giorgos Tsolaridis
Terminator: Dark Fate
Νέο τρέιλερ δυόμιση λεπτών με τρελή δράση

Στο νέο τρέιλερ του Terminator: Dark Fate παίρνουμε επιτέλους μια γερή δόση από τα πλάνα της ταινίας καθώς διαρκεί δυόμιση λεπτά.
Απολαύστε εξοντώσεις Terminators, την Linda Hamilton και άλλους ήρωες της ταινίας στα φόρτε τους, επί το έργο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Oct 2019 10:07 #227760 by Giorgos Tsolaridis
Terminator: Dark Fate
Νέο τρέιλερ με την Sarah Connor να βγάζει τον βαρύ οπλισμό.

Στο νέο βίντεο του Terminator: Dark Fate, η Sarah Connor βγάζει...βαρύ οπλισμό και εκτοξεύει ρουκέτα σε Terminator.

Απολαύστε το παρακάτω:


Η ταινία Terminator: Dark Fate αναμένεται στις αίθουσες στα τέλη της χρονιάς.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Nov 2019 12:04 #228233 by Giorgos Tsolaridis
Terminator: Dark Fate review
Το μεγάλο reunion!


Οι ταινίες Terminator έχουν να κάνουν με την θεωρία ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει σενάριο στο οποίο οι μηχανές θα πάρουν τον έλεγχο ενάντια στους ανθρώπους. Οι μηχανές θα πολεμούν με τους λεγόμενους Terminators, δηλαδή εξολοθρευτές που ως πολεμικές μηχανές με ανθρώπινη μορφή θα είναι ουσιαστικά σχεδόν ανίκητες. Τα αρχικά μοντέλα Terminator μπορούσαν να επιβιώσουν από τις σφαίρες και για να τα νικήσει κάποιος θα έπρεπε να τα συνθλίψει.

Τα μετέπειτα μοντέλα όμως έχουν τα εξής δύο χαρακτηριστικά:
- Καταρχήν αποτελούνται από υγρό μέταλλο το οποίο επανασυντίθεται. Ακόμα κι αν τεμαχίσεις έναν Terminator τα μέρη του μπορούν να επανασυνδεθούν και να λειτουργεί σαν να μην έχει ούτε γρατζουνιά.
- Κατά δεύτερον οι μετέπειτα Terminators ήταν τόσο εξελιγμένοι ώστε μπορούσαν να πάρουν την ανθρώπινη μορφή όποιου άγγιζαν αλλά και να μιμηθούν την φωνή του με απόλυτη ακρίβεια, αρκεί να την ακούσουν έστω μία φορά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jan 2020 14:40 #230965 by Blood Prince
Την είδα χθές την ταινία και μου άρεσε αρκετά.Παρατήρησα πως είναι συνέχεια του Terminator 2 και τον ρόλο της Sarah Conor δεν τον είχε η Emilia Clarke,

Πάντως ίσως κατεβάσω και την ταινία του 2015 να ξαναδώ (νομίζω την είχα δει Cinema)

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification